View Full Version : Normalno li da se vlubi6 v nai-dobriqt si priqtel??!
Nai-dobriqt mi priqtel e mom4e!!I ne znam kvo stava,ama az mai zapo4vam da se vlubvam v nego..Tova normalno li e?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!
SEXtreme
04-07-2006, 12:24
Ne e prosto normalno, a mnogo veroqtno. "Nai-dobriq priqtel" e ili gei ili skoro se vlubvame v nego....hahahha :)
^Black_Dove^
04-07-2006, 12:34
Ми естествено,че е нормално!!!Преди всичко той е ...човек,момче...пък това че ти е наи-добрия приятел според мен няма никакво значение(т'ва си е лично мое мнение) :roll:
mnogo_sladi4ka
04-07-2006, 12:36
Ми естествено,че е нормално!!!Преди всичко той е ...човек,момче...пък това че ти е наи-добрия приятел според мен няма никакво значение(т'ва си е лично мое мнение) :roll:
i az mislq taka \:D/ \:D/
A 6te ako ot nai-dobur priqtel stane gadje..?Shete se promenqt li otno6eniqta ni!I ako da,kam po-dobro ili kam po-lo6o??? ::: :smt007
Game_Over_Boys
04-07-2006, 12:40
Аз пък мисля,че има значение!Защо ли?Защото,на кратко,приятелството е вечно,а любовта НЕ Е!
Night_Knight
04-07-2006, 13:07
Аз пък мисля,че има значение!Защо ли?Защото,на кратко,приятелството е вечно,а любовта НЕ Е!
Мъжкото приятелство - донякъде... иначееее... :mrgreen:
xaxa kakvo ina4e... :lol:
kotence_f
04-07-2006, 13:10
vsi4ko zavisi ot horata we .... nqkoi se obi4at i do kraq na jivota si .. na drygi barzo barzo im minava tai 4e ne slagaite si4ki pod edin kantar .. a po temata .. mi normalno az imam mn priqteli i priqtelki v sa6toto polojenie . pyk i ako toi se e vlubil v teb o6te po dobre ... neznam dali 6e stane po dobre ako tragnete .. no ima i hubava strana 6tom ste nai dobri priqteli zna4i se poznavate mn dobre a tova e hubavo za edna vrazka ... ama pogovori si i s nego .. dvamata 6te se spravite po dobre otkolkoto nie tuka se opitvame da pomognem
Thanks na kotenceto_f ti si super!Ti si parviq,koito naistina mi pomogna i me razbra!
kotence_f
04-07-2006, 13:16
:))) radvam se ... mi sigurno sam te razbrala 6toto se e slu4valo na moi priqteli puk i imam tuka edin koito iska da mi e nai nai nai dobriq priqtel puk az znam 4e me haresva .. ama karai ... :) ama az vinagi sam tvardqla 4e trqbva da si govorite s tozi 4ovek 6toto vie nai dobre si znaete kakvi sa vi 4ustvata i otno6eniqta i t.n. ..... ako se setq o6te ne6to 6e pi6a
ооо
даа
напълно нормално е
за тфа 1 правило-никога най-добър фр момче,щото или той ше иска да ме изчука,или аз него
така де... :mrgreen:
ycMuBkaTa
04-07-2006, 15:28
Има една приказка: Най-добрият приятел винаги може да ти стане гадже, но гаджето най-добър приятел-никога.
Така че си е нормално да се влюбиш в него, но ти си прецени дали си струва да си разваляте приятелството.
Shantav^dakel
04-07-2006, 16:24
Има една приказка: Най-добрият приятел винаги може да ти стане гадже, но гаджето най-добър приятел-никога.
Така че си е нормално да се влюбиш в него, но ти си прецени дали си струва да си разваляте приятелството.
Напълно съм съгласна.
По-горе някой беше писал, че си зависи от хората и че познаваш този човек много добре и знаеш какво да очакваш от него, знаеш какво обича и какво не, къде обича да ходи и къде не и т.н. Което е страхотно, защото го познаваш като най-добрия си приятел и знаеш всичките му недостатъци и ги приемаш.
Но ти мислиш ли, че и той чувства това, което и ти? Или, когато седнете да си поговорите и му пуснеш тази "бомба", той няма да е сконфузен, притеснен. Защото ще поставиш и нето и себе си в много кофти ситуация /в случай, че не отвръща на чувствата ти/ Ще се чувствате неловко и двамата заради едно нещо - това, което ти чувстваш. Така има възможност да унищожиш това приятелство и въпреки всичко д ане станете нещо повече от приятели. В такава ситуация губиш много.
Ако пък те харесва и той :D Супер яко ще си изкарвате и ще бъде като в приказка. До кога? Не е гаранция, че ще продължи тази връзка дълго. Пак губиш - този път и най-добрия приятел, и гаджето.
А ако си бъдете винаги хепи /е, чат-пат се карате, няма връзка без спорове/... - това ми звучи като някаква химера.
А ако си замълчиш и не му кажеш какво чувстваш - пак губиш, защото няма да знаеш каквое щяло да стане или дали нямаше да стане онази химера.
Но от друга страна много често бивши гаджета си остават приятели и вие може да си останете най-добри приятели.
Успех, каквото и да решиш да направиш и дано да избереш правилното решение. :wink:
^-IanISexA-^
04-07-2006, 16:31
estestveno 4e e normalno se pak ako izlizate vseki den i ste sviknali zaedno i v pove4eto takiva slu4ai vinagi po4va6 da go haresva6 pove4e i pove4e no e gre6no za6toto edna eventualna vruzka moje da sasipe priqtelstvoto vi koeto ste gradili dulgo vreme
Blagodarq za va6ata pomo6t!Donqkade mi pomognahte.. :oops: :lol:
hamsterka
04-07-2006, 22:28
suvsem normalno e da se vlubi6,za6toto 6tom ti e nai-dobur priqtel haresva6 i polojitelnite i otricatelnite mu ka4estva....6tom si go dopusnala za priqtel i si se nau4ila da go ponasq6 s vsi4kite mu nedostatuci,zna4i moje da ti bude i pove4e ot priqtel...of pak ne se izrazih kato horata ama nadqvam se da razbere6...
hamsterka
04-07-2006, 22:28
suvsem normalno e da se vlubi6,za6toto 6tom ti e nai-dobur priqtel haresva6 i polojitelnite i otricatelnite mu ka4estva....6tom si go dopusnala za priqtel i si se nau4ila da go ponasq6 s vsi4kite mu nedostatuci,zna4i moje da ti bude i pove4e ot priqtel...of pak ne se izrazih kato horata ama nadqvam se da razbere6...
cvety_i_bebeto
04-07-2006, 22:30
da napalno normalno..daje mnogo ot vsi4kite vrazki se polu4avat taka...s nai-dobri priqteli,posle gadjeta..a nai-nakraq skarani...i ne si govorat :smt011
ckeuT4eTo_f
04-08-2006, 01:40
Emi da.. normalno e.. i na men mi se slu4va.. Priqtelstvoto prerastva v ne6to pove4e.. ni6to neestestveno..
Честно казано по-голямата част от хората така се влюбват - запознават се , оппознават се, сприятеляват се и накрая стават толкова близки че не могат един без друг :) А това със забивките прерастващи в сериозни връзки.... ами никога не съм вземала насериозно момче което целта му всеки петък е да забие някоя.
На приятеля ти трябва да му споделиш чувствата си, но много внимателно може би първо да "изучиш" поведението му към теб да разбереш има ли някакви индикаиции че те харесва, после да му намекнеш само, че го харесваш и ако не се усети, щото момчетата по някога са много заблудени, чак тогава да му кажеш в прав текст иначе има опастност да се стресне :) Успех
KRaLiCa_na_OrGaZmA
04-08-2006, 09:46
Nai-dobriqt mi priqtel e mom4e!!I ne znam kvo stava,ama az mai zapo4vam da se vlubvam v nego..Tova normalno li e?
Точка 1 от правилника!
Благодаря!
emi normalno e kfo iskash se pak e mom4e . az moia nai-dobyr priqtel nikoga ne bih se vliubila v nego shtot nekak si ne go vazpriemam kato mom4e za gadje :D
sexy_macka
04-08-2006, 10:51
za men e normalno,a i mn vruski sa po-stabilni kogato zaedno sa mn dobri priqteliz,ashotot znaqt vsichko edin za dr(ako sa mn dobri fr,kakto kazvash ti) ...m/u tqh nqma taini...i...Prosto vruskata moje bi sht ee po-dobra :D
Bubanata
04-08-2006, 11:16
Da tova si e mnogo normalno osobenno koto imash predvid che shte si na-dobri priqteli i si mate golqmo doverie!!!Az sushto predi hodeh s nai-dobriq mi priqtel i moga da ti kaja che se razbirahse super dobre
samo shte kaja 4e az sum vluben v nai dobrata mi priqtelka i e imalo mejdu nas taka da se kaje "romansi" ..i si mislq 4e ako trugnem ako ne buda s neq cql jivot shte se samoubiq posle...az sum na 18 godini samo ;]
teenkopele
04-08-2006, 13:13
Аз мисля, че е напълно нормално. :)
favor_91
04-08-2006, 20:06
hmm... :-k napulno normalno e....ne se u4udvam
sladkoto_Eli
04-09-2006, 13:20
Напълно правилно :D И аз така мисля
flying_girl
04-09-2006, 13:23
Razbira se che e normalno ako si postoqnno s nego...predpolagam spodelqte si vsi4ko nali ti e nai dobar priqtel razbirate se bez problemi i t.n. ama e malko kofti da razberesh 4e nai dobriqt ti priqtel na koito si spodelql vsi4ko te obicha
MiMiLoTaAaA
04-09-2006, 14:23
Mili4ka risk pe4eli risk gubi taka 4e ako sa silni 4ustvata ti deistvai stiga i toi da izpitva s16totot k1m teb . Az imam priqteli koita bqha nai dobri priqteli 3 godini i sega sa si zaedno ve4e 5 meseca i nikakvi problemi za tova moqt savet e da si pogovorite :P :)
sexy_play_baby
04-09-2006, 14:26
НапЪлно нормално е
dream_for_you
04-09-2006, 16:05
az sum bila dvaputi v takava situaciq.
purvo nai-dobriq mi fr se vlubi v men,az ne bqh i taka si razvalihme priqtelstvoto.samo kak go obi4am tova mom4e,ama ve4e 2 godini ne mi govori
sega si imam dr nai-dobur fr i az sum vlubena v nego.ne smeq da mu kaja,za6toto me e strah da ne go izgubq,a puk mi e mn qko s nego i mn go obi4am.mn puti sum si mislila da mu kaja,no ne moga...samo kato si pomislq kakvo moje da izgubq...
taka,4e napulno te razbiram i znam kolko e trudno,no tova e abslutno normalno.otdavna sum razbrala,4e samo priqtelstvo m/u mom4e i momi4e nqma.vse ediniq 6te ima 4uvstva kum dr,
bih te posuvetvala ako si po-smela ot men da mu kaje6,no ne da mu go iztrelq6.ako toi ne ti otgovori na 4uvstvata ne mu se surdi,ostanete pak pr
uspeh!!!!!!!!!!!
kAdrOkoSkA
04-09-2006, 16:38
Савсем нормално е :mrgreen: :smt006
ExTr3m3_GiRL
04-09-2006, 17:29
Не съм чела другите мнения, но ДА разбира се, че е нормално,но дали е хубаво..това си зависи от самите хора! А и кво значи хубаво в случая то просто се случва! :smt007 Ти обаче имаш трудната задача да решиш дали трябва да разкриеш чувствата си и дали те няма да развалят приятелството ви (както казах зависи от хората) Щом си се влюбила в най-добрия си приятел мисля, че е по зле да живееш с тази тайна любов, но да любовта понякога разваля приятелството и все пак казвам понякога.
Това приятелството да се превърне в любов има и своите рискове: или след като свърши тази прекрасна любов(не казвам че няма да е продължителна) приятели няма да останете поне при 90% е така дори нз дали ще се виждате, или ще си останете приятели, но не и най-добри както преди :( жалко наистина надявам се да не се случи :smt009
Ти решаваш кое е най-доброто!!!
Thanks na vsi4ki mn mi pomognahte.. :oops: :lol:
LP_girl_14
04-10-2006, 07:25
Много хора се страхуват да признаят че имат чувства към най-добрия си приятел,защото се страхуват тази любов да не разруши приятелството им...Но ако чувствата са от двете страни е безсмислено да се прикриват.Няма нищо странно в това да се влюбиш в най-добрия си приятел и да ти кажа във много от приятелствата между момче и момиче често се среща поне единия да изпитва чувства надхвърлящи приятелските.Така че ако мислиш че имаш шанс със него опитай се да го спечелиш не само като приятел ;-)
kyklichka01
01-09-2010, 19:29
[quote="ycMuBkaTa"][color=darkred][i]Има една приказка: Най-добрият приятел винаги може да ти стане гадже, но гаджето най-добър приятел-никога.
мии ние с бившия ми сме най-добри приятели сичко си споделяме и мноу си обичкаме като брат и сестра сме и не можем един без друг..миналото е минало и край но при всеки различно
а п.т. зависи от вас как ще се развият нещата за в бъдеще.. ако просто усетите и двамата че нещо не върви и се разделите може да останете отново бест фр.. но ако има изневяра или нещо подобно вероятносста да сте пак най-добри приятели е малка :)
поговори с него сподели чувствата си може да са взаимни и ще ти е по-лесно. Надявам се да съм ти помогнала :wink: :-)
BuBa33333
01-10-2010, 07:40
Когато дойде,не пита ....
soul1199
01-10-2010, 08:46
BoXxYbabee98
01-10-2010, 08:50
Ако под приятел се разбира моя БФФ Альоша (1 камил) то тогава да!
iLovePussyJuice
01-10-2010, 08:54
абе не знам до колко е нормално, но се случва...факт.
sh3_1s_7h3_0n3
01-10-2010, 09:25
Нормално ли е да вадите нафталинови теми? :-o
aloveyou
01-10-2010, 10:41
Ами и аз не мога да реша..
От една страна е нормално:
- Вече сте свикнали заедно.Разхождате се и си отделяте повечче време един за друг.
Но от друга страна:
- А и понякога става така,че в една връзка настъпва и раздяла..А тогава може и да се променят и приятелските ни отношения..
xxCutMEOpenWhileSobbingxx
01-10-2010, 13:09
не е нормално...и ще умреш до 6 часа,ако не му духаш...след тва тряа му се надупиш...след всичко тва тряа си отрежеш цялата коса и да я изгориш...
Galinskii
01-10-2010, 19:50
A 6te ako ot nai-dobur priqtel stane gadje..?Shete se promenqt li otno6eniqta ni!I ako da,kam po-dobro ili kam po-lo6o??? ::: :smt007
случая е нож с две остриета..
ThedramaQueen
01-11-2010, 11:53
Точка 1 от правилника!
Благодаря!
нормално е, ако си контактуваш с малко момчета. Така имаш малък избор и се мяташ на най-добре познатия ти 8-)
п.п. тва си е моя теория
Stan4o123
01-11-2010, 15:14
не случайно изразът е "повече от приятели"!
miss_asi
01-12-2010, 05:46
Не е нормално! :-o
Ебете се хора.В крайна сметка живота е най-голямата ебавка
haha dosta normalno daje az sega hodq s nai-dobria mi fr [kogoto poznavam ot destvtoto] ve4e 4 meseca :)
Alex4o0o
01-15-2010, 18:07
Разбира се че е нормално даже в момента и аз съм така :) все пак това е човека на когото най много вярваш,можеш да се довериш и обичаш :P
moon_flower
01-15-2010, 18:27
Това се случва сигурно с 90% от момичетата,които си имат най-добър приятел.Рано или късно единия се влюбва в другия..
MissHouse
01-15-2010, 19:50
ми да :smt003 :smt050 :smt051
Slaki64etyy
01-17-2010, 16:12
Съвсем нормално си е ! Не е нещо пошразли1но от другите момчета.Плюса за тебе е,че ти е приятел .. няма нищо ненормално :) :D
nymphadora
01-17-2010, 16:33
Не е нормално!!
Иди на лекар веднага,има ти нещо!!
напълно нормално ...даже имам подобен случаи с моя приятелка :P
gosheto1
01-17-2010, 18:44
Да , нормално е :) И аз съм така в момента ;) :grin: :grin:
kindergarden
01-17-2010, 19:17
кой олигофрен вади теми от преди 4 години :?
кой олигофрен вади теми от преди 4 години :?
ами не знам отговори си сам на въпроса...щото като гледам и ти си я извадил тая тема :D
valdesbg
01-18-2010, 10:39
Хм, по чия извратена логика тема на латиница отпреди 4 години с изтекъл въпрос и смисъл все още е на първа страница?
Имаме добри шефчета, във всеки един смисъл :)
Magic_Girl
01-18-2010, 13:04
Ми представи си нормално е! Повечето най-добри приятели стават гаджета, женят се и т.н..
Точка 1 от правилника!
Благодаря!
Ама разбииииира се :D
hamilcar
01-21-2010, 06:31
Темата е стара.