View Full Version : нещо ново на западния фронт
чета ли чета но такава тема не видях
интереснно ми е някои от вас стигал ли е до
извода че любовта може да ви доведе
до там че даже да си посегнете на живота
знам че тук някаде има такива хора
които поне един път са си посягали на живота
аз го направих ](*,) ](*,) заради любовта
WILD__BOY
04-04-2006, 07:11
Кофти е. Момент на слабост :(
Дам...посягала съм на живота си...един път се бях нагълтала с хапчета и за малко да се натровя добре,че ги изповръщах навреме...другият път беше когато ме заряза лубовта ми и си прирязах вените...ама пак не умрях,щот една приятелка ме намери...трябжа да се науча да заключвам вратата като правя такива неща ](*,) Ама извода от всичко това,че такива глупости не се правят...Колкото и да го/я обичаш идва следващ/а.Наистина на моменти страдаш с месеци и години за някой/някоя...Но идва нова любов...
Devilsplaymate
04-04-2006, 07:29
Zaradi lubov kym mom4e v slu4aq , ne sym posqgala na jivota si
penywise
04-04-2006, 07:46
Да посегна на живота си заради едното ебане... даа бе - е са :smt018
nymphetamine_girl_199239
04-04-2006, 08:01
tova lqto bqh v depresiq i si prerqzah venite na racete no edna fr me e namerila,sled tova si pravih rani vs den-kvo li ne-dalbah si po racete i po krakata...abe osaznah otdavna 4e e mn tupo no nz dali ako pak se razo4arovam nqma naistina da se samoubiq... =;
He3HauKa
04-04-2006, 08:13
ne [-X Nikoga ne kazvai nikoga ,no mislq che zaradi momche nikoga nqma da posegna na jivota si :smt019
ебати тфа е супер тъпо да си посягам на живота само защото не мога задоволя собствения си егойзъм и жажда за обич според мен не е нормално. тфа са хора със слаба психика който не могат да се справят с "унищожението" в сърцето им след раздяла :evil: :lol: :lol:
Ami tova go pravqt po - ve4eto pati momi4eta 6toto mislqt 4e vsi4ko koeto hvar4i se qde ama ne e taka
Fat_phil
04-04-2006, 09:54
edva li shte postignete neshto kato se opitate da si posegnete na jivota osven da naranite rodnini i blizki tova e!!! tupo e!!! nqma momi4e koeto da zaslujava JIVOTA MI ( samo 2-3 jeni:mama baba i lelq) :) no za nqkoq shmatka haha nikoga
mnou qsno we kaka.. 4e az daje sum si rqzal venite... fanah Henkelbah-a i rqzah li rqzah... nakraq se okaza 4e toq noj rejel samo zalen4uci... ](*,)
ThePainIsReaL
04-04-2006, 10:04
Посягала съм , ама сега като се замисля , трябва да съм била най-голямата патица , за да го направя . Както казаха - момент на слабост !
kAdrOkoSkA
04-04-2006, 10:26
Ne sam posqgala na jivota si nikoga :-s [-X :!: Naposledak dosta prejivqh, no i za mig ne sam si pomislqla da sloja krai na jivota si zaradi nqkakvo govedo, kolkoto i da go obicham :!: Shtom me kara da stradam znachi ne zaslujava daje i da mislq za nego, kakvo ostava da posqgam na jivota si :smt019 :!: Jivota e pred men i iskam da go izjiveq palnocenno... da grabq s palni shepi, a koito ne iska da e chast ot nego... samo gubi i ako ima neshto v glavicata - rano ili kusno shte go osaznae :wink: Nadqvam se :mrgreen:
piFka_LP
04-04-2006, 10:27
ami az ne sum posqgala na jivota si
oba4e edna priqtelka posegna na jivota si
za6tot neiniq priqtel be6e mn dale4e i nemojeha da se vijdat :roll:
sometimes_
04-04-2006, 10:58
Ne sym posqgala na jivota si, no sym go iskala... :? Edno momche se podigra s men mnogo gadno i ne mi se jiveeshe, no me beshe strah da se samoubiq... E, v nikakyv sluchai ne syjalqvam i nikoga ne bih posegnala na jivota si. Nqma smisyl ! Vse pak sym na 16 godini, zashto da si pogubvam jivota, pri polojenie, che me chakat tolkova hubavi migove :wink: . Kogato sme naraneni mislim, che tova e kraq i, che nqma smisyl da jiveem, no ne e taka. S edin chovek sveta ne svyrshva... Prosto jivota si e takyv - padash, stavash, prodyljavash... :wink:
sexy_macka
04-04-2006, 11:06
emi tfa e moment na slabost,naistina ako mn obichash nqkoi "bi napravil vsichko za nego",no da stignesh do opit za samoubiistfo e malko detsko...nqma smisul zaradi edna liubov da pogubish jivota si....
