View Full Version : nespodelena lubov i bolkata ot neq lekuva li se
anito_{}
04-05-2006, 08:55
az preturpqh mn spadove v lubovta i da vi kaja chestno nikoga nishto dobro ne sum vidqla ot neq az li burkam ili momchetata mi razbivat surceto i go hvurlqt na bokluka daite mi suvet molq vi :oops:
sometimes_
04-05-2006, 09:06
Ne se otchaivai, vse nqkoga i ti shte namerish shtastieto. Vseki e prejivqval trudni momenti i nespodelena lubov... :wink: Nedei da si mislish, che vinagi shte si naranqvana. Tochno kogato ne ochakvash shte namerish shtastieto. :)
piFka_LP
04-05-2006, 09:08
позната история..........
Споко те не знят к'фо хвърлят на боклука
рано или късно ще
разберат какво губят (:
penywise
04-05-2006, 09:10
рано или късно ще
разберат какво губят (:
Никога не разбират...
mil4eto_
04-05-2006, 09:30
рано или късно ще
разберат какво губят (:
Никога не разбират...
или когато разберат вече е много късно..... =;
penywise
04-05-2006, 09:31
В момента в който тя ми каже "чао" - вече е прекалено късно :)
mil4eto_
04-05-2006, 09:39
в един момент ще заблравиш болката,все някога ще мине и всичко ще е ок.ма незнам дали след като си преживяла толкова много болка ще можеш пак да повярваш в любовта.
penywise
04-05-2006, 09:44
...в един момент ще заблравиш болката...
да - заедно с нея
...все някога ще мине и всичко ще е ок...
че то е ок и преди да "мине"
...ще можеш пак да повярваш в любовта...
Любовта определено не зависи от това дали точни ТИ вярваш в нея, или не...
Лекува се, разбира се.. Предписвам ти: пий едно хапче, съдържащо в себе си съставките от добро настроение, воля да забравиш, срещи с приятели и нови запознанства и ще се излекуваш за има - няма 2-3 седмици.
Успех.
^sladyranka`
04-05-2006, 09:48
az preturpqh mn spadove v lubovta i da vi kaja chestno nikoga nishto dobro ne sum vidqla ot neq az li burkam ili momchetata mi razbivat surceto i go hvurlqt na bokluka daite mi suvet molq vi :oops:
hm.. kofti .. moje bi si prekaleno vliub4iva i dover4iva..moje bi prosto ne si sre6nala podhodq6toto mom4e.... ne se ot4aivai ....i po dobre izvestno vreme bez gadje otkolkoto s nqkoi nepodhodq6t.. prosto sledva6tiq pat kogato si tarsi6 gadje po-dobre parvo go opoznai i togava re6i za teb li e ili ne.. uspeh!
mil4eto_
04-05-2006, 09:51
...в един момент ще заблравиш болката...
да - заедно с нея
...все някога ще мине и всичко ще е ок...
че то е ок и преди да "мине"
...ще можеш пак да повярваш в любовта...
Любовта определено не зависи от това дали точни ТИ вярваш в нея, или не...
да,като се влюбиш никой не те пита дали вярваш в нея,но ако много са те лъгали,по-трудно се доверяваш ](*,)
penywise
04-05-2006, 09:54
Достатъчно е да ме излъжат веднъж, "много пъти" го пропускаме.
Общо взето случката е такава - "Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е, че си мислят, че им вярвам"
Прочети това-онова на Габриел Гарсия Маркес, Карлос Кастанеда... ей такива ми ти работи ;)
ThePainIsReaL
04-05-2006, 11:05
Лекува се, разбира се.. Предписвам ти: пий едно хапче, съдържащо в себе си съставките от добро настроение, воля да забравиш, срещи с приятели и нови запознанства и ще се излекуваш за има - няма 2-3 седмици.
Успех.
Звучи лесно :mrgreen: НО НЕ Е.. все пак .. времето лекува всичко . Пък и едва ли си станала стара мома , че да се оплакваш , че разбиват сърцето ти ! Така че , знай ... ще дойде и този , който ще се грижи за него като за двете си очи. Иска се малко време
He3HauKa
04-05-2006, 12:31
Ako ima do teb qki hora koito da te podkrepqt ,ako povqrvash che toi ne te zaslujava + izvesna doza vreme si4ko shte e ok :mrgreen:
cvety_i_bebeto
04-05-2006, 19:25
az znae6 li kakvo pravq v takiva momenti...moje da e malko podlo...no gi karam.da sajalqvat 4e sa me zarqzali..pokazvam i kakvo sa zagubili...kogato imah 1 godi6na vrazka..i toi me skasa...za6toto ne praveh mnogo ne6ta"ne mu pokazvah,4e go obi4am,daje po4ti ne govoreh s nego"...ta sled kato me skasa...s nai-dobriq mu priqtel...stanahme mnogo blizki..dokolkoto e vazmojno za priqteli...po44nah da govora stra6no mnogo...i nego go hvana adski qd..i pojela da se saberem...i sega vse o6te sme zaedno...
anito_{}
04-05-2006, 19:27
hora do men ima vinagi ama me boli che taka se sluchva s men
druga sluchka koqto mi se sluchi naskoro imam edin fr s nego sme kato brat i sestra i taka si i vikame toi skusa s gadjeto si i me pomoli da si otmusti kato e s men pred neq i az se suglasih celuvhme se galeh me se gushkah me se dokato v edin moment osetih che se vlubvam kakvo da pravq daite mi suvet pls pls pls :( :? :cry:
Несподелената любов мн боли.Знай,че след време може даже и да са години те ще осъзнаят ко са загубили и как са те наранили и те ще са наред да страдат по тебе!Спокойно и аз от 8 месеца не сам видяла нищо хубаво ама гледам напред и се надявам рано или къно да срещна нова любов
teenkopele
04-05-2006, 20:47
Не се отчайвай! Ако го направиш нещата ще станат само по зле. Опитай се да не мислиш за това, колкото и трудно и невъзможно да ти звучи. Просто не си случила на святно момче, което да те разбира и да те обича истински, но не се притеснявай, с времето ще намериш такова.
