Влез

View Full Version : Удряли ли ви е шамар момче?!

RoSsY88
04-09-2006, 18:29
мали да ви кажя,чесно никога не съм мислела,че някога момче ще ми удари шамар....баща ми е удрял доста пъта,ама сам си го заслужила.Била сам се с други момичета ама момче...ужас...Та в петък излизах с един пич...мн мил с меен всичко,от мн месеци беше влюбен в мен и реших да му дам шанса...преди беше ме заплашвал с пребиване ама мислех,че се басика да ме стресне да не съм с друг....и излязох...беше страхотна вечер като ме изпрати у нас ме целуна и гушна...ама осъзнах,че не искам да съм с него повече от приятелка...Пратих му смс-и,че искам приятелство и целувките си остават за вечерта.Но той не ми спра да ми звъни два дена...говорих с него ама той искам да си говорим на живо ама аз отказах.Нямаше какво повече да му кажя...И преди да се прибера у нас минах през парка за по напряко и го видях...седнахме на една пейка...и аз бях напълно искрена,че няма нито време нито желание да съм с него повече от приятелка,казах му че има мн силни чуства към две момчета...и че съм още влюбена в него.НИкога не съм му казвала,че ще ходим!И той почна да ме гали по лицето и да ми казва "Мило разбери искам да съм само с теб луд съм по тебе"...и шамар по едната буза и после по другата...и то сас всичка сила...Чесно паникиосах се,най-малкото тва очаквах да стане...И веднага някаква реакция се отдръпнах и после още един шамар и ми казва "Абе курво ко с мене ли ще си играеш,знаеш ли колко като теб са минали през ръката ми"...Цялата треперах,но очите ми станах чисто зелени(като побеснея цвета на очитеми се мени от кафяв на зелен).Бях готова само с думи да му срина живота ам си замълчах.Аз нямам и 40 кг,ще вземе да ме пребие...Баси що за луд е той аз съм някакво малко мн нежничко спокойно....а той взел да ме удря ужас....все още треперя.И той някаф ме гушна и вика да не треперя,че всичко ще е наред и ще сме винаги заедно.Абе тоя е луд ве?!Тръгнах си у нас и той след мене "Абе хлапе гледай никога да не ет засека,че ще те пребия"....Баси бива ли така...И напреди ми звани да ме пита как съм...баси чесно тоя не е добре...Чесно ся някакв страх,че развия към момчетат сигорно...даже сестра ми наптреди нещо ми посеган на басик и аз няакква мн се стреирах ](*,)

^MaLkOtO^ZlO^
04-09-2006, 18:34
tva koeto ti se e slu4ilo naistina e mnogo kofti i tfa mom4e qvno ima psihi4eski problemi ne go kazvam na buzik kakto ti mi opisva6 toi v 1 moment e nejen sled tfa te bie...mene su6to me e bilo mom4e hodeh s 1 mom4e 3 meseca i seki put kato ne6to ne mu haresa6e i me bie6e super zlobno 1 kakto ve4e kazah mi s4upi zub drugoto mom4e su6to me bie6e taka bila sum se i s mom4e e taka 6toto se zaqjdam i si izqjdam boq vinagi...oba4e pri tebe e mn kofti spri vuob6te da se vijda6 s tfa mom4e

rusalkata_
04-09-2006, 18:47
не,тоя наистина е изперкал! :? да удря шамар на момиче,после да го успокоява и като си тръгнеш да вика по теб,че ще те прибие! 8-[ пази се от тоя ненормалник,че нещо не е в ред... :?

Krem4eto
04-09-2006, 18:49
Удряла съм момче и то яко,но като се замисля никога не съм удряла шамар на момче!!!

^Pretty{}Girl^
04-09-2006, 18:52
ami mila mn zle 4ak men me hvana strah kato go 4etoh ;p
ne se streshtai s nego ve4E! 2-ro ne se plashi ne vs mom4eta sa takiva :}
a ako toi ne te ostavi kaji na nqkoi tvoi priqtel koito moje da ti pomogne neshty da go zaplashi tfa unova ako nqma takaf kaji na bashta si .... ;p

honey91
04-09-2006, 18:57
Samo da posmeee....Prosto pove4e nqma da mu progovorq!!!

honey91
04-09-2006, 18:57
Samo da posmeee....Prosto pove4e nqma da mu progovorq!!!

04-09-2006, 18:59
Мхм...И после аз не му останах длъжна...Импулсивно му изпуках един! ](*,) Той ме нарече "мастия" и си хвана пътеката.Красива гледка беше!
А тоя твоя верно нещо не го бива!Пази се и гледай да не го предизвикваш!

Krem4eto
04-09-2006, 19:01
Боже аз чета "Удряли ли сте шамар на момче"...До сега момче не ми е удряло шамар,дано не стане... :?

Тоя за който говориш направо не е добре!Някакъв малоумник!Как ще те гали а после ПРАС два шамара...а ужас пази се от такива луди...

RoSsY88
04-09-2006, 19:04
На никой нямам намерение да казвам...луд е теглих,чертата никога няма да излезе пак с мен!Само в мечтите си ще има момиче като мене.Живея в мн малак град едва 15 хиляди души сме и всички се знаем...ако кажя на моите момчета,ще стане война в града направо и ще има мн пострадали и кръв...за тва ще си мълча...Не искам приятелите ми да страдат заради мен...Но ако пак ми посегне,щот ще се засечем,се пак града е малък и ми направи нещо няма да си мълча...Просто не очаквах и мн се стресирах...о ако знаех,че така ше стане...по принцип винаги отговарям на удара...абе никое момче не ми е посягало даже...разберете хора аз съм 160 на 40 кг,някакво мн маничко и нежно съм..на 18 съм ама мязам на 13-14 годишна,а тоя ненорамлен ще ме удря...ох ужас...

POLA^_^
04-09-2006, 19:06
Леле...тоя наистина не е добре!Пази се много от тоя тип!Много са ми смешни такива дето като не им се получат нещата с едно момиче и....откачат...не могат да губят!

RoSsY88
04-09-2006, 19:07
Боже аз чета "Удряли ли сте шамар на момче"...До сега момче не ми е удряло шамар,дано не стане... :?

Тоя за който говориш направо не е добре!Някакъв малоумник!Как ще те гали а после ПРАС два шамара...а ужас пази се от такива луди...ох сори трябва да е "удряло ли ви е шамар момче"...цялата треперя и гледайте кви грешки правя ](*,) Не стига,че съм неграмотна ама чак толкова мн

cvety_i_bebeto
04-09-2006, 19:36
yjas napravo.........

SLaDkO_Mi6Le
04-09-2006, 19:49
уоуууу Този трябва да е бил някав луд!!кво е тва отношение мила повече не се забърквай с него и го отбягвай като го видиш,че май нещо както го описваш е сериозно може да ти посегне пак не знам!:) аз не бих си го представила момче да ме удари,гати момчето кадето е ако го анправи това :)

PLAYBOY4O
04-09-2006, 19:54
мали да ви кажя,чесно никога не съм мислела,че някога момче ще ми удари шамар....баща ми е удрял доста пъта,ама сам си го заслужила.Била сам се с други момичета ама момче...ужас...Та в петък излизах с един пич...мн мил с меен всичко,от мн месеци беше влюбен в мен и реших да му дам шанса...преди беше ме заплашвал с пребиване ама мислех,че се басика да ме стресне да не съм с друг....и излязох...беше страхотна вечер като ме изпрати у нас ме целуна и гушна...ама осъзнах,че не искам да съм с него повече от приятелка...Пратих му смс-и,че искам приятелство и целувките си остават за вечерта.Но той не ми спра да ми звъни два дена...говорих с него ама той искам да си говорим на живо ама аз отказах.Нямаше какво повече да му кажя...И преди да се прибера у нас минах през парка за по напряко и го видях...седнахме на една пейка...и аз бях напълно искрена,че няма нито време нито желание да съм с него повече от приятелка,казах му че има мн силни чуства към две момчета...и че съм още влюбена в него.НИкога не съм му казвала,че ще ходим!И той почна да ме гали по лицето и да ми казва "Мило разбери искам да съм само с теб луд съм по тебе"...и шамар по едната буза и после по другата...и то сас всичка сила...Чесно паникиосах се,най-малкото тва очаквах да стане...И веднага някаква реакция се отдръпнах и после още един шамар и ми казва "Абе курво ко с мене ли ще си играеш,знаеш ли колко като теб са минали през ръката ми"...Цялата треперах,но очите ми станах чисто зелени(като побеснея цвета на очитеми се мени от кафяв на зелен).Бях готова само с думи да му срина живота ам си замълчах.Аз нямам и 40 кг,ще вземе да ме пребие...Баси що за луд е той аз съм някакво малко мн нежничко спокойно....а той взел да ме удря ужас....все още треперя.И той някаф ме гушна и вика да не треперя,че всичко ще е наред и ще сме винаги заедно.Абе тоя е луд ве?!Тръгнах си у нас и той след мене "Абе хлапе гледай никога да не ет засека,че ще те пребия"....Баси бива ли така...И напреди ми звани да ме пита как съм...баси чесно тоя не е добре...Чесно ся някакв страх,че развия към момчетат сигорно...даже сестра ми наптреди нещо ми посеган на басик и аз няакква мн се стреирах ](*,)

