PDA

View Full Version : kofti pri4eska

miNiTo
04-07-2006, 11:47
v4era otidoh da se podstrija i onaq mi kaza 4e ot presata mnogo mi nacaftqla kosata i vika 4e trqbvalo da se skasi malko pove4e i az kazah dobre.oba4e tq tolkz mnogo me podkastri 4e sega edvam stiga do ramenete mi, a otzad kato si obarna rakata ne q stigam :(
v momenta izglejdam adski sme6no i kosata mi izglejda vse edno ne e uformena
do sega vinagi sam se podstrigvala tam, no taq qvno bee6 nova. nz...
ama sega ne moga da se pogledna v ogledaloto kamo li da se pokaja navan.samo se razrevavam kato se setq na kakfo prili4am
i nz kakfo da pravq
pls kajete kak da si varna starata kosa vazmojno nai barzo
6tot ne moga taka :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010

mnogo_sladi4ka
04-07-2006, 11:52
Привет, сега ще ти кажа моите рецепти, които поне на мен действат .Еххх, не очаквай косата ти да лудне, но когато се грижиш за нея ,тя тис е отблагодарява.След всяко къпане, вместо балсам за коса, втривам поне половин опаковка розова или хининова вода в корените.И двете се продават в аптеките и не са скъпи.И веднъж седмично правя следната маска за коса: 1 жълтък, 2 с.л. бадемово масло и 5 стрити на прах хинина.тази смес се нанася с масажиращи движения в корените на косата и след това се разресва.Стои се около 30-45 минутки.дано съм била полезна.Късмет :D :lol:

lainagovna
04-07-2006, 11:57
бих те посъветвал да пробваш да си я направиш яка прическата примерно с някаква пяна или де да знам, пробвай диадемка... аз диадемата не си я свалям от китарата щото иначе съм ужасен, косата ми се завърта на фльонги ииии...... откачам. пробвай с диадемка

i'm so excited!
04-07-2006, 12:05
муахахахаха, много добре те разбирам))
и аз в понеделник бях на фризьор за пръв път от толкоз време насам... и тая ме окълца и заприличах на грозно зле офъкано куче-помияр :-D :-D но споко, винаги има начин да се поправи.използвай някви маски, хининова вода.
а ако толкова не можеш да се гледаш заставаш пред огледалото и си пробваш всякви прически, все нещо ще стане ... или просто я връзвай.
при мене даже не може и да се върже муахахаха, приличам на пълен олигофрен без 2та тона гел и лак на главата си :-D
е затфа не ходя по фризьори, дружите по-добре умеят да подстригват... :D

KRaLiCa_na_OrGaZmA
04-07-2006, 12:09
nosi q varzana :wink:

Gabsi-to
04-07-2006, 12:10
Мацка що не вземеш да си вържеш две плитки и слагаш няква яка шапка и всичко е супер!Аз когато се подстригвам при фризьор а то е рядко винаги ако ме офъкат правя номера с плитките и шапката :wink:

>>ZLOBI4KA<<
04-07-2006, 13:43
mi i az sum s takuv problem.vinagi sum bila s mn dulga kosa(g/d do krusta)ama v nedelq bqh na frizior,za6toto iskah malka promqna,malko oformqne,a to kvo stana......Kakto si bqh s dulgata kosa i izvednuj ostana do malko pod ramenete.napravo ne moga da se gledam v ogledaloto i ot togava po4ti ne izlizam,mn se depresirah.vsi4ki,koito me vidqha me haresaha oba4e az ne moga da se vuzpriema taka.koi znae koga 6te mi porasne :smt102 a puk i v ponedelnik na u-6te....... napravo ne mi se misli :(

Terisa
04-07-2006, 14:02
ee stiga de,kvo tolko!kosata raste ,nqma strashno.az sa6to skoro imah toq problem i napravo nemojeh da se gledam parvata sedmica no posle si4ko se opravi.az se ispravqm seki pat i taka mi izglejda po dalga i po4nah da se vazpriemam pak i sled 1 mesec si4ko she si e kakto predi :wink:

ledenata_kralicA
04-07-2006, 14:06
mi sestra mi minalata godina ima6e bal i ima6e edna mn dulga kosa do krusta,be6e malko izto6tena i za bala iska6e da si mahne samo vruh4etata i da e s dulga kudrava kosa.....e,qvno na friziorkata ne i haresa ideqta:}}taka q ofuka,4e kosata i na kaka be6e malko pod ramenete........kofti trupka,na neq i se reve6e
kakto i da e,mn burzo i porasna s bademovoto maslo-ima go v aptekite i ne e skupo:)
uspeh :wink:

miNiTo
04-07-2006, 14:27
mi >>ZLOBI4KA<< az v momenta sam po sa6tiq na4in samo 4e osven na6te nikoi dr ne me e vidql.
a ina4e misi za ideikite
az sq sam na dve mini opa6leta i tei 6te go karam i s ka4ulka 6tot imam 6traknali u6leta :oops: i 6apka mai ne mi hodi mnoo
a heninovata voda kolko e goqlma opakovkata 4e izsipva6 polovinata?

forrzi
04-07-2006, 14:37
ооо
познато
аз се оклъцках преди 1-2 седмици,саморъчно,толкова беше зле че кат отидох във фризиорския салон да ме опраат ми казаха че са безсилни
ама аз така съ оклъцках,супер смешно е станало
немам търпение да се опрай :?
иначе за тебе
ми чакаш да порастне,онуй с плитките е добра идея и тъй
чакаш чакаш... :-)

Labelle
04-07-2006, 18:37
Спокойно, бе, хора косите растат, не е станало нищо страшно. след месец всичко ще е като преди. а относно съветите...... ами не може на една коса да и се заповяда "Расти!". Не си мислете че като излезете на улицата само в косата ви гледат. Малко повече самоувереност и всичко ще си е наред. Няма да забравя миналото лято как червените ми кичури се оказаха ярко оранжави и адки не равномерно нправени.... те дори не бяха кичури ами беше и аз не знам какво просто грое-долу половината ми коса беше като на пипи дългото чорапче........Беше трагично,но аз толкова се смях и честно казано въобще не ми пукаше. Които ме харесва, ще ме харесва със всякаква коса, който не ме харесва и от злато да ми е косата, пак няма да ме харесва.

lainagovna
04-07-2006, 19:01
повтарям: диадема! пробвай не боли. може да ти бяга, нае ли човек

miNiTo
04-07-2006, 22:12
hm s diademka e leko stranno
ama pak e variant
sq samo trqbva si kupq 4erna

sk8_dont_h8
04-08-2006, 10:37
Споко - има типове с мноо по-кофти прически - имам приятел който изглежда като тоя от снимката http://forums.livingwithstyle.com/attachment.php?s=9af31ff18d2d58578f81dfdf93d66888&attachmentid=118208&stc=1
друг с ей такава

http://www.planetsmeg.com/images/mohawk.jpg

двама с такава(надявам се и аз скоро) http://www.dreadlocks.us/dreadlocks-dreds.jpg
-
И ТИ МИ РАЗПРАВЯШ, ЧЕ ИМАШ КОФТИ ПРИЧЕСКА !!! Слез на земята момиче - щом тия уруди се осмеляват да излязат на улицата....какво може да спре теб ? :lol:

miNiTo
04-08-2006, 19:14
ama glei te naro4no sa si napraili takifa pri4eski, a moito e slu4ainost
:lol:
ama n6 de po4nah da svikvam pak i kazaha 4e ne bilo tolkz zle