Влез

View Full Version : devstvenostta problem li e?

misshha
04-03-2006, 19:49
na 15 godini sam i sam o6te devstena imam 3 mnogo blizki priqtelki i trite sa razpe4atani i se 4uvstvam vse edno ne sam na mqstoto si pri tqh ?kak mislite pravilna li e moqta logika?

thirteen
04-03-2006, 19:50
ole gluposti... voub6te ne te pravi razlichna..haha Te samo za sex li si govorat che ne chustvash che mqstoto ti e pri tqh ili na teb mnogo ti se iska ?

misshha
04-03-2006, 20:01
ne no vse pak ponqkoga se podhva6ta tazi tema i az sam kato izulirana i imam 4uvstvoto 4e vsi4ki na masata me gledat i mi e gadno i gledAM vednaga da smenq temata

thirteen
04-03-2006, 20:09
emi i na teb shti doide vremeto we ne sa pritesnqvai az puk predi da go napravq sushto mn moi priqtelki spodelqha.. dori ne me interesuvashe i ne me e bilo sram da kaja che sam devstvena..tva ne e nikav problem ama nikakav.. razbiram da be6e na 18-19 .. v nashe vreme na tiq godini nqma devstvena devoika pochti .. a na tvoite godini e normalno da ne si pravila sex makar che mnogo momicheta sa pravili... az lichno oshte ne sam navyrshila 16 i savsem na skoro go napravih.sqko cvete si ima sezon..

Momchence
04-03-2006, 20:16
Уф момиче не се излагай, имало е доста дискусии по тоя вупрос и на хората вече им е писнало да се обясняват.
Девтсвеността е проблем да...не физически а психически...Другото което е, кфо като си говорят за секс...ти с кфо си по назад освен че нямаш опит...опита въобще не е сичко...ако искаш да се фукаш как и с кой си се чукала въпроса е съвсем различен. Не се води от глупави приятелки. Не се води по акъла на никой. Бъди себе си, прави това което ти искаш, не се влиай от чуждите хора...не винаги мнозинството е право...ти си мнозинството в случая..ти си господарка на себе си...другите ДА ГО ДУХАТ!! Ок?
Не прави глупости, не прави така че като пораснеш да се срамуваш от себе си като малка :)

zeleni_o4i
04-03-2006, 20:21
na 15 godini sam i sam o6te devstena imam 3 mnogo blizki priqtelki i trite sa razpe4atani i se 4uvstvam vse edno ne sam na mqstoto si pri tqh ?kak mislite pravilna li e moqta logika?

momiche,osuznai se molq ti se!!! kak moje da imash takava smotana logika, ne mi e qsno. az se otvorih na 17. :shock: e ako kajesh che i az sam izostanala napravo ](*,) pzi si sevstvenostta dokato mojesh i namerish choveka, na koito durjish pone malko.

InSOMnIAaa
04-03-2006, 21:06
Tvoita logika ne q razbiram MYacaXaxaxxaxaXAAXXAAxaxaAaxxaxa

sometimes_
04-03-2006, 21:15
Уф момиче не се излагай, имало е доста дискусии по тоя вупрос и на хората вече им е писнало да се обясняват.
Девтсвеността е проблем да...не физически а психически...Другото което е, кфо като си говорят за секс...ти с кфо си по назад освен че нямаш опит...опита въобще не е сичко...ако искаш да се фукаш как и с кой си се чукала въпроса е съвсем различен. Не се води от глупави приятелки. Не се води по акъла на никой. Бъди себе си, прави това което ти искаш, не се влиай от чуждите хора...не винаги мнозинството е право...ти си мнозинството в случая..ти си господарка на себе си...другите ДА ГО ДУХАТ!! Ок?
Не прави глупости, не прави така че като пораснеш да се срамуваш от себе си като малка :)
Napylno vqrno !
Kakvo ot tova, che priqtelkite ti sa "razpechatani", a ti ne ? Ne trqbva da te e sram ot tova, koeto si.
I sega kakvo, te kato ne sa devstveni legni si s koito ti padne, za da se chuvstvash "na mqstoto si". Nishto lichno, ama si super glupava ! K`vo te interesuvat horata, gledai sebe si i chakai da sreshtnesh podhodqshtiq. Inache shte stanesh k**va. ](*,)

SuN4o_F
04-03-2006, 21:26
haha ama tvoite priqtelki sa mn `naprednali` pozdravi gi ot men i gledai ot tqh #-o ...bojee q ne se izlagai mn qsno 4e ne si izostanala kogato mu doide vremeto 6te go napravish ne badi kato vsi4ki...uspeh O:)

04-03-2006, 21:27
Picha s double bass pedal signature-a me kefi. I e prav.

Nedei da izkarvash takiva neobosnovani logiki, a si gledai kefa. Bahti, az sum na 18 i oshte ne sum pravil sex. A ne moje da mi puka po-malko.
Taka che prosto si gledai kefa i ne mu misli. Kogato trqbva shte se sluchi.

Angel_kiss
04-03-2006, 21:36
И аз съм девстевена и съм на 15,но незнайно защо това не ме притеснява има мн по странни случай!Е "колежки" погледнете го от добрата страна има момичета на 16-17 дори 18,които все още са девствени!!!!Мен това ме отешава!!!

{b0nb0n4et0}
04-03-2006, 21:37
Zapazi se kolkoto se moje pove4e nqma da sujalqva6 [-X Shte si 6tasliva kogato go napravi6 s nqkoi kogoto obi4a6 ili haresva6.No ne burzai.Kakto kazvat drugite za6to trqbva da si kato vsi4ki. :-k Ako mojeh da vurna vremeto nazad za6toto sajalqvam 4e go napravih s purviq mi :cry:

-=DaRkNeSs=-
04-03-2006, 21:43
НЕ е проблем според мен, но както и да е.

cvety_i_bebeto
04-03-2006, 22:02
ne vaob6te ne si prava....hora ne ste li razbrali 4e tova ne se pravi,za6toto drugq go e napravil...kogato iska6 i si gotova...moje da si na 20 i da si devstvenna...evala...daje im prava ne tezi...

heavy
04-03-2006, 23:05
ne vaob6te ne si prava....hora ne ste li razbrali 4e tova ne se pravi,za6toto drugq go e napravil...kogato iska6 i si gotova...moje da si na 20 i da si devstvenna...evala...daje im prava ne tezi...
Tochno taka! ;)

pLaMa4eTo
04-03-2006, 23:07
abe kfi sa teq filmi... mladoto pokolenie se e raze*alo super mnoy... vyob6te da ne ti puka 4e ne si otvorena o6te... basi-to tfa si e vypros na vreme. kogato doide i tfoeto vreme-togava... ne trqbva da se pritesnqva6 ili kompleksira6 ot tfa... vseki e bil devstven nqkoga...

Cha0
04-04-2006, 00:17
няма значение това за да сте приятелки не е нужно да правите каквото правят другите и те ако са ти истински приятелки това няма да им пречи

Svetlana_Pei4eva
04-04-2006, 00:22
i az sum na tova mnenie :lol:

avril_lavigne
04-04-2006, 02:14
na 15 godini sam i sam o6te devstena imam 3 mnogo blizki priqtelki i trite sa razpe4atani i se 4uvstvam vse edno ne sam na mqstoto si pri tqh ?kak mislite pravilna li e moqta logika?Вместо да се гордееш с това,че си още девствена,се комплексираш.Недей така!Аз също съм на 15 и съм девствена,но това изобщо не ми е проблем,даже напротив-радвам се,че е така.Както казват и останалите,има време за всичко.За какво трябва да правиш секс?Само защото твоите приятелки вече са го направили?Това е пълна глупост да се водиш по техния ъкъл.Не бързай,когато срещнеш човека и си готова,тогава го направи.

Fat_phil
04-04-2006, 11:44
na 15 godini sam i sam o6te devstena imam 3 mnogo blizki priqtelki i trite sa razpe4atani i se 4uvstvam vse edno ne sam na mqstoto si pri tqh ?kak mislite pravilna li e moqta logika?Вместо да се гордееш с това,че си още девствена,се комплексираш.Недей така!Аз също съм на 15 и съм девствена,но това изобщо не ми е проблем,даже напротив-радвам се,че е така.Както казват и останалите,има време за всичко.За какво трябва да правиш секс?Само защото твоите приятелки вече са го направили?Това е пълна глупост да се водиш по техния ъкъл.Не бързай,когато срещнеш човека и си готова,тогава го направи.

HELL YEAH !!!!! taka si e!

GoThiC_GirL
04-04-2006, 11:52
Аууууу давай не му мисли JUST DO IT :? !!!! Повечето хората така ще ти кажат но аз мисля , че за вскичко си има време и мисля че няма НИЩО по-хубаво от това едмо момиче да е девствено и да не е покътнато и неопетнено... а до колкото се отнася до твойте приятелки че си говорят за тази тема и ти не можеш нищо да кажеш... кое е по-добре да направиш голяма грешка и после да съжеляваш цял живот или просто да не им обръщаш внимание ?!? [-X АЗ МИСЛЯ ЧЕ ТАКА Е НАЙ-ДОБРЕ И ЗА ТОВА СЕ ПАЗЯ :P по-добре ме послушай не прави грешка :!:

penywise
04-04-2006, 11:55
Толкова по-добре е за някое момче да те "опетни" :twisted:
После цял живот ще го помниш нали :)
А и все за него ще си мислиш ;)

И... всичко ще е "опетнено" след първия път :lol: :smt005

kupondjiikata
04-04-2006, 12:02
Ne,tva,4e ne si go pravila,ne zna4i 4e trq da ne se sybira6 s tqh,a i tvoito vreme 6te doide vse nqkoga. :P Spoko,bydi si s tqh.Az ako bqh na tvoe mqsto,6tqh da gi pitam kak e,dali 6te boli....A kogato nastypi moq 4as,te 6te mi dadat nqkoi syvet4eta :smt082 :smt050 :smt016

GoThiC_GirL
04-04-2006, 12:08
mi da i az tova kazvam

theworldleader
04-04-2006, 12:09
Момиче не мислиш правилно.
Какво общо има вашето приятелство и това дали си правила секс.
Те се ебат, ти не. И ?
Ако са ти истински приятелки<което ме съмнява, щом се чувстваш некомфортно> няма изобщо да ти споменават, че това може да е някакъв проблем.
Не виждам защо трябва да те игнорират щом не си правила секс.
Пък и на тази възраст<вярно, че сегашното поколение правят рано секс> не е нито НАЛОЖИТЕЛНО, нито ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да правиш секс, все пак си на 15 години, не на 20.

vesi{P}
04-04-2006, 17:03
ne e pravilno tova koeto misli6 tova 4e te ne sa devstveni a ti si zna4i 4e te sa gotovi i sa go napravili no ako ti ne si gotova i ne si sigorna dali iska6 da go napravi6 ti si re6ava6...netrqbva da si misli6 4e kogato te go naprqt zadaljitelno togava trqq da go napravi6 i ti az imam 8 razpe4atani priqtelki no az sam devstvena i ne se 4yvstvam ne na mqstoto si 6tot znam 4e te sa bili gotovi i sa go napravili no az o6te nesam gotova i zatova nesam go napravila :-) :smt008

Jeanny
04-04-2006, 20:29
Ох, Боже! Ти добре ли си? На 15 си и се комплексираш от това, вместо да се гордееш, че не си като изкурвялите си вече приятелки.

btw: Аз съм на 18 и все още съм девстенна. Това сигурно ме прави много лош човек. ](*,)

veselka_15
04-04-2006, 21:14
I az sam na 15 i az sam devstvena , no za men tova ne e problem i da verno vsi4kite mi priqtelki po-blizkite ve4e sa bili s mom4eta.Tova da me te pritesnqva kogato se 4uvsva6 gotova togava trqbva da go napravi6.

TNT
04-04-2006, 21:20
Zapazi se kolkoto se moje pove4e nqma da sujalqva6 [-X Shte si 6tasliva kogato go napravi6 s nqkoi kogoto obi4a6 ili haresva6.No ne burzai.Kakto kazvat drugite za6to trqbva da si kato vsi4ki. :-k Ako mojeh da vurna vremeto nazad za6toto sajalqvam 4e go napravih s purviq mi :cry: а уее според мен не е така-да се пази до когато може!!!едно 15-16 години е добре!!!!мн ша пропусне!!!тва секса е хубаво нещо!!! :wink:

pOny
04-05-2006, 13:05

Чувствай се горда със себе си. Не е кой знае к'во да се хвалиш , че са те отворили :) Когато искаш , тогава прави секс, нека твоята съдба зависи само от теб, а не от другите ;)

krem4et0
04-05-2006, 15:11
Че аз на 20 правих секс за първи път!!!И какво от това.Край мен също се е говорело за секс.И аз на 16 съм имала приятелки много навътре в нещата.Но мен това не ме е комлексирало НИКОГА.Просто исках да е с Човекът за мен и за мое щастие стана.На 20 или на 15 какво значение има-важното е да е направено с човек,който харесваш,с който ти е приятно и койтоси заслужава!

