View Full Version : 4uvali li se va6te da pravqh sex?
strawberry1988
04-05-2006, 13:05
Ponqkoga slu4valo li vi se e da 4uvete ve6te da pravqt sex
.Na men ne,no mi e interesno va6eto mnenie
Аз нашите даже и съм ги виждал леко , ама си мълча и гледам да не го правя повече :) Всеки си има право на личен живот ;)
Master_88
04-05-2006, 14:00
Досега не ми се е случвало
midnight...
04-05-2006, 14:30
[-X тц !!!!!!!!!!!!
Да! .. няколко пъти.. и последния път си викам 'ае няма аз да стоя на сухо' станах и отидох до приятелката.. (беше към 5 сутринта) :D :D :D
Fat_phil
04-05-2006, 14:34
mi ne ne mi se e slu4valo :)
Не и се надявам да не се случва.
heheh ne i neiskam da mi se slu4va.... :smt005 :smt005 :smt005
^KaSiDi^
04-05-2006, 18:44
ne,ama sam im namirala opakovkite ot prezarvativite na noshnoto schakfche :-D
Dre-BosS_ka^
04-05-2006, 20:05
не и не ми се иска
но често бъзикам майка че са много тихи и не ги чувам :D :D
sometimes_
04-05-2006, 20:31
Grrr...ako gi chuq ili vidq... Neznam kak shte gi pogledna sled t`va. Ujasssssssss :-& :smt013
pLaMa4eTo
04-05-2006, 22:27
Grrr...ako gi chuq ili vidq... Neznam kak shte gi pogledna sled t`va. Ujasssssssss :-& :smt013
eee ti pyk nedei taka... i te sa hora i imat nujda ot sex. predstavi si maika ti ako kaje - samo da razbera 4e pravi sex deteto mi 6e se grymna :shock:
po temata- mne ne sym gi 4uvala nito vijdala... samo sym namirala kutii ot prezervativite im \:D/
Angel_kiss
04-05-2006, 22:36
Не и надявам се никога да не се случи!!!! :-&
mil4eto_
04-06-2006, 09:16
не съм и по-добре! :lol:
predi 3-4 godini,kogato bqh na 15-16 kym 02h nahluvam v spalnqta im bez da pochukam,za da vzema edni lekarstva i kvo da vidq ...nashte go pravqt :shock: ne che ima losho,ma beshe kofti i na sutrinta me be sram da g i pogledna :o
ProstoAz
04-06-2006, 10:33
Не, а пък и не мисля, че те все още правят секс... :roll:
Ilianka_14
04-06-2006, 11:26
nashte pravat opredeleno, shtoto naskoro gi vidiah daje kak sa na zadna prashka i se stapisah ne mojeh da pomradna pret tazi gledka, a inache predi sam namirala nogo pati izpolzvani prezervativi v kofata
skumrika
04-06-2006, 11:52
ooooo dai BOje nikoga da ne mi se slu4i tva naprao nastruhvam kat dori si go pomislq
Един път чух нещо да скърца леглото в дугата стая и си викам баща ми нещо се стаава сигурно, аз си седа и си гледам телевизия. Зех една чаша сложих я на стената леко да не ме чуят и чух каквото ми трябваше...
favor_91
04-06-2006, 19:38
hva6tal sam gi 2 puti...no te si imat pravo na li4en jivot ...a puk i kakvo tolko ?
А-а-а-а-а я моля ви се! [-X
Родителите ми са правили секс три пъти!
Първият път като са се оженили - позволено им е на младоженците ;-)
Вторият път, за да направят сестра ми
И третия път съм била аз!
Нито веднъж не са излизали от графика...или поне аз така си мечтая... [-o< [-o< [-o< [-o<
O:) O:) O:) O:)
Iliqn4eto
04-06-2006, 22:29
А-а-а-а-а я моля ви се! [-X
Родителите ми са правили секс три пъти!
Първият път като са се оженили - позволено им е на младоженците ;-)
Вторият път, за да направят сестра ми
И третия път съм била аз!
