PDA

View Full Version : svalqt me vsqkakvi ne samo koito trqbva

misshha
04-09-2006, 09:02
navsqkade se namira nqkoi da mi kaje ili da mi kajat 4e me haresva edni sa hubavi drugi sa grozni no men te ne me interesuvat .haresvam edno mom4e ot 2 godini i 4 meseca nie s nego hodihme no sega sme skasali ot baq vreme no az prodaljavam da go haresvam dori e pove4e ot haresvane kakvo da pravq kak da opravq ne6tata s prikazvane s nego nestava 6toto i az sam s golqma gordost i toi i se pravim vse edno nes e poznavame i za tui
nameril si e gadje sega za6toto kato mene absoliutno vsi4kite mi priqtelki si misleli se sam az no kato q vidqli v lice razbrali 4e ne sam az
dali ima 4uvstva o6te ili nqma no mnogo go haresvam i me privli4a samo kato go vidq i zabravqm vsi4ki problemi :)

Krem4eto
04-09-2006, 09:08
Това е много лошо,че сте разделени...Ти сама каза,че ти предлагат и красиви,нали?Ами хвани се с някой красив и забрави този...Той и без това си има приятелка,но ако все пак искаш него определено трябва да говориш с него!Трябва да преодолееш гордостта и ДЕЙСТВАЙ!!!УСПЕХ!!!

Cvetelina_sim
04-09-2006, 09:10
:!: Казваш, че забравяш всички проблеми. Ами както забравяш проблемите, така забрави и гордостта си и го помоли да си поговорите на четири очи. Постави му въпроса директно, постарай се да му изясниш чувствата които изпитваш към него и го накарай да ти каже каква е причината, че да не иска да сте вече заедно. С разговори помежду си ще постигнеш повече, от колкото да въздишаш по него всеки ден и да не предприемеш нищо по въпроса.
Айде успех! :lol:

POLA^_^
04-09-2006, 09:25
Говори с него!С гордост виждаш до къде си стигнала! :wink:

white_chik
04-09-2006, 09:36
emi kvo drugo moje da napravi6 osven da go pogovori6 s nego i da se opita6 da oprai6 ne6tata.ako i toi iska-prefektno,a ako en 6e trugne6 s nekoi drug kolktot da go preodolee6

RoSsY88
04-09-2006, 09:51
Ами същият проблем...Харесвам две момчето,те ме харесват и ми се кефят ама единият е ходил с мен и не иска пак да ходи и си извинява,че нямал време,а другият си има сериозно гадже ](*,) много други ме харесват,има даже дет са луди по мен ама тез дет ги харесвам,просто си имат някакво извинение да не ходят с мене.Наистина за едни един е мн готин,за други е грозен.Всеки има арзлични мнениея.Бори се за любовта си...поне тва мога да ти каже:)Аз така правя и се кефя максимално на живота :)

flying_girl
04-09-2006, 12:36
MIslq 4e trqbva da go zabravish i da obyrnesh vnimanie na tezi koito te svalqt moje s nqkoi ot tqh da se poluchi neshto

favor_91
04-09-2006, 20:12
toq nomer sam go pravil i az.....trugna s nqkoe momi4e za da napravq na qd na biv6oto....koeto e mn gadno