Влез

View Full Version : Moderated by W.I.M.: Срамежлив съм, има ли начин да отпусна?

flying_jo
04-10-2006, 20:41
Zdraveite hora.Imam edno malko problemche.Az s1m sigurno nai sramejlivoto momche i ne moga da razgovam s nikoie momiche po kakvato i da e tema.Mojete li da mi kajete nqkayv nachin po koito moga da se otpusna v kompaniqta na moiche.PLS HELP :?

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§

midnight...
04-10-2006, 20:51
ми бъди себе си, то ако за всичко имаше формула....

Barbaronka
04-10-2006, 20:57
Da ne ti puka! :lol:

Estranged
04-10-2006, 21:01
Мисли за момичетата като за приятели, като за начало. Оттам е много по-лесно да флиртуваш.

Atika
04-10-2006, 21:20
Shte go izrastesh .. kolkoto po rano tolkova po dobre .. badi takav kakvto iskash ..

teenkopele
04-10-2006, 21:25
Zdraveite hora.Imam edno malko problemche.Az s1m sigurno nai sramejlivoto momche i ne moga da razgovam s nikoie momiche po kakvato i da e tema.Mojete li da mi kajete nqkayv nachin po koito moga da se otpusna v kompaniqta na moiche.PLS HELP :?

Както вече казаха, бъди себе си...
Изправи се срещу страха си. :)
Успех. :wink:

SLaDkO_Mi6Le
04-10-2006, 22:21
ами като за начало не се страхувай.опитай се да го преодолееш този страх!не се срамувай от нищо и когато си с някое момиче се отпусни и забрави за това и давай подхвани някое тема и готово,то от там трагва всичко:) спокойно!БЪДИ СЕБЕ СИ!:) УСПЕХ :) 8) 8) :lol:

ht_7j
04-10-2006, 22:23
Kato za nachalo zapochni da govorish s momicheta blizki do teb. SS takiva, s koito se vijdash po-chesto, dali v uchilishte ili na ulitzata. Postepenno govorete poveche i poveche na razlichni temi. Sled tova probvai da govorish s dve ili poveche na edno mqsto za neshta, koito gi vylnuvat (ot razgovora shte se razbere). I taka sistemno govori s poveche za po-dylgo vreme i predi da se usetish, shte si prevyzmognal tozi sram. Pri vsichki sluchai trqbva da syberesh smelost i da se zadeistvash. Sam pyrvo trqbva da si pomognesh. Uspeh!!! :-)

Shantav^dakel
04-10-2006, 22:24
Малко е кофти да кажеш беди себе си и точка.
По-добре започни да тренираш в чата например. Там няма да те е срам и да се притедняваш, пък и не познаваш момичето. Така ще видиш на какви теми можеш да си говориш с момичетата, от какво се интересуват и така нататък. Пък после ще станеш и по-нахакан на живо. ;)

Night_Knight
04-11-2006, 08:36

Пробвай с алкохол. :mrgreen:

Ей, ей, да не прекалиш!!! :lol: :lol: :lol:

4офи
04-11-2006, 09:33
Верно с алкохола става , ма наистина не прекалявай . Аз бях също така срамежлив и дори да почне да ми говори момиче , отбивах темата и се махах #-o Първия път пиинах умерено колкото за настроение и започнах да се увъртам около една пичка и тръгна работата , пък и след малко е целунах ей така , щото не ма слушаше главата и видях че не е страшно.Тя пък се растопи и т.н. (пак казвам не мъртво пиян да ти личи , а леко весел) O:) После ходихме една седмица и тя замина за Испания. И следващите няколко забивки ми бяха с помоща на алкохола , но сега вече нямам нужда от него тъй като добих нужното самучувствие и опит :D :D :D

CVETELLINA
04-11-2006, 11:59
ми няма от какво да се притесняваш,просто бъди себе си,говори само неща,в които си сигурен,усмихвай се,и се дръж нормално...и то със времето ще преодолееш страха си! Успех
:wink:

mindblock
04-11-2006, 19:08

Пробвай с алкохол. :mrgreen:

Ей, ей, да не прекалиш!!! :lol: :lol: :lol:

Ех зе ми думите от устата. Аз така започнах...

ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
04-11-2006, 19:31
draj se kolkoto se moje po estestveno za da te opoznae edin 4ovek i da te haresa trea da si sebe si :) KASMET :)

Mem0reX
04-12-2006, 10:08
draj se kolkoto se moje po estestveno za da te opoznae edin 4ovek i da te haresa trea da si sebe si :) KASMET :)

Mili4ka...:) Vinagi suglasen s teb :]

ATAKABG
04-13-2006, 01:40
Хора,не разбрахте ли,че ВЪЗМОЖНО НАЙ-ТЪПИЯ СЪВЕТ Е "БЪДИ СЕБЕ СИ"! АМА НАЙ-ТЪПИЯ СЪВЕТ!
Нищо не значи това на практика. Какво значи "да бъдеш себе си"? Ето,тоя пич (автора на темата) е притеснителен. Е,ако "бъде себе си" няма ли да бъде притеснителен? И въобще в почти всяка тема съветвате хората с тоя съвет и се получава много смешно,защото на практика този лаф няма приложение в живота,любовта и прочее.

По темата - като се притесняваш гледай преди да идеш на среща с момичето или да я заговориш да се отпуснеш,да изглеждаш спретнат и като се видите дръж главата изправена и гледай мацката в очите. И се усмихвай! Ако толкова се притесняваш остави я в началото тя да говори. През това време се опитай поне малко да се успокоиш. Слушай я кво говори тя,все нещо ще ти хрумне,нали? И най-важното усмихвай се,говори,разказвай и нещо,похвали се,ако трябва!

Вариантът с пиене преди среща с момиче също не е лош. Стига да не се напиеш като куче де! Но действително малко алкохол повдига настроението и увеличава смелоста на човек.

Ако не сте на среща,а просто искаш да се запознаеш с нея важи същия принцип,но все пак с разликата,че трябва първи ти да я заговориш и да се поинтересуваш от нея. А и не е лошо да има кой да ви запознае.

Ако толкова се притесняваш да се запознаваш с момичета (което всъщност е нормално донякъде),пробвай в чата или в интернет сайтовете. Там по-лесно и непритеснително се общува. После си правите една среща някъде в центъра на кафе примерно,изпълняваш съветите,които ти написах по-горе и се молиш да стане. :-D

Mem0reX
04-13-2006, 08:50
O da Irc i Net-a ...Tfa pak sux ot sekude izpital sum go :]] A kolkoto do tfa ..."Budi sebe si" do nqkude si praf :] No ako e sramejlif ...Po dobre da bude sramejlif ot kolkoto da se prai na idiot ne mislish li ?!?

ATAKABG
04-14-2006, 05:45
Не е баш така. Зависи на какво момиче ще попаднеш. Има и доста готини и свестни мацки в чатовете. Не са само грозотии или некви злета :mrgreen: А и кво пречи,ако се познавате от преди това,ама ти е малко неудобно да я сваляш "face to face", да си лафите в чата и оттам да стане заигравката...и после като си спретнете една срещичка да се забиете?
А тва за "Бъди себе си" 100 % твърдя,че е най-малоумния съвет. И на практика няма никакъв смисъл.