Нито веднъж не са излизали от графика...или поне аз така си мечтая... [-o< [-o< [-o< [-o<
O:) O:) O:) O:)
хехе готин отговор ;-)
абе тийнове и те са хора и имат нужда от това,както вие..само дето е по-добре ние да не ги виждаме(щото нали сме техните мили малки дечица и не знаеме какво е това-яде ли се,пие ли се ...) и затова по принцип те се крият,в смисъл късно,когато ние спинкаме или се предполага,че спим или сме някъде навън..
MTV_GIRL
04-09-2006, 19:19
:-D :-D :-D abe na6te ne sam gi fa6tala ama edin pat bqh ma gosti na sestra mi i spah v hola i sestra mi i maja i bqha po halati iskapaha se dvamata i posle se pribraha i se 4uvaha malko no i se smeeha :-D :-D :-D be6e golqm smqh ama prdstavete si te si mislqha 4e spa pak az si mija i taka hahahahaha :smt043 :smt043 :smt043 :-D
Composure
04-09-2006, 19:26
404
Нем...никога не съм и не изявявам и желание :wink:
мене ми е интересно що сте такива спекани и някви отговаряте "не и неща да ги виждам" нима ще ги гледате докато се колят или какво ?
случва се да ги заварите и да се правите че не виждате и след това да си помислите че е нормално 8)
ама не и да отговаряте толкова тъпо че не искате никога да ги виждате след като според мен всеки го гризе любопитството или си е задавал въпроса как изглеждат родителите във тая област :P
просто бъдете толерантни и не говорете толкова скиптично
темата не е искате ли да видите баба и дядо на по 80 години как праят секс :mrgreen:
Кат бях на 12-13 беше доста трявмиращо да ги гледам направо плашешто ма после се свиква мухахахаххаха и не ти праи впечатление па на тях изобщо ,че минаваш от там :lol:
teenkopele
04-10-2006, 11:56
Не съм. :wink: :smt005
pfff tva mi e super protivno!6toto nali sme normalni hora nali ama tfa da 4uq na6te me otvra6tava...xaxa a vedn1j daje gi zavarih i bqha maika mi,ba6ta mi i lubovnicata na ba6ta mi v edno t.e 3-ka si praiha horata..hahah basi ludite :twisted:
Семейството веднъж бяхме на хотел, ма аз на 12-13 години и нали зимаме си обща стая (щот много скъпо). И лягам си аз ама нещо не мога да заспа, не знам защо. И по едно време наш'те почват. Не ги видях, само ги чух. От тогава само като си спомня ми става много гадно такова. Аз по-принцип съм си извратен човек, ама нещо това не ми е по вкуса. Даже май е единственото нещо което като си представя и ми става мноо гадно.
Що ви е гадно бе? Ако ваште не се бяха ебали и вас сега да ви няма. И освен това старите са доста по извратени да знаете. Щото им е писнало от всичко и гледат да си разнообразяват живота с перверзии разни. Наште например редовно включват и една съседка в спалнята, ама кво да се прави. Споко пичове и ние ще остареем и пак ще ни се клати.
абе не искам да ги виждам защото знам как ще се чустват слез това и как ще се чуствам аз, се ми е тая че може да ги видя но горките хорица
Danielle
04-12-2006, 16:58
sluchvalo mi se e da poduchuq neshto..... suxxxxxxxxxxx
mi dnes gi 4uh .. i predi sam gi 4uvala .. v banqta bqha ama e ujasmo we ... da kaje6 4e ne sam pravila sex i neznam kvo e .. ama sam pravila.. oba4e tva da gi slu6am e ujasno. daje si zapu6ih u6ite i zaminah na daskalo barzo barzo .. neznam ama vaob6te ne e priqtno .. a na tqh kvo 6e im stane ako iz4akat decata im da izlqzat ot vka6ti a ?... a mene me znaeha 4e bqh u nas .. a moje da sa si misleli 4e ne se 4uva ama ne vqrvam ... abe ujasno e .. na nikoi ne go pojelavanm neznam kak e pri mom4etata .. moje bi e po razli4no ama mislq 4e na momi4etata im e gadno tva ne6to..
