View Full Version : През какви работи минавате по време на секса ;]
theworldleader
04-08-2006, 21:49
Целуване, обарване, гушкане, лизане, свирки, хапане, ебане и т.н.
Споделете и най-добре по ред ;]
Алоооо ЦСКА-то, кво се депресирате с кофти теми бе?
Тва си е лично и си е индивидуално!
Темата не важи!Немога да еазбера, за кво се занимавате да пишете глупости!
`Death`Whore`
04-08-2006, 21:52
Зависи от момента. Понякога само той ме възбужда, друг път се качвам върху него и се търкаме, докато му налазвам вратленцето и т.н....или заставаме в позата "лъжички" и оттам - каквото стане.
theworldleader
04-08-2006, 21:53
Алоооо ЦСКА-то, кво се депресирате с кофти теми бе?
Тва си е лично и си е индивидуално!
Темата не важи!Немога да еазбера, за кво се занимавате да пишете глупости!
Алоооо "лефскара" не пиши, като нема какво.
Натисни Х-то горе в дясно и ще си помогнеш.
LoRinSeR
04-08-2006, 21:54
Винаги има разнообразие в мойта връзка ;-) Орален секс, един върху друг без полов контакт. На кой каквото му харесва.
Всеки път различно иначе е скучно. Но ако имаме достатъчно време през всички и то по ред ;)- т.е. гушакне, целуване, галене навсякъде, френска любов, правенене на секс и за да е по-дълго задължително в поне 3 пози ;). А иначе се е случвало "от вратата за краката" дори и без целуване преди това :). Много зависи от настроението .
Чеки, чеки, слушай, нема начин тва да ти е от полза фе, кво-всяка девойка се кефи на различни неща, повярвай, не мисля че тук може да получиш някаква оригинална идея с която да блеснешп пред жената!Ши знаиш, чи ко те обича мое да бъдеш ебаси пича и ако я познаваш-наистина да я шашнеш!
Няма догми и правила кое как и след кое да правиш, оно си требе оно си сака! Импровизирай Батка!
И догодина повече шанс за вас във УЕФА, че ми се ще да кажем едно полу- финалче да направим, тъкмо ще може и там да ви бием малко :mrgreen:
theworldleader
04-08-2006, 22:04
Чеки, чеки, слушай, нема начин тва да ти е от полза фе, кво-всяка девойка се кефи на различни неща, повярвай, не мисля че тук може да получиш някаква оригинална идея с която да блеснешп пред жената!Ши знаиш, чи ко те обича мое да бъдеш ебаси пича и ако я познаваш-наистина да я шашнеш!
Няма догми и правила кое как и след кое да правиш, оно си требе оно си сака! Импровизирай Батка!
И догодина повече шанс за вас във УЕФА, че ми се ще да кажем едно полу- финалче да направим, тъкмо ще може и там да ви бием малко :mrgreen:
Не искам съвет, а просто да видя другите какво правят преди 'екшъна'.
а за Уефа... шанс.. с новия треньор, няма да имате никакъв шанс., само да ни паднете.
Стига оффтопик
LoRinSeR
04-08-2006, 22:05
Не искам съвет, а просто да видя другите какво правят преди 'екшъна'.
а за Уефа... шанс.. с новия треньор, няма да имате никакъв шанс., само да ни паднете.
Стига оффтопик
Не че е мястото и времето, но на последното дерби бяхте по-смешни от Светкавица :-({|=
theworldleader
04-08-2006, 22:06
Разбирачката от футбол щом казваш - така е, не съм казал друго.
LoRinSeR
04-08-2006, 22:10
Разбирачката от футбол щом казваш - така е, не съм казал друго.
Мъж съм, ако имаш това надпредвид :!:
theworldleader
04-08-2006, 22:12
Разбрах, прощавай.
LoRinSeR
04-08-2006, 22:14
Разбрах, прощавай.
Няма проблем :wink:
ycMuBkaTa
04-08-2006, 22:18
Най-важно е разнообразието иначе секса омръзва :wink:
theworldleader
04-08-2006, 22:19
усмивката, права си ;]
LoRinSeR
04-08-2006, 22:22
В тази тема може би, се пита и какво правиш за да не бъде секса еднообразен. Според мен ако обичаш някого достатъчно, сексът не омръзва, поне при мен е така, говоря за връзка повече от 2 години ;-)
Зависи от настроението. Понякога и без предястието. Просто му казвам : Сега не ти ли се прави?! иии почваме. Или му казвам: бебче, айде махни ги тия панталони.... А понякога си се гушкаме, целуваме, обарваме, лижем, правим си френска и чак тогава. Но често гледаме да съкратим любовната игра, понеже не ни се чака повече. По-приятни са според мен ласките след това. Когато сте си отпуснати, гушкате се и просто искате да се насладите един на друг.
Съгласен Съм!
Без да съм заядлив, дай Боже да се оправите с новия треньор, трябва да има конкуренция за да се развиваме и ние и вие!!!
Но това извън темата,а сега по темата-цитата по-горе е абсолютно верен!
Лично аз смятам, че масажче-било то съвсем небрежно или пък и целенасочен еротичен масаж-би подобрило обстановката, ама нищо не важи по- вече от палав език ще знаеш, отъркването без проникване-също върши чудеса, а съвсеееееммммм лекото докосване на кожата по цялото тяло със върха на пръстите-простооо, ако не притрепери от кеф девойката- другия път да паднем с 3 на 0 значи!!!
Ако обичаш да оставяш синки, може също да помогне, ама гледай да не се оливаш :)
Толкова от мен :mrgreen:
LoRinSeR
04-08-2006, 22:34
Съгласен Съм!
Без да съм заядлив, дай Боже да се оправите с новия треньор, трябва да има конкуренция за да се развиваме и ние и вие!!!
Но това извън темата,а сега по темата-цитата по-горе е абсолютно верен!
Лично аз смятам, че масажче-било то съвсем небрежно или пък и целенасочен еротичен масаж-би подобрило обстановката, ама нищо не важи по- вече от палав език ще знаеш, отъркването без проникване-също върши чудеса, а съвсеееееммммм лекото докосване на кожата по цялото тяло със върха на пръстите-простооо, ако не притрепери от кеф девойката- другия път да паднем с 3 на 0 значи!!!
Ако обичаш да оставяш синки, може също да помогне, ама гледай да не се оливаш :)
Толкова от мен :mrgreen:
Много правилно, особено за масажа и за галенето.
В тази тема може би, се пита и какво правиш за да не бъде секса еднообразен. Според мен ако обичаш някого достатъчно, сексът не омръзва, поне при мен е така, говоря за връзка повече от 2 години ;-)
Когато LoRinSeR е прав и Боговете мълчат!!!
Аз със със връзка повече от година и половина-подкрепям тотално значи!!!
САМО ЦСКА БЕ УУУУУУУУУ :smt097
LoRinSeR
04-08-2006, 22:39
Когато LoRinSeR е прав и Боговете мълчат!!!
Аз със със връзка повече от година и половина-подкрепям тотално значи!!!
Хахахах това ще го запомня :D
ycMuBkaTa
04-08-2006, 22:49
Ще се доизясня :mrgreen:
Имах предвид това, че нямаме си определена програма, минаваме през гушкане, целувки, френска. Понякога действаме доста бурно, друг път-нежно и романтично.
`Death`Whore`
04-08-2006, 22:51
Когато сексът е желание, а не "той иска, на него му харесва" или "на нея И харесва да правя еди какво си" или "утре отивам у тях, той ще иска секс, трябва да го направим, няма да имаме друга възможност скоро", ще е приятен винаги.
e to ako seki put e ednakfo nqq li da e nekfo sku4no....
seki put e razli4no
ponqkoga e mn adski burzo s mn celuvki galene i si4ko
a ponqkoga mn bavno i mnogo strastno...ama pak kazvam zavisi
няма строго определен алгоритъм или времетраене на процеса, както и определен времеви диапазон на изграждащите процеса елементи ( не може да се каже точно )
Night_Knight
04-09-2006, 02:16
Целуване, обарване, гушкане, лизане, свирки, хапане, ебане и т.н.
Споделете и най-добре по ред ;]
Лесно:
Прегрщане, страстно прегръщане, целуване, целувки по врата ушите, стискане по дупето, пренасяне до леглото /или масата, или изправяне до стената :mrgreen:, или във ваната/, сваляне на блузката, целуване по коремчето, или по гърба, сваляне на панталонките, полата, целуване по дупето, по вътрешната страна на бедрата и обратно нагоре, сваляне на сутиена, целувки по гърдите и обратно надолу, сваляне на бикините/прашките/кюлотите етц. :mrgreen:, облизване на мястото скрито от бикините, и ооощеее целувки по това място, и ооощщеее мъничко, след това целувки нагоре, и по гърдите и по вратлето, и по ушенцата, по устата, СЕЕЕЕККССС!!!... и после надоооллууу, целувки по гърдите, и още по надолуууу, иии облизване ще. и паааак. и ох... само за близане си мисля тая вечер, отказвам се :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
някой ще ми обясни ли какво ми става ](*,) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Важно е винаги да има някаква изненада....няма определена програма ама преди да стигнем до акта обичам да го подлудявам...Да съм го побъркала от удоволствие и той дане издържи и да ме награби и да ме почне:twisted:.Винаги се опитвам да вкарам нещо ново в любовната игра...най-обожава да го мажа със сметана и да го облизвам целият 8-[
WILD__BOY
04-09-2006, 07:24
1. Мием си колата
2. Праим палачинки
3. Чистим къщатата
4. Отивам на работа
5. Бием ти шамари
6. ... мислиш ли, че правя секс по план?! :-s
Ами целуване,гушкане,качвам се върху него понякой път,орален секс,той ме лиже и така докат започнем..:) O:) :oops: