PDA

View Full Version : tena na liceto

broken`dreams
04-07-2006, 15:07
zdraveite bonboni:) iskam da vi popitam poneje sum izpolzvala kakvi li ne fondioteni no rqdko sum slu4vala da ne kaja nikoga na fondioten koito da ne stoi kato maska i da popiva ravnomerno i da ne ostavat po tumni i po svetli petna :evil: polzvala sum kakvi li ne-vichy,avene,orifleim, i ne postigam jelaniq efekt-da mi pridava cvqt na liceto v smisul 4e sum mn bqla i ne iskam koi znae kolko po tumen cvqt no pone da pridava zdrav vid na liceto mi-v momenta se kolebaq mejdu max faktor i loreal -da poqsnq na 16 sum i imam malko problemi s akneto :roll: ako nqkoi e izpolzval nqkoi vid ot fondiotenite na max faktor ili na loreal ili puk nqkoi drug ot koito e dovolen 6te sum vi mn blagodarna ako spodelite i ako moje da me orientirate za cena-na max faktor i na loreal ako ne se luja sa ne pove4e ot 25 lv :-k blagodarq predvaritelno na vsi4ki

Game_Over_Boys
04-07-2006, 15:17
Аз ползвам на Oriflame-Jordani Gold!И съм доволна! 8)

moni4ka
04-07-2006, 15:25
Ами аз ползвам само на "Maybelline" и "Loreal" и съм много доволна мисля че са най-хубавите.

broken`dreams
04-07-2006, 15:33
ami i az sum polzvala gordani gold na orifleim-to maika mi go polzva de ta i az pokrai neq oba4e to e "sre6tu godinite" i nz dali e nai podhodq6toto za momi4e na 16...:(ina4e i az sum mn dovolna ot nego 6toto popiva super ama tva s "sre6tu godinite'malko me pritesnqva :?

nina *
04-07-2006, 19:17
po dobre si vzemi [erli za li6e s bronzov zagar mn po qko sedi otkolkoto fon dutena

broken`dreams
04-07-2006, 19:43
ami az imam bornzovi perli samo 4e tqh gi slagam ot vreme na vreme samo vurhu skulite a men mi trqbva ne6to za cqloto lice za6toto trqbva da prikriq i malki 4erveni petunca ot pup4ici:(

nesravnima
04-07-2006, 19:57
Аз ползвам на Oriflame - Jordani Gold и съм доволна!
...обаче той е "срещу годините" и незнам дали е най-подходящото за момиче на 16...
Съгласна съм и с двете момичета.
Аз много рядко ползвам фдт, но внимателно избирам какво копувам.
За Jordani Gold - да, хубав е, но има и по-добри фдт за младите момичета (на Nivea например).

hamsterka
04-07-2006, 23:08
namaji si liceto sus sok ot morkov..xaxax tva naistina zatumnqva kojata ama ne pokriva pup4ici...ne e li po-dobre pudra da slaga6 ili ti e suha kojata....ako e mazna mn po-dobre e pudra...ako ne fondioten...za men li4no loreal sa po-dobri....a za6to ne probva6 s nivea..