View Full Version : Имам малко проблемче!
Sexy_Boy_16
04-03-2006, 20:21
Здравейте на всички.Значи имам следния проблем!
Преди 2 години ходех с едно момиче, но скъсахме защото тя си харесваше друг и така...Аз бях много влюбен в нея молих я да започнем от начало но тя не искаше и каза че сичко е свършило между нас ... Така 1 година страдах като я гледах и направо ми се късаше сърцето не можех да спя напрао исках да се самоубия обаче последните няколко месеца усетих че съм преодолял мъката по нея и ми беше доста добре! Но сега тук от няколко дена започнахме да излизаме повече хора в квартала и тя излиза с нас....! И само като я гледам и нещо ме човърка отвътре и не ми дава мира! Като ме няма разправя на другите че съм се бил разхубавил и в последно време както си седя идва при мен и почва да ме закача да ме прегръща УЖ приятелски да ме щипе по бузите даже неска ми каза дай да те цункам по бузата....и на мене ми стана толкова приятно че направо се разтопих.... обаче ми е чудно че тя сега си има гадже ..... и не знам кво ми става или пак съм влюбен а тя си има гадже а прави така ако някои ми даде съвет какво да правя ще съм му много благодарен....
Преди 2 години ходех с едно момиче, но скъсахме защото тя си харесваше друг и така...Аз бях много влюбен в нея молих я да започнем от начало но тя не искаше и каза че сичко е свършило между нас ... Така 1 година страдах като я гледах и направо ми се късаше сърцето не можех да спя напрао исках да се самоубия обаче последните няколко месеца усетих че съм преодолял мъката по нея и ми беше доста добре! Но сега тук от няколко дена започнахме да излизаме повече хора в квартала и тя излиза с нас....! И само като я гледам и нещо ме човърка отвътре и не ми дава мира! Като ме няма разправя на другите че съм се бил разхубавил и в последно време както си седя идва при мен и почва да ме закача да ме прегръща УЖ приятелски да ме щипе по бузите даже неска ми каза дай да те цункам по бузата....и на мене ми стана толкова приятно че направо се разтопих.... обаче ми е чудно че тя сега си има гадже ..... и не знам кво ми става или пак съм влюбен а тя си има гадже а прави така ако някои ми даде съвет какво да правя ще съм му много благодарен....
Standartna situaciq tip "neznam kvo stava".. az si zalagam glavata 4e taq sigurno e 2 puti po oburkana ot nego..
Sexy_Boy_16
04-03-2006, 20:32
Мне тя не е объркана.....ама просто нямам идея защо прави така и това означава ли нещо вообще...
Мне тя не е объркана.....ама просто нямам идея защо прави така и това означава ли нещо вообще...
Mi togava q pitai ne6to ot sorta na.. "Kakvo pravi6?Kakvo iska6 ot mene, zashtoto az sum mnogo oburkan i iskam da sum naqsno sus situaciqta..." <-- tova e samo kato predlojenie , moje da q pita6 ne6to drugo ili puk ne6to podobno i tova e ... tova shte sloji krai na oburkvaneto ot tvoq strana =P~
Mi togava q pitai ne6to ot sorta na.. "Kakvo pravi6?Kakvo iska6 ot mene, zashtoto az sum mnogo oburkan i iskam da sum naqsno sus situaciqta..." <-- tova e samo kato predlojenie , moje da q pita6 ne6to drugo ili puk ne6to podobno i tova e ... tova shte sloji krai na oburkvaneto ot tvoq strana =P~
be ako moje i za kombinaciqta ot toto-to da q pita6 i da mi q prati6 posle 6e e extra
Sexy_Boy_16
04-03-2006, 20:48
Да ама ако я питам това тя ще разбере че още имам чувства към нея а това няма да е хубаво....
Защото тя като си хареся някои ако той я отблъсква тя се заинтересова още повече от него .... и аз сега се правя че не ме привлича ако се получи нещо.....дано
Sexy_Boy_16
04-03-2006, 21:35
Супер шитз история мн ми е гадно ся ама ко да се праи такъв е шибания живот...
teenkopele
04-03-2006, 21:40
Сложна ситуация... :o
Може би е осъзнала, че наистина те обича, осъзнала е грешката си и сега иска да ти покаже, че не е била права и иска да се върне при теб, но няма смелост да го направи. Замисли се. :)
Успех. :wink:
Sexy_Boy_16
04-03-2006, 21:44
Абе и това съм си го мислил ама ми се вижда прекалено хубаво за да е истина а пък и тя си има гадже де да знам....откакто ходихме минаха 2 години ....
teenkopele
04-03-2006, 21:51
Абе и това съм си го мислил ама ми се вижда прекалено хубаво за да е истина а пък и тя си има гадже де да знам....откакто ходихме минаха 2 години ....
Може би изчаква да види как ще се развият нещата между нея и теб и чак тогава, ако се съберете, би го скъсала.
Все си мисля, че има едва ли не някакъв страх, ако може така да се нарече, да не остава сама... :o
Sexy_Boy_16
04-03-2006, 21:54
Между другото да спомена и факта че съм и най добрия приятел поне от квартала и споделя почти сичко с мен....не знам дали това е важно...
{b0nb0n4et0}
04-03-2006, 21:55
Provokirai q ,moje da si kaje sama
Sexy_Boy_16
04-03-2006, 21:58
Като например с какво да я провокирам ?
teenkopele
04-03-2006, 22:01
Между другото да спомена и факта че съм и най добрия приятел поне от квартала и споделя почти сичко с мен....не знам дали това е важно...
Има значение. :wink:
Колкото и банално да е, говори с нея и се опитай да разбереш с каква цел прави всичко това. Ако не е от срамежливите, питай я директно за това, което се е случва между вас.
Успех. :wink:
abe kaji i 4e ti e mnogo priqtno da se zaka4ate taka ama iskash da znae6 da se nadqvash li na ne6y ili ne
kaji i 4e iskash da znae6 kfo pravite
WILD__BOY
04-04-2006, 05:50
Ми .. убий я бе! Еб* и мамата. Кво като се мъкне с вас. Няма да сменяш компанията заради нея я!
PLAMENKO
04-04-2006, 07:35
ооо пич споко ... изобщо не и се хващай ... и аз така преди бях и са си продължава да ми се радва , ама изобщо не и отвръщам шото си имам момиче което обичам и второ тя се изгаври с мене .... така че споко не и се връзваи чу ли !!!!!!!!
mnogomili4kata-sf
04-04-2006, 09:31
Ами аз така съм с моя бивш...но не се държа така,защото искам да се събера с него и той го знае,а просто защото каквото и да е ставало м/у нас аз винаги ще си го имам за много близък и ще го обичам дори не както преди,но след като 1 година съм била с него,просто не мога да се не го гушкам и да му се радвам като на един страхотен човек...така,че това държание може да се окаже двустранчиво
ashly besnata
04-04-2006, 09:46
mi...vij to i li4i po durjanieto i
ThePainIsReaL
04-04-2006, 09:59
Нищо не каза за гаджето й .. то зависи той какъв е , дали изобщо има нещо истинско м/у тях :) Щото може да е ситуацията : Той ходи с мене , аз с него - не ; и тя да си иска тебе , ама да чака :mrgreen:
Sexy_Boy_16
04-04-2006, 15:33
Абе и аз си мисля че само еи така от приятелсво го прави това и гледам да не си давам никакви надежди шото съм 90% сигурен че това не е нищо....
edin moi priqtel bi kazal.. "abe glei q taq iska da ti skusa ga6tite" :) znam li.. :evil:
Sexy_Boy_16
04-04-2006, 15:57
Еми сигурно е това няма какво друго да е ....
Bubanata
04-04-2006, 19:54
Moje tq oshte da ima chuvstva kum teb i tvoite pregrudki da i lipsvat i da iska da e s teb no novoto i gaje da i haresva sushto i pri teb da tursi samo mignovennata igra!!!!! :( Ti bi mogul sushto suvsem nevinno da se zaigravash s neq no da ne se stiga do flirtove samo prosta igra!!!Samo ne se poddavai na neinite zakachki zashtoto ako se poddadesh otnovo veche moje da stradash poveche i osvenno kato izlizate v edna kompaniq .....!! :(
Sexy_Boy_16
04-04-2006, 20:00
Da be taka e az se praa 4e se durpam ot neq i t.n . se durpam moje pa da i stane int :)
SummeRLove08
04-04-2006, 20:15
Според мен тя само иска да провери реакциите ти дали още изпитваш нещо към нея..А ти?Искаш ли пак да си с нея?
Sexy_Boy_16
04-04-2006, 21:01
Iskam i to mnogo .... az q obi4am.....!!!!!!!
crystal_tear
04-04-2006, 21:14
Az mislq,4e nqma nishto po-hubavo i po-sigurno ot tova da q popitash syvsem taktichno kvo stava,vmesto da se vyvlichash sam v nqkvi filmi i da nalu4kvash vyv vsqka situaciq kak bi reagirala tq!!!Za tva davai smelo,spored men,vse pak si na 16god. i milsq 4e ve4e moje spokoino da govorish s momi4e bez da se smushtavash!Uspeh!!!
Sexy_Boy_16
04-04-2006, 21:43
Az ne se smushtavam prosto me e strah shtoto minalata godina napraih sushtoto i tq mi kaza....xax gluposti prosto si mi priatel i za tva ....i nekvi e takia i prosto ne iskam tq da znae 4e sum vluben oshte v neq shtoto mn dobre znaesh kvi sa momi4etata kato znaqt 4e si vluben i po4vat da te vurtat na malkia si prust !
Malko_kote
04-04-2006, 21:56
Vi6 sladur4e, kogato ste bili zaedno, tq e haresala drug.Ti si i dosku4al, a onzi drugiq mn i e haresval.Tq si go e nalojila kato cel i ti ve4e ne si i bil nujen.Sled tova, kogato ve4e novoto i gadje su6to i e omruznala tq e osuznala, 4e mojebi ti si po-dobriq izbor ot dvama vi.I sega ve4e se 4udi kak da te spe4eli otnovo.A pri4inata poradi koqto vse o6te e s gadjeto i, e 4e ne e sigurna, 4e vse o6te izpitva6 4uvstva kum neq.Kogato tq se ubedi, 4e si pada6 po neq vednaga 6te go zareje.No ti nedei da i dava6 povod.Nakarai q sega tq da strada.Ne i pokazvai 4e nqkoga ti e lipsvala i vij, 4e 6te se po4uvstva6 po-dobre.Neka da q hvane qd, 4e e postupila taka s teb.No v nikakuv slu4ai nedei da i otmu6tava6 s nqkakvi gadorii(kato naprimer da q zlepostavq6 i t.n.) prosto q nakarai da dusjalqva, 4e ne e s teb :)
"
Malko_kote"][i]Vi6 sladur4e, kogato ste bili zaedno, tq e haresala drug.Ti si i dosku4al, a onzi drugiq mn i e haresval.Tq si go e nalojila kato cel i ti ve4e ne si i bil nujen.Sled tova, kogato ve4e novoto i gadje su6to i e omruznala tq e osuznala, 4e mojebi ti si po-dobriq izbor ot dvama vi.I sega ve4e se 4udi kak da te spe4eli otnovo.A pri4inata poradi koqto vse o6te e s gadjeto i, e 4e ne e sigurna, 4e vse o6te izpitva6 4uvstva kum neq.Kogato tq se ubedi, 4e si pada6 po neq vednaga 6te go zareje.No ti nedei da i dava6 povod.Nakarai q sega tq da strada.Ne i pokazvai 4e nqkoga ti e lipsvala i vij, 4e 6te se po4uvstva6 po-dobre.Neka da q hvane qd, 4e e postupila taka s teb.No v nikakuv slu4ai nedei da i otmu6tava6 s nqkakvi gadorii(kato naprimer da q zlepostavq6 i t.n.) prosto q nakarai da dusjalqva, 4e ne e s teb :)
tva mnoo mi haresa :D naistina si mnoo prava.
na men 4estno mackata mi prili4a leko na ligli4ka i mai mai ne znae mn kvo iska.sq verno seki praii nekvi gre6ki:P prosto deistvai po uvereno i i pokaji 4e si edinstveniq maj za neq,koito 6te i svalq zvezdi :P
cvety_i_bebeto
04-04-2006, 22:42
поговорете....
Devilsplaymate
04-04-2006, 23:08
Taq i tq mai neznae kvo iska :-s Otivai , kaji i 4e iska6 da pogovorite na same , i q pitai kvo e tfa dyrjanie ot neq i i obqsni si4ko .
Sexy_Boy_16
04-05-2006, 00:51
Vi6 sladur4e, kogato ste bili zaedno, tq e haresala drug.Ti si i dosku4al, a onzi drugiq mn i e haresval.Tq si go e nalojila kato cel i ti ve4e ne si i bil nujen.Sled tova, kogato ve4e novoto i gadje su6to i e omruznala tq e osuznala, 4e mojebi ti si po-dobriq izbor ot dvama vi.I sega ve4e se 4udi kak da te spe4eli otnovo.A pri4inata poradi koqto vse o6te e s gadjeto i, e 4e ne e sigurna, 4e vse o6te izpitva6 4uvstva kum neq.Kogato tq se ubedi, 4e si pada6 po neq vednaga 6te go zareje.No ti nedei da i dava6 povod.Nakarai q sega tq da strada.Ne i pokazvai 4e nqkoga ti e lipsvala i vij, 4e 6te se po4uvstva6 po-dobre.Neka da q hvane qd, 4e e postupila taka s teb.No v nikakuv slu4ai nedei da i otmu6tava6 s nqkakvi gadorii(kato naprimer da q zlepostavq6 i t.n.) prosto q nakarai da dusjalqva, 4e ne e s teb :)
Razbiram te napulno samo deto otkakto si padna po drugoto mom4e sled tova e smenila okolo 50 mom4eta ...... tova e problema na neq i zatova ne iskam da i se vruzvam zashtoto hodi s nqkoi po malko vreme i i omruzva.....
crystal_tear
04-05-2006, 07:22
Razbiram te napulno samo deto otkakto si padna po drugoto mom4e sled tova e smenila okolo 50 mom4eta ...... tova e problema na neq i zatova ne iskam da i se vruzvam zashtoto hodi s nqkoi po malko vreme i i omruzva.....[/quote]
Taq qvno naistina ne znae kvo iska-da ti kaja na men tezi sa mi "lubimite",ako moje celiq svqt da i pada v krakata i da i svalq zvezdi shte e nai-dobre!!!Az mislq,4e ti si svesno mom4e,koeto nqma da se zadovoli da byde "prosto porednata broika",taka 4e,ne znam,abe ogledai se nalqvo nadqsno,sys sigurnost ima po-gotini momi4eta okolo teb,koito zaslujavat lubovta ti pove4e ot neq!!!A,milsq 4e i nomera s tva 4e ne ti puka byr6i rabota,momi4etata haresvat nedostypni mom4eta(ili pone az taka :lol: )Aide,Uspeh!!! \:D/
Krem4eto
04-05-2006, 08:18
Когато сте в една компания заедно и тя пак те целуне по бузките и ти я целуни,а накрая я издебни и я целуни по устата и виж реакцията и.Рискувай,бъди смел.Момичетата обичат смели момчета.Не обичат лигави и страхливи!Може би така ще се върне при теб!РИСКУВАЙ,УСПЕХ!
Sexy_Boy_16
04-05-2006, 10:57
Tva sushto e ideq ama spored men crystal_tear e prava....tq naistina obi4a sveta da se vurti okolo neq....po dobre da ne i obrushtam vnimanie i si mislq 4e tova e samo momentno i 4e she mi mine skoro da se nadqvam....
light_purple
04-05-2006, 21:06
Kaji i kakvo misli6 i prosto se iziasneteako 6te stava ne6to triabva da stane 4as po skoro za da ne hlutne6 po neia a da se okaje 4e ne iska da skusa s gadjeto i
Sexy_Boy_16
04-06-2006, 20:23
Gadjeto i v4era q e skusal... i tq sega e mn neshtasna i mi se oplakva...
Krem4eto
04-07-2006, 08:03
Gadjeto i v4era q e skusal... i tq sega e mn neshtasna i mi se oplakva...
Ами това е идеалният момент,тя да стане твоя!Действай!!!!!