View Full Version : za vejdite?
baby-tooooooo
04-01-2006, 16:58
zna4i imam nqkolko vyprosa otnosno vejdite.pyrviq e koga za pyrvi pyt si oskubahte vejdite(za momi4eta)kak si gi oskubahte-mnogo tyniki,tynki,sredni,debeli,samo gi po4istih?i mi e intresno kakvi haresvate po tynki ili debeli?i dali malko gi pod4ertavate s milov.are plsss iskam otgovori!moje i mom4eta da pi6at kakvi vejdi predpo4itat!
^FaiNt^F
04-01-2006, 18:01
Oskubah si gi 7mi klas mai :-k...po-to4no bratov4edka mi mi gi oskuba....po-skoro gi po4isti....az posle si gi dooformih i do den dne6en sym s taq forma...zapazila sym estestvenite izvivki na vejdite 6tot me draznat super tynkite vejdi :x
ledenata_kralicA
04-01-2006, 18:18
az taq godina-ne 4e mn gi skubq,samo suvseeeeem leki4ko si gi oformqm,men si me kefqt:)
Лятото между 7 и 8 клас.. Преди да вляза в гимназията. Почистих ги и ги пооформих леко, но и аз запазих естествените извивки. Слава богу нямала съм ключ (в смисъл една вежда :lol: ), щото май трудно се поддържа .. липсата му. По принцип много мразя супер изтънени вежди или направо оскубани и нарисувани .. Супер грозно ми е. Но и дебели хич не ми се нравят. Просто се набиват на очи :roll: . А все си мисля, че веждите са последното нещо, което момчетата забелязват #-o , тъй че не се тормози :)
P.S Като ти се отвори сайта отгоре дето пише "Каталог за красота" мацката има хубави вежди според мен :)
emi i az kam 7mi klas moite vejdi sa mn tunki i me drazniat debelite vejdi nemoga da gi gledam govorim za jeni s debeli vejdi ;)
ycMuBkaTa
04-01-2006, 19:08
Ми първо като си ги оскубах беше май в 6 клас и първо си ги почистих. После постепенно си ги изтънявах и сега съм със средно тънки-нито дебели, нито тънки. По-скоро си ми стоят естествено.
Май в 7 клас бях. Сега си стоят естествено - не са тънки нито дебели. Вожната е да отиват на лицето ти - не какви харесваме ние! Понякога слагам и молив - примерно като съм със силен грим...
honey_reflection
04-01-2006, 22:21
za 1 pat si gi oskubah, 1 sedmica predi 13-tq mi rojden den!! I samo gi prochistih, no posle poveche zapochnah da gi skuba no ne mn!! Inache haresvat mi kak sa.. i samo gi prochistvam =) .
i'm so excited!
04-02-2006, 07:19
ми в 7ми само го почиствах малко и нещо лятото ми прищраха и през един месец им сменях формата=) много е важно формата да е правилна, щото променят израза на цялото лице..
и в момента доста си ги харесвам :-D
Glezlata
04-02-2006, 07:24
Az v 6ti klas po4nah malko po malko i sega kato si vidq snimki ot togava... #-o dosta sum gi bila iztanila.No sega postepenno si pravq jelanata forma i ve4e ne sa mn tunki-normalni. :smt016
miloto_girl_4e
04-02-2006, 08:58
:arrow: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=28507&highlight=vejdi
:arrow: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=29621&highlight=vejdi
има такива теми :!: :wink: