View Full Version : Da obi4ate ili da vi obi4at?
{P}HoNeY{P}
04-07-2006, 08:41
Neka 4uem vie koe izbirate?
kaka_lara
04-07-2006, 08:47
Знам че не е от посочените варианти, но чувството да обичаш и да бъдеш обичане е несравнимо :D
Night_Knight
04-07-2006, 08:48
Да обичам. И все не ми се случва. :smt009
{P}HoNeY{P}
04-07-2006, 08:51
az imam predvid tova:
Ti obi4a6 nqkoi, a toi teb ne
ili
Teb te obi4at a ti ne!
Koi varqnt izbirate?
Мен да ме обичат.Обичала съм и знам каква е болката от несподелената любов,така че по-добре да съм от другата страна :wink:
аз предпочитам да обичам... по принцип не ги изживявам толкова тежко нещата и искам емоцията да е при мен...
обаче знаеш кой вариант е най - хубав...
Мен да ме обичат.Обичала съм и знам каква е болката от несподелената любов,така че по-добре да съм от другата страна :wink: Госта бях аз сори за гафа
Krem4eto
04-07-2006, 09:08
Искам мене да ме обича някой як пич!!!Друго неискам!!!!!!!
penywise
04-07-2006, 09:08
А ти него?
дефинирай як
Night_Knight
04-07-2006, 09:10
А ти него?
дефинирай як
КУЛТУРИСТ.. хахаха.
Хич не се радвайте. Определено е по-добре да обичаш.
Да понесеш нечия любов, без да има взаимност, е ОГРОМНА тежест.
Krem4eto
04-07-2006, 09:11
Не аз не съм казала да няма взимност!НАли затова искам да е "як ПИЧ"!!!
:) ами ако не е як пич... кой вариант си избираш?
penywise
04-07-2006, 09:14
а бе КВО Е "ЯК" "ПИЧ" бе?! :smt017
Krem4eto
04-07-2006, 09:23
:) ами ако не е як пич... кой вариант си избираш?
Ами само ако аз обичам,ще е гадно защото няма да е споделена любовта...ако той ме обича,а аз не пак ще е гадно..Май ще трябва и двамата да се обичаме,ама искам той повече да ме обича!!!
piFka_LP
04-07-2006, 09:27
6to za vupros............
ako obi4a6 nqkoi a toi tebe ne ti 6te si naranen
a toi ako te obi4a ti nego ne toi 6te e naranen
ednoto bez drugoto nemoje
ili trqa da obi4a6 nqkoi i toi da te obi4a ili pone ne se zahva6tai!
piFka_LP, как не се сетих по рано да не се хващам да обичам човек, който мен не... хмм...
ти как го правиш? как си избираш кой да обичаш...
ExTr3m3_GiRL
04-07-2006, 10:13
Защо пък трябва или да те обичат, а ти не или да обичаш, а той теб не?? :-k :shock:
Това е тъпо... #-o
Не трябва ли любовта да е и от двете страни аз доколкото знам за любовта трябват двама??? Отговорът е един : трябва да те обичат и ти да обичаш!!! А ако не е възможно да...предпочитам да ме обичат!!!
Night_Knight
04-07-2006, 10:17
Защо пък трябва или да те обичат, а ти не или да обичаш, а той теб не?? :-k :shock:
Това е тъпо... #-o
Не трябва ли любовта да е и от двете страни аз доколкото знам за любовта трябват двама??? Отговорът е един : трябва да те обичат и ти да обичаш!!! А ако не е възможно да...предпочитам да ме обичат!!!
да в романтичните книжки и филмчета любовта е всесилна. а в реалния живот ВИНАГИ единият обича по-силно... :-k
и предпочитам това да съм аз. защото е по-трудно да се постигне.
sladkish4eto_f_sofiq
04-07-2006, 10:18
Ami za men ednoto ne moje bez drugoto,kogato obi4ash trqbva da se razdavsh dokrai,akogato te obi4at si na sedmoto nebe,nali?pone pri men e taka :smt005 =D>
Night_Knight, абсолютно съм съгласна с теб...
ExTr3m3_GiRL
04-07-2006, 10:24
Това е тъпо... #-o
да в романтичните книжки и филмчета любовта е всесилна. а в реалния живот ВИНАГИ единият обича по-силно... :-k
и предпочитам това да съм аз. защото е по-трудно да се постигне.
Да вярно е наистина, че единия обича по-силно, но защо пък другия да не обича въобще и доколкото разбрах (може и да не съм разбрала добре) става въпрос да те обичат, а ти НЕ (не малко или много а ИЗОБЩО) и да обичаш а той теб НЕ!!!
Ами тва е труден въпрос... ](*,) Знам какво е да обчиаш,някой който никога няма да имаш...голяма болка е....знам какво и да те обичат,а ти да не изпитваш нищо към тях...офф труден въпрос май ще отговоря да обчиам...
