Влез

View Full Version : Как да направя първата крачка?

Naturalen_shokolad
04-07-2006, 00:28
От около месец съм харесала едно момче, което работи като барман в клуба, в който ходя. Не знам почти нищо за него - къде излиза,кои са приятелите му и т.н.,единственото,което знам е името му. Разбрах го благодарение на една приятелка,която попита сервитьорката в същия бар. Но тя (сервитьорката) май разбра,че всъщност аз съм харесала въпросния барман и после му беше казала и той изведнъж започна да ме забелязва. Дори и сервитьорката да не му е казала,че с моята приятелка сме се интересували,съм убедена,че той е забелязал,че не ми е безразличен.Няколко пъти,когато съм го поглеждала съм забелязвала,че ме гледа някак умислено и странно. Едва ли съм му съвсем безразлична,(така си мисля и надявам се да не греша) защото ако не го интересувах нямаше почти всеки път,когато го погледна погледите ни да се засичат. Приятелите ми все ме карат да го викнат да се запознаем, но на мен не ми достига смелост първо защото той все пак е на работа и второ защото като дойде(евентуално) аз ще му кажа името си и той своето и след това? Ако можете да ми дадете някакъв съвет как да направя първата крачка към него?Наистина ще съм ви адски благодарна :)

penywise
04-07-2006, 06:44
Как да направя първата крачка?

До 2 годишна въздраст би трябвало да си се научила... Отваряш едното краче, раздалечаваш го от другото и го слагаш пред теб...
Повтаряме движението и с другото.. но тук е ванжата първата крачка...

Вземи си проходилка (питай сервитьорката) :roll:

Кога ше се научите да не си "уреждате" връзките през 6 човека?

Ако едно момиче няма смелостта да ме попита за името ми дори няма и да я погледна, за ква връзка говорим тогава?

:smt006

nymphetamine_girl_199239
04-07-2006, 07:04
xaxa abe edisnstvenoto koeto ti trqbva e da preodolee6 "straha" si i da ne te e sram a toi akto doide da se zapoznaete prostotrqbva da zavurjete razgovor(samo vie dvamata) i tova!are deistvai i USPEH! :mrgreen:

Night_Knight
04-07-2006, 07:07
От около месец съм харесала едно момче, което работи като барман в клуба, в който ходя. Не знам почти нищо за него - къде излиза,кои са приятелите му и т.н.,единственото,което знам е името му. Разбрах го благодарение на една приятелка,която попита сервитьорката в същия бар. Но тя (сервитьорката) май разбра,че всъщност аз съм харесала въпросния барман и после му беше казала и той изведнъж започна да ме забелязва. Дори и сервитьорката да не му е казала,че с моята приятелка сме се интересували,съм убедена,че той е забелязал,че не ми е безразличен.Няколко пъти,когато съм го поглеждала съм забелязвала,че ме гледа някак умислено и странно. Едва ли съм му съвсем безразлична,(така си мисля и надявам се да не греша) защото ако не го интересувах нямаше почти всеки път,когато го погледна погледите ни да се засичат. Приятелите ми все ме карат да го викнат да се запознаем, но на мен не ми достига смелост първо защото той все пак е на работа и второ защото като дойде(евентуално) аз ще му кажа името си и той своето и след това? Ако можете да ми дадете някакъв съвет как да направя първата крачка към него?Наистина ще съм ви адски благодарна :)
Моят съвет показва, че алкохолът в умерени количества помага много. Само да не му загубиш мярката, че ефектът е отрицателен. После разговорите стават доста по-лесни.

Ето ти сламки за захващане:
1. Накарай го да ти приготви коктейл по негов избор и го попитай защо е избрал точно това.
2. Ако е близо до DJ-я, помоли го за съдействие по отношение на музиката.
Или 3. "Здравей, имаш много красиви очи, какво ще правиш след работа" http://smiles.server.33b.ru/e2a9e3da7e0d33206e2a1d22372a4ac9.gif

penywise
04-07-2006, 07:14
След номер 3 аз лично бих те изгледал така - 8-[
Бих си помисли - "Хлапе..."

Номер 3 не е оферта :smt018

Night_Knight
04-07-2006, 07:15

Не знам, на мен са ми прилагали Но.3. Действа, вЕрвай ми :mrgreen:

Fat_phil
04-07-2006, 07:54

tova e v slu4ai 4e naistina imash hubavi o4i .......... a ne vseki gi ima :wink:

penywise
04-07-2006, 07:55

tova e v slu4ai 4e naistina imash hubavi o4i .......... a ne vseki gi ima :wink:

I do :smt006

8) :smt004

Fat_phil
04-07-2006, 07:58
x3a :shock:

Night_Knight
04-07-2006, 08:00
buahahaa, nice one :smt016
не, мъжете са много беззащитни пред ласкателствата. нямат тренинга да отбиват атаки :mrgreen:

penywise
04-07-2006, 08:05
buahahaa, nice one :smt016
не, мъжете са много беззащитни пред ласкателствата. нямат тренинга да отбиват атаки :mrgreen:

И това е вярно, но само ако му напипаш цаката ;) Всеки се ласкае от различни неща.

Krem4eto
04-07-2006, 09:20
Много просто!Седни на бар плода и започни с нещо по простичко,като как върви работата?После ще си кажете имената,поговорете си,пък може и да си размените телефоните!Така става!!!УСПЕХ!!!