PDA

View Full Version : Moderated by W.I.M.: Как да останем приятели след раздяла ?

InFerN0^BabY
04-04-2006, 13:12
Моля Ви помогнете миии, не знам какво да правя!Аз съм на 17 години, скоро се запознах с едно момче в интернет, той е много готин, кефи ме, излизахме няколко пъти и все си забивахме, сега ходим.Но той е адски добър и печен човек, а проблема е, 4е аз мисля, 4е приятелството е най-важно, но според мен ако имаме връзка не можем да бъдем истински приятели.Моля Ви кажете ми какво да направя, за да останем приятели, защото ме притеснява и факта, че точно в момента мисля за друг мъж а той просто много ме кефи, как да запазя приятелството му без да го нараня???МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ!МНОГО ВИ МОЛЯ! :( :( :( :( :( :( :( :( :( :? :? :? :?

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§

piFka_LP
04-04-2006, 13:30
Да си мислила преди!
Както казаха колегите по горе
от приятелство любов се ражда,
но от любов-приятелство НИКОГА!
Наи-добрия начин е да бъдеш честна с него :wink:

InFerN0^BabY
04-04-2006, 13:40
Благодаря ви много за съветите, въпреки 4е съвсем се отчаях :(
но вие сте мн яке печове и мн 10х 8)

InFerN0^BabY
04-04-2006, 13:42
якИ пичаве исках да кажа.. а и аз до някъде мисля като вас, но ме е страх..

sladka_macka
04-04-2006, 13:52
am saglasna sam s drugite :!: PRECAKANA SI!!!!!!!

^_-KriSiTU-_^
04-04-2006, 18:32
За съжаление тва е истината - след раздялата много трудно можеш да останеш приятел с човека, с който си бил.. Освен може би ако раздялата е по взаимно съгласие. Но и тогава ще е трудно :-k

sometimes_
04-04-2006, 18:40
E, ako e tolkova pechen i dobyr, kolkoto kazvash, znachi moje da si ostanete priqteli, no nqma da e istinsko priqtelstvo. Kolegite veche obqsniha... :wink:

midnight...
04-04-2006, 19:14
е па нема такива екстри да си запазиш приятелството с бившето гадже и едновременно да забиеш нов пич - малко нахално нали?! по-добре виж кое е по-важно за теб, но от думите ти разбирам че вече не обичаш приятеля си така че може спокойно да му обесниш за какво става въпрос

party_girl
04-04-2006, 19:15
хммм..не мога да се съглася-казвам го от личен опит
в момента имам много ценен проятел,който ми е бившо гадже
всичко е възможно стига да искаш/в случая-стига и двамата да го искате/

Bubanata
04-04-2006, 19:22
I spored men nqma takuv nachin!!!!!!!!!!!Lubovta e neshto sladko no bolezneno!

ExTr3m3_GiRL
04-04-2006, 20:14
Ммм в повечето случай не може :( Жалко наистина ама тва е мила...
Ще е супер ако стане така да останете приятели..ноо това ще е доста рядък случай и все пак...успех може пък да стане...не се знае,но при всички положения се се приготви за най-лошото,защото май ще е такова както казаха другите :arrow: прецакана си

InFerN0^BabY
04-05-2006, 08:03
Dobre!mnogo mnogo vi blagodaria z suvetite:)10x :D :?

IKisseDAGirL
04-05-2006, 08:13
хммм..не мога да се съглася-казвам го от личен опит
в момента имам много ценен проятел,който ми е бившо гадже
всичко е възможно стига да искаш/в случая-стига и двамата да го искате/
и аз съм така..
вярно е, че рядко се случва, но не е невъзможно, не се отчайвай :)
при мене стана така, че първо само се обиждахме и си правехме на пук, след това спряхме с тва и просто не си говорихме около месец и по едно време кво стана - завързахме разговор, почнахме мн яко да си приказваме и накрая осъзнахме, че като приятели сме си много ценни един на друг :-)

the_destiny
04-05-2006, 09:06
Няма смисъл да се отчайваш аз съм си живото доказателство че може и след края да си останете приятели ...... малко гадни скандали но всичко си е както беше преди да тръгнем ..... и е cool щото в един момент осъзнаваш че ти е по-ценен като прятел отколкото като гадже.
ако е пич ще те разбере и ще имате супер отношения по-нататък ако не ... поне ще си опитала :-)

penywise
04-05-2006, 09:19
Няма смисъл да се отчайваш аз съм си живото доказателство че може и след края да си останете приятели ...... малко гадни скандали но всичко си е както беше преди да тръгнем ..... и е cool щото в един момент осъзнаваш че ти е по-ценен като прятел отколкото като гадже.
ако е пич ще те разбере и ще имате супер отношения по-нататък ако не ... поне ще си опитала :-)

Глупости. Никога не можеш да бъдеш приятел с човек, когото си обичал.

До вчера сме се прегръщали, гледали в очите, казвали сме си, че се обичаме, държали сме се за ръце, били сме едно цяло... Днес вече се поздравяваме с усмивка, преструваме се, че вчера не е ималко, всичко между нас не се е случвало... Не става...

