View Full Version : а сега кажете вие момчета....???
cvety_i_bebeto
04-04-2006, 22:26
Има тема...как да се зарадват момичетата...как да им се покаже че са обичани..сега момчета вие кажете..с какво ние момичетата да ви засвидетелства ме любовта си..какво ви кефи..за момичетата е лесно...някое друго цвете,някоя картичка..плюшена играчка(поне аз им се кефя...сладко е)....
п.с. Незнам дали има такава тема,ако има извинявам се...
ПознаватеМЕ
04-04-2006, 22:39
СЕКС :oops:
cvety_i_bebeto
04-04-2006, 22:43
само това ли ви е в главата........... :oops:
nymphetamine_girl_199239
04-05-2006, 07:05
ae ne6to drugo we stiga s toq sex :-({|=
WILD__BOY
04-05-2006, 07:12
нежност, просто преградка или да ме погали. Много ме кефи гаджето да си е с мен и да ми се радва. ;) А и обожавам мацката да ме яхне и да ми мачка гърба :)
akademika
04-05-2006, 07:23
0.Усмихвай му се !!!
1.Казвай му "Обичам те !!!"
2.Да му обръщаш внимание - да го питаш как е добре ли е изкарал и тн..
3.Да се държиш нежно с него
4.Да го караш да се чувства по-различен от другите
5.За секса, мисля че е основна част, но ако се даде прекалено
лесно, се губи ефекта на "дебнене на плячката", защото момчетата
по пририда сме пригодени за ловци и това може би е скрито
в подсъзнанието ни.
Fat_phil
04-05-2006, 07:32
emi eto taka izglejda mujkiq mozuk :)
http://yuridojc.blogs.com/yuriblog/images/MEN-_BRAIN2~1-tm.jpg
murzeshe me da tursq gif4eto :oops:
penywise
04-05-2006, 07:42
Една жена е способна както да се срине, до нулата... така и за същото време да те накара да се чувстваш на върха на света... It's up to you to find your own way of doing it :)
Иначе... жената обича да се чувства сигурна. В инстинките на всяко женско същество е (човек, животни...). Подсъзнателно тя избира "най-силния" мъжкар, за да бъде поколението и силно, здраво и защитено. При хората "най-силния" се е изменило с времето, но концепцията остава същата.
Тя харесва да се чувства сигурна, той харесва тази сигурност да бъде намерена именно в него и това да му се показва. Учудващо е колко много може да направи една прегръдка (по-скоро гушкане) :)
При мен действа ;)
predimno... football i koli su6to.. :-k za drugo ne se se6tam
Krem4eto
04-05-2006, 08:52
predimno... football i koli su6to.. :-k za drugo ne se se6tam
А риболова къде го забрави?! :P
theworldleader
04-05-2006, 09:39
Внимание.
Да ни обръщате колкото се може повече внимание.
Да усетим, че се нуждаете от нас, да ни го показвате.
Да ни питате как е минал деня, да ни задавате въпроси от които ние да си правиме изводи, че си мислите доста често за нас и това ни радва.
Едва ли не да се "фукате" с нас :wink: пред приятелките Ви.
Да ни казвате, че ни обичате и то често, но не натрапчиво.
Секса.. секса, да наистина и то по време на секса най-вече си личи дали едно момиче мисли за момчето.
Като гледа да му е добре < визирам моито момиче ;] >
А ние като видиме, че се стараете да ни е добре по време на секса и не само по време на секса ви се "отплащаме" както трябва, било то с нежност, било то с друго. ;]
Не изхождайте винаги от максимата, че ние трябва да се грижим за вас. Погрижете се веднъж вие, бъдете вие активните, накарайте ни да се оставим на вашите грижи :)
ashly besnata
04-05-2006, 09:47
xxxxxxxxxxx imali momcheta koito da mislqt za neshto po-razlichno ot SEX :smt014
xxxxxxxxxxx imali momcheta koito da mislqt za neshto po-razlichno ot SEX :smt014
Не думай.. :roll:
penywise
04-05-2006, 09:49
Аз мисля и за ядене :smt006
ashly besnata
04-05-2006, 09:51
axaxax qdene dobre be ::: :::
Така като се замисля не намирам смисъл момиче(жена) да ми подарява нещо за да се изкефя или от сорта бих се зарадвал да ми се поглези малко да си поговорим :-k ммм има много неща които да зарадват едно момче(мъж),като изключим секса защото той е задоволяване на физическа нужда ... ;-) :smt019 :smt005
cvety_i_bebeto
04-05-2006, 18:50
Fat_phil супер мозък,но не вяравам,че на абсолютно всичко момчета мозъка им е такъв.......
penywise
04-05-2006, 20:26
Fat_phil супер мозък,но не вяравам,че на абсолютно всичко момчета мозъка им е такъв.......
Моя не изглежда така :smt018
BAD_BOY_19
04-05-2006, 20:38
AZ LI4NO SE KEFIA NA TVA 4E GADJETO MI NE MI IZNEVERIAVA I 4E E DO MEN VUV VSEKI EDIN MOMENT(LO6I I DOBRI),PROSTO SAM 6TASTLIV KOGATO TIA E DO MEN.6TOM TIA E DO MEN DRUGO NE MI TREBA(SEX) :smt004
cvety_i_bebeto
04-05-2006, 22:12
=D> BRAVO =D> BAD_BOY_19 =D>
Iliqn4eto
04-05-2006, 22:31
аз не съм момче,но съм сигурна,че и те като нас имат нужда от внимание,глезене,ласки .. (не говорим само чрез секса ) ..та те са си цели дечица.. и понякога е нужно ние да бъдем по силни от тях ,и те да са сигурни с нас ..
сега някой ще изръси" ма те не го заслужават" .. ообаче аз съм сигурна,че Го :)
nymphetamine_girl_199239
04-06-2006, 10:25
Аз мисля и за ядене :smt006
....... :P slu4va se
нежност, просто преградка или да ме погали. Много ме кефи гаджето да си е с мен и да ми се радва. ;) А и обожавам мацката да ме яхне и да ми мачка гърба :)
И аз така. Радва ме дори като е просто с мен и сме се гушнали. :)
един път ме нямаше около 10 дена след тва кат се варнах гаджето така се зарадва че ме прегърна така силно е в този момент не ми треаше друго нишо на света :-D
Има тема...как да се зарадват момичетата...как да им се покаже че са обичани..сега момчета вие кажете..с какво ние момичетата да ви засвидетелства ме любовта си..какво ви кефи..за момичетата е лесно...някое друго цвете,някоя картичка..плюшена играчка(поне аз им се кефя...сладко е)....
п.с. Незнам дали има такава тема,ако има извинявам се...
Е извинявай ама колкото и да е сладко една картичка и едно цвете....ако им се връзваш на момчетата от това.. :roll: [-X
Според мен някой специален жест,които дори н е есвързан с подарък..нз и аз :smt017
аз не съм момче,но съм сигурна,че и те като нас имат нужда от внимание,глезене,ласки .. (не говорим само чрез секса ) ..та те са си цели дечица.. и понякога е нужно ние да бъдем по силни от тях ,и те да са сигурни с нас ..
сега някой ще изръси" ма те не го заслужават" .. ообаче аз съм сигурна,че Го :)
Наистина си има и такива,които са прасета и не заслужават,но ако ти е доказал,че държи на теб и,че те обичая истински що пък да не заслужава?! [-X
Fat_phil
04-11-2006, 07:45
e tova e obrazec , ne e taka naistina:)ili pone pri men! neshtoto koeto nai-mnogo me radva e kogato na men mi se radvat, pregrutka celuv4ica usmivka nai-elementarnite neshta :)
tova me pravi dostatu4no shtastliv e stiga da ne se prekalqva shtoto po4vash malko da se zadushavash:)
penywise
04-11-2006, 07:47
ми ако ми направи мусака съм много доволен... :-({|=
Night_Knight
04-11-2006, 08:33
Мусака мога и аз да си направя.
Това, което ще ме зарадва, е нейното одобрение. Например:
"Никой не прави толкова хубава мусака"
Сега замествай "мусака" с каквото ти хрумне. Например:
1. Любов
2. Орален секс
3. Шеги
4. ... каквото и да е. Всеки мъж обича да го лъжат по този начин. А ако не е лъжа - още по-добре - Честито
:wink:
pitbullbg
04-11-2006, 10:28
ami parvo trqbva edno momi4e da e vqrno da ne izneverqva da e mila s mom4eto kogato sa zaedno da mu se radva kakto kazaha...da mu kazva 4e go obi4a ne e nai vajnoto sex-a za da razbere momi4eto 4e go obi4a no i tova ne e malko... trqbva da vi e veselo zaedno i da si zad mom4eto vinagi kfoto i da stane...
Night_Knight
04-11-2006, 10:58
ami parvo trqbva edno momi4e da e vqrno da ne izneverqva da e mila s mom4eto kogato sa zaedno da mu se radva kakto kazaha...da mu kazva 4e go obi4a ne e nai vajnoto sex-a za da razbere momi4eto 4e go obi4a no i tova ne e malko... trqbva da vi e veselo zaedno i da si zad mom4eto vinagi kfoto i da stane...
Е мен примерно ме боли к.а, дали ще ми изневерява. Момичетата също имат нужда от секс. А аз не съм слънце да огрявам винаги. Не бих я карал да се лишава от нещо, само за да може на мен да ми е гот.
Фактът, че предпочита да прави секс с мен, винаги, когато имаме възможност, ми е достатъчен. :wink:
една целувка по врата... докато ме е прегърнала...