Влез

View Full Version : Moderated:Още не съм се целувала и ме е срам...

zadrastena
03-31-2006, 20:57
znam 4e ima hiliadi takiva temi ,no mi vlezte v polojenieto.mn se sramuvam 4e o6te ne sma se celuvala tai kato sam na 16 i tva napravo me ubiva, 6te me pomisli li za zadrastena gadjeto kogato razbere 4e ne sma se celuvala(6toto ot celuvkata s erazbirat mn ne6ta),daite mi niakav savet da ne sam tolkova tapa i pritesnitekna

Moderated by miloto
т.1 и т.7 от Правилника :!:

Glezlata
03-31-2006, 21:02
Macka dokato se misli6 za "tupa" nikoi nqma da ti pomogne.Ti pada6 predi da si se spunala.Suveta mi e -DAVAI ! Opitai prosto,ne e ni6to trudno ili slojno.Ne se sramuvai! NIkoi ne se e rodil nau4en da se :smt008 taka,4e spoko macka ! :D

pickpocket
03-31-2006, 21:07
то и аз още несъм се целувал пък и гадже си нямам.ама стига съм се оплаквал даи да видим ти ко ше праиш.Ми то целувката си идва отвътре и се усъваршенства(маи така се пише) с практика :lol:

Glezlata
03-31-2006, 21:10
Ei 6to ne se vzemete 2mata? :lol:

vlubena
03-31-2006, 21:46
то и аз още несъм се целувал пък и гадже си нямам.ама стига съм се оплаквал даи да видим ти ко ше праиш.Ми то целувката си идва отвътре и се усъваршенства(маи така се пише) с практика :lol:

To ako stava na vupros az sum na 15 a o6te ne sum se celuvala i si nqmam gadje ama ni6tu
to za vsi4ko si ima vreme ;)

03-31-2006, 22:15
Аз пък съм на 18 и още не съм. Но какво от това? :smt006

SummeRLove08
03-31-2006, 22:26
За всичко си има 1ви път,спокойно. ;-)

alf_ot_melmak
04-01-2006, 02:07
Ne sam mnogo syglasen che se usyvarshenstva ... Vypreki che vseki se celuva po razlichen nachin ... Spored men kato si izgradish edin nachin/stil/navin kakvoto i da e ... taka si ostava :P ;)
Noo vse pak tova si e moe mnenie :)

04-01-2006, 04:05
hehehe :D da ti kaja mn e lesno :D mene syshto me beshe sram i4e shte se izloja ama kakto pove4e dr ti kazvat to si idva otvytre :D. naprimerno az 1vata celuvka napraih kato se bqhme gushnali :D sled tova q celunah leki4ko po bluskata :D posle po nadole , ponadole i taka bez da se usetiq ve4e q bqh celunal i sled tova nqma nishto strashno :D stiga ne ti pyhne ezi4e 4e togava nz :D e pak shte se spravish :PP lesno e USPEH

PLAMENKO
04-01-2006, 07:40
супер елементарно е споко ...няма от кво да се притесняваш ;)

svetla_88
04-01-2006, 10:17
е за вс нещо си има 1ви път
все пак като си на 16 не му казвай че не си се цулувала а само че не си се усъвършенствала и не те бева в цулуването че има още за доизглаждане нещо такова го баламосай и действай
:smt008

piFka_LP
04-01-2006, 11:17
uff mi ne e stra6no kato go napravite 6te vidite 4e samo strahut e golqm ni6to osobeno seino gu6ter4e ti vliza v ustata xaxaxaxa i te gadeli4ka s opa6kata si uff uspeh na vsi4ko
:arrow: vsi4ko stava s praktikaaaaaa :wink:

ExTr3m3_GiRL
04-01-2006, 11:49
Всеки се е срамувал и се е притеснявал, че ще се изложи! Няма нищо страшно просто се отпусни и действай наслади се на момента! Той щял да те помисли за задръстена :roll: пфф ако те зареже само щото не си се родила научена и с него е била първата ти целувка, той просто не си заслужава,но се съмнявам да стане така, тъй че GO!!! и да не ти пука :wink:

Krem4eto
04-01-2006, 19:49
Може да минеш с номера:"От много време не съм се целувала и може да съм забравила :)) (тука следва смях)!!!А за самата целувка не е трудно,колкото е срамно първия път!!!Отпусни се,прочети някой сайт за целувките и може горе-долу да добиеш представа!!!

