PDA

View Full Version : Nz kakvo da si mislq ve4e...

HeDa
04-06-2006, 00:25
Zna4i az imam priqtel ot 1 mesec ... razglejdam si az edin sait [ na edno momi4e, biv6ata na moq frend, te sa hodili 3 meseca i mn sa se obi4ali] i taka... razglejdam si az saita i gledam v knigata za gosti edno mnenie, koeto ne pi6e ot kogo e ostaveno, no adski mnogo mi prili4a, 4e e pisano ot moq priqtel po pisaneto i pi6e6e za tova momi4e, 4e bila nai-krasivata ili ne6to ot sorta i ima6e celuvki i sur4ica... nz kakvo da si mislq ve4e... vie kakvo 6te kajete?!
Ako nqkoi ne razbira ne6to ot napisanoto moje da pita 6te go doizqsnq.. :-#

flying_girl
04-06-2006, 00:33
Tova moje i paranoq da e ili vnu6enie ne se vrazvai

HeDa
04-06-2006, 00:36
Tova moje i paranoq da e ili vnu6enie ne se vrazvai
Ama to vuprosa e tam, 4e ne samo az si mislq taka ami i o6te edno mom4e...i az si vikam "Ako samo az si mislq taka - dobre .. mje prosto da si go vni6avam" .. ama kato ne samo az sum go zabelqzala, 4e tova prili4a na negovoto pisane ami i dr mi go kazva... pri tva polojenie nzzz ve4e....

flying_girl
04-06-2006, 00:41
Hora mnogo iz tiq sait4eta moje prosto da imat ednakyv stil de da zanm

Atika
04-06-2006, 00:43
Dori i da go e pisal toi ..kakvo ot tova .. vseki si ima minalo .. i tochno tova momiche e chast ot negovoto i to qvno hubava chast..Ne razbiram kakvo te trevoji tolkova, ti ne zapazvash li trypka kym horata koito si obichala ? Spored men e normalno .. nqkakav komentar .. i da se vyrnem kym minaloto, sega ti si s nego ne tq , ne si nabibai filmi i ne se lutai v dogatki ..toi e s teb ne s neq!

HeDa
04-06-2006, 00:46
Dori i da go e pisal toi ..kakvo ot tova .. vseki si ima minalo .. i tochno tova momiche e chast ot negovoto i to qvno hubava chast..Ne razbiram kakvo te trevoji tolkova, ti ne zapazvash li trypka kym horata koito si obichala ? Spored men e normalno .. nqkakav komentar .. i da se vyrnem kym minaloto, sega ti si s nego ne tq , ne si nabibai filmi i ne se lutai v dogatki ..toi e s teb ne s neq!
Toi moje da e s men samo za seks...ili za ne6to drugo, zashtoto s neq nemoje da go polu4i...Az sum malko po otrakana ot neq, tq e malko po nazad v otno6enieto s mom4etata ot mene...Az nemoga da buda sigurna kakvo pravi toi kogato ne e s men... moje da e s neq.. moje oshte da q obi4a... i tozi komentar e napraven dosta skoro :-#

Atika
04-06-2006, 01:35
Toi moje da e s men samo za seks...ili za ne6to drugo, zashtoto s neq nemoje da go polu4i...Az sum malko po otrakana ot neq, tq e malko po nazad v otno6enieto s mom4etata ot mene...Az nemoga da buda sigurna kakvo pravi toi kogato ne e s men... moje da e s neq.. moje oshte da q obi4a... i tozi komentar e napraven dosta skoro :-#

Edva li obache shte si pomognesh sys samneniq .. ili mu vqrvash ili ne .. ne mojesh da mu zabranish da q obicha i ako naistina vqrvash v tova che vse oshte q obicha , neznam kakvi nadejdi vazlagash nad tazi vryzka , mislq che poveche te e strah ot tova dali toi q obicha a ne dali ima neshto s neq v momenta .. koeto e savsem normalno ..ne mislq che samo 1 komentar moje da pokaje chuvstvata mu .. ti go poznavash , malko ili mnogo moje da razberesh kakvo iska ot teb, zabravi za komentara, razberi kakvo iska toi .. ako e samo sex ..ok.. no ti qvno ne iskash samo tova....... Dano vse pak podozreniqta ti se okajat greshni ..