God-Is-A-Girl
04-12-2006, 17:30
Дано никога не имам тази възможност!!! Гаранция после ще направя опит за самоубийство :)
Sabrina27
04-12-2006, 17:49
Ми веднъж ги чух като го правеха в банята. После баща ми го боля гърба 6тото се фраснал в мивката (то и удара се чу де и едно звучно"ау" :lol: ) :lol: После 1 седмица си умирах от смях когато ми се оплачеше за болките си в гърба :lol: :lol: :lol:
шалалала
04-13-2006, 23:29
Аз веднъж им налетях докато го праеха... Никога няма да влезна в тоя сайт отново!!!
Sexy_Boy_16
04-13-2006, 23:58
4uh gi stanah videh gi i ..... legnah si i zaspah
a ne se e slu4valo,ne iskam i da se slu4va \:D/
ami neznam men dosta 4esto mi se slu4va 6tot te qvno se kefqt rano sutrin ,a az mn rano stavam za daskalo i prosto po putq za toaletnata gi 4uvam...dobre 4e pone si zatvarqt vratata :P ina4e ako ne mi se pikqe mnogo mnogo gi 4akam da prikliu4at i sled tva za da ne gi pritesnqvam :P
Chuvala sym gi, vijdala sym gi, ama si mi e mnou normalno v smisyl nqkak si ... kvo da gi praa kogat na men mi se prai sex te nishto nekazvat, ili ako sym s gadjeto v legloto ili ako otivam da s[pa u nego ili abe za vs tva te si traqt, zatva i az si traq - uvajavame si sexualnite potrebnosti edin vid axaxxaaxxaxa... no priznavam neka da zvuchi izvrateno no ponqkoga noshtem mnou se vyzbujdam dokat gi slusham .... bashta mi qvno e mnou dobyr ebach deba trqq si namera takyv :lol:
sexy_play_baby
04-16-2006, 11:54
не и по-добре :D :D
Хеехехе че аз редовно взимам от капутите на наще :)))
penywise
04-19-2006, 18:24
Хеехехе че аз редовно взимам от капутите на наще :)))
мноо вода събират нали? 8-[
PleasureSeeker
04-19-2006, 19:14
mi dnes gi 4uh .. i predi sam gi 4uvala .. v banqta bqha ama e ujasmo we ... da kaje6 4e ne sam pravila sex i neznam kvo e .. ama sam pravila.. oba4e tva da gi slu6am e ujasno. daje si zapu6ih u6ite i zaminah na daskalo barzo barzo .. neznam ama vaob6te ne e priqtno .. a na tqh kvo 6e im stane ako iz4akat decata im da izlqzat ot vka6ti a ?... a mene me znaeha 4e bqh u nas .. a moje da sa si misleli 4e ne se 4uva ama ne vqrvam ... abe ujasno e .. na nikoi ne go pojelavanm neznam kak e pri mom4etata .. moje bi e po razli4no ama mislq 4e na momi4etata im e gadno tva ne6to.. и мен тва ме отвръщава...само 1 път сам ги чувал...и дано не се повтаря...нека си го прават и те са хора...ама да се стараят да става незабелязано и нечуто
Не съм чула до сега да правят секс наще....ама то и да правят явно го могат много скришно :lol:
Ма то си е човешко нека си правят..... :-({|=
pitbullbg
05-12-2006, 11:18
xaxaxaxa i kfo lo6o ima ako sam gi fanal be xaxaxa ta te ne sa li hora nqmat li prao go pravqt???
KoTeNcEtY
05-12-2006, 19:17
Да ужас старци да праат секс е не са старци ма се пак пфффффффф ужас
[UN]HappY
05-12-2006, 19:33
Dva p1ti mi se e sluchvalo da gi vidq. No tova stana s1vsem neochakvano. Vlqzoh v staqta bez da pochykam i .... IZNENADA... Sled tova ne mojax da gi pogledna v ochite. Znam, che sex-a e neshto nap1lno normalno, no vse pak.. :oops:
да чувал съм ги а и даже почти съм ги виждал....... не е много приатно усещане
Прочетох всички мнения по темата и си направих следните изводи:Или смятате,че ваште са излезли от манастир или че са импотентни :( това е мн кофти... няма никаква солидарност.