"Liubov kolkoto shtesh - jivota ti e 1 " !!!
sladkoto_Eli
04-04-2006, 11:17
Az nikoga ne bix go napravila. Naistina tova e moment na slabost, no ponqkoga ima fatalen krai.. posle 6te sujalva6...Za men tova e bezmisleno i nikoga ne bix go napravila [-X :)
Ne sym posqgala na jivota si, no sym go iskala... :? Edno momche se podigra s men mnogo gadno i ne mi se jiveeshe, no me beshe strah da se samoubiq... E, v nikakyv sluchai ne syjalqvam i nikoga ne bih posegnala na jivota si. Nqma smisyl ! Vse pak sym na 16 godini, zashto da si pogubvam jivota, pri polojenie, che me chakat tolkova hubavi migove :wink: . Kogato sme naraneni mislim, che tova e kraq i, che nqma smisyl da jiveem, no ne e taka. S edin chovek sveta ne svyrshva... Prosto jivota si e takyv - padash, stavash, prodyljavash... :wink:
e macka napalno prava si nqma kakvo drugo da kaja ,dano pove4e momi4eta mislqt kato men i teb O:)
penywise
04-04-2006, 11:17
Да, после цял живот ще ти е гадно, че си се самоубила :lol: :smt005
ExTr3m3_GiRL
04-04-2006, 12:54
Не,не мисля,че самоубийството е начин,за да се отървеш от проблемите, било то любовни или др. Човек не може да слага край на живота си,когато поиска, когато се почувства слаб или зареди любов [-X Трябва да се борим с проблемите си и да се изправяме срещу тях, а не да ги решаваме като посягаме на живота си [-( Трябва да сме силни, но да понякога човек незнае какво прави....момент на слабост.
penywise
04-04-2006, 12:55
Момента на слабост? По-глупаво оправдание за действията ви не съм чувал #-o
Не съм посягала на живота си НИКОГА! Не смятам и да го правя,пък дори и да е най-голямата любов в живота ми.Не искам да се лишавам от толкова хубави неща,заради някой.Да посегнеш към живота си е най-глупавата постъпка,особено заради някой келеш дет едва ли го заслужава.За да тръгнеш да се самоубиваш трябва да има много по сериозна причина.. въпреки че и тогава не е оправдано кой знае колко [-X
http://evanescencebg.byethost17.com/e107_plugins/content/content.php?content.4
тук е първата част на историята ми
нека всички се получите
наи малко мисля че е момент на слабост
според мвн трябва да си поне малко храбър
за да го направиш
наи глупавото е че могат да те осъдят
за опит за самоубиство
весело нали да ме осъдят ако могат на доживотен гроб
без право на обжалване
решението си е мое нека не забравяме
че ще го направя пак ще го направя самоче този път наистина ще се затрия никви хапчета вени
истната е спринцовка със въздух малко въздух и си отиваш
както си трябва все пак аз не се водя по акълите на другите
на горният линк може да прочетете
дневника ми както си наричм страничката
това ще остане след мен решението съм го взел
важното че първо ще опиша цялата история след това
ще си отнема живота за мен е важно личното ми мнение
мнения от типа не го прави
и тн не са от значение поне за мен
че във трезво състояние ли се взима такова решение
аз го желая със цялото си същество