HeDa
04-06-2006, 01:51
Ge3e3 mersi mnogo naistina pomaga6 Atika :} {}{}}}}{}{{}

IKisseDAGirL
04-06-2006, 06:09
ами поговори с него и го питай директно :wink: дори и да не ти каже истината, ти може би ще усетиш, ако те лъже.. нещо може да го издаде -малко или много го познаваш :roll: Успех! :)

dinkisa
04-06-2006, 06:50
даи саита да преценим и ние :wink:

nymphetamine_girl_199239
04-06-2006, 10:20
даи саита да преценим и ние :wink:

dь :D

sometimes_
04-06-2006, 11:07
Ami nai-dobre shte e da go popitash... Ili prosto da ne mislish za tova. :-k Nqma smisyl da se symnqvash i da izmychvash ot tezi symneniq... Ako iskash da si s nego-bydi. Dori i da ima chuvstva kym neq, vse pak hodite samo ot 1 mesec i sym sigurna, che mojesh da go nakarash za q iztrie ot syznanieto si \:D/ . Jelaq ti uspeh i ne se samoizmychvai... :wink:

ExTr3m3_GiRL
04-06-2006, 11:11
Трябва да говориш с него не можеш постояно да се чудиш дали е с теб зареди секса само, дали обича нея. А и наистина сигурна ли си, че не си внушаваш??? Само зареди един коментар да си провалиш връзката?? Еми да и аз казвам, че бившия е готин ала бала и ти би го казала, всеки изпитва нещо дори и малко към бившия си, ако го е обичал много естествено :roll: И все пак говори с него така сама ще се убедиш дали те лъже или не то си личи!!!

mnogomili4kata-sf
04-06-2006, 11:32
Ау-у-у-у,недей така да психясваш,моля те

Fat_phil
04-06-2006, 11:41
za sega sedi grei se i tova e nqma kvo drugo da napravish ne misli gluposti a si gledai zdraveto ;)

HeDa
04-06-2006, 13:31
Az go pitah i toi si prizna.... kak moje tezi 3 dumi4ki - "az go napisah" da te nakarat prosto da iska6 da umre6.. :-#

Krem4eto
04-06-2006, 13:38

Edva li obache shte si pomognesh sys samneniq .. ili mu vqrvash ili ne .. ne mojesh da mu zabranish da q obicha i ako naistina vqrvash v tova che vse oshte q obicha , neznam kakvi nadejdi vazlagash nad tazi vryzka , mislq che poveche te e strah ot tova dali toi q obicha a ne dali ima neshto s neq v momenta .. koeto e savsem normalno ..ne mislq che samo 1 komentar moje da pokaje chuvstvata mu .. ti go poznavash , malko ili mnogo moje da razberesh kakvo iska ot teb, zabravi za komentara, razberi kakvo iska toi .. ako e samo sex ..ok.. no ti qvno ne iskash samo tova....... Dano vse pak podozreniqta ti se okajat greshni ..

Ако е така не възлагай много на тази връзка!Бъди с него,но бъди готова да не е много време това!Но все пак той само го пише нали,а иначе е с теб!

HeDa
04-06-2006, 13:45

Ако е така не възлагай много на тази връзка!Бъди с него,но бъди готова да не е много време това!Но все пак той само го пише нали,а иначе е с теб!
Ama zashto mu e da go pi6a ... az samo tova nemoga da razbera oshte...Zashtooo kato na men mi kazva "Obicham te"... a pi6e iz saitovete tq bila nai-krasivata... :-#

Krem4eto
04-06-2006, 13:50
Ama zashto mu e da go pi6a ... az samo tova nemoga da razbera oshte...Zashtooo kato na men mi kazva "Obicham te"... a pi6e iz saitovete tq bila nai-krasivata...

Може да е раздвоен... :-k но гадно може би трябва да забравиш зазтова и да гледаш да не го изгубиш...

teenkopele
04-06-2006, 14:03
Самият факт, че ходите от един месец и той вече не е с това момиче, какво ти говори?!? :o Замисли се...
Някакви си целувки и сърчица в нета нищо не значат. В случая е важно какво става реално. :)
Успех. :wink:

Bubanata
04-08-2006, 11:25
Suglasnasum!