PDA

View Full Version : Moderated by W.I.M.: Как да му разкрия чувствата си ?

broken`dreams
04-10-2006, 18:51
zdraveite :wink: imam nujda ot suvet ot po opitnite 8) problema e 4e (nadqvam se da ne prozvu4i neskromno)no dosega nikoga ne mi se e nalagalo da obqsnqvam na nqkoe mom4e 4e imam 4ustva kum nego a sega sum v polojenie v koeto ujasno mn haresvam edno mom4e ot ve4e 3 meseca i nie izlizahme vednuj i t.n govorim si vsqka ve4er v icq i az iskam da mu kaja za 4ustvata si nai nakraq za6toto ne izdurjam pove4e :roll: 4udeh se dali po icq ili da izlezem oba4e vse mi se struva 4e 6te e po dobre na 4 o4i vupreki 4e nz kak 6te reagiram ako otgovora mu e otricatelen :roll: no vse pak nz to4no po kakuv na4in da mu kaja za 4ustvata si i da go popitam dali moje da stane ne6to mejdu nas :oops: moje da vi se stori sme6no ili da mi kajete e to trqbva da mi doide otvutre no ne mi se e slu4valo s drugo mom4e tolkova da se zaburkvam 4e 4ak da ne znam kakvo da kaja i me e strah da ne kaja ne6tata po glupav na4in zatova vi molq da mi kajete vie kak bihte formulirali ne6tata ako iskahte da kajete na nqkogo 4e imate 4ustva kum nego i iskate da znaete dali imate 6ans s nego :? za6toto repliki ot sorta na "haresvam te imam li 6ans s teb" ili ne6to ot sorta zvu4at malko kato na nqkoe detence ](*,) uf nz ve4e nadqvam se nqkoi da dade edno ramo s nqkoi i drug suvet nadqvam se da me razbirate :roll: samo da kaja 4e sum na 16 a mom4eto e na 17 i e dosta zrqlo za vuzrastta si :P blagodarq prevaritelno na vsi4ki

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§

Krem4eto
04-10-2006, 18:57
Кажи му: "Трябва да ти кажа нещо важно!(чакаш отг.)Аз те харесвам и искам да сме гаджета" без да те е страх от отрицанието да не ти пука!Ако ти отговори отрицателно кажи "Ми добре"!И това е без да се безпокоиш!

ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
04-10-2006, 19:08
mi mislq 4e trq da mu go kaje6 direktno bez zaobikalki napravo v o4ite nqma zna4enie kak 6te go formulira6 vajnoto e da e iskreno USPEH \:D/ \:D/ \:D/

04-10-2006, 20:13
Според мен не трябва да му го казваш директно в очите а чрез някакви закачки и забивки...нз поне а зтака мисля успех :)

PLAYBOY4O
04-10-2006, 20:20
Според мен не трябва да му го казваш директно в очите а чрез някакви закачки и забивки...нз поне а зтака мисля успех :)
Точно!!Много правилно!!Така трябва да постъпиш и според мене почни първо с догатки и закачки пък той би трябвало да се сети, освен ако не я някъв пълен тъпак!!ама сичко ще е ОК!!!Аре успех и пиши ко е станало !! :lol:

LP_girl_14
04-11-2006, 09:25
Ми или му го казваш право в очите,казваш му всичко дето чувстваш,ама съвсем сериозно!Не е препоръчително да използваш реплики като"Искаш ли да станем гаджета" 8-[ Няма от кво да се притесняваш,просто бъди искрена и със себе си и с него.Не е срамно да се изпитват чувства.А пък ако искаш може просто да го целунеш и да оставиш нещата да се развият от самосебе си :smt008

Fat_phil
04-11-2006, 09:54
[-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X

ne sum suglasen s nikoi!!! kakvi sa tiq raboti "iskam da sme gajeta" ili mu kazvash vsi4ko v o4ite???ne smqtate li 4e e malko priburzano da izleznat i tq da mu kaje:"are da sme gajeta" ?

ta vij sega moq suvet e sledniq:

izlezte , nakondri se ,druj se normalno (bez gluposti), gledai po mrusnishki (vse edno iskam da te izqm,no v sushtiq moment LEKO nedostupna ;) ) podhvurli mu nqkoi drug komliment taka 4e malko da go nakarash da se zamisli.nikoga ne otgovqrqi s po edna duma (da,ne) vinagi gledai da uduljavash otgovorite si da pitash i ako vsi4ko tova e izpulneno i ako mom4eto te haresva tova shte da go nakara 100% sam da deistva i nqma da ti se nalaga da go svalqsh :)

pipi`e`golqma
04-11-2006, 11:26
:smt008 :smt008 :smt008 И тФа е. От реакцията му вече си правиш изводи

tedy1_baby
04-12-2006, 10:39
pyrvo razberi vsi4ki strani na haraktera mu,za da si sigurna,4e ako se polu4i,posle nqma da syjalqva6.ako iska6 razpitai biv6ite mu gadjeta 6to za 4ovek e.s dve dumi-razu4i go.sled tova,ako si dovolna ot rezultata,izlez s nego i "prosto ei taka" go popitai za lubovniq mu jivot-kogo haresva,tyrsi li si gadje i ei takiva raboti.ako rabotata potrygne,nqma kakvo da 4aka6.vednaga mu kaji ne6to ot sorta na:"simpati4en si mi",a o6te po-dobre:"mnogo dobra kompaniq si.4ak ne iskam da se razdelqm s teb.pyk si i krasiv"i mu izprati edna obob6tava6ta usmivka :) .taka toi 6te razbere,4e si go haresala.ako e tolkova "zrql za vyzrastta si"kakto tvyrdi6,toi vednaga 6te razbere 4e go haresva6,i ako i ti mu haresva6 6te ti predloji.kysmet

ExTr3m3_GiRL
04-12-2006, 10:56
[-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X

ne sum suglasen s nikoi!!! kakvi sa tiq raboti "iskam da sme gajeta" ili mu kazvash vsi4ko v o4ite???ne smqtate li 4e e malko priburzano da izleznat i tq da mu kaje:"are da sme gajeta" ?

ta vij sega moq suvet e sledniq:

izlezte , nakondri se ,druj se normalno (bez gluposti), gledai po mrusnishki (vse edno iskam da te izqm,no v sushtiq moment LEKO nedostupna ;) ) podhvurli mu nqkoi drug komliment taka 4e malko da go nakarash da se zamisli.nikoga ne otgovqrqi s po edna duma (da,ne) vinagi gledai da uduljavash otgovorite si da pitash i ako vsi4ko tova e izpulneno i ako mom4eto te haresva tova shte da go nakara 100% sam da deistva i nqma da ti se nalaga da go svalqsh :)

Съжалявам, че цитирам ама това все едно аз съм го писала :-D Абсолютно вярно и точно =D>