PDA

View Full Version : Как бихте постъпили ?

somebody
04-08-2006, 20:35
Ако гаджето ви каже, че вече няма нищо между вас, в което вие много се разкайвате за това, че няма нищо и ви е гадно през цялото това време, докато не я забравиш, и по едно време ти се обади (тя) и ти каже, че още има чувства към тебе и иска да се съберете отново.Когато ти е казала, че няма нищо между вас вече, ти е разбила сърцето, били сте заедно 4-5 месеца, споделяли сте си всичко, били сте заедно всеки ден, от началото до края, разхождали сте се, били сте заедно постоянно през деня и вечерта и т.н.Как бихте постъпили сега? Бихте ли се събрали отново ? И ако да, защо, ако не пак защо ?

Ще си изкажа мнението по късно, искам да прочета вашето мислене за това.

Labelle
04-08-2006, 20:39
Не, да не съм изтривалка за обувки - сега те обичам утре не и аз да подтръчквам по него........

Barbie
04-08-2006, 20:46
hah...emi...otgovora ne e tolkoz prost - obi4a6 li q o6te, 6te bude6 li 6tastliv ako se suberete... 4estno kazano, v liubovta nqma mqsto za nenujna gordost...moje da e osuznala 4e e sburkala...na vseki se slu4va...situaciqta pri edin priqtel be6e toooo4no su6tata...v kraina smetka se subraha...ne6to mai ne se razbirat, ma o6te sa zaedno...4ovek nikoga ne znae :)
az li4no...mai bih dala vtori 6ans :)

mnogomili4kata-sf
04-08-2006, 20:47
Ами при мен така се случи с най-дългата ми връзка....на 5тия месец не издържах и казах,че не мога повече...след което 1 месец мислех постоянно за този човек и въпреки,че той разправяше как не се събира с някой,с когото е скъсал...ме прие отново и после изкарахме още 5-6 месеца....така,че всеки има право на още 1 шанс...може пък да бъде още по-вълнуващо от преди...
И айде пак да вкарам изтърканите фрази,че човек разбира колко много е значело нещо за него едва след като го изгуби

Labelle
04-08-2006, 21:04
Ами ако този човек, на когото сте простили след още 5 месеца пак му хрумне, че не му пука за вас и ви зареже отново? и после пак дойде да се извинява и така до безкрай......... какво правим в този случай? Не трябва да позволяваме да си играят с чувствата ни.

flying_girl
04-08-2006, 21:13
Poglejdam vsqka situaciq ot nai malko dve strani... pri tebe e ili se ligavi s tebe i te vzema za ebavka ili naistina e osyznala 4e ne moje bez tebe ti pomili kakvo e vsa6tnost 6toto ti nai dobre q poznava6 :D kysmet

white_chik
04-08-2006, 21:17
Не, да не съм изтривалка за обувки - сега те обичам утре не и аз да подтръчквам по него........
dobre kazano

mnogomili4kata-sf
04-09-2006, 15:27
Ами ако този човек, на когото сте простили след още 5 месеца пак му хрумне, че не му пука за вас и ви зареже отново? и после пак дойде да се извинява и така до безкрай......... какво правим в този случай? Не трябва да позволяваме да си играят с чувствата ни.

А ако не го направи и е проумяла за какво става въпрост?!Нека все пак гледаме по-оптимистично....дано не става както ти го представяш

favor_91
04-09-2006, 20:10
ami mislq 4e nqma da i dam 2-ri 6ans....za6toto sled kato me e zarqzala 1 put i mi e bilo gadno na puk na vsi4ko 6te si namerq po dobro momi4e (dobro t.e. po podhodq6to za men )

He3HauKa
04-09-2006, 20:12
Ami ako si q obichkash oshte ....badi s neq :smt008 No prosto i dai da razbere che nemoje da pravi kakvoto i skimne ,kaji i kak se chustvash i q pomoli ako misli che tova shte se povtori ili ako ne e sigurna v chustvata si da fasha pytq :smt019

penywise
04-09-2006, 20:37
и тва ми се е случвало
и съм се връщал...

недей

каквото се счупи веднъж... сещаш се

другото - тва да не е баничарница? обичам, не обичам... обичам, не обичам....

Fallen`Angel
04-09-2006, 20:49
Мм аз съм автора на темата и както казах, ще си споделя мнението по късно.Явно съм се объркал, просто е искала да види как се чувствам и не е искала да се събираме отново, за което мене хич не ми пукаше вече, защото каквото ми го беше причинила, ми го причина когато за пръв път ми го каза тва.Втория път когато ми го каза, преди малко, даже и не обърнах внимание, разбрах, че се опитва да ме разиграва и отново щях да и се доверя, обаче след като ми кажеше какво чувства, но явно се е объркала и си е мислела, че съм и се доверил отново.Каквото и да правите, не давайте втори шанс.Щом веднъж сте се разделили, няма да имате дълъг успех заедно ! Ако се е събрала с тебе отново, то е или защото се разкайва и се чувства гузно и има мисълта, че още те обича или за това, че отново си поредната игра за нея.Бъди твърд и не се поддавай на женските игрички.

^Pretty{}Girl^
04-09-2006, 20:54
az li4no ne bih dala 2-ri shans ve4e no ne ako q obi4ash probvai no ot na4aloto ne vlagai mn mn 4uvstva da ne te precaka kofti 1-vo se overi v 4uvstvata i ,....a ve4e ako pak te zareje posle i da ti reve kazvai ne i da q obi4ash se pak nqma si igraite na ela si idi si ela si idi si typo e ....

Krem4eto
04-09-2006, 20:56
ami mislq 4e nqma da i dam 2-ri 6ans....za6toto sled kato me e zarqzala 1 put i mi e bilo gadno na puk na vsi4ko 6te si namerq po dobro momi4e (dobro t.e. po podhodq6to za men )

Не бъди идеалист!Върни се ако я обичаш!Да не ти пука,кой кого зарязал..глупости!

Fallen`Angel
04-09-2006, 21:00
Как бе ? Когато за пръв път те е зарязала, да не мислиш, че и е пукало ? Сега какво иска пак ? Осъзнала се е това което е имала и накрая иска пак.Както вие казахте, това да не е игра на 'обичам, не обичам..'.Кажи ли се веднъж нещо, няма връщане назад.Ако иска пак да се върне при тебе, то е или защото иска още повече да си поиграе или и тя не знае какво иска.

MrAnderson
04-09-2006, 21:08
Силният човек винаги трябва да може да прощава. Ситуацията, в която си поставен пред избора дали да дадеш втори шанс на някого или не и в която ти избираш да го направиш, те издига над това да не го направиш. Човешко е да се греши. Божествено - да се прощава!

Labelle
04-09-2006, 21:09

А ако не го направи и е проумяла за какво става въпрост?!Нека все пак гледаме по-оптимистично....дано не става както ти го представяш
=>

Мм аз съм автора на темата и както казах, ще си споделя мнението по късно.Явно съм се объркал, просто е искала да види как се чувствам и не е искала да се събираме отново, за което мене хич не ми пукаше вече, защото каквото ми го беше причинила, ми го причина когато за пръв път ми го каза тва.Втория път когато ми го каза, преди малко, даже и не обърнах внимание, разбрах, че се опитва да ме разиграва и отново щях да и се доверя, обаче след като ми кажеше какво чувства, но явно се е объркала и си е мислела, че съм и се доверил отново.Каквото и да правите, не давайте втори шанс.Щом веднъж сте се разделили, няма да имате дълъг успех заедно ! Ако се е събрала с тебе отново, то е или защото се разкайва и се чувства гузно и има мисълта, че още те обича или за това, че отново си поредната игра за нея.Бъди твърд и не се поддавай на женските игрички.
Мисля,че познах. Eдин. път разрушена връзката няма как да се оправи :) и нещата да са както преди

Fallen`Angel
04-09-2006, 21:10
MrAnderson - пич тея изрази ги пази за някой друг.При мене случката е такава.Миналия петък, преди да започне ваканцията, бях с нея и след това няма и следа от нея.Обаждам и се - затваря ми, пращам и смс - не отговаря, звъня от друг тел- веднага вдига.Преди два дена тя се прибра и влезе в чата, пиша и - не отговаря, помолих един фр да и напише нещо, отговаря.Е днес вечерта ми се скъса да пише и да ми се обяснява в любов и т.н. и т.н., но просто не мога да забравя болката която ми причини.

MrAnderson
04-09-2006, 21:53
MrAnderson - пич тея изрази ги пази за някой друг.При мене случката е такава...
Ами че те тези "изрази" и без това са предназначени за друг... Да ме прощаваш, но неблагоприятното развитие на ситуацията в твоя случай съвсем не означава, че моментално трябва да отрязваш едно момиче, когато си бил наранен от нея. Ти даваш препоръки в състояние, в което си малко или много емоционално афектиран. От друга страна аз не твърдя, че си постъпил неправилно, като не си дал втори шанс на момичето. Жив и здрав!

ht_7j
04-10-2006, 02:08
pone navreme se e osyznala....
No inache az ne bih se vyrnala...trqbva da mine poveche vreme...pyrvo, za da razbera dali a zmoga da sym sys syshtiq chovek...vse pka za edin den nishto ne minava...i vtoro, tq da razbere dali naistina iska men otnovo ili prosto i e mychno....

Fallen`Angel
04-10-2006, 04:33
MrAnderson - пич тея изрази ги пази за някой друг.При мене случката е такава...
Ами че те тези "изрази" и без това са предназначени за друг... Да ме прощаваш, но неблагоприятното развитие на ситуацията в твоя случай съвсем не означава, че моментално трябва да отрязваш едно момиче, когато си бил наранен от нея. Ти даваш препоръки в състояние, в което си малко или много емоционално афектиран. От друга страна аз не твърдя, че си постъпил неправилно, като не си дал втори шанс на момичето. Жив и здрав!

Не я отрязвах моментално.Първите няколко дена и се обаждах, пращах и sms-и но нямаше никакъв отговор.

teenkopele
04-10-2006, 12:29
Силният човек винаги трябва да може да прощава...Божествено - да се прощава!

Напълно съм съгласен с това мнение. :wink:

babi_girl
04-10-2006, 13:04
emi ako postapi taka s men prosto 6te umra ot myka, no nqma da go pokaja za6toto imam pone malko dostojnstvo. kolkoto i da go obi4am nqma da mu pozvolq da si igrae s men

Bate
04-10-2006, 14:37
Ще я препсувам, бате. Нек' й е гадно, бате.

Dr. Kazimbutt
04-10-2006, 15:48
Ако гаджето ви каже, че вече няма нищо между вас, в което вие много се разкайвате за това, че няма нищо и ви е гадно през цялото това време, докато не я забравиш, и по едно време ти се обади (тя) и ти каже, че още има чувства към тебе и иска да се съберете отново.Когато ти е казала, че няма нищо между вас вече, ти е разбила сърцето, били сте заедно 4-5 месеца, споделяли сте си всичко, били сте заедно всеки ден, от началото до края, разхождали сте се, били сте заедно постоянно през деня и вечерта и т.н.Как бихте постъпили сега? Бихте ли се събрали отново ? И ако да, защо, ако не пак защо ?

Не. Това е грешка, която съм направил веднъж и нямам намерение да повтарям. Щом веднъж се е стигнало до раздяла, значи край - всичко е приключило.

Dr. Kazimbutt
04-10-2006, 15:50
Силният човек винаги трябва да може да прощава. Ситуацията, в която си поставен пред избора дали да дадеш втори шанс на някого или не и в която ти избираш да го направиш, те издига над това да не го направиш. Човешко е да се греши. Божествено - да се прощава!
По твоята логика излиза, че предателството е простимо. А не е така.

ZaViNaGi*Ne6tAsTnA
04-10-2006, 16:03
mi ne mislq 4e sled kato ti e bila 6uta zaslujava tvoeto vnimanie mislq 4e ne trqbva da se naranqva6 pove4e i 4e nikago vtoriq pyt nqma da e po qk ot parviq :)

Shantav^dakel
04-10-2006, 17:17
Как пък не! Имам си гордост. Няма да позволявам да ме въртят на малкия си пръст и да ме разиграват. Ако ще да умирам от любов по въпросния няма да се върна при него, нй-малко ще спася достойнството си. Ами ако после пак му хрумне, че не ме обича и какво - загубила съм и любовта /ако това може да се нарече така/ и себеуважението си. НЕ!
Но в твоя случай ти трябва да си решиш, защото ти виждаш до каква степен тя е луда по теб в момента. Просто ти трябва да си прецениш дали да поемеш риска, защото това със сигурност си е риск.

Fallen`Angel
04-10-2006, 19:16
Нема кво да решавам, веднъж ми го причини, нека види и тя какво е.Но не е целта да разбере и тя какво ми е причинила, а просто, че не трябва да се играе с на хората чувствата, достойнството и себеужавението.Щом веднъж сте скъсали, край.Втория път е, както казах, или защото се разкайва и се чувства гузно и има мисълта, че още те обича или за това, че отново си поредната игра за нея.Нямам намерение да ставам играчка за нечий чувства.Вече 1 седмица не съм и писал, не сме си говорили, не отвръщам на кликанията, които ми прави през 10 минути и т.н.Да е мислила какво е правила, дали е имала чувства или не.Надявам се на никой това да не се случи, а бъдете заедно и се обичайте.

MrAnderson
04-10-2006, 21:08
По твоята логика излиза, че предателството е простимо. А не е така.
Когато губиш, не знаеш какво печелиш, а когато печелиш, не знаеш какво губиш. Не бих определил всяка необмислена постъпка от страна на половинката ми като предателство, защото това е доста едностранчив поглед към нещата. Ако наистина обичаш някого, все ще намериш сили да превъзмогнеш болката вътре в теб, за да дадеш втори шанс, пък бил той и последен. Лесно е да обърнеш гръб на някого, по-трудно е да покажеш, че си силен и поставяш гордостта и честолюбието си на заден план.

DeSiTo0o
04-10-2006, 21:12
To4no taka :wink: