Влез

View Full Version : Kakvo pravite kogato ste....?

maily
04-07-2006, 12:51
kAKVO Pravite kogato ste podtisnati ili ne se 4uvstvate dobre?a kogato ste na sedmoto nebe i jivotat e O.K!Molq vi pi6ete.. [-o< :smt006

Night_Knight
04-07-2006, 12:56
kAKVO Pravite kogato ste podtisnati ili ne se 4uvstvate dobre?a kogato ste na sedmoto nebe i jivotat e O.K!Molq vi pi6ete.. [-o< :smt006
Когато съм подтиснат, се чувствам доста добре. Тогава се усещам най-пълноценен. Чета книжки, даже понаписвам туй онуй. Когато се чувствам добре....

Абе... що за въпрост в раздел СЕКС?

Когато съм подтиснат - правя секс, за да компенсирам лошото настроение. Когато съм на седмото небе - се възползвам - и правя секс..

Глупости. В тези теми никой не чете написаното. Всеки пише с надеждата да бъде забелязан. Не е гот. =;

:smt008

Game_Over_Boys
04-07-2006, 13:00

Когато съм подтисната слушам музика,или просто стоя и гледам в една точка!Първият вариант е по-добър,защото при втория може да луднеш!Най-добре е да не се затваряш в себе си,да излезеш,да се разходиш...ако ти е самотно да си потърсиш компания!
Когато съм щастлива незнам какво правя=))) :wink:

maily
04-07-2006, 13:03
night_king bez da iskam go napisah v forum seks...XAXA :-&

smyrtta
04-07-2006, 13:17
to po princip az si se depresiram kato mi e gadno si puskam balads top 20 i pesnite me dovarshvat,primerno sega vremeto e ujasno i dosega slushah lubimite si baladi i se depresirah no sega pusnah drugi pesni i v momemnta sma na 6 vse pak e petyk i trqbva da sma v doro nastroenie za da si prekaram dobre pozdrav Infernal - From Paris To Berlin

Night_Knight
04-07-2006, 13:25
Аееее, стягайте се. Без кофти настроенията няма да можем да се насладим на веселата част от живота.

Така че - главата горе... и другата също, ако имате под ръка.

Работното време мисля да го посъкратя и да дръпна 4-5 часа сън :smt016

night_king bez da iskam go napisah v forum seks...XAXA :-&

п.п.: хаха, кой за каквото си мисли :wink:

favor_91
04-07-2006, 13:31
emmi kvo luskam bastuna :)

doomer
04-07-2006, 15:09
омг... това за раздел секс ли е? И по темата , кфото , когато ,както ми се иска правя!

04-07-2006, 22:09
Az li4no kat sum mn depresirana fa6am noja i si igraikam s nego vurhu rukata mi toi me ospokoqva ili goorq s nekoi priqtel ili slu6am musika a kat sum 6tastliva -spodelqm 6tastieto si sus si4ki na po bira ili po drug na4in....... :D

skumrika
04-07-2006, 22:11
\:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ tva gore bqh az

pitbullbg
04-07-2006, 22:13
kogato sam podtisnat gledam da se razseq kato sam v kompaniqta na priqtelkata si... s neq sam nai dobre ;) a kogato sam na sedmoto nebe pak sas neq :) no da sme sami... O:)

Natali_vr
04-08-2006, 00:25
Когато съм подтисната пия. Когато се чувствам добре пак пия заедно с приятеля ми. Е с него не пием само и други неща правим важно е да сме заедно. Нали знаете какво са заричат младоженците заедно в радости и болка :lol:

nymphetamine_girl_199239
04-08-2006, 07:52
kogato mi e kofti slu6am muzika silno i bleq v edna to4ka i se nalivam vinagi s amareto :oops: a puk kogato mi e veselo...zavisi kade sum obiknoveno tancuvam xaxaxa :mrgreen:

avrora
04-08-2006, 10:11
Глупости. В тези теми никой не чете написаното. Всеки пише с надеждата да бъде забелязан. Не е гот. =;

:smt008

По някаква случайност (и аз си се чудя как и защо :-k ) ама ти прочетох мнението :lol: .
:---) добре де... не цялото.... :P
По темата - като съм депресирана се самосъжалявам, после не мога да се гледам в огледалото, слушам балади и рева. Като съм на седмото небе се смея с цяло гърло не зависимо къде съм и с кого, свирукам си по улиците и си танцувам.... и така...:P