Относно темата чувал съм наште да и то доста пъти и не смятам че има нещо ненормално в това.
honey_reflection
05-12-2006, 22:35
Ne..
osemenitelia
05-13-2006, 00:56
па и на мен не е ми се случвало ама не ми пука и да се случи...
i_want_u_f
05-13-2006, 15:31
ooo to v nas prehvar4at prezervativa i nalqvo i na dqsno abe kadeto pogledne6 e takova i mnogo puti se e slu4valo da se opitam da vlqza v spalnqta i da e zakliu4eno....abe pravqt si sex horata nqma kfo da se lujem nali i nie taka sme se poqvili :)
mne i ne mi se iska da gi vijdam , shte mi e shit..
4uval sam gi 4esto i hi4 ne mi puka... :::
gangbang
05-14-2006, 22:09
Да ужас старци да праат секс е не са старци ма се пак пфффффффф ужас
E ти да не мислиш, че са се отказали от секса? Или буквално са старци на по 70 години примерно? Май не а? :wink:
ani4ka18
05-15-2006, 13:29
да съм ги чувала чак не, ама си ги усещам кат го правят. още в 9 угасят навсякъде, като ида към банята се чува шум, а след час-два отново всичко се светва и не лягат скоро \:D/
Ilianka_14
05-16-2006, 21:00
Бе аз ,много им се радвам и се кефа че още го правят тва значи че много се обичат и тва е хубаво, въобще не ме притеснява да ги чуя или дори вида да го правят даже
mi az 2 pyti sym gi hva6tala, a edin pyt predi nqkolko godini bqhme na po4ivka i bqhme v apartament kato mejdu staite ni nqma6e vrata.az si bqh legnala po-rano da si eta spisanie i te kato si lqgaha se prestorih na zaspala da ne me zanimavat s gluposti. Golqma gre6ka... napraviha go i se eno bqha to4no do men! be6e OTVRATITELNO!!! ne go pojelavam na nikoi. se pak sa mi roditeli podqvolite :smt011
KRaLiCa_na_OrGaZmA
05-17-2006, 06:47
ми не съм много са потайни :-D
Lord Vader
05-17-2006, 14:30
Не съм виждал наще. те са разведени, ама един път видях леля ми и вуйчо ми да се калтят на задна...хаха...те са на по 25...баси...някви като зайци...хахах..забавно ми беше...гледах ги известно време... :-D
НЕ :!: Мама е девствена :!: [-(
Шегувам се; А по въпроса - не не съм ги чувала. Докато беше жив баща ми. Ама сега видя ли майка ми с друг нз сигурно ще го убия :smt070
Е, за щастие жената е на 55 години и не се интересува от такива работи. \:D/
ne ne mi se e slu4valo.no sam namirala prezervativi.a sled malko te iz4ezvat ot mqstoto kade sa bili :lol:
И аз съм ги чувала....еидн път:)После казах на майка ми и я ебавах цял ден....абе,то си е нормално това,но за нас(децата) е малко трудно да свикнем с мисълта,че наще го правят... :wink:
много пъти....а най-странното е че и те са ни чували с приятеля ми :shock:
`Death`Whore`
05-17-2006, 21:57
много пъти....а най-странното е че и те са ни чували с приятеля ми :shock:
Колко странно...стените не са много дебели.
SweetBunny
05-17-2006, 22:42
Ole...da 4ukam na durvo da ne se slu4i 8-[ :(
Nikoga ne sa me 4uvali i dano ne me 4uqt :oops: :-D
Ooooo, ama temata bila dali az gi 4uvam....ne, ne sum :D
ami da slu4i mi se na nqkolko puti....vednuj si spomnqm vlqzox v staqta im da gi pitam za ne6to i bez da 4ukna..malee vednaga izlqzox i se napravix 4e ni6to ne sm vidql ..haha..male nemaje6 da gi pogledna sled tova :P :oops:
fantasmagora
05-18-2006, 04:45
Случвало се е и да ги чуя :D
дори съм ги виждал, но бях много малък чак в последствие след години осъзнах какво съм видял :roll:
o'team Tene
05-18-2006, 19:17
nesam gi vijdal ama sam namiral kondom
miss_kiss_sf
05-18-2006, 20:31
чувала съм ги! правехме ремонт и се наложи да спя в тяхната стая и 15 след като заспах телефона ми звънна и като се разсъних ги чух да казват"хайде да сваршваме че тя ни чу" :oops: представяте ли си? прекаснала сам хората :mrgreen:
la4ezara
05-19-2006, 07:56
ne mersi :smt005
да,няколко пъти :P Е случва се...
abe hora ne e bolka za umirane i na men mi se e slu4valo ama ni6to lo6o i te sa hora i te imat nujdi kvo lo6o ako ne iskate da vi se slu4va 4ukaite(na vratata)i togava vlizaite.pomislete si ako vie ste v tazi situaciq i va6te nah1ltat za ne6to ne bi bilo mn prqtno p1k i kvo stava v spalnqta si znaqt samo te.
схетмадафака
05-21-2006, 11:01
хахах ем чувал съм ги ама това не ми прави мн впечатление кофти беше когато една вечер им влизам с стаята с мисълта да си взема нещ което бях забравил там и да им пожелая елка нощ влизам а те го правеха аз веднага се върнах и затворих вратата и дорбе че бяха под завивката ахахха
iskamTe_vednaga
05-21-2006, 11:45
dali sam gi 4uvala i o6te kak! daje vednaj nahluh v staqta bez da po4ukam i ....poznaite kakvo vidqh .... :mrgreen: :mrgreen: :roll: :roll: napravo otka4ih i vednaga izlqzoh ....posle me pitai te kak sam gledala maika mi :!: :!:
_wait_and_bleed_
05-21-2006, 19:30
kato bqh 10-11 god jiveehme v malak ap i edin pat gi vidqh-pomislih si ,4e sanuvam.na sutrinta se razrovih v ko6a i vidqh opakovka ot prezervativ.a predi vse se 4udih za6to mama ne kara da piq 4ai ot mato4ina(hahaha)dosta travmira6to.pobarkah se za pone sedmica.dobre ,4e sega ne jiveem tam-i da gi 4uq ne mi puka(samo da ne gi vijdam)
ooo redovno gi 4uvam,za6toto moqta staq e do tqxnata...ma sa svikva i ve4e ne mi pravi vpe4atlenie.Ne e bolka za umirane!!!
NeSTa_86
05-22-2006, 08:45
ooo redovno gi 4uvam,za6toto moqta staq e do tqxnata...ma sa svikva i ve4e ne mi pravi vpe4atlenie.Ne e bolka za umirane!!!хахах баща ти е опасен :lol: :lol: :lol: КЕФИ МЕ
нем, не искам и да виждам :smt019
MalKa_BLuDnica
05-26-2006, 17:16
4uvala sum gi i posle bqh edna sedmica travnirana 8-[
haha :-D .. ni6to novo pod sl1nceto :}}} .. 4uvam gi i to dosta redovno ili pone dokato ba6ta mi ne e na reis 6oto toi e kapitan i p1tuva ina4e kato si e tuka seka ve4er 6ou .. mn00 sa perverzni .. ponqkoga 4uvam daje i kakvo si govorqt maa mu .. a az si mislih 4e tez raoti s policaikite i medicinskite sestri sa samo po filmite :P
Аз не съм но съм виждал в боклука опаковки от презарвативи
NeSTa_86
06-03-2006, 20:03
Аз не съм но съм виждал в боклука опаковки от презарвативитва от малкия ти брат бе ;) не е от тях
Не изгарям от никакво желание да ги виждам а и нема кога те могат да си се чукат докато съм навън просто са хитри като мен и не сме се засичали :P
ooo redovno gi 4uvam,za6toto moqta staq e do tqxnata...ma sa svikva i ve4e ne mi pravi vpe4atlenie.Ne e bolka za umirane!!!хахах баща ти е опасен :lol: :lol: :lol: КЕФИ МЕ
е много ясно докато не почна да си напикавам чехлите до тогава секи ден с жена ми :)!
alex_7777
06-04-2006, 13:24
mi ne ne sum a i ne iskam osobenno mng da gi 4uvam :D
Na men ne mi se e slu4valo da gi vijdam,no znam koga pravqt,za6toto se zakliu4vat v hola i posle namiram prezervativi :roll:
Az sum gi vijdal oshte kato bqx na 12. Posle dni nared mi beshe kofti i neudobno i gledax kato si legna da zaspa vednaga, za da ne gi slusham. Nai-tupoto beshe 4e edna ve4er reshix da si gledam ma4a koito po4vashe ot 24:00h i mi se skaraxa i poneje se qdosax im otgovorix 4e taq ve4er nqma da im izleze kusmeta. I ot tam natatuk bashta mi nai-naglo pri vseki udoben moment me otprashtashe kum legloto, bez kapka pretisnenie s dumite: " Aide lqgai 4e vse pak nie sme i nie sme xora i az kato muj imam nujdi. She doide vreme deto i ti she iskash da ni gonish ot nas za da 4ukash nqkoe mace" ](*,) ](*,) gospodi a bqx oshte na 12-13 godini.
da , az edin put gi 4uh , daje gi prekusnah i mi stana mn tupo i vednaga izlqzah ot staqta mn kofti :-#
littlebaby
06-05-2006, 08:34
blqh az sym gi vijdala :| kato bqh 2klas i oshte spah pri roditelite mi..i edna vecher se sybudih i kvo da vidq..nashte pravqt sex super kofti mi beshe,bila sym samo na 9 godini :-s sled tva mi beshe nqkvo neudobno ama i te sa hora imat si nujdi
summer_04
06-08-2006, 06:56
dam i na mne mi se e slu4valo,znam 4e imat pravo na li4en jivot ama ebati pone da se postaraqt da ne gi 4uvam!
Black_Witch
06-08-2006, 13:09
Аз също съм чувала майка ми,само че не с баща ми де(разведени са от 11 години) :lol: И вече 10 години е с приятеля си,който на практика си живее у нас и гледам по-скоро на него като на баща...
Както и да е...много задълбах
Та чувала съм ги,ама не им се сърдя,нещо нормално е.Само ми стана смешно :lol:
Runnaway
06-08-2006, 14:27
И аз съм ги чувал ама бях мн малък 3-4-5 клас да съм бил .. ама и баща ми сигурно ме е чувал с бившата :) .. лошо няма :)
fashion_f
06-08-2006, 14:30
:smt005 оо да само съм ги чувала .. не ми е мн. приятно да ги чувам... :-# ... но и те са хора все пак ... немога да ги спра..нека се кефат :smt079 :-$
`LuDo~VlUbEnA`
06-10-2006, 20:35
I az sam gi 4uvala mnogo pati i mi e bilo super gadno vijdala sam gi 2 pati imnogo pati sam namirala prezervativi
chestno kazano ne sym gi vijdala,no sym gi chuvala i az kato bqh mn mqlka...ponqkoga kato se karat sym se molila da go pravqt i da mi e typo,che sym gi vidqla otkolkoto da se drachat...
onzi den se bqha nalazili samo se mlqskaha obache im kazah,che ne mi se lgeda i bashta mi nai-bezsyrdechno otgovori-che moita staq e svobodna...ujas...
ne`znaina
06-10-2006, 23:24
и аз не съм ги виждала но определено съм чувала... в последно среме доста често се случва вратата им да е заключена \:D/
Frank_Lampard
06-10-2006, 23:26
Даже съм участвал в него ;)
SuMmEr_F
06-11-2006, 17:32
да :lol: абе и те са хора и си имат нужди :wink:
за кви нужди говорите бе хора??? :smt078 тея хора не са ли са наебали за толкова години??? наште като го правят и съм ги заварвала след тва изпитвам ужасна ненавист и към двамата... незнам на какво се дължи това