*Poli*
04-01-2006, 20:26
Macka dokato se misli6 za "tupa" nikoi nqma da ti pomogne.Ti pada6 predi da si se spunala.Suveta mi e -DAVAI ! Opitai prosto,ne e ni6to trudno ili slojno.Ne se sramuvai! NIkoi ne se e rodil nau4en da se :smt008 taka,4e spoko macka ! :D
Emi da, tva e.
A i spored mene nyama smisl da mu kazvash 4e "ne umeesh", e da de, toi nyama kak da ne go razbere(4e ti e za 1 pat), ama ako e norm mom4e 6te reagira adekvatno ..... Uspeh :wink:

*Poli*
04-01-2006, 20:35
Отпусни се,прочети някой сайт за целувките и може горе-долу да добиеш представа!!!
OMG, za tva pak kak se seti??
Kaji mi nekvo sait4e i az da si "dobiya predstava"...

Sexy_Boy_16
04-01-2006, 23:21
EEE to si e samo do straha.....
Prosto celuvash i kato si puhne ezika v ustata ti puhash si tvoq v negovata i t.n. sq praish tam kvoto si iskash :D :D :D

Iliqn4eto
04-01-2006, 23:42
alf_ot_melmak
да съгласна съм с тебе -начина ти на целуване си е същият,независимо кой е приятелят ти ,има малка разлика -вече зависи и от това той как се целува
а относно темата,та то и аз на 16 за първи път се :smt008 ,и да си призная беше ме срам,смятах се за задръстена и прочей,а и като се има впредвид ,че един Женкар ме целуна за първи път му хареса..
не бой се ,от целувка не се умира,напротив :)тя е нещо страхотно,хайде успех и после да кажеш как е минало :)

SlaDka_BliZalka
04-02-2006, 00:37
male sq kat pro4etoh mneniata sa uspokoih 4e ne sym 4ak tolkoz zle :) az sym malko po-malka ot vas i sy6to nqqm nito gadje nito sym se celuvala
ave ari sq nqq se izlgame nqq da ni puka ;) i na nas 6e ni dode bremeto ;D

YahooO
04-02-2006, 03:57
Абе,няма от какво да се притесняваш ако питаш мен . Ще се научиш няма страшно с малко практика и си в джаза :) Айде късмет от мен ...

MoNI_the_StrAnge
04-02-2006, 09:39
znam 4e ima hiliadi takiva temi ,no mi vlezte v polojenieto.mn se sramuvam 4e o6te ne sma se celuvala tai kato sam na 16 i tva napravo me ubiva, 6te me pomisli li za zadrastena gadjeto kogato razbere 4e ne sma se celuvala(6toto ot celuvkata s erazbirat mn ne6ta),daite mi niakav savet da ne sam tolkova tapa i pritesnitekna

Moderated by miloto
т.1 и т.7 от Правилника :!:

milata. ne se chuvstvay zadrastena. ako toya sreshtu teb misli che si zarastena zashtoto predi tova ne si se tseluvala, yavno toy e tozi koyto e zadrasteniya, zashtoto za takiva neshta tryabva doverie. kakto kaza ima mnogo hora na tvoeto polojenie. haha i az sam ottyah, no ne se sramuvam ottova, i ne mi puka kakvo mislyat horata, zashtoto znam che kato namerya gotinoto momche za men, shte go obsipya s nay hubavite tseluvki koito moga da dam stiga da ima navik da si mie zabite i da davchi davka.

MoNI_the_StrAnge
04-02-2006, 09:43
Отпусни се,прочети някой сайт за целувките и може горе-долу да добиеш представа!!!
kremcheto moje bi shte ni pomogne da dobiem predstava kato ni razkaje neshto ot opit ha,.... :lol: osven ot saitove moje da pochnem da gledame i nyakoi super romantichni rozovi sapuneni seriali

piFka_LP
04-02-2006, 09:52
samo s praktika stava :smt019

MoNI_the_StrAnge
04-02-2006, 10:12
samo s praktika stava :smt019 tova go razbrahme. na momicheto problema e kak da pochne da praktikuva kato misli che drugiya she ya misli za zadrastena. :roll:

piFka_LP
04-02-2006, 10:39
samo s praktika stava :smt019 tova go razbrahme. na momicheto problema e kak da pochne da praktikuva kato misli che drugiya she ya misli za zadrastena. :roll:
emi..namira si nekoie opitno zai4e deto e s malka praktika i zapo4va da se u4i na nego :-k #-o puk i momi4eto trqa ima malko po golqmo samo4uvstvie a da ne se misli za zasdrustena i tupa ako tq taka si misli za sebe si nikoga nqma da uspee

_i_r_i_d_e_s_c_e_n_c_e
04-02-2006, 11:00
А споко...няма нищо страшно в това...при мен първата целувка не се получи мноо добре,втората...малко по-добре...и най-накрая се научих един вид...и аз мноо се притеснявах...ама па след това всичко се оправи...като изключим,че гаджето ми разбра,че той ми е първия...ама в крайна сметка не е болка за умиране :wink:

M@Dn3Ss
04-02-2006, 11:04
Ми щом го видиш го награби. Няма да имаш проблеми,а и той едва ли ще разбере, че не си се целувала :wink: .

light_purple
04-03-2006, 14:58
Awe gluposti i az biah taka i si misleh,4e e koi znae kolko slojno i 100% 6te se izloja,no ne e nikak trudno.Ako si 4ela za tova kak triabva da se celuva6 s ezik tova ti e dostatu4no.Moiat suvet e:davai!

kAdrOkoSkA
04-03-2006, 16:43
Milichka ne si tupa :!: [-X :wink: Parvi put si ima za vsichko i ne e tolkova strashno :-) Kogato doide momenta nai-vajnoto e da ne mislish za nishto, a prosto da go celunesh :wink: Nqma nishto strashno, a i ... ne e zadaljitelno toi da razbere che ne si se celuvala do sega :mrgreen:
Uspeh sladurano :wink: :!:

miNiTo
04-04-2006, 17:41
spoxi mila ne e tolkz trudno
ne trqbva da se pritesnqva6 tolkz mnoo za n6,az super se bqh pobarkala 6tot ne bqh 4e 4ak kogato toi se opiuta da me kiss
az se pritesnih i se drapnah.toi super mnoo se u4udi i sa 4udi 6tot az treperq :)) i posle si mu kazah i toi me uspokoi i si4ko si stana
tei4e ne e tolkz trudno
upseh!!! {}

nymphetamine_girl_199239
04-04-2006, 17:51
DON'T REFRAIN! spoko nema ni6to stra6no :wink:

anito_{}
04-04-2006, 19:06
az sushto sum na 14 i ne sum se celuvala s ezik nikoga mn me e sram i iskam da se naucha kak da stane pomognete mi molq!!!!!!!!! :(

IdontGiveaFuck
04-04-2006, 19:14
Прочетох едно мнение където някой казваше ,че ако си чела за целувката ще се справиш :shock: Малей :shock: Всичко си идва от вътре и няма никакво значние дали си чел нещо !Да не говорим,че когато дойде момента за тази целувка изобщо няма да си спомняш как ти е било казано да действаш !Не е толкова страшно,ще се справиш
И няма нищо срамно в това,че си на 16 и не си се целувала !

Bubanata
04-04-2006, 19:20
Za vsichko si ima purvi put!!!I ako te e tolkova sram prosto otidi v nqkoq diskoteka i se zabii s nqkoi koito ne te poznava i nqma nishto sramno v tova da ne si se celuvala!!!!!!!!!!!!I men do skoro me beshe mnogo sram #-o

Krem4eto
04-05-2006, 07:37

http://drlove.hit.bg/Kiss/ това например!Ти незнаеше ли че има такива сайтове? :)

Krem4eto
04-05-2006, 07:40
kremcheto moje bi shte ni pomogne da dobiem predstava kato ni razkaje neshto ot opit ha,.... :lol: osven ot saitove moje da pochnem da gledame i nyakoi super romantichni rozovi sapuneni seriali

Ми ОК имам опит :wink: !Но ще премълча...А за сериалчето,веднага мога да кажа Ориндж Каунти Кварталът на богатите!!!!

anito_{}
04-05-2006, 08:17
molq vi pomognete i na men skupi moi mn me e strah stava mi losho dori nz kakvo da prava i kak da go napravq :smt008 :smt013 :smt008

Bubanata
04-05-2006, 11:21
Prosto se otposni i vsichko shte stane ot samosebesi!!

Malko_kote
04-06-2006, 11:02
Znaete li az na kolko god se celunah za pruv put? - Na 12 god.To si doide samo.Bah malko malka, ama to tva e samo celuvka.Mi mace to.........primerno gadjeto ti 6te se naso4i kum ustnite ti i.........ot tam natatuk prosto trqbva da proqvi6 fantaziq.Zatvori si o4ite i v nikakuv slu4ai ne si druj ezika kato durvo.Dviji go nejno i ne ligavi mom4eto.Nai hubavite celuvki(pone spored men) sa nejnite.Prosto si vkarva6 ezi4eto leko i go dviji6 :) uspeh

sexy_dizzy
04-06-2006, 12:04
Е,все някога ще се научиш нали така?!Възможно е и момчето да не разбере,че това е първата ти целувка,просто се дръж така,все едно е поредния.А и бих ти казала,че ако пийнеш малко ще го целунеш без никакви притеснения!Уверявам те!

teenkopele
04-06-2006, 14:29
Няма от какво да се притесняваш. :wink:
Какво?!? :o ...има хора, които на 20, та и повече, и още са девстеви, но са живи. :-D
Ако гаджето ти те зареже за това, че не си се целувала до сега...по тъпа постъпка просто няма да има.
Това е. :)
Успех. :wink: