View Full Version : Разкажете своята история
Напишете смс-а който, винаги когато прочетете ви натъжава.
Разкажете и защо.
Krem4eto
04-11-2006, 17:45
Ами нещо от стила "Приятно спинкане..." обаче го изтрих!За да забравя момчето,което го написа и се получи!!!
dai da se razdelim,shtoto ne si pasvame :( tova e ujasno-bila sam malka za nego az sam na 15.2g,a toi na 15god i 6 meseca..a 7 meseca bqhme zaedn-prichinata e druga,ama nz kakva e ,ne kazva :-&
Barbaronka
04-11-2006, 18:02
Mi ne sa mi prashtali sms-i koito sa me natujavali .. vse hubavi sms-i sa mi prashtali.. :mrgreen: 8) :mrgreen:
mnogomili4kata-sf
04-11-2006, 21:57
Има 1 смс...който аз съм пращала и ми е много скъп...в смисъл... носталгия:
Две сълзи от очите се стичат,
две сълзи не знаят как да спрът,
тези сълзи знай,че още те обичат
и все за тебе ще текът.
MiMiLoTaAaA
04-11-2006, 22:09
"Mili4ka preosmislih ne6tata iskam da s1m samo s teb" tova e sms praten ot mom4eto koeto obi4am moje bi sled kato si namerih drug i vidq 4e nqma ve4no da mu hodq podir g1za , a adski mn iskah da mu kaja i az iskam da s1m s teb , ne me be6e strah :( ](*,) ](*,)
penywise
04-12-2006, 07:27
Ужасния СМС..
"оt utre nikv0 svinsk0!"
И аз ей така 3 дена - :smt010
то си е за траур! [-(
SMS-a sus smetkata za meseca e dosta depresira6t..
ot biv6iq:
az go pitam kak q kara s novoto si gaje
a toi otgovarq :
.....Zaedno sme .Gotina e no 4estno kazano nqmam 4uvstva ma pone ne mi e sku4no
ot biv6iq:
a toi otgovarq :
ho.. brutalno.. :-s
ot biv6iq:
a toi otgovarq :
ho.. brutalno.. :-s kum koi
kum neq ili kam men
Fat_phil
04-12-2006, 07:37
buuuu ima mnogo takiva smsi koito mogat da te natujut no nai-tupiq beshe za rdto mi ot edna moq priqtelka (4estitit rojden den ,nqma da te zanimavam s komersialni gluposti a shte ti pojelaq da me zadbravish i da me iztriesh ot mislite i surceto si) i az ei taka :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: (kato se ima predvid 4e tq ne e nqkoq slu4aina ako se seshtate :wink: )
basi tupiq sms za rd puuuuuuuuu!!! :D
buuuu ima mnogo takiva smsi koito mogat da te natujut no nai-tupiq beshe za rdto mi ot edna moq priqtelka (4estitit rojden den ,nqma da te zanimavam s komersialni gluposti a shte ti pojelaq da me zadbravish i da me iztriesh ot mislite i surceto si) i az ei taka :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: (kato se ima predvid 4e tq ne e nqkoq slu4aina ako se seshtate :wink: )
basi tupiq sms za rd puuuuuuuuu!!! :Dwow taq priqtelka e dosta mila
Fat_phil
04-12-2006, 07:41
nali mnogo tupo!!!!!! tq ne e samo priqtelka de, bivsha LUBOV 1vata i edinstvena do sega!!!
Fat_phil
04-12-2006, 07:44
ne si zaslujava pi4
oooooooooo vqrvai mi 4e nikoe momi4e ne si zaslujavashe pove4e ot neq !!! no tq ve4e si e jenena ,detence ima i taka!!! sega sme samo priqteli :shock: malko tupo zvu4i no tova e polojenieto:)
Life Goes On
ot biv6iq:
a toi otgovarq :
kum neq ili kam men
abe i dvete.. abe brutalno si i kum 2-te ama me kefi 6e si go zapi6a.. :mrgreen:
ot biv6iq:
a toi otgovarq :
kum neq ili kam men
abe i dvete.. abe brutalno si i kum 2-te ama me kefi 6e si go zapi6a.. :mrgreen: qvno haresva6 brutalni sms ima o6te
^MaLkOtO^ZlO^
04-12-2006, 07:51
samo az li ne sum polu4avala surcerazdiratelni smsi?! mene edinstfeniq sms koito me natujava e ot maika mi : "прибери се по-рано. важно е." i az ne go zeh naseriozno a se okaza 4e lelq mi e katastrofirala s muja si i deteto im :((
ot biv6iq:
a toi otgovarq :
kum neq ili kam men
abe i dvete.. abe brutalno si i kum 2-te ama me kefi 6e si go zapi6a.. :mrgreen: qvno haresva6 brutalni sms ima o6te
ne ostavay s gre6no vpe4etlenie :]]
ExTr3m3_GiRL
04-12-2006, 11:07
Няма sms, от който да се натъжавам :) всички ме радват. Е да, има смс-и, които ми напомнят за изминали моменти може би на тях се натъжавам :cry:
Jamalska
04-12-2006, 13:32
еми тъжни чак нямам..или поне не пазя такива...
Ей от тоя ми става гадно "Неземното изживяване!Много си те обичам,Инка,мерси за всичко..."
От едно момче,от Плевен с което дълго време се зарибявахме ама само чатърската и на един концерт в София той дойде и бяхме заедно и беше супер яко...Много си го обичкам ама не мога да поддържам връзки от разстояние... :(
"Какво ще кажеш да си останем само frDs ?" ....
простуу н0у коменТ :(
ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
04-12-2006, 19:49
Mi zavisi ot koi e SMSa i kakvo e sadarjanieto ima mn deto sa me natajavali i mn deto predstoi da me natajat :)
Mmm vseki hubav sms ot nqkoi 4ovek kogoto nqkoga si obi4al natujava po nqkakuf na4in...
Ами много са sms-ите, които насълзяват очите ми всеки път когато ги погледна отново. Ще споделя няколко, защо пък не...
"Честит празник, мила! Желая ти да откриеш голямата си любов и да бъдеш много happy, защото мисля, че го заслужаваш! Пращам ти много целувки" - на един самотен Св. Валентин, пратен от бившото ми гадже, с което се бях разделила 4 месеца по-рано...
"Мррр, сега няма изобщо да излизам онлайн, но ми се иска да кажа все пак едно "Лека нощ!" и "Горе главата!" - наистина страхотен екип сте се събрали и конференцията ще се получи страшна! Сега ми се иска да бях помагал повече... и ми се иска да можех да съм сигурен, че не те събуждам със стадо SMS-и само защото ми се е приискало да ти кажа лека нощ! :-)" - два дена преди самата конференция, когато аз като един от координаторите направо бях луднала. Прати ми го един много добър приятел, който винаги успява да окаже страхотна морална подкрепа и да ти каже, че не просто заслужаваш да си щастлив ами и ще бъдеш!
"Всичко е наред - ти си най-красивото момиче на планетата и аз много те обичам! :-) Целувка." - от приятелят ми в един отвратително тъжен за мен ден, изпълнен с гадни проблеми...
KRaLiCa_na_OrGaZmA
04-13-2006, 19:25
Напишете смс-а който, винаги когато прочетете ви натъжава.
Разкажете и защо.
едно неповторимо лято ,
сега си ти за мойта есен ,
по тялото ти има злато ,
останало от сън небесен.
той трябва да се води за любовен смс но още като ми го пратиха ми подейства депресиращо нз що .
sweety_hope
12-26-2006, 23:37
Sms-a s koito me zarqza gadjeto mi:"Mnogo mislix i re6ix 4e 6te e nai-dobre da sk1same za6toto taka samo se izm14vame.Nadqvam se da si ostanem priqteli''
Abe tova na kraq izre4enieto e dosta banalno i t1po-ne 4e e nevazmojno da sme priqteli,ama za6to vseki tova povtarq(ne 4e na mene mi go povtarqt-ne sa me zarqzvali dr p1t)okolo mene-iskam da b1da s toq ili onq samo pr , ili p1k''ama az go 4uvstvam kato pr''.......
"Лека нощ миличко.. Обичам те!..." тва беше един смс от момиче, което обичах, а тя се отнесе мн кофти с мен и нз може би затова ме натъжаваше, но вече го изтрих...
strange__
12-27-2006, 06:41
Не искам да пиша смс-а,защото не искам и да допускам дори и минималната възможност той да бъде прочетен от неподходящия човек :!: Самото съобщение го изтрих преди много време и не знам дали съжалявам-от една страна-да,но от друга-така беше по-добре...а ме натъжава,защото ми напомня за многото грешки,които допуснах тогава :roll: Всъщност той не беше нищо,което е способно да те натъжи или поне на пръв поглед за околните е така,но за мен значеше много...едно е сигурно-никога няма да забравя написанато в него и мога да го цитирам дословно дори и след толкова месеци и винаги ще го пазя в сърцето си,дори и за телефона ми отдавна да е мит :idea: :?
He3HauKa
12-27-2006, 07:24
,,lipshvash mi ''
HopeLesss
12-27-2006, 07:47
"Щастлива двойка сте - дано и аз мога някога да бъда пак щастлив с теб" - смс от бившия... явно ни е видял със сегашния ми приятел и това го е накрало да ми го прати :roll: Иначе има и много други смс-и които ме натъжават...
Octofunk
12-27-2006, 07:57
Аз си трия всички смс-и
CVETELLINA
12-27-2006, 08:14
Почти всички смс-и от това момче ме натъжават,но този е.... :cry: като се има напредвид,че вече не сме заедно... :?
"МилуууууУуУуУуУуу ужасно много те обичам!{P}{P}{P}{P}{P}{PP}{{P}{P}{P}{P}" ...
sexY_mackA90
12-27-2006, 08:32
Еми преди 2 години получих смс на нова година от тоговашния ми приятел които обичах ужасно многу: "Желая ти всичко най най-хубаво, много любов и много момчета макар че ти си толкова красива че ще си намериш много бързо друг..сажелявам че ти го казвам точно на н.г. но най-добре е да скъсаме..Дано намериш щастието си с някой друг!Обичам те и Ч.Н.Г." Всяка вечер го чета и рева като луда :smt010
BeBencEto
12-27-2006, 08:50
за момента няма смс-и,които ме натъжават...поне..така си мисля..преди имах смс-и..които си пишехме всяка вечер с един човек...въпреки че седяхме до късно в скайп...и после карахме на смс..докато не заспим..после,когато исках за залича всичко за този човек..ги триех един по един,четейки ги..е едва ли имаше смс,за които да ме е боляло толкова много сърцето,когато съм ги трила..но сега като погледна назад..не изпитвам болка..само се дразня на себе си,че съм била такава глупачка...