View Full Version : imam nujda ot pomo6t...skusan kondom!
podivqlata
04-04-2006, 08:48
s priqtelqt mi vodim redoven polov jivot no v4era se slu4i ne6to koeto mn me upla6i.to4no predi toi da svur6i si izvadi 4lena ot men i vidq 4e prezervativa e skusan!!!! mn se stresnah,za6toto o6te edna sekunda i 6te6e da svur6i!misulta mi e slednata:poprincip nali kazvat 4e po vreme na erekciq mujut izpuska nqkakvi te4nosti v koito ima sperma,no mislq 4e toi nqma6e!Vupreki vsi4ko vuzmojno li e da sum zabremenqla?
Blagodarq predvaritelno!!
Ani_girl
04-04-2006, 08:52
SPORED MEN NE SI ZABREMENQLA NO VSE PAK SI NAPRAVI TEST4E ZA BREMENNOST ZA DA SI SPOKOINA !
penywise
04-04-2006, 08:55
Теста го направи след 2-3 дена. Както писах и преди - ние произвеждаме сперматозоиди, а не водолази-терминатори... и на тях им трябва малко време да стигнат до заветната цел (ако изобщо стигнат) ;)
Fat_phil
04-04-2006, 09:02
Теста го направи след 2-3 дена. Както писах и преди - ние произвеждаме сперматозоиди, а не водолази-терминатори... и на тях им трябва малко време да стигнат до заветната цел (ако изобщо стигнат) ;)
mda taka e!!! trqbvalo e da vzemesh edin postinor za vseki slu4ai i nqma za kvo da se pritesnqvash!!!
in4e sega si pravish test i taka!!!
penywise
04-04-2006, 09:04
А бе... то тва Постинор Дуо да не са бонбони "Мерси"...
Води до смущения в меструацията, бла-бла, не трябва да се пие по повече от 1 път (2-те хапчета) на месец... че ще почне да набива брада и мусташ ;)
То си е... ако си се изтряскал яко в нея, ма така за "идеята" (чакай, свърших на другия край на стаята, я вземи постинор понеже може да са литнали до теб..." :smt008
Fat_phil
04-04-2006, 09:06
Води до смущения в меструацията, бла-бла, не трябва да се пие по повече от 1 път (2-те хапчета) на месец... че ще почне да набива брада и мусташ ;)
То си е... ако си се изтряскал яко в нея, ма така за "идеята" (чакай, свърших на другия край на стаята, я вземи постинор понеже може да са литнали до теб..." :smt008
to ne e na mesec daje!!! na ukazanieto pishe 1nuj na 2-3 meseca :shock:
penywise
04-04-2006, 09:07
Ахам... ма тука като чета го имат за... няма нищо. Кой-кво - те дай Постинор...
Накрая като заприличате на Фреди Меркюри с тия буйни мустаЖ ше видите ;) :lol:
^KaSiDi^
04-04-2006, 09:57
awe spored men nqma kak da si bremenna :roll: toi ne e svyrshil v tebe,deto kazaha teq predi mene POSTINOR ne moje da se pie kato vitamin c i po-dobre ne go pii(a btw po lekarski predpisaniq,e huu za dolu gore edna god da se pie samo vednaj,ostavete kakvo pishe na ukazaniqta)
sometimes_
04-04-2006, 11:32
Syglasna sym !
Davai pyrvo s testche, pyk posle shte mu mislish, spored men ne si bremenna...
Uspeh ! :wink:
P.S: penywise sysipvash me ot smqh. Dobre, che si ti da mi opravish nastroenieto . :-D
penywise
04-04-2006, 11:37
imam nujda ot pomo6t...skusan kondom!
Ми... купи си нов де, то и така, и така те не са измислени да се перат (45 градуса и без омекотител КОкОлино конСентрат)... :smt006
Пък и... или презерватива е бил скапан, или ти си мноо... как да ти го кажа - браво, че си успял да го скъсаш, аз до сега не съм успявал :smt005 :mrgreen:
Lady_AMG
04-05-2006, 11:25
Abe hora,vie nenormalni li ste?Nikakyv 6ans nqma da si zabremenqla sled kato ne e svyr6il v teb.Ot drugata te4nost e mnogo malyk 6ansa da si zabremenqla,po4ti nikakyv...