flying_girl
04-06-2006, 09:40
Razbira se che ne e pravilna. Devstvenostta ne e neshto ot koeto trqbva da se pritesnqvash. Qvno oshte ne si namerila choveka koito da ti q otneme

penywise
04-06-2006, 09:42
Razbira se che ne e pravilna. Devstvenostta ne e neshto ot koeto trqbva da se pritesnqvash. Qvno oshte ne si namerila choveka koito da ti q otneme

Да я "отнеме"? Така го каза все едно е нещо много ценно и трябва...
Бе кво толкова обръщате внимание, 15 години девствени в живота си (и олеле - колко е важно КОЙ ще ми я "отнеме") - после цял живот не ви пука :)

Представа си нямаш колко пишки ще имаш още в живота ви, ти за едното ебане се косиш...

mil4eto_
04-06-2006, 09:47
леле това "разпечатани"ми звучи супер гадно!
а иначе по темата-ако това ти е най-големия проблем в животая си хвани някой от улицата и може и да те "разпечата" :D .
споко,рано или късно и това ще стане.това че на 15 си се ебала не те прави нито по-умна,нито по-добра..аве нищо не ти дава пред другите.

KiLLeR_InSTiNkT
04-06-2006, 12:08
Еййй, ти не си твоите приятелки и не виждам защо не би се чувствала на място :evil: Тъпо е да правиш секс само, за да си като тях. Кат си готова и намериш подходящото момче тогава е най-добре, а не като някои курвета дет спят с некви само да ги отворят и тва е /сори малко се отклоних от темата/... :-#

^KaSiDi^
04-06-2006, 12:26
ooooo q stiga,kakvo ot tova,che priqtelkite ti sa go naprvaili,moje bi te sa namerili choveka i sa go naprvaili,zashto i ti da trqbva da go pravish????sakyn da ne ostanesh po nazad.... [-X tva e glupost,ne se pritesnqvai rano ili kysno shte sreshnesh nqkoi,kym kogoto da se privyrjesh i da iskash da ti e pyrviq i togava shte mu naprvaish mn hubavo vpechatlenie kato vidi,che si se pazela za nego,taka che se uspokoi i si izbii ot glavata tazi typa logika..... [-X [-X [-X

PC:Nikoi ne ostava devstven,jivota go slaga na vsichki :!:

avrora
04-06-2006, 14:41
Ами първо да предупредя, че няма да говоря много по темата:)
Искам само да споделя, че познавам доста момчета, които не искат да правят секс с девствени момичета. Като се замислиш доводите им са си много правилни.
1. Повечето момичета винаги помнят "Първия". И малко са тези, които искат просто да бъдат "разпечатани". Каквото и да си говом не си "даваш" девствеността на някой който си срещнала на улицата и само ей така. Там вече са намесени наистина чувства.
2. Като кажеш той ми беше първия и веднага си помисляш - Той трябва да е Мъжа! А пък и момчетата спомагат. Признайте си сега, че бихте казали на едно момиче това, което тя иска да чуе само и само да си легнете с нея. И казали веднъж "Обичам те" момичето ляга в ръцете ви и на вас ви е супер, а тя си мисли, че е намерила The Man.
Та така де. Проблема може да се разглежда от две страни - тази на момичето, което му е трудно да се раздели с девствеността и на момчето, което не иска да е Първия!

penywise
04-06-2006, 14:43
Като и е трудно да се раздели с девствеността си - да си ходи девствена бе... :smt017

Fat_phil
04-06-2006, 14:44
а иначе по темата-ако това ти е най-големия проблем в животая си хвани някой от улицата и може и да те "разпечата" :D .
споко,рано или късно и това ще стане.това че на 15 си се ебала не те прави нито по-умна,нито по-добра..аве нищо не ти дава пред другите.

zvu4i vse edno sum otvoril kutiq bomboni za 2 leva :-D

penywise
04-06-2006, 14:46

zvu4i vse edno sum otvoril kutiq bomboni za 2 leva :-D

"Здрасти, имам тука една пичка. Отваря ли ти се? Ама ми е мноо скъпа да знаеш"

кат ти е скъпа - 'оди си с нея :-({|=

VORTEX
04-06-2006, 16:26
nqma nikakuv problem! tova daje e dobre!

Glezlata
04-06-2006, 17:09
Trqbva da se radva6,za6toto ti predstoi edino mnogo gotino izjivqvane,koeto te ve4e prosto sa minali.V nikakuv slu4ai ne trqbva da se pritesnqva6 ot tova! I nai-vajnoto ne go pravi za da gi nastigne6 tvoite priqtelki po nqkakuv na4in.4akai podhodq6tiq 4ovek i togava go napravi,bez zna4enie na kolko godini si! :smt016

rowzz
04-06-2006, 17:10
когато си решите тогава се ебете.. ся кфото и да прайте нищо няма напрайте..

MTV_GIRL
04-10-2006, 10:26
NE E NUJNO DA SI SE EBALA ZA DA SEDI6 PRI TQH ILI DA OB6TUVA6 KOGATO SI GOTOVA TOGAVA GI NAPRAVI !! NE SE VLQI OT TOVA 4E TE SA GO BILI NAPRAVILI I SAMO TI SI OSTANALA TVA SA GLUPOSTI BLQ BLQ BLQ KOGATO SI GOTOVA TOGAVA !!! :-k

favor_91
04-10-2006, 10:29
ami razbira se 4e e problem.....ne se razpe4atvai (pone ne na 15) i ne gledai ot drugiite !

бойна кокошка
04-10-2006, 11:36
От тая дума "разпечатани" ми се повръща... А най-тъпото, което можеш да направиш е да се чукаш с някой, щото приятелките ти вече са го правили. Изчезна ли представата за първия път като нещо, което трябва да направиш с човек, на когото вярваш и държиш :/ А на 15 хич не си престаряла.... да ти кажа.

Djeilo
04-10-2006, 11:46
Mnogo qsno 4e mislite ti sa nelogi4ni!Tova e nai tupoto-da prai6 seks 6toto tvoite friends sa se praskali ve4e! [-X ](*,) Kvo ti dreme na tebe!Spored men e dobre da iz4aka6 podhodq6tiq,a ne da go naprai6 s purviq sre6nat.....

Майн
04-11-2006, 14:06
Дам - девствеността е смъртноносна болест, но за щастие се лекува с мощно еб..е ако се открие навреме.

Сега сериозно.. Абе моме.. я не се излагай. Ще спиш с някого само когато прецениш ти. Изобщо не гледай кой с кой се е ебал, тва нито е нещо което трябва да мериш с някой друг, нито е нещо което трябва задължително да направиш. Щом не ти пречи да си девствена, значи всеико е наред и никой на тоя свят няма право да те убеждава в противното.

Danielle
04-11-2006, 17:10
ne trqbva tva da te pritesnqva v kraina smetka i na teb shte ti doide vremeto!
tva ne e nito sramno nito losho! nqma da stanesh po hubava ako se razpechatash i ti za da si kato tqh! ne burzai! samo tav shte ti kaja

04-11-2006, 17:50
По тъпа логика не съм чувал.
1 Да ти е хрумвало, че и 3те може да лъжат, за да изглеждат по-важни?
2 Дори и и 3те да не са девствени, това значи ли, че ти трябва да го направиш с някой, който не харесваш и после ще съжаляваш
3 На тази възраст момчетата са бройкаджии. Ще се почувстваш ли по-добре ако го направиш с някое момче и повече не му видиш физиономията

pitbullbg
04-11-2006, 21:47
pfff i kfo po tvoita logika ako kajem tuka si4ki 4e e taka i kfo 6te legne6 s parvoto mom4e ili s nqkoi tvoi priqtel samo za da si kato tqh otvorena... i da po4ne da se govori 4e si porednoto kurve...??? pomisli malko kato golqm 4ovek... fani si priqtel uveri se 4e te obi4a i ti nego i go napravi togava...