View Full Version : Най сетне ...
bay dood
04-08-2006, 09:36
Та значи гаджето ми е на 14 и най сетне вчера правихме секс , определено и хареса , почнахме с свирка , после я лизах и т.н. ама накрая свърших в устата й и маи не и хареса особено щото се намръщи и малко по късно каза че ще си ходи и след това не ме е търсила вече близо 2 дни .
Незнам какво да направя :(
skumrika
04-08-2006, 09:48
emi za6to tq trea da ti se obajda ...obadi i se ti :)
bay dood
04-08-2006, 09:49
какво ли не правих , звъня и ... ама не
Абе момичето за първи път е правило свирка ти си и свършил в устата :smt012 ! Това подарък ли беше? :smt017 Много момичета считата, че това момчето да им свърши в устата е малко... абе не знам как да го кажа ама все едно се чувстват като кошче за боклук. И леко се обиждат. :smt013
Може и затова да не те търси. Иди, поговорете си, кажи и че толкова много ти е харесало, че не си могъл да се сдържиш и че си нямал време да се спреш :::
:-({|= И вметни нещо за това колко яко ти е боли и че въпреки, че и е за първи път с никое момиче не ти е било по-яко :smt007 . И някакви такива. Вие момчетата си знаете как да лъжете 8)
bay dood
04-08-2006, 09:56
Ама аз не исках да и свършвам в устата просто така се получи , беше много готино и не се усетих :( после направо ще отида до тях щото иначе ... обичам я от много много време и не смятам всичко да свърши така
babi_girl
04-08-2006, 10:45
трябва да говориш с нея! да й обясниш, че не си искал и, че няма да се повтори. нали я обичаш, кожи и че не си можал да се спреш и не искаш връзката ви да приключи така. успех
Glezlata
04-08-2006, 10:53
Auu tova be6e malko grubi4ko,moje bi si q stresnal,o6te purviq put,s mnogo ne6ta si q natovaril.No mislq,4e e dobre ti da i zvunne6,za da pogovorite. \:D/
ycMuBkaTa
04-08-2006, 11:00
Приятел, направо си я стреснал :)
По-добре й се обади ти и й се извини. Не я натискай скоро да си лягате пак. След няколко дена като й заслужиш един вид отново обичта и доверието всичко ще е ок. Ма по-добре й се обади и вкарай някоя роза, подаръче. Благодари й за първия път и за това колко ти е било хубаво. Ще се оправите спокойно, ама тя е на 14 все пак. Мисля, че реакцията й е нормална :roll:
bay dood
04-08-2006, 11:14
Преди малко пак звънях и ми казаха че е излязла . Иначе за секса питах я да правиме защото беше питала една обща приятелка какво още чакам ...
не ми е целта да спя с нея , много я обичам , ще измисля нещо довечера като я видя
mil4eto_
04-08-2006, 11:31
Преди малко пак звънях и ми казаха че е излязла . Иначе за секса питах я да правиме защото беше питала една обща приятелка какво още чакам ...
не ми е целта да спя с нея , много я обичам , ще измисля нещо довечера като я видя
наистина намери начин да я видиш-не чакай тя да те търси-потърси я ти!
BMW_addicted
04-08-2006, 11:37
Вземи и цвете или дрбен подарък. Все едно сте още в началото и сега тръгвате. Жените са като Windowsа - малко са бъгави, но като ги рестартираш с цветя се оправят :D
`Death`Whore`
04-08-2006, 11:44
Не я търси повече, защото ще мишкува и ако И сготвиш нещо и не И хареса.
наистина намери начин да я видиш-не чакай тя да те търси-потърси я ти!
Syvsem normalno e da ima takva reakciq vse pak e na 14... :-k prosto v blizkoto byde6te naprivi tova keoto e nujno za da razbere tq 4e durji6 na neq... (ti ne spomena na kolko si) no smqtam 4e 6te izmisli6 ne6to!
pitbullbg
04-08-2006, 12:46
ne vqrvam da se sardi a moje da e opla6ena za parvi pat i e vijte se... pogovorete no ne barzai pak sas sex-a
favor_91
04-08-2006, 12:47
hmm...zle si napravil....trqbvalo e da q popita6....sega v tozi slu4ai trqbva ti da otide6 pri neq,da i se izvini6 i da i kaje6 4e ne e bilo naro4no i 4e nqma da se povtori !!!
teenkopele
04-08-2006, 14:04
Обади й се ти. :wink:
SweetBunny
04-08-2006, 17:28
hmm...zle si napravil....trqbvalo e da q popita6....sega v tozi slu4ai trqbva ti da otide6 pri neq,da i se izvini6 i da i kaje6 4e ne e bilo naro4no i 4e nqma da se povtori !!!
Mda, potursi q i se druj mnogo mlo s neq :-)
PI4, NE SLUSHAI SUVETITE NA TIQ LIGLIOVCI I LIGLI!!!
Death_Whore ti go e kazala!!! Ne q tursi pove4e, GARANCIQ TI DAVAM, 4E TQ SHTE TE POTURSI!!!!
macka123
04-08-2006, 18:03
az sum na 14 i mislq 4e v momenta i e adski stranno
ili pone taka bih se 4uvstvala az
osobeno sled tva 4e si i se izpraznil v ustata
no ne mislq 4e e zaradi tva
po skoro zaradi tva 4e vse pak tva e PURVIQ PUT
potursi q i izgladete ne6tata
i nqkoe dr cvete nqma da e izli6no
bay dood
04-08-2006, 19:20
Всичко се разви може да се каже добре - отидох до тях и тя беше там и излезнахме , отидохме в едно уникално кафе - Snake в Киров за който го знае и така , изкарахме си готино и май го е забравила вече и дано щото иначе няма да си го простя лесно
macka123
04-08-2006, 19:42
radvam se za teb
\:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/
Май...не е като да го е забравила, пък ти можеше барем едно цвете да и купиш,нали казваш че я обичаш-може да я оплашиш ако и го признаеш, но едва ли би се уплашила от една роза със думите извинявай че онзи ден така и така, не беше нарочно и въобще не исках да става така!
А и дори и нищо да не и кажеш, Розата ще го направи вместо теб :mrgreen:
`Death`Whore`
04-08-2006, 21:39
Да се извини - за какво? Доколкото разбрах, той не я е насилвал.
Да се извини - за какво? Доколкото разбрах, той не я е насилвал.
Абе то и на мен не ми е много ясно-за първи път и е,а минети ти е правила, та е и на 14 тва ми се струва адската гяволия, как се е навила???
Цялата история верно малко пустиняк, защото "ако те е страх от мечки-не ходи в гората"
Тъй че, абе това за розата няма да е излишно, ама не толкова за извинение, колкото да и кажеш "Обичам Те"-само че без думи, защотото на 14 е и може да се шашне и да ти бие шута!!!
Батко ти си разбил мрака :D
Нищо нема се стресираш толкова много. Егоистично си постъпил. Направил си си невероятното готино обаче а?
Следващият път мисли малко повече, ама сега тази ако ти се е нацупила и като не ти отговаря get her the fuck out of here.
Споко брато, накефи ме обаче, нема се стрескаш една от многото, бъди реалист..
ami pich obadi i se,pitai q dali naistina tova e problema-che si i svurshil v ustata...moje i da ne e tova,a da se pritesnqva da te pogledne,sled sluchiloto se.vse pak e na 14...ne e mnogo golqma.pogovori milo i nejno s neq,vqrvam vsichko shte bude 6+ :)
mnogo_sladi4ka
04-09-2006, 15:36
Браво! :wink:
da bravo ;-) :wink: :D \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ radvam se 4e ste se sdobrili :smt016
FuckThePolice
04-09-2006, 17:52
ami pich obadi i se,pitai q dali naistina tova e problema-che si i svurshil v ustata...moje i da ne e tova,a da se pritesnqva da te pogledne,sled sluchiloto se.vse pak e na 14...ne e mnogo golqma.pogovori milo i nejno s neq,vqrvam vsichko shte bude 6+ :)
a be ti samo na kraq na temite li 4ete6?mai propusna 4e mom4eto se e vidqlo s mackata ve4e a!?
АХАХха ми мноо ясно ти искаш да и свършиш в устата тя иска секс кат не и дадеш секс тя ,че се расърди.Затова кат ти напраи свирката почиваш малко и я почваш.
Евала Брато ! Един Ой! за теб , че си я потърсил !
АХАХха ми мноо ясно ти искаш да и свършиш в устата тя иска секс кат не и дадеш секс тя ,че се расърди.Затова кат ти напраи свирката почиваш малко и я почваш.
Аууу ся прочетох ,че сте ходили в СНЕЙКА е мое ли тъй най-мразя да си пия кафето и да ми се довлече цялата тълпа тийнове и кой ви дава пари бе туй кафе е скъпо за 14 годишни. И все пак ЛЮЛИН the Best
bay_dood
04-10-2006, 21:09
Е айде никъде не пише че е забранено за под 18 ,
а иначе вече си искарваме чудесно отново , малко се поуспокоих.
Всичко си тръгна по старому което най ме радва .
obadi i se ti
i nqma da e zle da i se poizvini6 , 6toto ot raz kato si i svyr6il v ustata e normalno da ti e syrdita :smt009
bulgarche
04-11-2006, 07:30
Силно се съмнявам, че това може да бъде причина да не те търси
lady_bird
05-09-2006, 18:48
brato,pro6tavai,ama ti si mnogo zle ! kak moja da i svur6i6 v ustata?! :lol: i na vsi4koto otgore se 4udi6 6to se e nacupila i e ofeikala ot boinoto pole! ama ti verno si golqm muhlio! :smt005
black_dimond
05-09-2006, 21:03
nai dobre ti q potursi
bratooooo SNAKE , SELEKT Rulezzzzzzz ako iska6 o6te po skupo ela v lulin 3 v ASTRATA xaxxa tam ve4e 6te e skupo ....... a v snake ....... unikat e da si s momi4e 6ot momi4etata mn gi kefi :) LULIN Rulezzzzzzz
Nimfetkata
05-10-2006, 23:00
Та значи гаджето ми е на 14 и най сетне вчера правихме секс , определено и хареса , почнахме с свирка , после я лизах и т.н. ама накрая свърших в устата й и маи не и хареса особено щото се намръщи и малко по късно каза че ще си ходи и след това не ме е търсила вече близо 2 дни .
Незнам какво да направя :(
sigurno e guzna zaradi tova koeto e napravila, ne se kosi 6e i mine :wink: :P
^Pretty{}Girl^
05-12-2006, 10:01
emi ti kfo o4akfash be ispraznil si i se v ostata i to pri polojenie 4e i e za 1-vi pyt ....
potarsi q ti badi uporit nameriq obqsni i vs i taka .......