Влез

View Full Version : Къдрене:)

DeSiTo0o
04-01-2006, 20:08
Здравейте :wink:
Значии косата ми е няква много права и е много трудно да я накъдря...или поне да я начупя малко.
Пробвала съм с пяна обаче няма кой знае какъв ефект.От скоро започнах да я къдря с желатин и наистина ми харесва как стои.Много добре ми се начупва.И понеже ми харесва как стои започнах по-честичко да я къдря.Не всеки ден де.През два-три дни :?
И въпроса ми е дали нещо може да ми се истущи косата или пък да зпаочне да капе?? :shock: Аз лесно мога да спра да я къдря толко често.Просто искам да ми кажете дали много истущава косата.
А и момичета,искам да ви питам как точно се къдрите с бира?
10х предварително! :wink:

04-01-2006, 20:53
kvi sa tia gluposti gelatin bira za pruv pat gi 4uvam mi az se kudra s maha ili si namotvam niakolko ki4ira na ohliov4eta i gi hva6am s 6ibka ka mi e mokra kosata i tka

ycMuBkaTa
04-01-2006, 21:16
Желатин???
За пръв път чувам, я дай малко повече инфо, че и аз се пробвам с моята да правя разни къдрици, ама за сега само с пяна и маша или ролки отвреме навреме, друг начин не съм чувала.
Дай малко инфо за желатина плс!

honey_reflection
04-01-2006, 22:29
Zashto ne q kudrish s rolki ??
Tova voobshte te iztushtqva kosata - zaema povechko vreme no deistva!
A za jelatin'a ne moga da ti pomogna :/ .

ycMuBkaTa
04-01-2006, 22:35
абе да ти кажа и с ролки не е толкова безвредно, вярно не я третираш с никакви химикали, но пък я третираш механично :roll:

`Death`Whore`
04-01-2006, 22:40
След къпане не я реши, а я разджурквай, така би трябвало да се начупи поне малко /моята бухва също/. Можеш да си направиш плитка или плитки, докато е мокра.

DeSiTo0o
04-02-2006, 10:05
Желатин???
За пръв път чувам, я дай малко повече инфо, че и аз се пробвам с моята да правя разни къдрици, ама за сега само с пяна и маша или ролки отвреме навреме, друг начин не съм чувала.
Дай малко инфо за желатина плс!
Emi slagam edna 4aena luji4ka jelatin i q zalivam s mnogo malko studena voda dokato jelatina nabubne i sled tva s edna 4a6a GORE6TA voda i po4vam da si ma4kam kosata.
:wink:

The Goodbye Girl...
04-02-2006, 10:49
Предлагам ти да идеш на фризьор и да се накъдриш трайно. Не знам дали желатинът изтощава, ама ми звучи доста по пипкава и неблагодарна работа от едно студено къдрене. Аз съм се къдрила. Много бях доволна. Ще си купиш един хубав балсам за коса или нещо подхранващо и 100% няма да има никакви вредни ефекти върху косата ти.

TSecret
04-02-2006, 11:14
studenoto kadrene ne iztu6tava li adski mnogo kosata... s jelatin nenznam ama s beltak stava mnogo dobre sa6to a dali e tolkova bezvredno mislia 4e ne! vse pak q pravi po rqdko za da niama lo6 efekt!

Sapphir
04-02-2006, 12:20
s beltyk puk vuobshte ne stava hubavo .. nqkvi beli to4ici navsqkade sqkash imash nqkv purhot.. inache s bira stava mn qko .. mokrish si kosata s bira ili dokato e oshte mokra si slagash bira i q machkash :)

Labelle
04-02-2006, 12:34
Не се лъжи за студеното къдрене това е много коварна процедура!!! Изтощава косата адски много и я изсушава. Моята коса е доста дълга и гъста, ефектите от студено къдрене (септември са): адски изсушена, винаги заплетена отзад колкото и да я реша и какъвто и балсам да ползвам, при ресане пада ужасно много, сега когато е израснала донякъде е права и малко над ушите бухва, много цъфти и е изтъняла. Други мои приятелки са се подлагали на това нешо и резултата не е по различен. За да приведа това чудо в красива начупена коса ми трябва по половин-един час дневно, а понякога е невъзможно. Не изпробвай процедури като къдрене с бира, щото миризмата на бирата не можеш да я убиеш с нищо. От желатина няма нищо да ти стане - все пак не е химикал ;)

mil4eto_
04-02-2006, 13:04
пробвай с дифузер/ефекта е най-як според мен/не изтощава много косата.