View Full Version : Pove4e info za analniq seks?
Mravkata
04-08-2006, 08:58
Zdraveite,
re6ih, 4e iskam da se dopitam do pove4e hora, koito da spodelqt li4niq si opit- za6toto taka ili ina4e ot sumatite knijki koito sam 4ela, vse o6te sam na nivosamonavivane i imam razni vaprosi.
1. Za mnenieto na mom4eta-Super redovno 4uvam"A taq 6tom ve4e i zadnika si dava gledai q kva pa4a e , kvo o4akva6!" - O.K. a posle kak se o4akva momi4etata da pravim po 4esto analen seks!? I btw. ako popitam priqtelq si se 4udq kakvo e veroqtnostta i toi da si napravi teji izvodi?
2. I kak da go popitam takti4no?
3. Tova s teji pompi koito se prodavat v aptekite za klizmi ne6to ne se polu4ava(imam - ne stava) Ako moje nqkoi, koito ima opit da mi kaje kak 6te da stane taji rabota s klizmite?
4. 6te sam blagodarna ako mi dadete daje to4noto naimenovanie na lubrikant ot koito ste nai dovolni.
5. Podhodq6ta poza kato za na4alo?
i vsqkakvi drugi prakti4eski saveti priemam na drago sarce!
BLAGODARQ VI PREDVARITELNO! :D
Влизаш в секс шоп, примерно има такъв на Солункска срещу Mason's магазина и си взимаш едно анално кремче. Другият вариант е да си поръчаш онлайн и ще си спестиш някои неудобства. Примерно от sex.bg. Внимавай с доставката, да не я получи някой от вашите, че лелеее....ще стане весело. :-D Обаче имай впредвид, че ако го правиш просто за да кажеш, че си пробвала няма да ти хареса. Трябва да усещаш нужда от по-силно изживяване в секса и чак тогава.
Иначе как можеш да го накараш - има хиляди начини, но никога директно. Най-вероятно пича ще се ушашка. Пробвай да му предложиш да продължи по-надолу когато си играе с език и пръсти около... сещаш се. Ако е печен ще те разбере, иначе няма смисъл.
Айде... после разкажи как е :D
BMW_addicted
04-08-2006, 11:34
Това горе бях аз, ама не се бях логнал :wink:
Vsiakakvo krem4e varshi rabota - nai-vajno e da ne se strahuvash. Kaji na mom4eto 4e iskash analen - niama da ti otkaje 100% sam sigurna. A za pozata - nai-dobre na zadna prashka ili strani4no - kato laji4ki. Ako si po smela moje ti da si otgore - taka ste imash po-goliam kontrol. Nai-vajno da ne zabravish da si galish klitora s raka dokato ti go vkarva - taka po-lesno se preodoliava bolkata. Vleze li ti vednaj sled 1-2 minuti prestava da boli i stava super iako.
brei, i az se v1udu6evqvam ot ydeqta, malko po malko...ama neznam...konserva s1m si... :-k
favor_91
04-10-2006, 09:07
ami namekni mu 4e iska6 analno...puk toi 6te si preceni oba4e budi vnimatelna :wink:
`Death`Whore`
04-10-2006, 09:08
Чудя се...всеки разправя, че има гадже, обаче пита как да му каже еди какво си...това гадже ли е?
penywise
04-10-2006, 09:40
хах...
аз никога не бих чукал някоя мацка отзад...
не прави това, което не искаш да ти направят... :wink:
тъпа логика... :smt017
^MaLkOtO^ZlO^
04-10-2006, 10:12
tfa purvoto 4e kato "si dava6 zadnika" si pa4a vuob6te ne e vqrno ako gajeto ti e istinski 4ovek tezi ne6ta nqma da mu pre4at a i ti v kraina smetka go pravi6 za negovo udovolstvie a poza kato za na4alo nz mene 1viq put bqh legnala s grub kum nego ama tuka ima edin moment 4e toi trqbva da znae kak da go napravi ina4e ni6to nqma da se polu4i
mravkata
04-11-2006, 21:07
E za principite mu znam, 4e nqma da e problem. No pak vij nito toi nito az sme probvali do sega, taka4e nzm kakvo 6te izleje i nqkak si zatov ne sam sigurna. Btw. o6te e sma go pitala- abe to si e delikatna tema- da vi kaja nqkak si kato re6a da go pitam i dumite mi bqgat ne6to.... Of nzm ve4e kakvo da pravq....- s pitaneto de
PleasureSeeker
04-20-2006, 15:02
Според мен то си идва от ситуацията ...не се налага предварително да говорите за това...пък и то си ти личи,че се притесняваш да говориш за анален секс с приятеля си...като сте достатъчно възбудени...и сте на крачка от секса..или пък вече го правите..направи му тънък намек...не вярвам да откаже :)
Гостенче
05-01-2006, 13:26
Аз искам да попитам тези анални кремчета само по сексшоповете ли се предлагат? А там не е ли забранено за лица под 18?