Влез

View Full Version : 100% ve4e e imalo tajkiva temi kajete kakvo da pravq pls

MiMiLoTaAaA
04-09-2006, 12:57
Zdraveite na vsi4ki !!! :) Predi 6 meseca hodih s mom4e za koeto davah vsi4ko , a kogato sk1sahme ponqkoga i zdr ne si kazvahme mn mi be6e kofti ot tozi fakt . Do kato edin den ne 4atahme i toi mi kaza moje bi trqbva da opoznae6 noviqt J , na men mi stana hubavo 4e toi qvno vse o6te misli za men i taka ot den na den vse po 4esto si pisahme i toi mi kaza 4e iska ot men neangajira6ta vr1ska (a nie sme ot edno u4ili6te ) az se s1glasih s nego ve4er bqhme zaedno celuvki , pregr1dki kakto predi , no ne i v u4ili6te. Na men mi pisna da s1m taka s nego da si trovq nervite da si sasipvam psihikata i re6ih da tr1gna s drugo mom4e P . i Kogato ni vidq v diskotekata zaedno ni6to ne mi kaza , a kogato s edna moq fr otidohme do WC minah pokrai nego gledahme se v o4ite s J i toi navede glava i q poklati s1vsem leko . Ve4erta mu pratih sms "dnes pone zdr moje6e da kaje6 " a otogovora mu be6e "Sorka no me be6e strah P da ne me nabie xexe kaji kakvo 6te pravim milo " az mu pisah " Ti nqkoga imal li si 4ustva k1m men ili ima6 li , imalo li e ne6to seriozno v jivota ti , kolko vreme hodih zad zadnika ti a ti kakvo igrae6e si s men iskah da s1m s teb neotri4am 4e i sega neiskam , no ... Sega s1m s mom4e koeto mn me haresva i k1m koeto imam i az 4ustva " i mojete li da si predstavite kak1v be6e otogovora mu " Mime mila ve4e preosmislih ne6tatat iskam da s1m s teb pove4e ot vsi4ko " . Hora nz kakvo da pravq hem iskam da s1m s J za6toto vse pak nqkoga s1m go obi4ala nz dali sega pak go obi4am hem iskam da s1m s P , no si mislq 4e nqma da svikna s drugo mom4e kakto bqh s J , nqma da se otpusna s drug taka kakto s nego . Neznam hora molq vi daite mi nqkakvo predlojenie , za6toto s1m mn ob1rkana . Blagodarq vi predvaritelno :D

flying_girl
04-09-2006, 13:02
Dai mu shans ako naistina go obichash i ako iskash da se jertvash dano toi ti pokaje che te obichai che naistina e preosmislil neshtata ako se darji po syshtiq nachin veche go reji iz osnovi ne zaslujava da se machish zardi nego kysmet

someone`
04-09-2006, 13:24
spored men trqbva da si ostanesh sus stariq

Mem0reX
04-09-2006, 13:51
Tova si e li4no tfoe reshenie spored men...Si4ko zavisi ot 4ustvata ti ...Kum koito izpitvash po silni 4ustva..natam...slushai surceto si :]

MiMiLoTaAaA
04-09-2006, 14:13
Prosto me e strah da s1m pak s nego nemoga da otreka 4e mi be6e hubavo , no neiskam pak da pla4a iskam si4ko da si e OK za tova mislq da pogovorq o6te tazi ve4er s nego da si izqsnim ne6tata :)

cvety_i_bebeto
04-09-2006, 20:23
Dai mu shans ako naistina go obichash i ako iskash da se jertvash dano toi ti pokaje che te obichai che naistina e preosmislil neshtata ako se darji po syshtiq nachin veche go reji iz osnovi ne zaslujava da se machish zardi nego kysmet

taka,ako gi e preosmislil...mu dai 6ans...ako ne...nedei 6tom neiska6 da strada6(to vsa6tnost nikoi ne iska de)

penywise
04-09-2006, 20:35
Майната ти обич моя всичко бе до тук , писна ми да бъда твоя утре ще ме шиба някой друг !!!!

тва ти пише в подписа...

кво пускаш излишни теми?
http://files.hardwarebg.com/ftp/gtzvetkov/darkskywalker/Smileys/Yoda.gif

^Pretty{}Girl^
04-09-2006, 20:41
ne ne mu davai ........ i az bqh taka i zbyrkah kato mu dadoh shans ;p e sq sam si super s drugoto mom4e a za tfa dali shte se otpusnesh spox sh se otpusnesh .....xixi ;pama moje pyk pri tebe da ne stane taka de xaxax

MiMiLoTaAaA
04-09-2006, 21:36
Neznam mn mi e kofti super s1m razdvoena i ob1rkana strah me e i da ne naranq P iskam da s1m s nego a iskam i da s1m s J . naisitna mn mi pomagate i vie . Ne mislite li4 e trqbva da govorq s J i da mu kaja vsi4ko koeto 4ustvam ??

ProstoAz
04-09-2006, 22:16
Този Ж. си те върти на малкото пръстче, ако не забелязваш! Мисли те за негова собственост, която може да ползва, когато си пожелае, но не постоянно, и която обаче не може да принадлежи на никой друг. Когато си тръгнала с П. него го е хванало яд и виж какъв е резултата - лъже те, а ти може би още малко и ще му повярваш (всъщност ти май си му вряваш? :-k ) Наранила си мъжкото му его, жалко че на него не му е ясно само какъв ВЕЛИК МЪЖ е!!! :evil: Моят съвет е - не се занимавай с Ж. то най-вероятно само ще те нарани - не си струва.

LP_girl_14
04-10-2006, 07:50
Мноу ме е яд на такива ,дето когато са с едно момиче не го оценяват,обаче когато тя потърси щастието си с друг,веднага в тях нахлуват незнам си кви чувства и почват да се леят едни разкаяния,една любов...Когато са с теб нете оценяват,ама като те видят в друг и тогава се сещат колко много си значила за тях.Незнам,ама според мен ще е най-добре да си гледаш бъдещето,да не обръщаш поглед към миналото.Остави го там където е било.Сърчицето си е твое,само ти знаеш към кой кво изпитваш,така че послушай го O:)

04-10-2006, 09:44
Остави го тоя J.

С тия няма оправия. Толкова начесто си сменят настроенията.

То и аз съм така - така че оправдания нямам :mrgreen:

Неангажираща връзка - да, но ако ще си късаш нервите с разни несериозници - определено няма смисъл.

Night_Knight
04-10-2006, 09:45
Това бЕх, пак аз. Whatever.

04-10-2006, 09:59
Ухахахха темичка само като за мен.
ЕСтествено е ,че човекът иска неангажираща връзка и естествено това значи ,че няма чувства към теб ,но и непречи ако се съгласиш ще е супер за двама ви, обичате се ,но като сте сами или във вашата си компания на определени места просто той ще е пасивен спряно теб.И пак казвам добре е да не ти пречи това и ще ти е много по-леко.

И никога не задавай този въпрос ти обичаш ли ме или пък ти имаш ли чувства към мен ама никога - най-малкото е стресиращо ако има ще ти каже.

MiMiLoTaAaA
04-10-2006, 22:26
Dobre ami ako vie ste na moe mqsto opitaite se da se posstavite kakvo bihte napravili bihte li go zaebali sled kato go obi4ate ?

ProstoAz
04-11-2006, 08:12
Dobre ami ako vie ste na moe mqsto opitaite se da se posstavite kakvo bihte napravili bihte li go zaebali sled kato go obi4ate ?

Разбира се, трябва да запазиш малко достойнството си и да го заебеш, преди той да те е заебал! :wink:
Но ти си решаваш!

Night_Knight
04-11-2006, 08:16
Аз не бих. Бих правил с него неангажиращ секс. Ако бях жена.

But, really - that's just me. :mrgreen:

CVETELLINA
04-11-2006, 11:42
ми виж сега,тоя нещо е много непостоянен в чувствата си..хаха страх го е било да ти каже "здравей",понеже гаджето ти щяло да го бие...и ти ако му повярваш...пфф нещо не може да реши иска или не иска да е с теб.Според мен,този Ж.няма кой знае какви чувства към теб,за да постъпва така,по-добре си потърси щастието с друго,по-свестно момче. Успех! :wink:

pipi`e`golqma
04-11-2006, 11:57
Както каза ^npocTo^a3^f^ 'Тои те върти на малкия си пръст'. НЕ му се връзвай ще страдаш след това още повече. Забрави го! Ти сама каза че испитваш чувства към 'Р' и че и той те обича, какво повече. Просто забрави за 'Ж'. Не може цял живот 'Ж' да те разиграва като кукла.. Осъзнай се :-k :wink:

MiMiLoTaAaA
04-11-2006, 22:15
Moje bi naistina me v1rti na malkiqt si pr1s ama sled kato nemoga da kaj stop spirame do tuk be6e . A otva e lo6oto 4e P vinagi me maitapi bezs1znatelno s J i razbirate li toi ponqkoga me podtikva da si mislq za J ne nqkoi drug s dumite na P " Da we kakvo pravi J dnes ima te li sre6ta . Haide dove4era s J 6te izlizate nali" nqkakvio takiva maitapi koito men adski mn me draznqt i podtikvat da go napravq :((((

pipi`e`golqma
04-12-2006, 12:57
Moje bi naistina me v1rti na malkiqt si pr1s ama sled kato nemoga da kaj stop spirame do tuk be6e . A otva e lo6oto 4e P vinagi me maitapi bezs1znatelno s J i razbirate li toi ponqkoga me podtikva da si mislq za J ne nqkoi drug s dumite na P " Da we kakvo pravi J dnes ima te li sre6ta . Haide dove4era s J 6te izlizate nali" nqkakvio takiva maitapi koito men adski mn me draznqt i podtikvat da go napravq :((((
Все пак сама си преценяваш!
Но ако решиш да си с 'Р' му кажи,че ти е неприятно вече да ти говори за 'Ж' и че не искаш да имаш нищо общо вече с 'ж'

God-Is-A-Girl
04-12-2006, 14:51
Tova e edin ot nai staritre trikove na zemqta kogato nqkoi koito iska da pravi sex s teb iska da te zadyrji dokato nameri nqkoq druga.Hi4 ne mu se vryzvai na toq gledai napred.Spoko 6te se otpusnesh skoro otnovo i nai vajnoto e da ne mislish za nego. Zanimavai se s neshto koeto da ti otvli4a vnimanieto. I taka , prosto ne mu obry6tai vnimanie.

ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
04-12-2006, 16:58
Prosto me e strah da s1m pak s nego nemoga da otreka 4e mi be6e hubavo , no neiskam pak da pla4a iskam si4ko da si e OK za tova mislq da pogovorq o6te tazi ve4er s nego da si izqsnim ne6tata :)

Мисля че ти си си отговорила сама :) Успех :)

Mem0reX
04-13-2006, 09:07
Am da v nqkoi slu4ai e sam da namerish otgovora :) 4e ako nqkoi te posuvetva i ne stane nishtu she bude Gadnu :]

MiMiLoTaAaA
04-13-2006, 16:06
Dnes izlizah s1s J na kafe i si govorihme mn d1lgo vreme i mu kazah vsi4ko . Mislq da si prod1lja s P za6toto naistina mi e hubnavo s1s nego , novse pak izpitvam ne6to i k1m J no vse pak jivota prod1ljava nemoga da t1p4a vse na edno i s16to mqsto {} mersi za vsi4kite vi saveti {}

teenkopele
04-13-2006, 16:24
Според мен не се връщай при него и виж какво ще се получи с момчето, с което си в момента.
Това, което казваш...че не можеш да се отпуснеш , според мен е само моментно. Напълно нормално е,поне в началото, да ти е едно притеснено или нещо от сорта, при започване на нова връзка. :)
Успех. :wink:

MiMiLoTaAaA
04-13-2006, 19:06
Mersi na vsi4ki koito mi pisahte i mi pomognahte da os1znaq 4e trqbva da prod1lja s P seriozno mn s1m vi blagodarna . Za6toto naistina mi e mn hubavo s P , a dnes kogato izlqzoh s J samo kato priqteli ni6to prosto nikakva tr1pka . Mersi Mersi mersi mersi i pak mersi na vsi4ki :P :smt007 =D> =D> :smt057

MiMiLoTaAaA
04-18-2006, 11:28
E da poslu6ah vi vsi4ki ostanah s P naistina be6e mi priqtno s nego ama sega samo karanici postoqnno mi natqkva za J i nz do koga 6te iztraq tova toi sam me podtikva da se v1rna pri J i moje bi 6te go postigne > Poslednite nqkolko dena se karame ujas . Prosto nz kakvo da pravq ](*,) ](*,) :smt010

He3HauKa
04-18-2006, 18:01
,,Vylka kozinata si meni ,no nrava NE'' .. Do sega mi se e sluchvalo 2 pyti bivshi moi priqteli (t.e.dvete momcheta za koito davah jivota si) da mi kazvat ,,Obicham te ,Promenih se,Greshkata beshe v men,Ne razbirah che te boli,Preosmislih neshtata..'' i vseki pak se povtarqshe sashtata istoriq i .... Tova e moeto mnenie.. No vse pak ..Ti si znaesh :?

POLA^_^
04-18-2006, 19:51
аз съм била в тва положение и ти казвам от личен опит-Гледай си живота,щом не те е оценил когато сте били заедно няма да го направи и сега!Остани си с П