Леле леле леле едно се питам аз "На къде отива този свят'!!Баси работата!!!нц нц нц нц :smt017 :smt017 :smt017 :smt010 :smt010 :smt009 :smt017 :evil: =D>

He3HauKa
04-09-2006, 19:54
Dosta kofti naistina... Tuka e momenta ako imash nqkoi priqtel koito e po koravichak da otide da mu obqsni na toq kak trqq sa darji s momicheta :smt019 .. Na men sa mi e udrql shamar chovek na koito mn darjah.... i vsashnost az ne si go bqh zaslujila ....Sled tova mi obqsni che me e odaril za da me otdalechi ot nego,za da go namrazq... :smt010 Tva momchetata ( s izvinenie ) sa mn shantaf narod :smt012

ro6li4ka
04-09-2006, 20:02
toq pi4 ne6to go pere sa4mata..nqkvi seriozni psihi4ni otkloneniq...e ne se zanimavai s nego i problema ti e re6en..kofti trypka 6te e da se zase4ete nqkyde ama da se nadqvame 4e nqma da ti napravi ni6to :) a men mom4e ne me e udrqlo pone ne naro4no..xiixi ina4e po slu4ainost baq boi sam izqla...vypreki 4e sigurno na dosta hora im e idvalo da me zablyskat na nqkyde xixix

Labelle
04-09-2006, 20:02
Бъди много внимателна с това същество (мъж не мога да го нарека щото е ЦЕНЗУРА, който си показва силата само когато другата страна не му е в категорията). След като е толкова ненормален може пак да му падне пердето, така че Просто ВНИМАВАЙ и ако пак те докосне по-добре сподели с някой да не пострадаш.
А иначе мен момче не ме е удряло, не знам може би просто не съм излизала с нерваци. Всъщност изядох си веднъж един шамар от един непознат, но това беше инцидентно. чудя им се на момичтата, които търпят гаджетата да ги пердашат като не са на кеф. Имах една приятелка изкара 1 година с човек , които я биеше като го ядоса и тя не можа да ми обясни защо го е търпяла. Така , че тези момичета са ми абсолютно непонятни.

penywise
04-09-2006, 20:06
намери си един приятел - "мечка"... и никога няма да се притесняваш за подобни ситаций

ExTr3m3_GiRL
04-09-2006, 20:06
Малееей тоя верно луд ве аз бих се побъркала!!! Много внимавай с тоя тип да не ти направи нещо и наистина не го предизвиквай! А иначе на мен момче не ми е удряло шамар, чак на такива ненормалници не съм попадала и дано да не де [-o< Само аз съм удряла момче.

favor_91
04-09-2006, 20:08
do sega ne sam udrql momi4e...a i opredeleno nqma da udarq nikoga....a men kolko sa me udrqli... :-) a za tova mom4e deto te e udarilo. :shock: ..ebasi prostaka ](*,)

LP_girl_14
04-09-2006, 20:46
тцтцтцтцц не мога да повярвам че все още има такива дето ще смеят да посегнат на момиче #-o И кво?не е можал да те спечели и ся за да си изрази чувствата на които не си могла да отвърнеш айде да ти фрасне един-2 шамара?! :shock: Много много жалко че това ти се е случило и че си попаднала на такъв тип. :roll: Любовта на едно момиче се печели с нежност,внимание,любов,все тдайност и търпение,а не с бой!

Никога не ме е удряло момче и никога няма да бъда с момче дето да ме използва за боксова круша...

Krem4eto
04-09-2006, 20:49

Тоя за който говориш направо не е добре!Някакъв малоумник!Как ще те гали а после ПРАС два шамара...а ужас пази се от такива луди...ох сори трябва да е "удряло ли ви е шамар момче"...цялата треперя и гледайте кви грешки правя ](*,) Не стига,че съм неграмотна ама чак толкова мн

Ти си го написала правилно просто аз го чета грешно :?

^MaLkOtO^ZlO^
04-09-2006, 21:32
be tuka 4eta komentari ot tipa na "nqma da mu progovorq pove4e" i "6te mu se razsurdq" znaete li 4e v edin izblik na qrost moje da te smeli ot boi moje da te ubie iznasili ili kakvo li ne...macka trqbva da kaje6 na nqkoi razbira6 li mene e taka bie6e me az se ne kazvam ni6to na nikoi i kfo stana? ni6to! trqbva da kaje6 na nqkoi ako sama ne si pomogne6 nikoi nqma da ti pomogne

MTV_GIRL
04-09-2006, 22:56
abe toq ne e dobre ! psihi4no bolen e ! po dobre se pazi ot nego ot hora kato nego za6toto ne se znae kakvo moje da ti napravi !!! toi na kolko e godini ??? :-k

veselka_15
04-10-2006, 06:09
O gorkata mnogo kofti toq e nqkav otka4en.Ma ako trqbva da sam 4estna i men edno mom4e minalata gogina me zapla6va6e ama az ne sam ot teq deto lesno se stqskat i nikvo vnimanie ne mu obarnah na tova mom4e ostavih go da si prikazva kak 6tql da prebie gadjetata mi i razni takiva daje se be6e obadil na edno moe gadje (vzel nomera na gadjeto mi ot bratov4ed mi)i po4nal da mu govori kak kato go nameril 6tql da go s4upi oot boi az sam bila negova i razni takiva.Posle gadjeto mi mi zvani i me pita kav e toq az samo kato razbrah 4e mu e zvanql izlqzah po nai barziq na4in namerih toq izrod i mu dignah edno ludo skandal4e 6tqh i da go udarq ako ne be6e bratov4ed mi.

Angel_kiss
04-10-2006, 07:22

Леле леле леле едно се питам аз "На къде отива този свят'!!Баси работата!!!нц нц нц нц :smt017 :smt017 :smt017 :smt010 :smt010 :smt009 :smt017 :evil: =D>

Ebati ujasa!!!!!!Do kade stignahme be hora???!Kav e toq ujas da te bie i sled tova da se pravi na zagrijen!!!! :smt013

flashdance
04-10-2006, 08:57
Ми силен шамар никога,но такова лекичко да!

Glezlata
04-10-2006, 12:13
Qvno ne samo po teb e lud,a naistina si e lud! Ebati otno6enieto,hem iska da e s teb,hem 6amar 6te ti udrq.Dobre si napravila,4e ne si mu posegnala i ti,za6toto kakuvto e nenormalen... ](*,) kaji mu da te ostavi na mira,ako ne podeistva...vikai tvoite hora :-#

terry
04-10-2006, 12:14
nikoga nqma da dam na nqkoe mome4e da mi odari 6amar!!!!! a nqkoi mi e odaril 6amar a qko e zagazil !!!!!!

LuDaTa_BaNi4kA
04-10-2006, 13:06
nai dobre go zaebi toq naistina ne e f red...a po dobre za tebe kaji na nqkoi 6toto tfa moje da produljava o6te mn dulgo...a za mene mom4e ne me e bilo i dobre 4e e nqqlo toq kusmet 6toto leleeii

sexy_macka
04-10-2006, 13:14
LuDaTa_BaNi4kA Пуснато на: 10.04.6 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

nai dobre go zaebi toq naistina ne e f red...a po dobre za tebe kaji na nqkoi 6toto tfa moje da produljava o6te mn dulgo...a za mene mom4e ne me e bilo i dobre 4e e nqqlo toq kusmet 6toto leleeii

absoliutno sm suglasna s mackata =D>

Stanny
04-10-2006, 14:01
Ако видя някое момче да удря момиче ще го хвана и ще му ударя 2 песника ако ще после да викне целия град да ме пребие тва тряя да си ебати загубеняка да удариш момиче [-X

sexy_macka
04-10-2006, 14:02
Stanny Пуснато на: 10.04.7 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Ако видя някое момче да удря момиче ще го хвана и ще му ударя 2 песника ако ще после да викне целия град да ме пребие тва тряя да си ебати загубеняка да удариш момичe

brawo ! =D> Shtastlivo shte e momicheto deto shte te "ima" :smt008

Stanny
04-10-2006, 14:03

Ако видя някое момче да удря момиче ще го хвана и ще му ударя 2 песника ако ще после да викне целия град да ме пребие тва тряя да си ебати загубеняка да удариш момичe

brawo ! =D> Shtastlivo shte e momicheto deto shte te "ima" :smt008

Можеше това да си ти но ти си избра да не си..... :smt008

sexy_macka
04-10-2006, 14:06

sexy_macka написа:
Цитат:

brawo ! Shtastlivo shte e momicheto deto shte te "ima"

Можеше това да си ти но ти си избра да не си.....

ee....takuv e jivota,taka trqbva ! :smt011

sometimes_
04-10-2006, 14:31
Oleee k`yv e toq ludiq???? :shock: Naistina ima nujda ot lekarska pomosht i to vyzmojno nai-skoro. :shock:
Inache men ne me e udrqlo momche, nadqvam se i da ne stane... ](*,)

Bate
04-10-2006, 14:36
Шма лупне и шго смачкам, нали, бате. С юмруци са се пробвали, ама мноо дифенс шес, вземи тоя берсерк, бате.

terry
04-10-2006, 15:09
Ако видя някое момче да удря момиче ще го хвана и ще му ударя 2 песника ако ще после да викне целия град да ме пребие тва тряя да си ебати загубеняка да удариш момиче [-Xe tova se kazva mujka postupka =D> =D> =D> =D> bravo

Dr. Kazimbutt
04-10-2006, 15:46
Ама и ти си една хитра... влюбена в двама, а излиза с трети.

Аз никога не бих ударил момиче, но някои наистина си го заслужват. Не знам ти от кои си.

Death^Forever
04-10-2006, 15:50
Това е поредният бройкаджия...примамва те със сладникави, но всъщност празни фрази, държи се нежно и мило, но като не получи това, което иска и не успее да постигне целта си...показва истинската си същност. Не, че е луд.
И какво сега? Ти ще развиваш безумен страх от момчета...заради такъв простак от най-долна класа.
Замисли се малко!

Krem4eto
04-10-2006, 18:46
Ако видя някое момче да удря момиче ще го хвана и ще му ударя 2 песника ако ще после да викне целия град да ме пребие тва тряя да си ебати загубеняка да удариш момиче [-X

Ти си истински мъж!Много хубав коментар :smt023

RoSsY88
04-10-2006, 19:12
Ами чесно да ви кажя псина ми от олигофрени...тоя ако не е луд щот ме удари с всичка сила..абе мн хора се заканиха да му отмастят,дет ме ударил ама ся никой нищо няма да прави щот у тоя малък град само му липсват малко побоища и кървища...Как да е...яд ме е само,че не го ударих и аз макар щеше да стане по зле от мен...баси той ме удари със злоба,сякаш удря момче...чесно още някаква съм стресирана да не го видя на улицата.Пожелавам на всички дано никога да не им се случи тва дет се случи на мен!

^MaLkOtO^ZlO^
04-10-2006, 19:13

apa da vzeme nekoi da te bie az 6e go ubiq nali znae6 :)

04-10-2006, 23:05
Ама аз доколкото разбирам ти си си виновна. Може ли така да си играеш с чувствата на човека? Знаела си че те харесва,излязла си на среща с него с мисълта "да му дадеш шанс",той е бил мил с теб...и изведнъж ти си решаваш,че искаш да сте просто приятели. Ако е по-лабилна психика верно ще те нашамари. Напълно го разбирам. Такава тъпа курва като теб заслужава само бой.

Fat_phil
04-11-2006, 07:58
Kotence neka sega da ti obqsnq neshto!!! Tova mom4e (dolen pumqr ,laino ,mizerik, utrepka, nishtojestvo , muhlio, i ne iskam da produljavam) se misli za guzarite koito imat vsi4ko mai!!!!?? a?

lele takiva kak gi mrazq mamka mu mrusna ei!!!!!

EDNO MOM4E TRQBVA DA E NAI-DOLNIQ BOKLUK ZA DA UDARI EDNO MALKO NEJNO SUSHTESTVO!!! leleleeeee :smt019 MNOGO MRAZQ TAKIVA BOKLUCI!!! TAKA SHTE TI DAM EDNI SUVET : kazvash na 2-3-4-5-6-7-8 priqtelq da go navestqt ( ili 1 koito da e na 50 kila okolo 100) da mu obqsni na tova mizerno sushtestvo da ne se zanimava s teb za da nqma nepriqtnosti

Az pone taka pravq (shtoto vednuj edin beshe posegnal na priqtelkata mi i da ti kaja ne go bavih hi4 ;) )

Night_Knight
04-11-2006, 08:24
Обади ми се, да му напукам канчето на тоя.

Fat_phil
04-11-2006, 08:36

ako si ot sofiq moje i da spretnem neshto :wink: :P

McFaraOnA
04-11-2006, 08:38
На тоя неможе ли да му ебем майката а? деба тъпия калъф :smt013 :evil: :evil: :evil: :x

едит: тоя пишльо от къде е http://qdvp.fhhost.com/images/smiles/Battered.gifhttp://qdvp.fhhost.com/images/smiles/Battered.gif

Shantav^dakel
04-11-2006, 09:27
Леле, колкото и да е неправилно, ако на мен някой ми посегне така, ще накарам да го смачкат.
Никога не ми се е случвало и то да кажа, че няма да позволя, ама то не зависи от мен.
Не, не. Ужас. Тоя е голям изрод.

Night_Knight
04-11-2006, 09:37
ako si ot sofiq moje i da spretnem neshto :wink: :P
Ахам - от дебрите на Света Троица :smt077

Fat_phil
04-11-2006, 09:42
Леле, колкото и да е неправилно, ако на мен някой ми посегне така, ще накарам да го смачкат.
Никога не ми се е случвало и то да кажа, че няма да позволя, ама то не зависи от мен.
Не, не. Ужас. Тоя е голям изрод.

Mnogo qsno tiq MIZERNI SUSHTESTVA NE MOGAT DA SE NAREKUT MOM4ETA!!!! zaslujavat poboi qko!!!

DeziRe
04-11-2006, 09:54
Ne,ne mi e udrqlo i ako stava na vypros za moe gaje ako tova se slu4i... :smt012 :smt021 POVE4E NQMA DA ME VIDI !

RoSsY88
04-11-2006, 09:54
Ама аз доколкото разбирам ти си си виновна. Може ли така да си играеш с чувствата на човека? Знаела си че те харесва,излязла си на среща с него с мисълта "да му дадеш шанс",той е бил мил с теб...и изведнъж ти си решаваш,че искаш да сте просто приятели. Ако е по-лабилна психика верно ще те нашамари. Напълно го разбирам. Такава тъпа курва като теб заслужава само бой.
Първо не съм КУРВА...Второ Не Съм Си Го Заслужила!!!Ко съм виновна,че е луд а?!И тва дет съм направила не е повод за ходене!И ако имах за цел да си играя с чуствата му ся щеше да ми реве пред вратат бъди сигорен в тва!
Death^Forever в известен смисъл си прав...Може наистина ще кажя на момчетат си да го сплашат...Мне мн далеч от София съм...От Велико Търново съм...

Fat_phil
04-11-2006, 09:57
Първо не съм КУРВА...Второ Не Съм Си Го Заслужила!!!Ко съм виновна,че е луд а?!И тва дет съм направила не е повод за ходене!И ако имах за цел да си играя с чуствата му ся щеше да ми реве пред вратат бъди сигорен в тва!
Death^Forever в известен смисъл си прав...Може наистина ще кажя на момчетат си да го сплашат...Мне мн далеч от София съм...От Велико Търново съм...

