View Full Version : xaresvam gotino mom4e
mom4eto koeto xaresvam e s mnogo vrazki gotino i e na 19 toi znae 4e go xaresvam i toi me xaresva i bix iskala da mi stane gadje no vaprosat e tam 4e sam 4yvala lo6i ne6ta za nego no moeto mnenie se razminava ot tqxnite no vse pak mi vliqqt no go xaresvam toi epriqtel na dosta izvesni RnB pevci i nesam sigorna dali e ydobno da sam s nego...molq daite savet kakvo da pravq :?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!
kvo ti puka 4e poznava mnogo r&b pevci.6om te haresva i ti go haresva6 i mnenieto ti se razminnava mnogo ot tva na drugite kvo 4aka6.trygvai s nego.
LoRinSeR
04-03-2006, 20:10
Има един цска форевер, той знае :-D
опиай но както го описваш май този човек харесва по-много едновремено. Ако ти е само за забавление ок, но мисля, че е по-добре да не задълбаваш с някакви сериозни чувства
sometimes_
04-03-2006, 21:06
Az pyk haresvam edin mnogo grozen i mnogo typ, horata kazvat, che e narkoman, ama na men mi izglejda samo trevoman...Plius t`va kazvat, che e sutenior, ama az ne vqrvam, nqma nishto, che poznava cqlata plovdivska mafiq. Ta kajete mi, da trygna li s nego ili da nqma da e udobno?
:-D
Има един цска форевер, той знае :-D
цц.. той цска форевер по цял ден за АрЕнБи певци си мисли нали.. ;)
Az pyk haresvam edin mnogo grozen i mnogo typ, horata kazvat, che e narkoman, ama na men mi izglejda samo trevoman...Plius t`va kazvat, che e sutenior, ama az ne vqrvam, nqma nishto, che poznava cqlata plovdivska mafiq. Ta kajete mi, da trygna li s nego ili da nqma da e udobno?
:-D
Ahaha.. em chi kak .. tfa mi prilicha na istinskata liuboF !
teenkopele
04-03-2006, 21:24
Да не те интересува, че познава много R'n'B-та. Какво толкова?!? :o
Поговори с него, изяснете си чувствата един към друг. Няма какво да губиш. :)
Успех. :wink:
Aragorus
04-03-2006, 21:30
ако ще и много народни певици за познава все е тая..
ако те харесва наистина..
ама не трябва да му се даваш на готово защото няма да е интересно
kAdrOkoSkA
04-03-2006, 21:34
Opitai , no budi predpazliva s nego :!:
{b0nb0n4et0}
04-03-2006, 21:40
Ami trugnete puk ako ne se 4uvstva6 dobre s nego rezni go :smt040
cvety_i_bebeto
04-03-2006, 22:31
Ami trugnete puk ako ne se 4uvstva6 dobre s nego rezni go :smt040
:smt023
black_heart
04-03-2006, 22:33
oyf mili Boje,izlizala sam s drogi,s metali,s nenormalni...basi,mi da ti kaja priqtelkite mi ne sa gharesvali nito edin do momenta!mnou qsno,4e vse 6te ima nqkoi da ne go doliubva,a mom4eto ako si e dupe,mnou qsno 4e 6te gi poznava,strua mi se qk pi4,ama imai predvid kakvo 6te ti se slu4i ako tragne6 s nego...i sexa ti e nai-malkiq problem,povqrvai mi!
PLAMENKO
04-04-2006, 07:38
HAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAhhaHaHahahHahAHaHahhahaha hahahahahahAhahahAHAhaha :smt009
ThePainIsReaL
04-04-2006, 10:25
Стига сте се гаврили :mrgreen:
Иначе.. пробвай , моме .. ко не стане нищо яко , късаш :mrgreen:
piFka_LP
04-04-2006, 10:31
Стига сте се гаврили :mrgreen:
Иначе.. пробвай , моме .. ко не стане нищо яко , късаш :mrgreen:
sulgasna
ako ni6to ne izleze ...reje6 :D