Night_Knight
04-07-2006, 10:35
Да вярно е наистина, че единия обича по-силно, но защо пък другия да не обича въобще и доколкото разбрах (може и да не съм разбрала добре) става въпрос да те обичат, а ти НЕ (не малко или много а ИЗОБЩО) и да обичаш а той теб НЕ!!!
А случвало ли ти се е да те обичат, а ти НЕ? Не го пожелавам на никого. Предпочитам да страдам сам, отколкото... оффф, мисля че ме разбираш.
К'во да го правиш -- так беше зададен въпроса - или-или :)
teenkopele
04-07-2006, 10:35
Избирам двете. :)
ExTr3m3_GiRL
04-07-2006, 10:41
Избирам двете. :)
А така :wink: ей тва е \:D/
veselka_15
04-07-2006, 11:13
Az da obi4am,no e trudno 6toto ne moga da namerq podhodq6tiq mnogo me razo4arova otdavna edno mom4e i sq sam predpazliva i mnitelna s ostanalite na nikoi ne vqrvam 6tot samo gluposti govorqt. [-X
За предпочитане е да обичаш някакси би следвало живота да е по лек ,но както винаги става обратното и живота е тегава работа.
ThePainIsReaL
04-07-2006, 11:36
Ами тва е труден въпрос... ](*,) Знам какво е да обчиаш,някой който никога няма да имаш...голяма болка е....знам какво и да те обичат,а ти да не изпитваш нищо към тях...офф труден въпрос май ще отговоря да обчиам...
:smt010 И аз съм точно така . И двете ми се случват точно в момента .. болката е голяма , ама въпреки това нямам обяснение защо бих искала да го обичам , да не спирам да го обичам
mnogo_sladi4ka
04-07-2006, 13:31
6to za vupros............
ako obi4a6 nqkoi a toi tebe ne ti 6te si naranen
a toi ako te obi4a ti nego ne toi 6te e naranen
ednoto bez drugoto nemoje
ili trqa da obi4a6 nqkoi i toi da te obi4a ili pone ne se zahva6tai!
da taka e,i az sam na su6toto mnenie :smt016
Shantav^dakel
04-07-2006, 14:58
Аз предпочитам да ме обичат.
Ако аз обичам повече, човека, който обичам ще има властта да ме нарани.
Това всъщност звучи малко егоистично, защото иначе пък аз ще имам тази власт над човека, който обича мен, а това не е нещо, което всеки иска да може - да наранява хората, още повече тези, които държат на него.
ycMuBkaTa
04-07-2006, 15:03
Предпочитам да ме обичат, а ако си струва и аз постепенно ще заобичам.
А ти него?
дефинирай як
КУЛТУРИСТ.. хахаха.
100% si prav!!! Az ponqkoga se chuvstvam kato dlyjnitza edva li ne na chovek, koito me obicha, no az nego--ne.
I az predpochitam da obicham...Dori i kogato ne e spodelena libovta, az siqq ot shtastie. Prosto zashtoto chuvstvam neshto prekrasno. I kogato i az sym obichna e nezabravimo i nesravnimo. [-o<
anito_{}
04-07-2006, 16:28
da davsh i da vzimash lubov e strahotno a dvete razdeleni povqrvai te mi ne vurvqt!!! [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X
Прекалено много пъти съм обичала, но не са ми отвръщали със същото или поне не със същата обич.За това сега предпочитам мен да ме обичат, а аз да си правя вятър покрай ушите 8)
аз да обичам - така поне знам , че има смисъл........ А толкова глупаво и неудобно се чувствам от вниманието на някой които ме обича но за мен си остава "господин никой". А най-лошото е, че когато се опитам да се държа любезно с такива хора, те се объркват още повече , натрапват вниманието си и накрая се опитват да ме накарат да се чувствам длъжна.
cvety_i_bebeto
04-07-2006, 18:28
az imam predvid tova:
ili
Teb te obi4at a ti ne!
Koi varqnt izbirate?
mi nz,znam kakvo e da obichash,a da ne otvrashtat na 4uvstvata ti..taka 4e neiskam da sam ot tazi strana,no pak i znam kolko e gadno da precaka6 nqkoi,kato toi te obicha,a ti ne otvra6ta6...taka 4e predpo4itam variqnta....spodlena lubov........
party_girl
04-07-2006, 18:36
az imam predvid tova:
ili
Teb te obi4at a ti ne!
Koi varqnt izbirate?
