View Full Version : Какво бихте направили,ако срещнете някой, а си имате приятел
{D}iDoLiNk{A}
04-09-2006, 21:04
Айде кажете какво бихте напражили ако ходите с някой, а в същия момент срещнете друг????????????
penywise
04-09-2006, 21:05
ми аз постоянно се срещам с хора...
обикновено си говоря с тях
Krem4eto
04-09-2006, 21:06
Не бих се хвърляла на моментно увлечение,без да съм сигурна,че с новия ще изкараме много време и че ще се обичаме.Но ако си обичкам приятеля и ако той ме обичка няма да ми пука за другия!АМА хич!
{D}iDoLiNk{A}
04-09-2006, 21:08
Добре какво бихте направили ако срещнете някой и мн го харесате а си имате приятел или приятелка????
penywise
04-09-2006, 21:10
изпусни питомното, пък гони дивото
на твоите години няма значение :)
Krem4eto
04-09-2006, 21:12
Да,но нали знаеш има една поговорка "Който седи на два стола,пада на земята"!
за да ми хареса много явно чувствата ми към приятеля ми са отслабнали. Тогава ще се пробвам да видя какво може да се получи, без да споделям с приятеля си, а ако нещата с "новия" се задълбочат - прекъсвам систарата връзка и се хвърлям в новата.
penywise
04-09-2006, 21:13
Който седи на два стола му е дебел задника ако питаш мен
Krem4eto
04-09-2006, 21:18
Който седи на два стола му е дебел задника ако питаш мен
АХАХХАХАХАХАХАХ :-D :-D :-D :lol: :lol: :lol: :smt005 :smt005 :smt040 прав си!!!!!
KRaLiCa_na_OrGaZmA
04-10-2006, 00:02
nikoi nemoje da mi haresa poveche ot segashnoto mi gadje ! i nqma da se hvana s nqkaf si i da sasipq vrazkata si shot ne si zaslujava . pyk i ne se zaglejdam po drugi mom4eta :wink:
chesto mi se sluchva, no nikoga ne sym si ostavqla gadjeto...tova sa prosto kratki momneti...nqma nikakvi chuvstva vlojeni
LP_girl_14
04-10-2006, 07:42
Ммм едва ли ще захвърля настрана една връзка,изтъкана на много чувства,доверие и компромиси ,просто ей така,за едното увлечение.До колкото познавам себе си,ако си обичам приятеля няма да го оставя заради някаква авантюра :smt018 :smt007
penywise
04-10-2006, 07:43
chesto mi se sluchva, no nikoga ne sym si ostavqla gadjeto...tova sa prosto kratki momneti...nqma nikakvi chuvstva vlojeni
А БЕ БРАТО ТОЯ ТЪП АВАТАР ЗАЕМА ПОЛОВИАНТА МОНИТОР ВЗЕМИ ГО ПОСМАЛИ МАЛКО МОЖЕ ЛИ?
Malko_kote
04-10-2006, 10:04
Macka ako obi4a6 tozi koito si sre6tana, e po-dobre da izbere6 nego, a ako obi4a6 pove4e nastoq6noto ti gadje, zna4i ostava6 s nego.Prosto e.Samo trqbva da izbere6.Kogato izbere6 kazva6 na drugiq 4e si vlubena v drugo mom4e i iska6 da si ostanete taka blizki (nqma zn dali ti iska6 prosto mu go kaji za da ne se 4uvstva zle).Tva e vs :)
ЛЕлел ми както обикновенно продължавам да си ходя с другата и ходя с новата и си ги трупам докато не се усетят и не скъсат с мен :twisted:
penywise
04-10-2006, 10:07
ЛЕлел ми както обикновенно продължавам да си ходя с другата и ходя с новата и си ги трупам докато не се усетят и не скъсат с мен :twisted:
говориш наизуст :roll:
Е не е така говоря по-принцип какво бих направил и какво правя.Това при положение ,че се имам за безчуствен пън тва е положението.
бойна кокошка
04-10-2006, 11:09
Или се оказва на трети ;)
Ами.. чакам докато не установя кой точно искам. Ако тоя новия толкова ме принуждава да решавам, ще го разкарам... Ако ме иска ще чака.
teenkopele
04-10-2006, 12:09
Най-вероятно бих останал с момичето, с което съм в дадения момент. :)
emi pravi ste nikoi ne moje da mi haresa poveche ot priqtelq mi no imah nqkakvi ovlechenie po drug no veche ne sa opasnost za vrazkata mi blagodarq vi vse pak za vnimanieto :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pipi`e`golqma
04-11-2006, 12:20
nikoi nemoje da mi haresa poveche ot segashnoto mi gadje ! i nqma da se hvana s nqkaf si i da sasipq vrazkata si shot ne si zaslujava . pyk i ne se zaglejdam po drugi mom4eta :wink:
Много си права, съгласна съм с теб =D> =D> =D> O:)
Ice_Queen
04-11-2006, 12:24
Добре какво бихте направили ако срещнете някой и мн го харесате а си имате приятел или приятелка????
на мен ми се е случвало това и е изключително гадно ...резултата беше ( за щастие ) единствено и само прехвърчане на слаби искри !което мина бързо..
после казах на приятеля ми,той често ме ебава за това .
и наистина - безкрайно много обичам гаджето си и затова се надявам никога повече да не стават подобни..инциденти.
бтв той не ми се разсърди ,а и аз бях искренна -> нещо което е важно според мен в 1 връзка.
извода :arrow: ако обичаш човека до себе си ,ако държиш на него ,не бива да позволяваш такива случки.