View Full Version : obi4am go! neznam kakvo da pravq?
sweet_lue
04-02-2006, 15:47
edin mesec hodih s mom4e koeto tvurde6e 4e me obi4a i az naistina mu vqrvah dokato toi ne zapo4na do pokazva kakuv e naistina.tozi 1 mesec be6e i nai-hubaviq i nai-gadniq v celiq mi jivot.az u4a v drug grad i toi prez sedmicata ne mi se obajda6e dori da me 4ue kak sum.be6e mi kazal 4e nqma GSM no v posledstvie razbrah 4e ima.na 14 fevruari mi se obadi v 23:30H ve4erta pod pretekst 4e mi bil oburkal nomera.sled dve sedmici takuv ad toi mi izneveri s edno momi4e pred o4ite mi pri koeto az mu dignah golqm skandal no se opravihme.v posledstvie rodotelite me nakazaha zaradi moi provineniq pri koeto ot moq mnogo dobra priqtelka mi kaza 4e pak mi e izneveril sus su6toto momi4e pri koeto az skusah s nego.oba4e sega ne moga da go zabravq makar 4e toi se znimava s drugi momi4eta az iskam da sum s nego dori i da me luje.znam 4e 6te postupq glupavo zatova ne smeq.daite mi suvet kak da postupq.
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!
Ти много добре си знаеш отговора- не трябва да се занимаваш с него! Ама ми е интересно не се ли чувстваш прекалено зле, когато знаеш че ти изневерява! Не ти ли се разбива достойнсвото и авторитета пред теб самата....
imalo e mnogo takifa temi mila.no prosto sama znae6 4e 6te go sabravi6 vse nqkoga.no v nikakav slu4ain ne se vra6tai pri nego!bi bilo absurt ,vse edno da izneeri6 na sebe si.badi silna i priemi podkrepata na fr
sometimes_
04-02-2006, 17:53
Ти много добре си знаеш отговора- не трябва да се занимаваш с него! Ама ми е интересно не се ли чувстваш прекалено зле, когато знаеш че ти изневерява! Не ти ли се разбива достойнсвото и авторитета пред теб самата....
I az sym na syshtoto mnenie :-k .
[-X BOJEE
6TO ZA VUPROS
MNOGO QSNO 4E TRQBVA DA SE VZEME6 V RUCE I DA NE SE VRU6TA6 PRI PODOBEN BOKLUK-NE GO OBI4A6 -POVQRVAI MI-PO-SKORO TI HARESVA DA SE 4UVSTVA6 ZAVISIMA I DA U4ASTVA6 V NQKVI DRAMI
IZBII SI TAQ IZMET OT GLAVATA-ZA6TOTO POTUPKVA6 DOSTOINSTVOTO SI I NAMALQVA6 6ANSA NQKOI DA TE UVAJAVA ISTINSKI PREZ JIVOTA TI!!!!!!!!!!! [-X
ExTr3m3_GiRL
04-02-2006, 18:46
edin mesec hodih s mom4e koeto tvurde6e 4e me obi4a i az naistina mu vqrvah dokato toi ne zapo4na do pokazva kakuv e naistina.tozi 1 mesec be6e i nai-hubaviq i nai-gadniq v celiq mi jivot.az u4a v drug grad i toi prez sedmicata ne mi se obajda6e dori da me 4ue kak sum.be6e mi kazal 4e nqma GSM no v posledstvie razbrah 4e ima.na 14 fevruari mi se obadi v 23:30H ve4erta pod pretekst 4e mi bil oburkal nomera.sled dve sedmici takuv ad toi mi izneveri s edno momi4e pred o4ite mi pri koeto az mu dignah golqm skandal no se opravihme.v posledstvie rodotelite me nakazaha zaradi moi provineniq pri koeto ot moq mnogo dobra priqtelka mi kaza 4e pak mi e izneveril sus su6toto momi4e pri koeto az skusah s nego.oba4e sega ne moga da go zabravq makar 4e toi se znimava s drugi momi4eta az iskam da sum s nego dori i da me luje.znam 4e 6te postupq glupavo zatova ne smeq.daite mi suvet kak da postupq.
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!
