Влез

View Full Version : На полянка...

Iliqn4eto
04-05-2006, 23:18
хм.. много ми е интересно дали сте го правили на поляна из природата.. и ако е да какво е чувството,денем или нощем е било ;-)
питам щото моя иска като се затопли да ходим на някоя полянка,от него завивката,яденето,а от мен само... аманз ,я ако некое животинче ни свари или някой човек 8-[

нз,ама ми се иска ;-)

martinnest
04-06-2006, 02:11
Един приятел разправяше, че го е правил (поне се е опитал) с неговата мацка на Витоша. Докато търсили полянка, ми каза че грам човек не срещнали, обаче точно когато открили готино местенце и започнали същественото, от никъде през 5 мин. изниквали хора и било някъв съкс, щото поради тази причина нищо немогли да свършат...кофти работа.

P.S.
Иначе и мен доста ме блазни тази мисъл на някоя полянка сред природата и мисля, че е крайно време да бъде осъществена. 8)

hforce
04-06-2006, 03:29
borisovata gradina broi li se?
ina4e sum go pravil 1 put samo na polqnka na vilata gore v gorata kadeto daje i jivotinki nema nikvi, osven nekvi nasekomi, ama be6e prive4er ta po4nahme po svetlo i svur6ihme po tumno

joro_tev
04-06-2006, 06:04
Да правили сме. И много готино. Най-добре една къса поличка за по-сигурно и давайте не се чудете.

http://palevo.com/news.php?id=451

04-06-2006, 06:39
Както денем , така и нощем.
Денем, когато през деня сме отивали с някоя мацка от хижата на "разходка", нощем, когато сме били 10 4овека на бивак, и като се стмни и вс4ки си легнат да спят в спалните 4ували, и като някоя мацка се пресегне и ме погали по носа или по брадата и следва дискретно разкоп4аване на спални 4ували и... сещате се.
относно секса на полянка е важно да имаш 2 неща(освен презерватива) под ръка- 4иста вода и 4иста салфетка.
Спалния 4увал е много удобен, особено през нощтта, защото не ти е студено на кракаат или на дупето ... ако сте гаджета можете да си направите спалните 4ували да се закоп4ават с ленто от с т.нр'котешки ези4ета" и тогава от 2 спални 4увала се прави 'спалня-4увал" за двама..
на палатка също е яко, стига палатката да не е прекалено малка.

04-06-2006, 07:43
[/b]хехехе ами дам там ми беше първия истински секс...след първия ми път!
Ами отиваме ние уж само на разходка...и варвяхме доста и там през някви поляни минавахме и бяхме на някаква поляна мн високо дето се виждаше целия град.Иии целуваме си се ние обаче страстите се разгорещиха...и стигнахме до секс,интересното беше,че не носехме нито завивка нито нищо....аз лежах на приятеля ми върху якето...ии беше супер само че като си отворех очите и виждах разни треви над мен и през цялото време ме беше страх от некви животинки :lol: Добре че нямаше опасност някой да ни види,защото полянката беше много забутана и никой не ходеше там :mrgreen: Беше вечерта някаде към 7-8-9 и като си тръгнахме беще вече тъмно...стъпих в едно блато и после като стигнахме на по-светло видяхме ,че тои имаше сперма върху якето...нз как се беше изпразнил :P
След тва горе-долу се приведохме във вид и ходихме да ядем пица \:D/

avrora
04-06-2006, 08:05
Готино е. Даже бих казала много готино :::
По нашия край полянките са доста и винаги можеш да си намериш някоя самотна. Аз не съм имала проблеми с посещенията, колкото с неудобства от типа на земята е доста твърда и колкото и одеала да слагате...малко неудобно си остава :D
Иначе и адреналина си го има и сичко е cool:)

penywise
04-06-2006, 08:07
Е ти пък кво пита :shock:

Тука НЯМА някой да не е правил секс навсякъде, по много и на често 8-[

Пробвай - кво питаш

Master_88
04-06-2006, 08:31
Не

pOny
04-06-2006, 08:40
хм.. много ми е интересно дали сте го правили на поляна из природата.. и ако е да какво е чувството,денем или нощем е било ;-)
питам щото моя иска като се затопли да ходим на някоя полянка,от него завивката,яденето,а от мен само... аманз ,я ако некое животинче ни свари или някой човек 8-[

нз,ама ми се иска ;-)

Е к'во пък ако Ви завари животинче , най - много да избяга, ако ВИ завари човек , най - много да се включи :D:D:D:D:D:D:D

Аз лично не съм пробвал на полянка :)

04-06-2006, 09:33
vednyj,no to vsichko se oplqska,ne nosihme salfetki,nito imahme voda..i posle se pochistvahme ot trevolqcite,ama beshe kofti,tiq bockalqvi trevi..inache trypkata si q ima i samiqt akt e vyrha;-) probvaite :P i kaktoo spomena nqkogo po otgore pone hartiq nosete,ako to ne voda(zaradi spermata) :P

Cvetelina_sim
04-06-2006, 09:40
:) Сексът на полянка си е супер както денем, така и нощем. Единствената разлика е, че денем вратът ти става като на жираф докато се оглеждаш насам-натам за хора. Иначе си е яко! :D

thirteen
04-06-2006, 09:50
iskam i az =P~

mil4eto_
04-06-2006, 10:02
не съм ма идеята много ме кефи. 8)

lainagovna
04-06-2006, 10:37
не мерси, да ми влизат разни бубулечки в гъза...

penywise
04-06-2006, 11:10
не мерси, да ми влизат разни бубулечки в гъза...

Аз ако бях буболечка въоще нямаше и да ти обърна внимание...
камо ли да ти се завирам в гъзюгата 8-[

lainagovna
04-06-2006, 11:32
ми аз веднъж просто се разхождах из някви треви и като излязох имах и в гащите

VORTEX
04-06-2006, 16:40
Да правили сме. И много готино. Най-добре една къса поличка за по-сигурно и давайте не се чудете.

http://palevo.com/news.php?id=451

napulno suglasna!

Iliqn4eto
04-06-2006, 19:49
10х за мненията ,коментарите и съветите ;-) значи да не се замислям- Риск печели-риск Губи ;-) па ще видим колко е готино ..дано да е така :smt016

favor_91
04-06-2006, 19:57
ne sam go pravil ...no mislq 4e e hubavo...nz

04-06-2006, 23:21
zapoznax se s edno momi4e na plaja na edin kompleks na edin qzovir i se ugovorixme ve4erta da se vidim.Pixme bira i edva izbqgahme ot brat i koito beshe na 10 nqkude.Presledvashe ni oba4e se stumni i nie izbqhahme v nqkakva niva sus jito.imashe cheren put i ot drugata strana imashe livadi.Na neq i beshe za vtori put,pone taka kaza,a za men nqma da govorim i go napravixme tam.Moga da kaja che beshe strahotno na usamoteno mqsto i da 4uvash kak shturcite svirqt....

teenkopele
04-06-2006, 23:24
Не съм го правил, но имам желание да опитам. :)

04-24-2006, 20:43
hmmm mn qko zvu4i, bix iskal i az da opitam :wink:

viki91
04-24-2006, 20:50
Според мен би било супер яко ... ама ако няма опасност някоя буболечка да ме полази......защото ме е супер страх от буболечки и направоо......ухххххххх....ужа с... :shock: :shock: :shock: :shock:

SuN4o_F
04-25-2006, 19:33
ne sam go pravila pak i ne iskam :!:

BeZ^BikiNi
04-25-2006, 21:03
ami i az ne sam .ama edna pr mi razkazvashe che bilo dosta neudobno s tiq trevi i bodili v zadnika i gadnite mravki det s evrat na vsqkude... :smt005 :-& :P

favor_91
04-25-2006, 22:24

нз,ама ми се иска ;-)

Е к'во пък ако Ви завари животинче , най - много да избяга, ако ВИ завари човек , най - много да се включи :D:D:D:D:D:D:D

Аз лично не съм пробвал на полянка :)
hahaaa super :mrgreen: tva e otgovora :smt005

`Death`Whore`
04-25-2006, 22:42
Правила съм го на пейка, но планирам и на полянка да стане. И естествено, че ще има нещо под дупето на единия, за да не влизат буболечки. И, най-малкото, е ясно, че няма нужда да се събличаме.

Night_Knight
04-26-2006, 08:49
от него завивката,яденето,а от мен само...
Ne mi izglezhda oferta :mrgreen:

theworldleader
04-26-2006, 10:47
Тази неделя където мина го правихме на поляната над гората във вилната зона, в която живея. :Р
Беше супер, първо тя върху мен,,.,. после аз върху нея.. хмм,.,. доброо :Р

gangbang
04-26-2006, 14:02
Падам си по секса в горички и полянки, често го практикувам при хубаво време. Има емоция в това 8)

BeLPhI
04-26-2006, 14:13
bih go napravil purvo tam kudeto nqma bubi i nekfi takiva gadini gushteri zmiii i nekfi muhi tiq qku me draznqt a vtoro ako momi4eto si struva treto ako nqma koi da me viidi shtoty bi mi stanalo adski nelovko :-) :-) :-)

R@V3n40
04-27-2006, 11:43
Не сме пробвали с приятелката ми,но дано в бъдеще да ни се отдаде подобна възможност :roll: