Влез

View Full Version : OSAZNAH CHE NE GO POZNAVAM

kAdrOkoSkA
04-03-2006, 11:22
Vazmojno li e spored vas da obichash nqkoi koito izobshto ne poznavash kato chovek? Imahme kontakti, no az qvno ne go poznavam i vapreki tova ne moga da go zabravq. Ot togava imah nqkolko drugi "obekta na jelanieto", no seg apak se vrashma kam nego... Misleh si che znam koi e, no sam se lagala jestoko i vapreki razocharovanieto... ne spiram da go iskam :cry: Moje bi sam se vlubila v tozi obraz koito mi e predstavil v nachaloto ili... nz :smt009 Sigurno se zablujdavam, no iskam i vashteto mnenie :? :(

dream_for_you
04-03-2006, 11:40
ox,kolko poznato ](*,) za sujalenie 4esto se vlubvame v 4ovek bez da go poznavame kato si izgrajdame nqkukav izmislen i nerealen obraz za nego(koito ne e osobeno prekrasen)s vremeto 6te go prejivee6 toq,vsi4ko si minava po reda

sometimes_
04-03-2006, 12:17
Qvno naistina si se vlubila v edin izmislen obraz. Ako vaobshte moje da se nareche vliubvane...
Zashto go iskash li? Zashtoto qvno ne moje i ne trqbva da go imash.

addictedtou
04-03-2006, 12:21
Разбира се че може... и такива неща се получават

sexy_diva
04-03-2006, 14:53
Много чсето си изграждаме някаква представа за даден човек и го вийдаме такъв,какъвто ни се иска да бъде,влюбваме се,но не след дълго виждаме истинската същност на любимия и се разочароваме от него.Боли ни,но всъщност обичаме и страдаме за човека,който сами сме сътворили в образа на някой.