Влез

View Full Version : За Него...

IKisseDAGirL
04-08-2006, 08:41
Толкова те обичам.. толкова те желая.. все още... след толкова изминало време аз още не мога да спра да си мисля за теб :smt009 Ти незнаеш, ти си мислиш, че отдавна съм те забравила, че всичко е било само едно увлечение. Но не беше.
Само че ти никога няма да узнаеш, никога няма да ти кажа за това, дори да умра :roll:..

Ти единствен си в сърцето ми... а си мислиш, че сме просто добри приятели. С друга си и на мен сърцето ми се къса, когато си тъжен заради нея.. никога не бих се опитала да ви разделя, никога, защото не искам да си нещастен.
Дори бих ти помогнала да си щастлив, макар сърцето ми да се къса от мъка :cry:

Не искам нищо да ти казвам, за да не се почувстваш предаден :cry: Момичето, с което си споделял, което си мислел, че те разбира, която ти е била приятелка,с която си имал само малка отдавнашна авантюра, да се окаже, че има чувства към теб.. поставям се на твое място и знам, че не би ти било приятно да го научиш :?
Странно как има мимолетни преживявания, които могат да те променят толкова много :!: Двата пъти, когато бяхме заедно бяха толкова кратки, а значат за мен повече от всичко друго до сега... един човек може да те завладее за кратък миг така че след това цял живот да не можеш да го забравиш, а невероятно дълго време, прекарано с други хора, да не струва нищо пред този миг.. :cry: :cry:

Когато те видя на улицата или случайно те срещна някъде, всичко в мен се преобръща. Сякаш гореща вълна ме облива. Стига ми една твоя усмивка, един твой случаен поглед, за да затрептя. А ти вървиш срещу мен, гледаш ме и осъзнавам, че ме възприемаш като една обикновена позната.
Подминаваш ме и не предполагаш за бурята, която оставяш в мен, не предполагаш, че се обръщам, за да мярна силуета ти поне още веднъж... И не мога да направя абсолютно нищо, за да те накарам ти също да се обръщаш или да почустваш дори една хлядна част от това, което вилнее в мен в този момент... :smt049
Чувствам те като част от себе си, чувствам те във всяко едно нещо, чувствам, че те има в очите ми, чувствам, че си целия в душата ми, чувствам, че се таиш като камък в гърдите ми, чувствам те като трепет върху дланите ми, има те и като въздишка на устните ми.. Не мога да си представя да живея без да те има, всеки един ден се моля само за едно - да не ти се случи нещо лошо и да не изчезнеш от живота ми :smt022

Знам, че аз самата съм много виновна за това, че не можахме да бъдем заедно. Ти държеше на своите приятели.. и те разбирам - аз също държа. Те не ме харесваха - и донякъде наистина има защо. Всеки път, когато те видех, аз започвах да се държа неадекватно.. толкова емоции напираха в мен. Казах и направих много неща, за които съжалявам ужасно много.. до болка много съжелявам... и всичко това поради тази причина - незнаех как да постъпвам, всичко се объркваше от радостта когато съм близо до теб :roll: и те ме разбираха погрешно, приеха ме за такава, каквато не съм :(
Толкова много неща бих искала да поправя, но е невъзможно. Когато един човек си изгради погрешно мнение за теб, каквото и да направиш ще бъде излишно - никога няма да успееш да срутиш стената, която постепенно се е издигнала :cry: :cry: и въпреки, че не ме харесват, въпреки, че са се държали зле с мен, аз ги чувствам страшно близки - просто защото са ти приятели... а всяко нещо, което ти обичаш, аз, ако можех, бих го обичала двойно повече :cry:

Липсваш ми.. до болка силно... липсваш ми ужасно много... липсваш ми при всяка следваща стъпка.. липсваш ми при всяко едно движение, което правя.. липсваш ми при всяка една изречена дума.. всяка една мисъл... желание... липсваш ми при всеки следващ ден без теб..
От месеци не живея, а просто съществувам... ден за ден :cry:

P.S. Това го написах, за да се почувствам малко по-добре :roll: Знам, че е дълго, дано се намери някой, който да го прочете. Все пак е само нищожна част от всичко, което бих искала да кажа...

RoSsY88
04-08-2006, 09:01
Страхотно е ... Не знам ама не е хубаво цял живот да държиш тези чуства скрити ... може и той да изпитва нещо към тебе и да го крие.Помисли си някога да му кажеш това в очите...Продължавай таак да пишеш и мен така ме отпуска като пиша такива теми

white_chik
04-08-2006, 09:05
i ne men kato mi e kofti pi6a razni takiva ama ne se polu4avat tolko dobre.ina4e naistina e mnoo hubavo

^Pretty{}Girl^
04-08-2006, 09:19
mn e hubavo naistina no zashto kries 4uvstvata si moje da mu stane kofti no moje i da otvyrne na tqh zashto ti e da se izmy4vash taka govori s nego ..... pak kakvoto stane uspeh

doomer
04-08-2006, 10:52
mn e hubavo naistina no zashto kries 4uvstvata si moje da mu stane kofti no moje i da otvyrne na tqh zashto ti e da se izmy4vash taka govori s nego ..... pak kakvoto stane uspeh
тъка , тъка 8)

piFka_LP
04-08-2006, 11:04
аз намерих малко време и го прочетох
струваше си и много ми хареса продължавай
в същия дух !

skate_warrior
04-08-2006, 11:05
de da ima6e pove4e hora kato valantain_love .... :)

IKisseDAGirL
04-08-2006, 12:43
аз съм сигурна, че той не крие нищо
може да се каже, че горе-долу го познавам и бих усетила ако има нещо :roll:
от друга страна не бих искала да проваля приятелството ни.. страх ме е..

Djeilo
04-08-2006, 13:14
Mnogo mi haresa!Naistina e mnogo hubavo!Nz no na tvoe mqsto bih se prestra6ila da mu go dam-tove koeto si napila!Mojebi ne v tozi moment,no sled vreme...ti si re6ava6....

avril_lavigne
04-08-2006, 13:22
Наистина е хубаво.Обаче според мен трябва да говориш с него,да му разкриеш сърцето си,не трябва да пазиш чувствата си в тайна.По-добре му кажи,пък после каквото ще да става.Нали знаеш,както се казва-"Който рискува-печели,който не рискува-не печели".Действай и успех миличка!

ThePainIsReaL
04-08-2006, 17:57
Оххх , Боже . Как няма да го прочетем ? Мога да кажа само едно .. чувствата на първо място си ги дръж (те не са създадени , за да се крият ) , но едва ли не знаеш колко голяма ще е болката , ако той те отхвърли :smt010 Пък и каза , че би го усетила .. Миличка , страданието винаги е огромно , сълзите винаги са горчиви при несподелената любов , моят съвет е да си пазиш сърцето от възможните удари на неговите думи и действия . Наистина никой не печели , ако не рискува , ама едно на милион са хората , които рискуват на сухо :|

04-08-2006, 18:48
чесно казано в момента и аз съм в такава ситуация.но примен е поразлично немойах да издърйа и му признах 4увствата си.просто го направих.в понеделник имаме сериозен разговор и се питам какво да правя?УСПЕХ с тва момче на което си го посветила това.дано се съберете.УСПЕХ

:[[
04-08-2006, 21:56
az sum v su6tata situaciq ot 9 meseca nasam ...a ob6to si go obi4am ot godina i 4 meseca ..samo deto pri men tupoto e 4e toi si ima seriozna priqtelka obi4at se i nqmam nikakav 6ans edinstvenoto koeto mi ostava e da si 4akam ... :( :smt010 :smt010 macka nadqvam se na teb da ti provuvrvi probvai ni6to ne gubi6 aide YSPEH!!!

ashly besnata
04-08-2006, 22:01
kefime oba4e macka ne krii 4ustvata si 6toto az taka izgubih edin 4ovek :cry: za koeto sujalqvam

IKisseDAGirL
04-08-2006, 22:12
мерси на всички за мненията...
кво да кажа, аз вече съм изгубила всякаква надежда.. в нищо не вярвам вече :cry:
а знам, че ако се реша да му кажа, отново ще се самонавия, ще започна да се надявам, макар и против волята си, и накрая, когато той потвърди, че всичко отдавна е загубено, ще съм хиляди пъти по-разбита от сега..
макар и да не мога да си представя още по-силна болка от тази, ще е ужасяващо да я преживея.. едва ли бих могла да издържа :smt009

dudette
04-08-2006, 23:23
valantain_love Здрастии!Преживях част от твойта любов..само че при мен имаше обрат,а и се решихме да си признаем..което ти казвам след 4 месеца беше толкова сладко че ох..още се наслаждавам иииии не мога да повярвам.Същите чувства,същия страх .. и то страх само за да не загубя и това,което имам,което значи всичко за мен в тоя живот.Не знам как са нещата при вас,но и мен ми беше супер трудно да го призная..щото ме беше страх,а имах толкова възможности да го призная..От написаното се усещта много болка,страх,и най-вече ЛЮБОВ и уважение към твоя приятел..Много от сърце ти пожелавам да опиташ това което и аз опитах,щото си струва..и е прекрасно,незаменимо..безц нно..Ако познаваш добре приятеля ти и той държи на теб не мисля че ще спре да ти говори и да се държи както преди..трудно е и гадно,но представи си и той да чувства същото,но поради същата причина да не ти казва..но пък ако му кажеш и за него не е такаа..Уф много кофти,нз аз ся ти казвам така щото при мен нещата се развиха както аз искам и умирам от радост,ноооо ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО :smt015 ::: ЛЮБОВ И СБЪДВАНЕ НА ТАЗИ МЕЧТА..ЩЕ ТИ БЪДЕ СУПЕР ЯКО ОБЕЩАВАМ:)

kin
04-08-2006, 23:27
тва е мноо дълго, иначе браво за нервите да го напишеш :mrgreen:

EveNceeee
04-09-2006, 00:09
valantain_love Здрастии!Преживях част от твойта любов..само че при мен имаше обрат,а и се решихме да си признаем..което ти казвам след 4 месеца беше толкова сладко че ох..още се наслаждавам иииии не мога да повярвам.Същите чувства,същия страх .. и то страх само за да не загубя и това,което имам,което значи всичко за мен в тоя живот.Не знам как са нещата при вас,но и мен ми беше супер трудно да го призная..щото ме беше страх,а имах толкова възможности да го призная..От написаното се усещта много болка,страх,и най-вече ЛЮБОВ и уважение към твоя приятел..Много от сърце ти пожелавам да опиташ това което и аз опитах,щото си струва..и е прекрасно,незаменимо..безц нно..Ако познаваш добре приятеля ти и той държи на теб не мисля че ще спре да ти говори и да се държи както преди..трудно е и гадно,но представи си и той да чувства същото,но поради същата причина да не ти казва..но пък ако му кажеш и за него не е такаа..Уф много кофти,нз аз ся ти казвам така щото при мен нещата се развиха както аз искам и умирам от радост,ноооо ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО :smt015 ::: ЛЮБОВ И СБЪДВАНЕ НА ТАЗИ МЕЧТА..ЩЕ ТИ БЪДЕ СУПЕР ЯКО ОБЕЩАВАМ:)

[/b]До 4 април и аз си мълчах.. бях луда по най-донрия ми приятел ... а той преди 1 месец скъса с гаджето му .. и аз винаги съм си мислела ,че за него съм по-малката сестричка... какво се оказа...
по не знам каква случайност преди 1 седмица се заговорихме за приятелството ни и аз .. заобиколих нещатата и му казах какво чувствам... оказа се ,че той е бил с другото момиче пък за да забрави мен защото си е мислел ,че аз го приемам като приятел нищо повече..
та.. сега сме заедно и се чувствам като Най-Щастливото същество...
погледни от тая страна на нещата...
Така или иначе приятелството ви е приключило... ти го обичаш не като приятел а повече... от твоя страна той вече не е онзи с който си споделяла,а човека с който искаш да си..
нищо няма да загубиш ако му кажеш... можеш само да спечелиш
"Да рискуваш нищото-това е най-големият хазарт в живота!"

POLA^_^
04-09-2006, 10:37

[/b]До 4 април и аз си мълчах.. бях луда по най-донрия ми приятел ... а той преди 1 месец скъса с гаджето му .. и аз винаги съм си мислела ,че за него съм по-малката сестричка... какво се оказа...
по не знам каква случайност преди 1 седмица се заговорихме за приятелството ни и аз .. заобиколих нещатата и му казах какво чувствам... оказа се ,че той е бил с другото момиче пък за да забрави мен защото си е мислел ,че аз го приемам като приятел нищо повече..
та.. сега сме заедно и се чувствам като Най-Щастливото същество...
погледни от тая страна на нещата...
Така или иначе приятелството ви е приключило... ти го обичаш не като приятел а повече... от твоя страна той вече не е онзи с който си споделяла,а човека с който искаш да си..
нищо няма да загубиш ако му кажеш... можеш само да спечелиш
"Да рискуваш нищото-това е най-големият хазарт в живота!"

:wink: :wink: :wink:

Krem4eto
04-09-2006, 10:42
Толкова те обичам.. толкова те желая.. все още... след толкова изминало време аз още не мога да спра да си мисля за теб :smt009 Ти незнаеш, ти си мислиш, че отдавна съм те забравила, че всичко е било само едно увлечение. Но не беше.
Само че ти никога няма да узнаеш, никога няма да ти кажа за това, дори да умра :roll:..

Ти единствен си в сърцето ми... а си мислиш, че сме просто добри приятели. С друга си и на мен сърцето ми се къса, когато си тъжен заради нея.. никога не бих се опитала да ви разделя, никога, защото не искам да си нещастен.
Дори бих ти помогнала да си щастлив, макар сърцето ми да се къса от мъка :cry:

Не искам нищо да ти казвам, за да не се почувстваш предаден :cry: Момичето, с което си споделял, което си мислел, че те разбира, която ти е била приятелка,с която си имал само малка отдавнашна авантюра, да се окаже, че има чувства към теб.. поставям се на твое място и знам, че не би ти било приятно да го научиш :?
Странно как има мимолетни преживявания, които могат да те променят толкова много :!: Двата пъти, когато бяхме заедно бяха толкова кратки, а значат за мен повече от всичко друго до сега... един човек може да те завладее за кратък миг така че след това цял живот да не можеш да го забравиш, а невероятно дълго време, прекарано с други хора, да не струва нищо пред този миг.. :cry: :cry:

Когато те видя на улицата или случайно те срещна някъде, всичко в мен се преобръща. Сякаш гореща вълна ме облива. Стига ми една твоя усмивка, един твой случаен поглед, за да затрептя. А ти вървиш срещу мен, гледаш ме и осъзнавам, че ме възприемаш като една обикновена позната.
Подминаваш ме и не предполагаш за бурята, която оставяш в мен, не предполагаш, че се обръщам, за да мярна силуета ти поне още веднъж... И не мога да направя абсолютно нищо, за да те накарам ти също да се обръщаш или да почустваш дори една хлядна част от това, което вилнее в мен в този момент... :smt049
Чувствам те като част от себе си, чувствам те във всяко едно нещо, чувствам, че те има в очите ми, чувствам, че си целия в душата ми, чувствам, че се таиш като камък в гърдите ми, чувствам те като трепет върху дланите ми, има те и като въздишка на устните ми.. Не мога да си представя да живея без да те има, всеки един ден се моля само за едно - да не ти се случи нещо лошо и да не изчезнеш от живота ми :smt022

Знам, че аз самата съм много виновна за това, че не можахме да бъдем заедно. Ти държеше на своите приятели.. и те разбирам - аз също държа. Те не ме харесваха - и донякъде наистина има защо. Всеки път, когато те видех, аз започвах да се държа неадекватно.. толкова емоции напираха в мен. Казах и направих много неща, за които съжалявам ужасно много.. до болка много съжелявам... и всичко това поради тази причина - незнаех как да постъпвам, всичко се объркваше от радостта когато съм близо до теб :roll: и те ме разбираха погрешно, приеха ме за такава, каквато не съм :(
Толкова много неща бих искала да поправя, но е невъзможно. Когато един човек си изгради погрешно мнение за теб, каквото и да направиш ще бъде излишно - никога няма да успееш да срутиш стената, която постепенно се е издигнала :cry: :cry: и въпреки, че не ме харесват, въпреки, че са се държали зле с мен, аз ги чувствам страшно близки - просто защото са ти приятели... а всяко нещо, което ти обичаш, аз, ако можех, бих го обичала двойно повече :cry:

Липсваш ми.. до болка силно... липсваш ми ужасно много... липсваш ми при всяка следваща стъпка.. липсваш ми при всяко едно движение, което правя.. липсваш ми при всяка една изречена дума.. всяка една мисъл... желание... липсваш ми при всеки следващ ден без теб..
От месеци не живея, а просто съществувам... ден за ден :cry:

P.S. Това го написах, за да се почувствам малко по-добре :roll: Знам, че е дълго, дано се намери някой, който да го прочете. Все пак е само нищожна част от всичко, което бих искала да кажа...

Едно ще ти кажа,не оставяй това,което си написала да стане несподелена любов!Бори се за твоите копнежи,за твоите желания!Не е късно!Кажи му че още имаш чувства!Кажи после какво е станало!!!

IKisseDAGirL
04-10-2006, 11:05
Всички ме убеждавате да му кажа, да не крия... а ако се проваля? Ако нищо не се получи? Как ще се чувствам тогава... Дори не мога да си го представя :cry:
а приятелката му? ако бях на нейно място, бих намразила завинаги момичето, което се опита по такъв начин да ми го отнеме :roll: та аз съм сигурна, че тя го обича не по малко от мен!! може да ми е само позната, но все пак я уважавам..

dream_for_you
04-10-2006, 19:24
strahotmo e =D> =D> =D> napulno razbiram kolko ti e trudno :smt010

ro6li4ka
04-10-2006, 21:05
mi trqbva da mu kaje6 i ne zaradi nego ne samo s ideqta da si s nego ami zaradi samata teb za da znae6 4e pone is opitala...i dori da te othvyrli 6te znae6 4e si se probvala po dobre otkolkoto da znae6 4e ne is opitala...i vse pka ako te othvyrli 6te ti e sigurno 100 pyti po gadno oba4e 6te go prevyzmogne6 po lesno i sled vreme dosta vreme naistina no 6te go zabravi6...men mi se slu4i naskoro ne6to podobno samo deto povqrvai mi ima i po gadni situacii ot tvoqta...na moita slu4ka razlikata e tam 4e toi mi kazva 4e me obi4a oba4e nqma da sme zaedno sigurno nikoga i tova ne e zaradi men a za6toto toi ne go iska vypreki 4e me obi4a...ima si nqkvi negovi pri4ini..oba4e sega se 4uvstvam adski po dobre za6toto znam 4e sma opitala 4e sam mu kazala i vypreki 4e nqma da sam s nego znam 4e sam priznala 4e go obi4am...po lesno se preodolqva ako si si kazal i ne si go dyrjal v teb...vse pak uspeh i naistina mu kaji...

DeSiTo0o
04-10-2006, 21:08
Страхотно е ... Не знам ама не е хубаво цял живот да държиш тези чуства скрити ... може и той да изпитва нещо към тебе и да го крие.Помисли си някога да му кажеш това в очите...Продължавай таак да пишеш и мен така ме отпуска като пиша такива теми

DeSiTo0o
04-10-2006, 21:09

ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
04-10-2006, 21:15
AZ go pro4etoh za6toto be6e mnogo podohodq6to za men do predi sedmica
i az kato teb kagato sam tajna pi6a taka sqka6 tajnoto ostava na lista i az pak se usmihvam

tova koeto si napisala e mnogo krasivo :)

vbhjb
04-12-2006, 16:37
mili4ka znam kakvo izpitva6 :cry: spokoino i az izpitah sa6toto s negoviq ada6 vijdam vseki den kolko ti e gadno i ne znam kakvo da napravq no spored men trqbva da reskuva6 za6toto ne trqbva da ti puka ot ni6to ne go misli mnogo prosto go re6i na momenta :( badi smela i mu pokaji 4e si silna uspeh dano se seti6 koq sam

pitbullbg
04-12-2006, 17:07
Подминаваш ме и не предполагаш за бурята, която оставяш в мен, не предполагаш, че се обръщам, за да мярна силуета ти поне още веднъж... И не мога да направя абсолютно нищо, за да те накарам ти също да се обръщаш или да почустваш дори една хлядна част от това, което вилнее в мен в този момент...
Чувствам те като част от себе си, чувствам те във всяко едно нещо, чувствам, че те има в очите ми, чувствам, че си целия в душата ми, чувствам, че се таиш като камък в гърдите ми, чувствам те като трепет върху дланите ми, има те и като въздишка на устните ми.. Не мога да си представя да живея без да те има, всеки един ден се моля само за едно - да не ти се случи нещо лошо и да не изчезнеш от живота ми

perfektno e tva me izkefi mn i drugite sa dobre ... evala

gotinataaaaaa{{}}
04-13-2006, 19:55
male mili4ka tva naistina e mn gadno prosto kato go 4etoh i 6tqh da se razpla4a:( edno 4e ima6 darba da pi6e6, a pyk i istoriqta ti e mnnnn tyjna;((( ne krii ni6to vytre v sebe si moje posle da syjalqva6 no pone si opitala
zadaljitelno trqbva da mu kaje6 kak si ospqla takava ogromna bolka da q krie6 tolkova dalgo vreme :roll:
az na tvoe mqsto ne bih izdarjala kaji mu!!! vs nai hubavo ti pojelavam{}

teenkopele
04-13-2006, 22:24
Прочетох само началото и много ми хареса. :)

04-15-2006, 09:27
male mili4ka tva naistina e mn gadno prosto kato go 4etoh i 6tqh da se razpla4a:( edno 4e ima6 darba da pi6e6, a pyk i istoriqta ti e mnnnn tyjna;((( ne krii ni6to vytre v sebe si moje posle da syjalqva6 no pone si opitala
zadaljitelno trqbva da mu kaje6 kak si ospqla takava ogromna bolka da q krie6 tolkova dalgo vreme :roll:
az na tvoe mqsto ne bih izdarjala kaji mu!!! vs nai hubavo ti pojelavam{}
съгласна съм!!!наистина е страшно тъжно!говори с него!нищо не крий!!
всичко ще се оправи :wink: !!!

ebah`ta`v`typoto`kopeue
04-15-2006, 09:30
тажно0о0о0о :cry: :cry: как може да пускате тъкива тажни теми вее :evil: [/b]

sk8girL
04-15-2006, 11:35
Не,наистина е много хубаво,но и много тъжно:( Напомня ми за моята история:(

tedy1_baby
04-15-2006, 12:29
mnogo qka istoriika.golqm roman,ama ni6to.raz4uvstva me. :smt022

ani88
04-15-2006, 12:39
Mila znam kak se chyvstvash az sam v sushtata situaciq s mooq nai-dobur priqtel az go obicham a toi men neznam zashtoto nemoga da my priznaq chyvstvata si zashtoto me e strax da ne go zagyba kato priqtel i togava nqma kak da sam blizo do nego a sega sam pone blizo do nego.I az kakto teb imax s nego avantiyra daje neznam dali e tochno avantiyra no kakvoto i da beshe mn qko beshe to si produljava i sega de kato se vidim ama za kratko az si my ostavam negovata nai dobra priqtelka:( No ti zashto ne my kajesh ne biva priqtelite my da te spirat ,na men mi prechi i rastoqnieto da my kaje shtot se vijdame vakanciqta.A vie shto ste ot edin grad po dobre my kaji taka pone nqma da se izmuchvash otkade znaesh moje i toi da ima sushtite chyvstva i togava shte budete mn shtastlivi ako puk ne shte te razbere i shte si ostanete priqteli.uspex

Disorder
04-15-2006, 17:09
След като сте преживели нещо заедно явно ти също не си му безразлична. Бори се за него щом толкова го обичаш и не оставяй някакви странични фактори да те спират. Този страх който те е обзел, че може да те отхвърли е основателен, но в крайна сметка вашето приятелство вече е загубено, защото ти имаш чувства към него и го възприемаш като мъж, така че не виждам какво може да загубиш. В момента сама се нараняваш с бездействието си за това му кажи и виж какво ще стане. Ако ти отговори на чувствата - добре, ако ли не поне ще знаеш, че ТРЯБВА да продължиш напред и е безсмислено да го чакаш. Успех ти желая.

04-15-2006, 17:21
мъка, мъка. Ще се оправиш, спокойно!

или той теб (шегичка, ах как ги обичам)

SummeRLove08
04-15-2006, 18:00
Много е готино!И как донякъде напомня за моята история...

POLA^_^
04-15-2006, 19:37
=D> =D> =D> Явно в момент на такава болка човек пише невероятни неща! =D> =D> =D>

Sabrina27
04-15-2006, 19:52
Всички ме убеждавате да му кажа, да не крия... а ако се проваля? Ако нищо не се получи? Как ще се чувствам тогава... Дори не мога да си го представя :cry:
а приятелката му? ако бях на нейно място, бих намразила завинаги момичето, което се опита по такъв начин да ми го отнеме :roll: та аз съм сигурна, че тя го обича не по малко от мен!! може да ми е само позната, но все пак я уважавам..

Ponqkoga trqbva da bude6 malko egoist. Kazva6 4e uvajava6 tova momi4e...A sebe si ne uvajava6 li?...

cvety_i_bebeto
04-15-2006, 21:27
tova koeto si napisala...e strxotno..i mnogo,mnogo tajno,az ne bih te posavtvala... =; :-# da mu kazva6..znam 4e te boli...no az bih te posavetvala...sled kato iskash toi da e shtastliv...da pogovori6 s priqtlkata mu..da q nakra6..da razbere..dokato vreme 4e ima ne6to..koeto..trqbva da q e strah da ne zagubi(ne kato zaplaha)prosto savet..da se rdva...da mu pokaje 4e e 6tastliva s nego...da go oceni..predi da go zagubi..i da po4ne "da si bie glavata v stenata" ](*,) ot qd...taka kakto ti go ocenqva6 sega...uspeh... :oops:

miss_kiss
04-15-2006, 23:22
Hey, tova, koeto si napisala, e strahotno! Donqkyde moga da razbera, kakvo ti e, za6toto ne6to podobno se slu4i i s men.Ti go poznava6 dostaty4no dobre, znaete se, kakto podrazbrah, ot godini, a tova malko ili mn ima zna4enie, kakto se kazva, kato otvorena kniga ste edin za drug.Ti sama trqbva da preceni6 dali moje6 da mu kaje6 i kakvi bi sa bili posledstviqta ot tova.Az bih te posyvetvala-izpravi se sre6tu mom4eto, koeto ne te ostavq dori za mig da si po4ine6 ot misli za nego, izlezte dvamata i si razqsnete ne6tata-variantite sa dva-->ili 6te si trygnete 6tastlivi ot tazi sre6ta zaedno, ili te se otdale4ite edin ot drug.Priqtelstvoto vi ve4e nqma da e tova, koeto e bilo do sega, za6toto malko ili mn ako toi ne izpitva 4uvstva kym teb, a znae za tvoite kym nego, sled kato si mu gi priznala, nqma da se 4uvstva mn konfortno i 6te strani ot teb, moje bi? No edin 4ovek, koito ima smelostta da priznae 4uvstvata si ne mislq 4e moje da zagubi ne6to!Po-skoro samo moje da spe4eli!Preceni i vzemi tova re6enie, koeto ti se struva nai-dobro za teb, a ne za priqtelkata na vyprosnoto mom4e ili ne znam si o6te za kogo.Misli na pyrvo mqsto za sebe si i se bori za tova, koeto obi4a6 bezgrani4no mnogo i kopnee6 ot tolkova dylgo vreme!

Az syms teb i ti jelaq USPEH :!: :)

IKisseDAGirL
04-16-2006, 07:27
Hey, tova, koeto si napisala, e strahotno! Donqkyde moga da razbera, kakvo ti e, za6toto ne6to podobno se slu4i i s men.Ti go poznava6 dostaty4no dobre, znaete se, kakto podrazbrah, ot godini, a tova malko ili mn ima zna4enie, kakto se kazva, kato otvorena kniga ste edin za drug.Ti sama trqbva da preceni6 dali moje6 da mu kaje6 i kakvi bi sa bili posledstviqta ot tova.Az bih te posyvetvala-izpravi se sre6tu mom4eto, koeto ne te ostavq dori za mig da si po4ine6 ot misli za nego, izlezte dvamata i si razqsnete ne6tata-variantite sa dva-->ili 6te si trygnete 6tastlivi ot tazi sre6ta zaedno, ili te se otdale4ite edin ot drug.Priqtelstvoto vi ve4e nqma da e tova, koeto e bilo do sega, za6toto malko ili mn ako toi ne izpitva 4uvstva kym teb, a znae za tvoite kym nego, sled kato si mu gi priznala, nqma da se 4uvstva mn konfortno i 6te strani ot teb, moje bi? No edin 4ovek, koito ima smelostta da priznae 4uvstvata si ne mislq 4e moje da zagubi ne6to!Po-skoro samo moje da spe4eli!Preceni i vzemi tova re6enie, koeto ti se struva nai-dobro za teb, a ne za priqtelkata na vyprosnoto mom4e ili ne znam si o6te za kogo.Misli na pyrvo mqsto za sebe si i se bori za tova, koeto obi4a6 bezgrani4no mnogo i kopnee6 ot tolkova dylgo vreme!

Az syms teb i ti jelaq USPEH :!: :)
всъщност не се познаваме от толкова мн колкото си мислиш..
миналата година по това време някъде бяхме започнали случайно да си чатим и след около 2 месеца се запознахме.. обаче за да почувстваш някого близък не се иска дълго време
може за 1 кратък миг изведнъж да стане част от теб :roll:
btw пускала съм тема, в която е описано подробно кво точно се случи, ама и тя е дългичка
все пак ако някой не я е чел и се интересува... :arrow: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=26727&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=

15f_hs
04-17-2006, 14:08
au milata kvo da ti kaja drugo osven... riskuvai!!! mila nishto ne stava ei taka sas samosajalenie i jiveene v starite spomeni
trqbva da mu kaje6
si4ko 6te se opravi samo ne se predavai
nedei da stoi6 a mu spodeli
sigurno e razbrano mom4e i si4ko 6e se naredi :))))))))))

ht_7j
04-17-2006, 14:31
Razchuvtva me... :smt010

No trqbva da si kajesh na kogoto trqbva kakvo ti e na syrtzeto. Tazi tainstvenost shte te dovyrshi psihicheski. Veche e zapochnala..."ot mesetzi ne jiveq, samo syshetstvuvam".... tova ne sa dumi na momiche, koeto prosto e "tyjno"...Strah te e da ne si razvalite priqtelstvoto??? To go obichash...kakvi priqteli ste?