и в двата случаи ще боли, много при това
и все пак да обичам,но да не отговарят на чувствата ми
light_purple
04-07-2006, 19:41
Predpo4itam men da me obi4at
^Pretty{}Girl^
04-07-2006, 19:44
e samo na men li mi se stryva mn typa tas tema da izbiraite da vi razbiqt sarceto ili vie da ste loshiq i da razbiete sarceto na nqkoi xaxax
nymphetamine_girl_199239
04-07-2006, 20:26
abe iskam vzaimni 4uvstva :mrgreen:
ОбиЧаМ Да СъМ ОбиЧаНа И Да ОбиЧаМ!МноГо ОбиЧаМ :smt055
`Death`Whore`
04-07-2006, 21:26
Да обичам.
Ami 4estno kazano bih predpo4ela da obi4am,ama i men da me obi4at :mrgreen: Kofti e da obi4a6 nqkoi koito ne te obi4a :?
hamsterka
04-07-2006, 22:22
ami az izbiram da me obi4at,no az da ne obi4am,kolkoto i gadno da zvu4i....abe nai-dobre si e kogato i dvamata se obi4ate i ima happy end...
Bubanata
04-08-2006, 11:03
Da obichash i da bidesh obicham sa dve nesravnimo hubavi neshta takache i dvete sa super
sexy_macka
04-08-2006, 11:05
as predpochitm da obichm,zashtoto s obichta si moje bi shte dokaja na momcheo do men che si zaslujava da e s men i togava chufstfata shte se isravqnt :)
sexy_macka
04-08-2006, 11:05
as predpochitm da obichm,zashtoto s obichta si moje bi shte dokaja na momcheo do men che si zaslujava da e s men i togava chufstfata shte se isravqnt :)
sladkoto_Eli
04-08-2006, 12:03
I dvete...i da obi4am i da buda obi4ana :smt008 4uvstvata da sa vzaimni :smt008
Bubanata
04-08-2006, 12:10
Da budesh obichan i da obichash e kato nqkakva neizjivqna trupka!
macka123
04-08-2006, 12:13
mi da me obi4at 4estno kazano :smt016
Shantav^dakel
04-08-2006, 12:30
Винаги единият обича повече. Чувствата не могат да се изравнят
da weee..me4tai si...ne staa taka-ili te obi4a,ili ne!!!!!
ama nadejdata umira posledna................ ](*,)
God-Is-A-Girl
04-12-2006, 15:26
Stiga mi daje nqkoe momi4e da me haresa.Nikoga ne sym imal tozi kysmet.18 godishen dyrtak satnah i se o6te ne sym imal nito edno gaje.Vqrno e 4e ne sym ot nai-krasivite hora na sveta , no si misleh sled vsi4ko izgovoreno i 4uto ot momi4etata 4e "ne nai vajnoto e vynshniq vid" 4e imam nqkakyv shans v jivota.E okaza se 4e nqmam i tova ot gore e pylna prostotiq prevyrnala se v klishe za pove4eto momi4eta koito iskat da se napravqt na 4uvstvitelni.(sry 4e izleznah ot temata na razgovora)
A sega po temata.Da obi4ash - neshto nezamenimo.Da razberesh 4e 4ovekyt koito obi4ash ne te obi4a - atomna bomba v syrceto ti.
Da te obi4at - tova e neshto koeto vseki zaslujava.Da ne obi4ash 4ovekyt koito te obi4a - super gadno !!! Mnogo tovari 4ovekyt i postoqnno se 4udi kak da napravi taka 4e da oblek4i bolkata na drugiq sled razdqlata.
Kakto ve4e napisaha vsi4ki(po4ti vsi4ki) hora po gore naj dobre e da si se obi4ate vzaimno.Moje bi tova e nai krasivoto neshto v svetyt i go pojelavam na vseki 4ovek.
ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
04-12-2006, 17:08
Nai - dobre e kogato 4uvstvata da vzaimni ne mislite li
Nai - dobre e kogato 4uvstvata da vzaimni ne mislite li
Napulno suglasen...:) nai dobre da budesh obi4an i ti da obi4ash !!
mislq 4e vseki iska da bude obi4an... vseki koito znae kakvo e tova 4uvstvo... no pomislete za6to pove4eto hora kazvat 4e ne iskat da obi4at... otgovora e nespodelena lubov.. i kak nqma da ima posle tolkova postove... "da mu/i kaja li za 4uvstvata si?""kak da go napravq???""dali ima smisul..." ei tva e golemiq problem... nespodelenata lubov e ujasno 4ustvo koeto moje da te mu4i s godini... zatova moqt otgovor e OBI4ANA!!! kato vidq tazi lubov sus sigurnost nqma da ostana bezu4astna...
bulgarche
04-13-2006, 10:04
"Да обичаш, когато те обичат е човешко, да обичаш, когато те мразят е велико, но да мразисх когато те обичат е жестоко"
Evala na Аз съм БЪЛГАРЧЕ !!!
TheMaggie
04-13-2006, 10:06
I dvete sa nesravnimi,no da si obi4an mai e malko po-hubavo :D