View Full Version : 6amara-edin den se napih
kvo 6e kaete za tova par4e men mnoo me radva klipa i pesenta
renimarinova
04-01-2006, 15:32
mi da ti kaja az ne sum q slushala dai neshto link da q chuq i shte ti kaja :-k
Jamalska
04-01-2006, 19:58
ХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХ
Тоя е толко жалък,че няма на къде...Оги Дог ми е некъф симпатичен ама Шамаренко и компания...толко са напили от е'на бира 2 литра за 5 човека че зели та решили че ша правят рап,ма не успели да нацелят стила и то станало 100% рийл шит
a we ti si basi realniq we kloun pesenta e ok
Bling Bling
04-05-2006, 16:31
Новата песен на Шамара е мега мега добра,
видяхте ли балъченца, кой е рапър номер едно сега?
ave 6amara 4e e kele6 kele6 e ma Jamalke Slua6i malko Gumeni glavi ot starite im pesni ama ba6 nai starite im deto sa predi da se razdelqt eto tova sa pesni eto tova e istinskiq 6amar sq e palen balak verno ma se pak mu slagam RESPECT !
Jamalska
04-06-2006, 06:53
a we ti si basi realniq we kloun pesenta e ok
сега ми става ясно 1 че си говорил на мен и 2 колко си пропаднал
За Гумени Глави нищо не съм казала:)...ама някои хора се развиват а други пропадат...Колко Жалко!Всъщност и известна част от пловдивския олдскул е така...
a we ti si zle prosto pesenta nqma zabelejka . klipa e mega dobar i mnoo kefi . puk ot plovdif koga nekoi e pravil stoinostni ne6ta vsi4ki sa nekvi poziori na guru muru krs meeres basi balucite tam samo edin stava no toi e v zatvora pone e istinski gangsta a ne samo na dumi
Jamalska
04-06-2006, 19:01
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХА Уууу тоя у затвора е наай-якия раперяга,маааааааааааааан хахаха
Искаш да ми кайш че Хората на Изгрева,РагаУан,Псайко Тийм...че даже айде и Ударната макар че ми паднаха в очите са позери...при това положение ти з акфо живееш бе
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХА Уууу тоя у затвора е наай-якия раперяга,маааааааааааааан хахаха
Искаш да ми кайш че Хората на Изгрева,РагаУан,Псайко Тийм...че даже айде и Ударната макар че ми паднаха в очите са позери...при това положение ти з акфо живееш бе
Мале на тия само като им чета имената ми се повръща. РАГА УАН? Ямайска чалга? Не, благодаря! Хората на изгрева? Представям си грозни брадати типове с дредове, блуаааах! ОТВРАТ!
Ванко 1 рулз! Поне е риъл и е в затвора, докато останалите само си измислят, че са били там.
ХАХАХА
то тфа ако е песен
по скоро е едно огромна оригня... :|
ХАХАХА
то тфа ако е песен
по скоро е едно огромна оригня... :|
Че оригнята е най-хубавото нещо след пръднята. Няма по-мъжко нещо от тва. СУПЕР Е!
Jamalska
04-06-2006, 20:23
Ми не само Рагата има дредове и при това са супер добри хахахахаха
Дредвовете като прическа и цялата раста култура са най-отвратителното и отблъскващо нещо, което се е случвало на човешката раса след хипитата.
Jamalska
04-07-2006, 08:12
Да бе знам ей за тфа човечеството се унищожава..Отрича любовта,мира и слънцето
4estno ti kefi6 li se na hora koito revat postoqnno kak ne tebe se krade puk kradut kato zamaqni ot jeru i krs one bati sme6nite i za kvo peqt edinstvenata im tema e - az ne peq za pari koli _ samo 6toto 6amara i kompaniq kazvat na glas kak stoqt ne6tata v 6ibaniq jivot kvo iskat da kajat 4e ne iskat da sa s goteni jeni togava sigurno iskat da sa s goteni maje blahh otvrat teq mai sa geiove a az geiove ne slu6am
favor_91
04-07-2006, 21:20
BG rap ne slu6am...odavna mi omruznaha
Jamalska
04-09-2006, 16:23
BG rap ne slu6am...odavna mi omruznaha
Оффф ти па насякъде изказваш баси и смислените мнения тъмън на място ша знайш...кат не слушаш си трай
джок,ако това за нещата в "шибания живот" дай сички да се самоубиваме шот то не си струва бе бате...едните само са гърмят а другите въртят задници...е прекрасно...гангстер бил...мани бе...Гетаци..тука няма гета...И що у рапа ..твоя рап,ако не се мразят то техните забавления са някой да друса кючеци... :-s Ъъъъъъ хахаха
Добре де, аз много харесвам Necro, Q-Unique, Arsonists, Non Phixion, Lordz Of The Underground, Jedi Mind Tricks, Gravediggaz, Dark Lotus, Public Enemy, Danny Diablo, НО от Бг ъндърграунд направо ми се повръща. Слушам само Мишо Шамара и GGP!!!! Велики са!
Jamalska
04-09-2006, 19:49
Срам срам излагация обиждаш велики чужденци
Eпа що да ги обиждам? Не ме кефят тоя Диджей Даркстеп, нито Ударната Група, ното Копие Крю или кви бяха там нито Смотан ЕМ СИ и т.н. КАИСИЕВА ГРАДИНА И ГОШО ОТ ПОЧИВКА МУ Е МАЙКАТА!
Jamalke mn sa farlq6 sladur4e {} uspokoi sa malko obi4kam si ta
a ako stava vapros nenzam ma za mene li4no ot dosta vreme vajat samo Horata ot Getoto !!!!!
ЕДИНДЕНСЕНАПИХ А!
ПОСЛЕСЕСБИХ А!
ИГЛАВАТАНАЕДИНСКАПАНЯКАЗР АЗБИХ!!!!!!!!!!!
Mnogo qka pesen!A i teksta :-D
ЕДИНДЕНСЕНАПИХ А!
ПОСЛЕСЕСБИХ А!
ИГЛАВАТАНАЕДИНСКАПАНЯКАЗР АЗБИХ!!!!!!!!!!!
tova e ot pesenta na Gumeni Glavi-SHa mU razbiq glavata nali ??
vsu6tnost pesenta kurti mifki
LuDaTa_BaNi4kA
04-10-2006, 18:45
mi 6amara me kefe6e v 4ti klas sa ve4e....
sq ve4e azis te kefi nali
eheheh haha :smt005 tui be6e dobro
predi dve godini slu6a rap posle slu6a tehno dneska slu6a6 4alga posle kakvo
prodaljavai taka moje da e moderno da se ruga6 s maje brato
gumeni glavi 2005
Jamalska
04-12-2006, 19:57
Ем така е ...Хората имат различни разбирания ...Аз намирам много дълбоки неща в хип-хопа...Аз го ЧУВАМ,не само го слушам..като фон там да има...Точно за това не искам да ЧУВАМ разни копелета как ми пеят простотии...
Ето сега те си говорят...некфи приказки разказват как са големите гангстери ама и идея си нямат какво значи това...Правят се на американски рапери ама разликата е там,че те наистина преживяват това,за което пеят...Пример
R.I.P.,Proof!!!Good people die young!
daaaaa neeeeee maika ti e muj xaxax samo levski
Jamalska
04-18-2006, 12:25
и после що сички плюели по рапа...пф
6to go pliuqt 6toto nqkoi imat 4uvstvo za humor a drugi 4uvstvo za tumor xaxa