JALKO ti na kolko si vsushtnost ? shtoto predpolagam 4e ne si pove4e ot 16?

a ina4e da ne go splashvat a po shamar (shut da mu nabiqt i da mu kajat 4e pri sledvashitq put nqma da e tolkova priqtna iznenadata ;) )

RoSsY88
04-11-2006, 10:05
Fat_phil изглеждам на 13-14 годишна ама същност съм на 18 :)

Fat_phil
04-11-2006, 10:12
Fat_phil изглеждам на 13-14 годишна ама същност съм на 18 :)

heh, kotenceto na 18 bilo. ok de ne si mnogo po-malka ot men :) no vse pak tq muhul e za poboi kaji da go postupat malko ;)

pipi`e`golqma
04-11-2006, 11:17
Просто се пази и не дей да вървиш дама по улиците. Относно този човек май има психични отклонения и по добре се пази. Другото са го казали останалите

pitbullbg
04-11-2006, 11:37
i az sam mom4e ama... takova ne6to nikoga nqma da napravq!!! i to na momi4e koeto sam haresval i o6te haresvam i iskam da sam s nego pfffffff

Ice_Queen
04-11-2006, 12:36
ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕ иде ми да му извадя червата през носа на тоя !!
как ще удря момиче бе ?!?!?!
:smt013 ще вземем да организираме 1 агитка "фенове" от софия и да дойдем до Велико Търново !
:smt013
тц тц тц тц :smt011

04-11-2006, 13:07

1.moche za momiche ne reve,vinagi stava obratnoto
2.ot dumite ti si lichi ,che imash golqmo samochuvstvie
1),2) => nai-veroqtno si si go zaslujila (e ne chak udar) i ot samuchuvstvieto ti dori nemojesh da razberesh zashto
3.Ti si se hvanala s toq , ti se opravqi (taka e kato vinagi se opitvate da se hvanete s "loshite mom4eta") , ako se obadish na "momchetata ti",nai-veroqtno i toi shte se obadi na svoi priateli i shte stane golqm boi.Taka che nai-dobre ne mu obryshtai vnimanie na ulicata ako go vidish.Nakraq toi shte si nameri nqkoi po-qk ot nego koito da go nabie , badi sigurna v tova
4.Samo ne razbrah kakvo oznachava "da mu dam shans"? Da proveri6 dali 6te te cherpi po kafetata? Dali 6te kara s kola?Vinagi sym si mislil , che chovek ili obicha nqkogo i stavat gadjeta ili ne i krai,kvo e tova "da mu dam shans"?

Death_F
04-11-2006, 13:22
Роси...тфа дето стана е наистина ужасно...казах ти тоя да не ми се мярка пред очите мога да му направя живота черен знаеш че за приятелите си съм готова на всичко!Камо ли някъф мюхльо с психични отклонения да те урдя...ох миличко...незнам избягвай го просто незнам...ако стане нещо инцидент вече ще фана няколко човека леко да му кажем кой командва парада!

бду: обади ми се като се върнеш!

Dr. Kazimbutt
04-11-2006, 15:13
Роси...тфа дето стана е наистина ужасно...казах ти тоя да не ми се мярка пред очите мога да му направя живота черен знаеш че за приятелите си съм готова на всичко!Камо ли някъф мюхльо с психични отклонения да те урдя...ох миличко...незнам избягвай го просто незнам...ако стане нещо инцидент вече ще фана няколко човека леко да му кажем кой командва парада!

бду: обади ми се като се върнеш!
Wow! Мафиата се включи във войната... :smt005

RoSsY88
04-11-2006, 15:47
DEATH^F мн те обичкам :smt008 Ти поне ме познаваш вече 10 години и мн добре знаеш как стоят нещата...А за Госта ще му кажя "Върви на майната си"... имам достачно пари и никога момче,не ми е плащало сметката,защото не давам!Второ не обичам "батковците" да ме карат с колата си и за тва ходя с тях!АКо ти кажя,че гадже не съм ималоа от 6 месеца няма да повярваш.А за самочуствието...аз нямам такова ама мога да се държа сякаш имам,защото няма да позволя някаф като етбе да ме тъпчи!Тоя е лу за тва ме удари не съм му давала причина само тва ще кажя...

Danielle
04-11-2006, 17:30
kak she te udrq be? toq tie nikakuv i te bie pak predstavi si ako hodehte ili nedai si boje neshto po seriozno!? ne znam koq neshtasnica she go priuti na toq am mn she sajalqva gorkata.....
pishi mu sms i mu kaji da te osti na mira! ako pak tragne da te zaplashva ili se opita da ti naprai neshto vikni nekoi da go sbie edno hubavo!

white_chik
04-11-2006, 18:32
mnoo kofti situaciq naistina.ami mom4e nikoga ne me e udrqlo e moje bi kato mnoo malka nekoi v pqsu4nika moje da mee frasnal ama ne pomnq :-D ina4e tvoqta istoriq si e stra6ni4ka