Това е много срещана ситуация и много гадно наистина!! Трудно е да го забравиш то е ясно на този свят лесни неща няма,просто ТРЯБВА да го забравиш!!! Не можеш да го оставиш да те унижава по точи начин! Имай воля в никакав случай не прави грешката да му се връзваш пак.Той не си заслужава остави го да прави каквото иска,колкото и да го обичаш ЗАБРАВИ ГО!!!!
slyshai mili4ke.....toi ne ti e izneweriL s men!!! az znaeh 4e toi hodi s teb i go otrqzah ..puk i bez twa si imam seriozen fr i ne mi e do twoq wasko! :lol:
slyshai mili4ke.....toi ne ti e izneweriL s men!!! az znaeh 4e toi hodi s teb i go otrqzah ..puk i bez twa si imam seriozen fr i ne mi e do twoq wasko! :lol:
offf kvo da ti kaja napravo si razbita ne ti e za 1-vi pyt nqkoi da go pravi tova s teb ako ne se se6ta6 i Denislav napravi sy6toto izneveri ti t.e ti moje i da ne znae6 a kolkoto do tva s vasko i ann tq nikoga ne e imala ne6to pove4e ot edin obiknoven razgovor s neq tva 4e toi i se natiska ne zna4i 4e tq iska da e s nego NAPRODIVVV tq predi men ti napisa 4e si ima seriozen pr i mn si go obi4a a i ne haresva vasko taka 4e ... moje6 sama da si pravi6 izvodite i vse pak trqbva da znae6 4e nqma da ti e za posleden pyt nqkoi da ti izneveri taka 4e spoko jivota e tryden i surov (osobenno za groznite) :) ama ne se pritesnqvai 6te strada6 o6te mn znam !!! GADNO e da ti izneveri 4ovek kym kogoto izpitva6 ne6to no ne vsi4ki sa takiva za kakvito gi mislim i o6te po malko mom4etata ako mogat da se narekyt taka te prosto ne sa hora t.e nqkoi ot tqh nai vajnoto e da ne ti puka za pred dr e taka moje i da otcelee6 vse nqkak si a i da byde6 GADEN ama ne pove4e ot men 6toto ti i da iska6 nqma da moje6 !
teenkopele
04-02-2006, 23:31
Остави го и не се занимавай с него.
Има и други момчета, не е само той.
Опитай се да го забравиш, колкото и трудно да звучи. :)
Успех. :wink:
Mary J Blaje
04-03-2006, 09:03
hmm mili4ka tvoq problem hi4 nee problem da ti kaja az...spored mene nqma nujda vsi4ki da obijdat vuprosnoto mom4e s "bokluk...izmet " i t.n. samo za6toto ne e s tebe sega!! toi e napravil svoq izbor i qvno putq mu nese presi4a s tvoq! moje6 da vidi6 negoviq izbor i da napravi6 svoq!
a tva 4e ti e izneverqval...hm zamisli se-moje gre6kata da e v tebe-nemisli6 li?
no i da misli6 i danemisli6.....fakta e 4e nesi s nego-ostavi go pone da si izbira s koi da bude :)
hmm mili4ka tvoq problem hi4 nee problem da ti kaja az...spored mene nqma nujda vsi4ki da obijdat vuprosnoto mom4e s "bokluk...izmet " i t.n. samo za6toto ne e s tebe sega!! toi e napravil svoq izbor i qvno putq mu nese presi4a s tvoq! moje6 da vidi6 negoviq izbor i da napravi6 svoq!
a tva 4e ti e izneverqval...hm zamisli se-moje gre6kata da e v tebe-nemisli6 li?
no i da misli6 i danemisli6.....fakta e 4e nesi s nego-ostavi go pone da si izbira s koi da bude :)
adski si prava no vse pak moje i da ne e v neq pri4inata poznavam vyprosnoto mom4e i gore dolu znam 6to za su6testvo e t.e ne e ot nai vernite a i se natiska s mn dr momi4eta i vse pak ne mislq 4e toi e tova koeto tq iska
i pak 6te i kaja tova 4e ne e s neq ne zna4i 4e se e svyr6il sveta da si jivee jivota toi prodyljava s nego ili bez !
Най - ме кефят тъпите путки , някви същевременно много тъпи и пак са връщат , пълни ботове сте ейййййй
sweet_lue
04-03-2006, 10:55
do kolkoto do ann i mimZ-ne na mene Denislav mi izneveri s tebe a na tebe s mene.toi vinagi se e vru6tal pri mene za6toto mu puka za mene a za tebe ne sum mnogo sigurna.i ne se imai za tolkova hubava :).ann be6e mi dostatu4no 4e vasko te e svalql drugo ne mi trqbva6e.a kolkoto do tova koi koi e zarqzal vse pak az skusah s nego ne toi s mene.e,jivota produljava s nego ili bez nego tui 4e vi pojelavam i na dvete da budete 6tastlivi nezavisimo drazgite ni!
woL woL woL....blagodarqti..ama nqmashe nujda da ni se maznish...wse pak az ne sam winowna 4e wasko e tolkowa..dosaden...puk i toi sq e s dr ii..nai do bre go zabrawi!Az ne sam napraila ni6tu...za washata razdqLa...
w0w sorry skypa ako si misli6 4e izpitvam ne6to kam nego a i ako ne mu puka6e edva li 6te6e da iska da se vijdame i o6te po malko min sed 6tqhme da se celuvame a i kolkoto do tova ... AZ NE IZPITVAM NISHTO KYM NEGO ne slu4aino go napisah s glavni bukvi da ti se nabii v glavata a i ... ne mi se komentira tazi tema ne mislq 4e to4no denislav zaslujava vnimanieto i vremeto mi a i mersi za pojelanieto na kakto kaza ann nqma6e nujda prosto i bez nego sym si ok i 6te sym a i tva za krasotata az kvo sym vinovna 4e mama me e rodila gotina a i imam mn dokazatelstva za tova i posledno koito ne me haresva da si gleda rabotata za men nai vajnoto e AZ da se haresvam !!!!!
hahaha was wi pere su4mata qko! :smt014 haide krai na tazi tema!
xaxaxa nima naistina misli6 4e vi se mazna opitavm da pokaja stranata koqto ne poznava6.ne te obvinqvam za razdqlata mi s vasko za6toto ve4e ne mi puka razbrala sum 4e moga i bez nego tui 4e toi moje da si pravi kvoto iska.ne mi puka nito za nego nito za koito i da e bilo.tui 4e si pravi izvodi :)
w0w sorry skypa ako si misli6 4e izpitvam ne6to kam nego a i ako ne mu puka6e edva li 6te6e da iska da se vijdame i o6te po malko min sed 6tqhme da se celuvame a i kolkoto do tova ... AZ NE IZPITVAM NISHTO KYM NEGO ne slu4aino go napisah s glavni bukvi da ti se nabii v glavata a i ... ne mi se komentira tazi tema ne mislq 4e to4no denislav zaslujava vnimanieto i vremeto mi a i mersi za pojelanieto na kakto kaza ann nqma6e nujda prosto i bez nego sym si ok i 6te sym a i tva za krasotata az kvo sym vinovna 4e mama me e rodila gotina a i imam mn dokazatelstva za tova i posledno koito ne me haresva da si gleda rabotata za men nai vajnoto e AZ da se haresvam !!!!!
OWNED!!
sexy_diva
04-03-2006, 14:23
Spored men ti ne go obi4a6 naistina tolkova mnogo.V na4aloto dokato ti e bilo hubavo s nego si go idealizirala i si se vlubila,no sega bi trqbvala da se zamisli6 nad tova 4e toi mnogo te e naranil, a ti ne bi mogla da obi4a6 4ovek,koito te naranqva,izneverqva ti i te unijava.Spri da go idealizira6,vij istinskata mu sa6tnost i 6te ti bade mnogo lesno da go zabravi6.
xaxaxax milica sama si protivore4i6 ako ne go obi4a6e i po to4no ako ne ti puka6e nqma6e da pravi6 tema vyv foruma i to to4no pod tova zaglavie vzemi se osyznai malko ili si razqsni 4uvstvata koito izpitva6 i ne izpitva6 pak posle tyrsi pomo6t i syveti !
Mary J Blaje
04-03-2006, 17:50
xaxaxaxxa ba toq va6iq Vasko-toi se okaza golqm svalq4 be.....emi da vi kaja macki...struva mi se 4e ste dosta zabludeni po otno6eniq mom4etata....qvno ste o6te malki i nemojete da prevkusvate hubavata strana na jivota-----> jiveite..s mnogo mom4eta...spete s malko ...iiii 6te vidite 4e nqma nujda da se qdosvate za gluposti
see ya
xaxaxaxxa ba toq va6iq Vasko-toi se okaza golqm svalq4 be.....emi da vi kaja macki...struva mi se 4e ste dosta zabludeni po otno6eniq mom4etata....qvno ste o6te malki i nemojete da prevkusvate hubavata strana na jivota-----> jiveite..s mnogo mom4eta...spete s malko ...iiii 6te vidite 4e nqma nujda da se qdosvate za gluposti
see ya
The old one has spoken...
see ya
nai dobre go zabrawi...toi ne e za teb!! JIwei si jiwota i ne si trowi nerwite s toq...:}
{samodivata}
04-04-2006, 08:45
Abe kak moje tolkova mn da se izlagash sas toq vasko we milica! ne razbra li 4e toi ne e za tebe! kato ti prqbva seriozen priqtel vari i si hvani edno hubavo i svqstno mom4e!!!! pak i da ne ti puka za nego! az mislq 4e toi ne te haresva, 6tom e po4nal da svalq drygi momi4eta....
nymphetamine_girl_199239
04-04-2006, 09:31
Най - ме кефят тъпите путки , някви същевременно много тъпи и пак са връщат , пълни ботове сте ейййййй
and your point is....? :smt017 :smt011
and your point is....? :smt017 :smt011
i get it :p buhahah
penywise
04-04-2006, 09:35
Неговия point скъпа е, че жените сте странно племе - хуманоиди.
Колкото повече ви мачкат, колко повече ви унижават, толкова по-се пръвързвате... не мога да разбера защо.
Впрочем.. май мога - като обърнеш прекалено много внимание на някое момиче, то взима, че се помисля за звезда... и ти се качва на главата. Обратното е като ви мачкат... сещаш се ;)
(защо жена и куче не се бият - щото се привързват) :lol:
(тва е ебавка да не ме линчувате сега!)
ashly besnata
04-04-2006, 09:42
emi neznam kvo da ti kaja po-dobre e da go zabravi6 dori i da nqma na4in
ThePainIsReaL
04-04-2006, 09:50
:evil: Оле Оле... тая тема пълно място за чат е станала !
Иначе , моето момиче , ако не искаш да си парцал , остави го тоя ...малко време ти трябва да го забравиш и всичко ще е ОК
iskam da blagodarq na tezi koito mi pomognaha da usaznaq 4e vasil ne e za mene.ve4e sum 100% sigurna 4e ne izpitvam ni6to kum nego.blagodarq vi mnogo :):):):):):):):):):):):):):)
penywise
04-04-2006, 11:05
Самия факт, че си оставила ДРУГИТЕ да решават какво мислиш е достатъчно красноречив...
Радвам се за пича, че се е отървал от момиче, което поставя връзката си на ниво "Ние и останалите", вместо да бъде "Аз и Той"...
И все пак ти желая успех... :|
Fat_phil
04-04-2006, 11:12
Самия факт, че си оставила ДРУГИТЕ да решават какво мислиш е достатъчно красноречив...
Радвам се за пича, че се е отървал от момиче, което поставя връзката си на ниво "Ние и останалите", вместо да бъде "Аз и Той"...
И все пак ти желая успех... :|
gore dolo da no vinagi trqbva da ima 3ti 4ovek(e po4ti vinagi);)
penywise
04-04-2006, 11:13
В крайна сметка 2-ма печелят, а третия чука...
На мен не ми е зор да "печеля" [-X
Mary J Blaje
04-04-2006, 11:24
xaxa Milica ti naistina si bila bez mnenie za cqlata taq istoriq....hmm imam 4ustvoto 4e vsi4kite ti problemi nqkoi drug ostavq6 da ti gi re6ava, koeto e adski tupo. Mislq 4e si dostatu4no zrqla zada razbere6 koe e dobro i koe ne za teb i za "gadjeto ti".No qvno 6te go razbere6 v posledstvie.
Но знаеш ли кое е най-хубаво според мене- това че най-накрая си избра път по който мислиш че ще ти е най-добре!
п.с за белейи написах "мислиш", но сигурно пак ще нагърбиш някой с твоите проблеми [-( :-({|=
mnogo ste prawi naistina tq nqma mnenie...Kakto kazwa Mary J Blaje- 'vsi4kite ti problemi nqkoi drug ostavq6 da ti gi re6ava'
mnogo ste prawi naistina tq nqma mnenie...Kakto kazwa Mary J Blaje- 'vsi4kite ti problemi nqkoi drug ostavq6 da ti gi re6ava'
Офф, аман от плейбои! Добре, че си се отървала от тоя.И аз имах горе долу такъв случай наскоро.. и се чувствах адски зле, че така са постъпвали с мен, но сега се радвам че нямам нищо общо с такива хора като него.Добре правиш,че си го осъзнала къв е, и занапред внимавай да не попаднеш пак на някой кат него:)
abe ne e taka 6tom sum go zarqzala edva li nqkoi drug e do6ul da mi re6i problema az prosto iskam da 4uq i na drugi hora mnenieto.
Ann i MimZ za kralici li se imate be momi4eta poglednete se pyrvo v ogledaloto pak posle govorete za momi4eto mn po 4arovno i priatno e ot vas.... no kvo da govorim znaem se poznavam vi taka 4e ima li smisal a kolkoto do mom4eto i nego poznavam.Ann vijdala sam kak ti mu se antiskash i oshte kyn nehsta neiskam sega da te izlagam tuka pred horata a kolkoto do tvoq fr sigorno mom4eto ili neshto nedovijda ili e nqki idiot za da se hvane s tebe ......Uspeh i na tri4kite :-)
a3`4oBekbt
04-04-2006, 14:47
Haha,Mimo[Sweet_lue],mnogo si zle,be moeto dete.NE se qdosvai zaradi nqkakvi prostaci...Taka ili inache shte sreshtnesh oshte ... na n-ta stepen :lol:
a3`4oBekbT
04-04-2006, 14:51
XaXa , A , we , sweet_Lue Ti normalna li si mi kaji? Kak mojesh da se tormozish zaradi 'nqkakyv' si mu? - Nito e parviq,nito shte e posledniq,Tai che .. glavata gore,a onzi da otiva na ekskurziq do Tashkent. :D
nymphetamine_girl_199239
04-04-2006, 18:16
Неговия point скъпа е, че жените сте странно племе - хуманоиди.
Колкото повече ви мачкат, колко повече ви унижават, толкова по-се пръвързвате... не мога да разбера защо.
Впрочем.. май мога - като обърнеш прекалено много внимание на някое момиче, то взима, че се помисля за звезда... и ти се качва на главата. Обратното е като ви мачкат... сещаш се ;)
(защо жена и куче не се бият - щото се привързват) :lol:
(тва е ебавка да не ме линчувате сега!)
axxaxaxa....sigurno e taka....... :smt005 (da be) :smt005 :::
i az sam v sa6toto polojenie kato tebe znam 4e mi izneverqva no vapreki tova iskam da sam s nego no v momenta sme skasali znam kolko e gadno 6toto i v momenta sam v sa6tata poziciq kato tebe pri nas e drugo toi i az sme mnogo gordi i zatova nikoi netarsi drugiq znam 4e e s druga no tq e sa6tata kato mene absoliutno zna4i tarsi druga sa6tata kato mene no nqma da mu se obadq vaptreki 4e znam 4e go obi4am 4e go jelaq i 4e mi izneverqva tova ne me barka vaob6te 6toto go iskam
6te e glupavo da mu se obadi6 6toto toi 6te si kaje 6tom mi pro6tava pri iznevqra za 2-ri pat moga da si pravq kakvoto si iskam
Ann i MimZ za kralici li se imate be momi4eta poglednete se pyrvo v ogledaloto pak posle govorete za momi4eto mn po 4arovno i priatno e ot vas.... no kvo da govorim znaem se poznavam vi taka 4e ima li smisal a kolkoto do mom4eto i nego poznavam.Ann vijdala sam kak ti mu se antiskash i oshte kyn nehsta neiskam sega da te izlagam tuka pred horata a kolkoto do tvoq fr sigorno mom4eto ili neshto nedovijda ili e nqki idiot za da se hvane s tebe ......Uspeh i na tri4kite :-)
a ti kato si tolkova otvoren/a za6to ne kaje6 koq si koi znai kolko si po grozna ot nas i ne obijdai hora koito ne poznava6 ne kovorq za men ili ann a za gadjeto i i m/u dr men mn slabo (daje nikak) me valnuva tova koi kakvo misli za men 4uvala sym kakvo li ne kazvali sa mi kup ne6ta i na vsi4ko sym gledala kato na nqkakva 6ega i o6te po malko ti 6te mi kazva6 dali sym gotina ili ne GOTINA SYM ne go li razbra i vinagi 6te sym gotina a ti smeliq/ta kaji koi/q si 6tom ni poznava6 ili te e strah 6toto si po grozen/a ot nas i te e sram da si kaje6 ai maa fuck gledai si tvoq jivot ostavi dr sami da se opravqt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ei "FE" tva po gore e ot mene ne ot ann ako ima6 nqkaf pr se obyrni kum men a ne napadai neq QSNO !
Girl_for_you
04-05-2006, 22:21
haha kak moje da se zanimavate s tova be neka vseka da si gleda lichniq jivot vie ste mi trugnali da si pokazvate problemite po forumite i posle zashto cqla Bulgaria v govorila haha ama che tupotiq!Gledaite sq kvo sha vi kaja az prosto ostavete momcheto da si jivee jivota da si ebe koqto si iska i da bude s koqto Go iska :) :P
I like to lick pi6ki
04-05-2006, 22:25
haha kak moje da se zanimavate s tova be neka vseka da si gleda lichniq jivot vie ste mi trugnali da si pokazvate problemite po forumite i posle zashto cqla Bulgaria v govorila haha ama che tupotiq!Gledaite sq kvo sha vi kaja az prosto ostavete momcheto da si jivee jivota da si ebe koqto si iska i da bude s koqto Go iska :) :P
hahahahhahahahahah mnoo pravilno macka!!!! az go suvetvam da si hvane edno seriozno i sladko momi4ence i da si se ebaaat....a ne s taq malkata Mili4ka- Vasko vzemi se v ruce!!!!! pomisli v/u dumite mi
Davincheva
04-12-2006, 12:03
hahahah are be nqma li da pishete oshte...tukmo mi stana interesno
Moia savet e da se opitash da zabravish tozi idiot s drugo momche,zashtoto samo po takav nachin stava!Ti ne si momiche 2-ra klasa, che da se primirqvash s tova, che te laje samo i samo da si s nego,po tozi nachin padash mnogo nisko(kakto ti dobre znaesh), a i na nego nqma da si mu interesna, kato znae che si gotova na tova za da si s nego,i vrazkata vi e obrechena na proval.Prosto nqma smisal da si gubish vremeto s nego.[/img]
favor_91
04-13-2006, 07:49
ami ako ne te obi4a ili haresva i ti izneverqva kakvo pravi6 pri nego i za6to izob6to ne moje6 da go zabravi6....ima i drugi mom4eta Uspeh :wink:
Ako ne te obi4a ili haresfa za kfo ti e :P Q se ogledai kolko pi4ove ima ;)
vij sega.. 1 mesec ne e ne6to... ot purviq mesec ne moje6 da bqde6 sigurna dali 6te ima vtori kamo li da vqrva6 na dumite "obi4am te" koito ko men pita6 vupreki 4e zvu4at tolkova hubavo,sa tolkova izturkani 4e edva li nqkoi moje da ti kaje s to4nost kakvo e lubofff... kato za na4alo trqabva da razbere6 za sebe si ti seriozne priqtel li iska6 ili "jivotno" koeto da ti trovi nervite.. zamisli se i dali nqma vina i v teb za slu4alito se sled tova sloji na kantar vsi4ko hubavo i vsi4ko lo6o... no budi 4estna pred sebe si-gledai obektivno i togava 4ak moje6 da vzeme6 adekvatno re6enie!
tova e spored men.. ako iska6 probvai.. pri men tova deistva!