Какво ще ми кажете - "времето лекува"? Е, ако сте прави за това - с времето просто забравям за нея. Не я виждам. Общо взето никога. Времето лекува :)

I feel extremely comfortable :)

Malko_kote
04-05-2006, 16:44
O, macka tvoq problem e naistina slojen.Mn me sumnqva, 4e 6te ostanete priqteli, ako skusate.No ako iska6 da opita6, purvo mu kaji nqkolko puti kolko dobur i svesten 4ovek e(taka toi 6te razbere 4e durji6 na nego).Sled 2-3 dni mu kaji, 4e toi ozna4ava mn za teb, 4e mn durji6 na nego, no izpitva6 strah, 4e ako vruskata vi produlji i stane ne6to i skusate, otno6eniqta vi 6te se razvalqt, a negovoto priqtelstvo ozna4ava mn zateb, i ne samo priqtelstvoto a i samiq toi.Kaji mu 4e stra6no mn go uvajava6 i iska6 da ostanete pr.Moligo dokato ne se raztopi.I taka dano da stane.Uspeh. Molq se da se polu4i :)

dizzy_
04-05-2006, 17:00
Аз съм съгласна с the_destiny не е изключено да си останете приятели ако е толкова готин колкото казваш ще те разбере , но немога да не се съглася и с това че от любов приятелство не става.

cvety_i_bebeto
04-05-2006, 18:55
v nai-skoro vreme mu kaji...tova koeto misli6....za6toto s vseki izminal den..ti go laje6..edinstveniq na4in...da zapazi6 priqtelstvoto mu e...istinata..ot koqto boli,no lajata nqma da go izlekuva...ili 6te te razbrere ili ne...

InFerN0^BabY
04-06-2006, 08:17
Dobre, adski mnogo vi blagodaria za savetute, segase po4uvstvah pod0bre sled kato znam, 4e ima nadejda, makar i suvsem malka.. dano stane rabotata, za6toto ina4e 6te mi e o6te po-gadno, a mrazq da luja:)Mnogo Vi blagodaria:) :)

Malko_kote
04-06-2006, 10:26
Vij mace, ti ne luje6.Prosto osuznava6 4e toi e mn vajen za teb i za tova postupva6 po tozi na4in :) Oba4e se prigotvi i zatova 4e toi moje da tikaje mi hubavo neka ostanem pr, no sled tova da se 4uvstva gadno i da ostane s drugi vpe4atleniq, kogato te vidi s drugiq(tozi koito si haresala sega).Znai 4e moje i da se skarate, dori i toi da e suglasen s tova moje v posledstvie 4uvstvata mu kum teb...................da iz4eznat.Za6toto toi te e obi4al kato gadje, a ne kato priqtelka. :(

04-06-2006, 14:33
Vij mace, ti ne luje6.Prosto osuznava6 4e toi e mn vajen za teb i za tova postupva6 po tozi na4in :) Oba4e se prigotvi i zatova 4e toi moje da tikaje mi hubavo neka ostanem pr, no sled tova da se 4uvstva gadno i da ostane s drugi vpe4atleniq, kogato te vidi s drugiq(tozi koito si haresala sega).Znai 4e moje i da se skarate, dori i toi da e suglasen s tova moje v posledstvie 4uvstvata mu kum teb...................da iz4eznat.Za6toto toi te e obi4al kato gadje, a ne kato priqtelka. :(

Dam, prava si, mili4ka, blagodaria ti na teb i na vsi4ki za suvetite.No to4no ot tova se strahuvam - d ne sprem da kontaktuvame, za6toto mn dujda na nego, a e mn veroqtno d ne sme vosobeno dobri otno6eniq led kato mu kaja, a ne vqrvam da me vidi s drugoto mom4e, za6toto to amai ne izpitva su6tite 4uvstva, koito izpitvam az kum nego.
No nqkaksi me e strah imenno ot otkaz za priqtelstvo sled vruzka.. :?

InFerN0^BabY
04-06-2006, 14:34
tova otgore bqh az:)

teenkopele
04-06-2006, 14:41
Няма какво да се лъжем, ще ти бъде доста трудно.
Ако е толкова печен и готин, колкото казваш че е, поговори с него, кажи му това, което ни каза на нас, и да се надяваме, че всичко ще е ОК. :)
Успех. :wink:

Malko_kote
04-06-2006, 17:10
Ami macka, zna4i ne trqbva da spira6 da mu zvani6.Pre 1 den prez 2 i vinagi kogato ima udoben moment go potursi, za da izlezete.A 6tom ozni drugiq ne izpitva 4uvstva kum teb, prosto ima mn maluk procent na neuspeh.Imam v predvit, 4e priqtelq ti prosto nqma da ima sumneniq 4e kusa6 s nego zaradi drugo mom4e.A sled vreme, e normalno da si hvane6 gadje.No nqmam v predvit slde 1 sedmica a da mine malko pove4e vreme.A na priqtelq ti postoqnno mu pokazvai, 4e e cenen za teb.I ne samo s dumi no i s deistviq :)[i] I nqma za6to da mi blagodari6, nujno e da ima hora koito da ti pomognat v trudni momenti.A i az sum dlujna da se revan6iram na tezi koito sa pomognali na men. :)

geri777
04-06-2006, 20:48
dopredi 4etiri meseca hodeh s edno mom4e koeto mnooo obi4ah.i o6e go obi4am i toi mene no sme razdeleni.tva e drug vypros.kat skysahme mnooo se karahme.a sa sme nai dobrite priqteli makar vsi4ko.tyi4e az mislq 4e moje da ima priqtelstvo sled lubov :smt006