Е, не се хвърляй на 1ят срещнат...опознай момчето, разбери що за човек е...
Е това е. :)
Успех. :wink:
anito_{}
04-06-2006, 07:39
a za sluchkata s 'brat mi' koqto napisah po gore kajete mi za neq neshto posavetvaite me molq vi az na vas razchitam :smt017
penywise
04-06-2006, 07:42
с извинения на масата, но... глупости 8-[
мисля, че истинската любов се изразява в това да ДАВАШ любов, без дори да се ЗАМИСЛЯШ за "искане" на същото в замяна.
Да даваш без да искаш, да мислиш за другия преди да мислиш за себе си... не е ли това.. "любовта"?
Ето ти и нещо върху което да мислиш:
"Това, че един човек не те обича така, както на теб ти се иска, не означава, че не те обича от цялото си сърце"
(Габриел Гарсия Маркес)
akademika
04-06-2006, 07:42
Не се лекува ,и да се отчайваш и да не се отчайваш(отчайвай се!).Не ти казвам да не мислиш за нея/него , защото опитите да не мислиш водят до засилване на желанието(ако не вяртвате четете книжки), но избягвай дейности които ти напомнят за нея/него. Виждай се с други, компанията помага !!!
flying_girl
04-06-2006, 09:36
vremeto lekuva vsi4ko
penywise
04-06-2006, 09:39
vremeto lekuva vsi4ko
Ти колко време си живяла та го твърдиш с подобна сигурност?
бойна кокошка
04-06-2006, 09:47
Когато спреш да отдаваш толкова голямо внимания на момчетата, тогава ще почне и да ти върви. Може това да ти звучи нелогично, но е точно така. Намери си много други занимания, които да запълват времето ти, чети книги, имай различни интереси. Всичко е в поведението ти... Просто не им позволявай да видят каква голяма част от съзнанието ти заемат :)
nymphetamine_girl_199239
04-06-2006, 10:00
az znae6 li kakvo pravq v takiva momenti...moje da e malko podlo...no gi karam.da sajalqvat 4e sa me zarqzali..pokazvam i kakvo sa zagubili...kogato imah 1 godi6na vrazka..i toi me skasa...za6toto ne praveh mnogo ne6ta"ne mu pokazvah,4e go obi4am,daje po4ti ne govoreh s nego"...ta sled kato me skasa...s nai-dobriq mu priqtel...stanahme mnogo blizki..dokolkoto e vazmojno za priqteli...po44nah da govora stra6no mnogo...i nego go hvana adski qd..i pojela da se saberem...i sega vse o6te sme zaedno...
de ad se polu4ava6e taka i pri men :(
Krem4eto
04-06-2006, 13:33
При мене все има някакъв проблем :smt009 дано да си намеря някой с който да съм щастлива.... :-D
рано или късно ще
разберат какво губят (:
Da i na mene tova mi e do bolka poznato... az si mislkeh, 4e ve4e sum si namerila mom4ence, koeto da me obi4a i az da go obi4am no qvno sum sgre6ila.. :-#
anito_{}
04-07-2006, 07:27
mnogo vi blagodarq za strahotnite suveti!!! :lol:
Night_Knight
04-07-2006, 07:34
hora do men ima vinagi ama me boli che taka se sluchva s men druga sluchka koqto mi se sluchi naskoro imam edin fr s nego sme kato brat i sestra i taka si i vikame toi skusa s gadjeto si i me pomoli da si otmusti kato e s men pred neq i az se suglasih celuvhme se galeh me se gushkah me se dokato v edin moment osetih che se vlubvam kakvo da pravq daite mi suvet pls pls pls :( :? :cry:
ей, много ми е криво като чета такива неща. явно някои хора са абонирани за безпаричие - а други - за неудачи в любовта.
май харесваш този тип мъже (*мъжаги*), които са склонни да зарежат момичето да себе си. и явно не си единствената, защото тези батковци доста солиден контингент натрупват.
ето аз например никога не съм зарязвал жена...
както и да е. само да отбележа /изплющявайки досегашните мнения/, че понякога приятелството *може* да прерастне в хубава връзка. в крайна сметка, това е човек, чиито недостатъци познаваш отпреди, така че е малко вероятно да останеш неприятно изненадана.
nymphetamine_girl_199239
04-07-2006, 07:39
moq savet e da ne pravi6 ni6to,malko e riskovano,ne mi slq 4e 6te si razvalite priqtelstvoto zaradi tova 4e go haresva6 no moje da ne e su6toto...taka 4e po-dobre ne mu kazvai,a razberi dali toi iska nova priqtelka i dali iska tova da si ti :roll: uspeh!
anito_{}
04-07-2006, 11:51
imam chuvstvoto che me haresva zashtoto mi kazva che izglejdam dobre che sum sexy che se celuvam strahotno i che mu e priqtno s men imam chuvstvoto che i toi ne e bezrazlichen kum men vchera naprimer me popita dali sum svobodna v smisal dali imam gadje i toi kaza che e super che nqmam i taka daite mi suvet molq vi speshno e :oops: :oops: :oops:
anito_{}
04-07-2006, 16:14
molq vi hora na vas razchitam pomognete na edno sladko momiche da izvurvi pravilniq put na svoeto shtastie :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :
anito_[}
04-07-2006, 19:34
speshno mi trqbva suveta vi molq vi se!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :cry: :oops: