PDA

View Full Version : На каква възраст започнахте да правите секс?

{b0nb0n4et0}
04-02-2006, 22:54
Нормално ли е днешните младежи да започват полов живот на по 12 години?Вие кога за пръв път правихте секс? :-k

teenkopele
04-02-2006, 23:17
Всеки може да започне, когато реши, но според мен 12 години е малко рано. :wink:

04-02-2006, 23:51
12 май е доста рано и според мен

mimZzZ
04-02-2006, 23:58
12 opredeleno e rano az go napravih na 14 i pak e rano no to ne zavisi 4ak tolkova ot vyzrasta a ot organizma ti i vse pak nai malko trqbbva da si na 16 spored men za6toto ve4e tqloto ti e po okrepnalo i t.n ne mi se obqsnqva sega :P

Glezlata
04-03-2006, 06:59
Mislq,4e 12 e tvurde rano [-X ,az go napravih na 16 i mislq,4e su be6e super \:D/

hamilcar
04-03-2006, 07:02
Направих го на 16,а на 12 години да правиш секс е смешно(поне за мен).

04-03-2006, 07:52
i az sum na tova mnenie no ne go napravih bash na 16 a skoro i bqh na 15 i 6 meseca :mrgreen:

martin_91_
04-03-2006, 08:06
12 opredeleno e rano az go napravih na 14 i pak e rano no to ne zavisi 4ak tolkova ot vyzrasta a ot organizma ti i vse pak nai malko trqbbva da si na 16 spored men za6toto ve4e tqloto ti e po okrepnalo i t.n ne mi se obqsnqva sega :P

Okrepvaneto na tqloto nqma ni6to ob6to za seksa aide ne se izkazvai nepodgotvena spored men veski moje da pravi seks kogato toi re6i nqma to4na data ili godina koqto e nai-dobre.Mnoo ste mi zme6ni ! Ebati tupata tema ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) :smt018

forlan
04-03-2006, 08:08

Okrepvaneto na tqloto nqma ni6to ob6to za seksa aide ne se izkazvai nepodgotven spored men veski moje da pravi seks kogato toi re6i nqma to4na data ili godina koqto e nai-dobre.Mnoo ste mi zme6ni ! Ebati tupata tema ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) :smt018

То и ти си ми смешен в интерес на истината

04-03-2006, 08:10

Okrepvaneto na tqloto nqma ni6to ob6to za seksa aide ne se izkazvai nepodgotvena spored men veski moje da pravi seks kogato toi re6i nqma to4na data ili godina koqto e nai-dobre.Mnoo ste mi zme6ni ! Ebati tupata tema ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) :smt018
Ми дай тогава да се чукаш от бебе...мн ясно,че има значение възръста! :evil:
Тялото ти трябва да съзрее..момичетата е желателно вече да имат редовен цикъл когато започнат да водят полов живот...,а и ако започнеш да се ебеш още от малък огранизма ти не е съзрял достатъчно и можеш да си докараш разни увреждания! [-X

-=DaRkNeSs=-
04-03-2006, 08:11
Всеки сам решава на колко е готов (въпрос на желание ). Но 12 е малко рано. :-k

martin_91_
04-03-2006, 08:20

Napulno te podkrepqm =D>

A vie drugite zemete si go n...te v an..te

04-03-2006, 08:22

Napulno te podkrepqm =D>

бе не виждаш ли ,че и той то казва,че на 12 е рано!!! :smt013 :smt014 :smt077 :evil:

thirteen
az na 16 bez 2 meseca..
a tva 12 godishnite.. e ciganska rabota

forlan

Napulno te podkrepqm =D>

А ти да извадиш късмета да не та срещна

nymphetamine_girl_199239
04-03-2006, 08:26
az sam devstvena,no mislq 4e na 16 e nai-dobre,a na 12 naistina e rano..

forlan
04-03-2006, 08:26
az sam devstvena,no mislq 4e na 16 e nai-dobre,a na 12 naistina e rano..

Май май вече ти идва времето и си прати пика :mrgreen:

i'm so excited!
04-03-2006, 08:31
функцията на секса, мартинчо, мойто момче, е да се създава поколение. тфа, че хората са противни създания и го правят просто ей така за кефа е съвсем друга тема. как така няма значение възрастта?
една пикла на 12 дето още мензиса не и дошъл ше тръгне да прави деца :shock: тоя номер само съгражданките ни ромки го могат...
говорим за чисто физическа готовност за секс.
а сега ми кажи как една пикла на 12 ще има психическа готовност?
и разбира се пак леко отклонение - половината от тях дори не твърдят, че са психически подготвени за секса, а го правят само за да задържат батковците с които ходят. много е тъжно.
та въпросната пикла на 12 каква готовност ще има? тфа момиче не може да разбере както се казва дали и се пикае или и се ебе....
просто пишеш глупости осъзнай се=)

iv4enceto
04-03-2006, 08:39
i az sum na tova mnenie no ne go napravih bash na 16 a skoro i bqh na 15 i 6 meseca :mrgreen:
И аз на 15 и 6 месеца...малко съжалявам честно казано но...не можем да върнем времето така или иначе.Аколкото до секс на 12---аз на 12 още с барбита си играех а някои секс правят...пфуууу [-(

04-03-2006, 08:39
функцията на секса, мартинчо, мойто момче, е да се създава поколение. тфа, че хората са противни създания и го правят просто ей така за кефа е съвсем друга тема. как така няма значение възрастта?
една пикла на 12 дето още мензиса не и дошъл ше тръгне да прави деца :shock: тоя номер само съгражданките ни ромки го могат...
говорим за чисто физическа готовност за секс.
а сега ми кажи как една пикла на 12 ще има психическа готовност?
и разбира се пак леко отклонение - половината от тях дори не твърдят, че са психически подготвени за секса, а го правят само за да задържат батковците с които ходят. много е тъжно.
та въпросната пикла на 12 каква готовност ще има? тфа момиче не може да разбере както се казва дали и се пикае или и се ебе....
просто пишеш глупости осъзнай се=)
ЕВАЛА!!! =D> =D> =D>

midnight...
04-03-2006, 08:49
както каза i'm so excited! 12 годишните и понятие си нямат от секса, за тях това си е чиста проба фукане пред съученичките. понеже в даскало имаме някфа програма "деца преподават на деца" и ходим в по-долните класове да разискваме разни теми, еми кфо да ви кажа общо спряганото мнение е "може да се прави секс и без презерватив ако си вярваш на гаджето" абе те още немогат да се оправят да си пуснат телевизора ще ми правят секс?! първо трябва да знаят как да се предпазват и да са толкова големи че да могат поне малко да носят отговорност за постъпките си :|

forlan
04-03-2006, 08:50
както каза i'm so excited! 12 годишните и понятие си нямат от секса, за тях това си е чиста проба фукане пред съученичките. понеже в даскало имаме някфа програма "деца преподават на деца" и ходим в по-долните класове да разискваме разни теми, еми кфо да ви кажа общо спряганото мнение е "може да се прави секс и без презерватив ако си вярваш на гаджето" абе те още немогат да се оправят да си пуснат телевизора ще ми правят секс?! първо трябва да знаят как да се предпазват и да са толкова големи че да могат поне малко да носят отговорност за постъпките си :|

Направете програмата "деца правят деца" ще е по - интерестно!

miloto_girl_4e
04-03-2006, 09:05
:arrow: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=31930&highlight=%EA%EE%E3%E0+++%EF%FA%F0%E2%E8+%EF%FA%F2
:arrow: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=26566&start=0

и още много подобни теми :!: :wink: