PDA

View Full Version : Не мога да я забравя !

somebody
04-07-2006, 08:19
Преди време писах тука, една история, където ви казах, че след като сме се видяли се обърна и замина, после не ми вдига телефона, не отговаря на смс и т.н.Казах също, че и се връща днес.Не сме от един и същ град и не мога да отида да я видя (за което много съжалявам) и днес като се прибере сигурно ще влезе в irc.Искам да ви попитам, какво да правя ? Не мога да спра да мисля за нея, особенно когато съм сам.Обикновенно не се задържам вкъщи и повечето време съм навън с приятели, обаче колкото и малко време е това да съм сам, то веднага ме обхващат мислите за нея.Не ми даде обяснение защо направи така и сега това ме измъчва.Искам да споделите вашето мнение за това.

penywise
04-07-2006, 08:21
Брат... по-скоро те гризат всички неща от типа на "защо ме заряза, защо не ми отговаря..", отколкото да искаш да си с нея.

Един съвет - продължи напред.

Никой не те кара за забравяш каквото и да е. Просто продължи

Сполай ти братле :)

somebody
04-07-2006, 08:24
Да, точно това са въпросите.Опитвам се да не мисля за нея, но когато остана сам..започват мислите и така все едно изпадам в депресия.Какво и да правя не мога да я изтръгна от мислите.Днес като влезе в irc, да и пиша ли ?

somebody
04-07-2006, 08:25
Или когато влезе, да чакам да видя дали ще ми пише и ако не ми пише, да рзбирам, че не иска повече да пише/говори с мене.

penywise
04-07-2006, 08:28
Стига бе, стегни се! Ти мъж ли си, или плужек? Депресирал се бил! За кво? 100 грама пиклива мръвка?

Като няма - няма. Дай да мреме - глупости!
Има още над 3 милиарда жени, които те чакат, ти за една ще се депресираш. Аз лично повече се депресирам от това това, че не мога да имам 3 милиарда, отколкото, че не мога да имам една (НЕ ГО ПРИЕМАЙТЕ БУКВАЛНО!)

Батка, тия периоди са неизбежни. Те минават. Бъди мъж, бъди силен. Думата ти трябва да тежи. Кажи не и точка.

Хм... никой не е казал, че е лесно да си мъж нали?

Night_Knight
04-07-2006, 08:42
Да, точно това са въпросите.Опитвам се да не мисля за нея, но когато остана сам..започват мислите и така все едно изпадам в депресия.Какво и да правя не мога да я изтръгна от мислите.Днес като влезе в irc, да и пиша ли ?
Ще ти мине. Каквото и да правиш ще ти мине, така че не изпадай в много замисляне. Че боли и глава.

Не си нито първия, нито последния по този път. Чупиш си главата, после лепиш с лейкопласта и след седмица-месец-година(някой стигал ли е до там?) си като нов. Само ставаш малко по-бронебоен за следващата мизерия :wink:

POLA^_^
04-07-2006, 09:12
Ами снощи гаджето ми скъса с мен точно без да ми даде никва причина или някакво обяснение,така че те разбирам просто давай напред,да не ти пука и тва е!
П.С.При тебе няма да е много трудно да я забравиш,защото няма да я виждаш(нали е от друг град)

penywise
04-07-2006, 09:14
Далече от очите, далече от сърцето

Malena
04-07-2006, 09:26
penywise, искам да те питам... ти някога обичал ли си??? говоря ти за онази изпепеляваща любов, а не за топването на пиперката.... звучиш ми много повъхностно... за това те питам...

penywise
04-07-2006, 09:31
penywise, искам да те питам... ти някога обичал ли си??? говоря ти за онази изпепеляваща любов, а не за топването на пиперката.... звучиш ми много повъхностно... за това те питам...

Един единсвен път.

За повече подробности - ЛС, не държа целия форум да знае

Krem4eto
04-07-2006, 09:41
Ами снощи гаджето ми скъса с мен точно без да ми даде никва причина или някакво обяснение,така че те разбирам просто давай напред,да не ти пука и тва е!
П.С.При тебе няма да е много трудно да я забравиш,защото няма да я виждаш(нали е от друг град)
Гадно е когато не ти каже причина :evil: .
А по темата:човек ти сам каза,че излизаш,нали?Ами все някога някоя ще те привлече и ти на "Лов"!Ще си намериш друга СПОКО!Те момчетата лесно си намират!

Night_Knight
04-07-2006, 10:10
Гадно е когато не ти каже причина :evil: .
А по темата:човек ти сам каза,че излизаш,нали?Ами все някога някоя ще те привлече и ти на "Лов"!Ще си намериш друга СПОКО!Те момчетата лесно си намират!
Ех, ама сте и вие. Намират лесно ако отидат с 20лв на Лъвов Мост.

И ти ако отидеш на купон без дрехи сигурно ще си намериш някой, но нали всички търсим нещо по истинско :smt008

teenkopele
04-07-2006, 10:34
Моето мнение е, че се опитва да те отблъсне по един глупав начин. :? :wink:

dAnnyb0y
04-07-2006, 10:42

личен опит :)

penywise
04-07-2006, 10:44

твърдо да

skate_warrior
04-07-2006, 10:46

opredeleno li4en opit... ](*,)

RoSsY88
04-07-2006, 10:48
Искаш съвет-Тегли чертата...колкото и да боли и да я обиочаш,да искаш да си с нея...Знам какво е минах по този път два пъти и единственото решение е да продължиш напред,да спреш да я търсиш...ако случайно ви е писано да сте заедно тя ще те потърси сама.Ся просто започни на ново...Може да ти се струва невъзмоно,но след времето ще я забравиш...няма да си мислиш постоянно за нея,рано или късно ще намериш нова любов...

veselka_15
04-07-2006, 11:01
Spored men ti o6te si q haresva6 ne sam 4ela prednoto ti pismo oba4e za men li4no da hodi6 ti da se moli6 na neva pikla 6to te e zarqzala zna4i nqma6 gram dostoinstvo brat.Ako pone malko uvajava6 sebe si pove4e ne q tarsi i ne i pi6i unijava6 se po toq na4in.Stegni se ne e edinstvenna.

somebody
04-07-2006, 11:36
veselka_15 - не съм ходил да се моля, а само искам да ми даде причина.Много мразя този начин на късане.Нали сме заедно, това ни интересува и двамата, трябва да се знае какви грешки са били допуснати.

Относно това, че сме от друг град, прави сте.Добре, че сме от др град, а не от едно училище, защото тогава главата ще боли още повече :? Просто и единствено искам да ми каже защо направи така, но явно тя не иска да се виждаме и чуваме.

04-07-2006, 11:44
Обаче едно е гнусно от цялата тази история.Още преди да скъсаме, приятели и познати са ни виждали заедно за, което те знаят, че ходим.Обаче сега след като скъсахме, когато вида някой познат които ни е видял заедно и ме попита за момичето, ми става едно супер гадно.Почти никой не знае (освен най близките ми приятели) и това е.Преди малко се прибрах и след малко пак излизам, обаче си пуснах winamp-a и се падна точно песента която на нея най мн й харесваше и се сетих пак за нея :(

doomer
04-07-2006, 11:58
Spored men ti o6te si q haresva6 ne sam 4ela prednoto ti pismo oba4e za men li4no da hodi6 ti da se moli6 na neva pikla 6to te e zarqzala zna4i nqma6 gram dostoinstvo brat.Ako pone malko uvajava6 sebe si pove4e ne q tarsi i ne i pi6i unijava6 se po toq na4in.Stegni se ne e edinstvenna.
права си... заебия направо и я напсувай :smt018 :)