View Full Version : Moderated: Незнам какво да правя, а го харесвам МНОГО!!!
Някоя си
04-06-2006, 21:42
Здравейте хорица. Искам да ви помоля за съвет. На 14 съм,но досега съм имала само 1 гадже,така че нямам опит. :oops: :( От доста време харесвам МНОГО едно момче,мой връстник,който живее точно под нас. Мисля,че и той ме харесва,защото от наблюдения съм си събрала доказателства. Семействата ни са приятелски,така че не искам наще или техните да знаят нещо. Проблема е,че и аз,и той сме мн срамежливи и никой не иска да направи първата крачка. С подкрепа от приятелки, събрах кураж да му пратя SMS за Св. Валентин,но в крайна сметка не стана. Така че сега сме си само приятели,но все пак се усеща искра помежду ни. :?: Помагайте,не знам какво да правя,а го харесвам МНОГО!!! :smt007 :smt007 :smt007
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
Здравейте хорица. Искам да ви помоля за съвет. На 14 съм,но досега съм имала само 1 гадже,така че нямам опит. :oops: :( От доста време харесвам МНОГО едно момче,мой връстник,който живее точно под нас. Мисля,че и той ме харесва,защото от наблюдения съм си събрала доказателства. Семействата ни са приятелски,така че не искам наще или техните да знаят нещо. Проблема е,че и аз,и той сме мн срамежливи и никой не иска да направи първата крачка. С подкрепа от приятелки, събрах кураж да му пратя SMS за Св. Валентин,но в крайна сметка не стана. Така че сега сме си само приятели,но все пак се усеща искра помежду ни. :?: Помагайте,не знам какво да правя,а го харесвам МНОГО!!! :smt007 :smt007 :smt007
basi kato si tolko sramejliva nema da ti kazvam da subira6 kuraj i tem podobni idiot6tini koito 6e ti gi kajat si4ki sled men, slu6ai sq
zapisva6 edna kasetka kudeto kazva6 kakvo tam misli6 za nego 4ustva prostotii fantazii, otiva6 i mu q puska6, trqbva da svur6i rabota!
cvety_i_bebeto
04-06-2006, 21:47
mi v lubovta ne trqbva da ima sram...kazvai na vreme..kakvo 4uvstva6,za6toto moje i da sajalqva6..kaji mu..govorete..a za semeistata vi naistina e malko...nz..no i az ako bqh na tvoe mqsto 6tqx da se 4uvstvam malko kofti..
nymphetamine_girl_199239
04-06-2006, 22:00
sorry 4e zadavam vaprosi ama kak taka ne stana sus sms-a ne go prati ili toi ne ti otg?
Някоя си
04-06-2006, 22:13
Ами за SMS-a... Първо не го пратих от моя телефон,защото нямах пари,а от телефона на една приятелка. Той 2 пъти отговори ne mogaa,което мн ме разочарова. телефона остана в приятелката ми и без да знам за мое добро тя е продължила SMS-ите с него уж от мое име. Понеже тя е малко по-нахакана ли да кажа... и му е писала по-едни такива съобщения... Той накрая попитал коя си(защото ми има номера,но тва е друг номер). И тя му обяснила и помолила за отговор. Но той така и не отговори. В момента обаче сме си само приятели и всико е ОК.
Sunny_stz
04-06-2006, 22:18
Sigurna li si 4e i toi te haresva,po tova koeto pro4etoh,4e tvoeta priqtelka mu e pisala,mnogo e vajno i kakvo mu e pisala ,za da ne otgovori:-k ili i toi e prekaleno sramejliv i vse pak ediniq trqbva da subere kuraj i da si kaje!!!Pokani go na kafe,izlezte nqkade!Mnogo po-lesno 6te e kato ste blizo edin do drug,sre6ta6 go i go zagovarq6- kvo pravi6 ,kak si ,iska6 li da izlezem tiq dni ? :)))))
Някоя си
04-06-2006, 22:30
Мисля даже,че 100% ме харесва. Например играхме днеска баскетбол(нали сме съседи) и с него беше един негов съученик. Нз как стана,но се спомена името ми и тогава съученика му го пита: Това ли е........и ми изреди и трите имена. :D ТОЙ се усмихна и почервеня. Същия ден на няколко пъти го забелязах,че ме поглежда тайно(аз също бях с моя съученичка),дори и тя каза,че ме харесва. Абе изобщо нали споменах,че семействата ни са приятелски. Често си ходим на гости или излизаме на ресторант и когато има възможност, почват флиртчета. НЕ мога да изреждам всички случаи,но мисля че ме харесва.
П.С.
Имам и още проблеми-моят малък 10г. брат,който доста често ми се пречка,както и неговия 16г. брат. Родителите също(падат едни закачки) :oops:
nymphetamine_girl_199239
04-07-2006, 07:14
AXXAA abe hora mn ste sramelivi....neneneee trqq da sabere6 kuraj da govori6 s nego ili napravo da otide6 pri nego i :smt008 (spored men THE BEST variant e tova...a kolkoto do semeistvata-kakvo ti puka-da ne ste na po 8 godinki ili puk da iskate da se... :smt004 kato si se haresvate,te kakvo tolkova mogat da vi kajat :shock: prosto deistvai! one KISS i e tvoi! :mrgreen:
Night_Knight
04-07-2006, 07:22
Е, да ви кажа честно, на 14 години аз не бях готов за връзка с момиче. И аз се лигавех така с една приятелка, но в крайна сметка някои неща си идват с времето :lol:
Иначе - след като и без това сте приятели - повече заведения, купони и т.н. места, в които хормоните катерят здраво, и може и да се получат нещата.
Силната музика често помага, когато се притесняваш да изразиш гласно чувствата си :smt008
Krem4eto
04-07-2006, 10:45
Трябва да му кажеш ти лично!Престраши се!Ако не го нашравиш ще съжаляваш!И ще си останете само приятели!ДЕЙСТВАЙ!УСПЕХ!
Dr. Kazimbutt
04-07-2006, 10:47
basi kato si tolko sramejliva nema da ti kazvam da subira6 kuraj i tem podobni idiot6tini koito 6e ti gi kajat si4ki sled men, slu6ai sq
zapisva6 edna kasetka kudeto kazva6 kakvo tam misli6 za nego 4ustva prostotii fantazii, otiva6 i mu q puska6, trqbva da svur6i rabota!
"Море от любов", братче! Направо да се пребори със срама и да му каже какво чувства. Това трябва да стане очи в очи.
teenkopele
04-07-2006, 10:52
Щом го харесваш толкова много, направи ти първата крачка. Нормално е, след като не си имала много връзки до сега, да се притесняваш, но това е положението. Преодолей страха си. Как да направиш това?...много лесно.
На пук на всичко го покани да излезете, целуни го. Въобще ясно му покажи какво чувстваш. :)
Успех. :wink:
MrAnderson
04-07-2006, 12:26
Не скачай от дъската, когато си на гребена на вълната! Перифразирам - не изпускай момента, в който си набрала скорост, защото когато вълната утихне, ще се наложи да чакаш друга, а не се знае кога и дали ще дойде... Прави каквото трябва, пък да става каквото ще! Желая ти успех и попътен вятър.
sexy_dizzy
04-07-2006, 14:32
Оф щом толкова ви е срам накарай приятели да го питат дали те харесва да ви сватосат набързо и да се кефете.Действай че да не си падне по друга и после как ще се спасяваш не знам.Затова ти препоръчвам тоя срам да си го пъхнеш в джоба защото няма от какво да се притесняваш при условие че чувствата ви са взаимни.Забрави за срама НЕ ПОМАГА ИЗОБЩО! [-X Хайде това е от мен-нататък си ти!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Някоя си
04-07-2006, 21:36
БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО! НАИСТИНА МИ ПОМОГНАХТЕ! :D А СЕГА ДА СЕ ЗАЕМАМ ЗА РАБОТА(е,не сега точно)... :smt007 :smt008 :smt050