PDA

View Full Version : Костюм

DA_Evil
04-10-2006, 15:29
Значи кажете дали ви харесва идеята за костюм за абитуриентска... :? : черен костюм спортен със метални копчета...и тениска....дайте идея какъв цвят да е тениската :? имах идея за черна, но всички ми казват че не било добре :-k + тъмни очила....кажете си мнението дали ше е добре и дайте някакви предложения [-o< мерси предв \:D/ арително

Dr. Kazimbutt
04-10-2006, 15:52
Не мислиш ли, че за бала трябва да си официално облечен, а не както в ежедневието?

aditu
04-10-2006, 15:56
da ideqta mi xaresva teniskata moje da e 4ervena ili takova matovo sinio mislq si 4e 6e e mn qko \:D/ Az li4no ako viq nqkoi pi4 oble4en taka i napravo 6e padna i s pri4eksta i s o4ilat ai sas si4koto mu perfektno prosto!!! :smt016 I taka de moje si4ko da sloji6 pod sakoto daje i da ima 6tampa na teniskata pak nqa da e zle 6tom e sporten kostum.Aide uspex sigorna sam 4e 6e izglejda6 super na bala :smt006

lainagovna
04-10-2006, 16:49
потърси в датата снимки на абитуренти и реши сам (форума де)

04-10-2006, 17:44
Значи кажете дали ви харесва идеята за костюм за абитуриентска... :? : черен костюм спортен със метални копчета...и тениска....дайте идея какъв цвят да е тениската :? имах идея за черна, но всички ми казват че не било добре :-k + тъмни очила....кажете си мнението дали ше е добре и дайте някакви предложения [-o< мерси предв \:D/ арително
Vaaiiiii! :mrgreen:
Maminoto to, selqnche. ;-)

favor_91
04-10-2006, 20:13
Намери си снимки на абитуриенти и реши сам кое е най-подходящо за теб !

lainagovna
04-10-2006, 20:25
е аз какво казах?>

Sabrina27
04-10-2006, 20:38
6to ne oble4e6 nqkuf 4eren kostum s 4erna bluza i 4erni o4ila (kakto v "Muje v 4erno) :wink:

FikyScHetOo
04-11-2006, 09:13
Като идея-има нещо готино, а за темиската мисля че ако е някакъв нестандартен цвят ще е по-добре. Така ще контрастира със черното и спортния костюм + темиска в готин цвят ще бъде готина комбинация. А за черна тениска- НЕ.

Qgodka_
04-12-2006, 08:04
На мен лично това ми звучи зле. Трябва да си по-официален и стилен, а не някакви тениски, метални глупости и спортни панталони, а и тия очила в 10 вечерта .... направо убиха рибата тотално. Разгледай разни колекции на видни моделиери и си подбери нещо, защото това, което си представяш е много далече от оноова, което би било наречено поне "хубаво" :wink:

х
04-12-2006, 10:46
зелена тениска... :wink:

FikyScHetOo
04-12-2006, 16:23
зелена тениска... :wink:
=D> Става