Влез

View Full Version : Първата ЛЮБОВ ''рЪжда не хваща'' ?????

sexy_play_baby
04-11-2006, 18:38
сЪгласни ли сте с твърдението че пЪрвата ЛЮБОВ ''рЪжда не хваща''??

според мен е така защото първата любов в най-искренна и силна и не би трябвало всеки човек да забрави първите истински любовни трепети

LyLa
04-11-2006, 18:39
при мене обаче си хвана ръждата

`Death`Whore`
04-11-2006, 18:43
Истинските чувства хващат ръжда, обаче пак ги има.

^MaLkOtO^ZlO^
04-11-2006, 18:46
xva6ta opredeleno...daje ve4e ne si spomknqm kva to4no be6e purvata golqma lubov

Stanny
04-11-2006, 18:55
Първата ми истинска Любов беше когато бях на 13 :smt007

Glezlata
04-11-2006, 19:05
Ooo moqta vuob6te ne e hvanala.Ve4e 2 godini i vse o6te sme si...dosta blizki :lol:

IdontGiveAfuck_
04-11-2006, 19:17
emi spored mene purvata lubov hvashta rajda,zashtoto nikoga neznaesh kakvo shte ti podnese jivota po natatuka...moje da si bil vluben super mnoo v nqkoi chovek no sled vreme taka ili inache vruzkata vi se prekusva i ti sreshtash nov chovek s novi interesi novo povedenie suvsem razlichno prekarvate vremeto si i si vluben no v razlichen chovek i tochno tva che e razlichen te e nakaralo da se vlubish v nego a i kakto nqkoi se izrazi che purvata my lubov e bila na 13 ..na 18 naprimer shte q chyvstva po suvsem razlichen nachin zashtoto togava shte ima suvsem dr koncepciq za neshtata....i taka ti se vlubvash v razlichni hora i lubovta ti s tqh e unikalna i e samo za vas dvamata nemojesh da gi supostavqsh i ai moje bi kolkoto po zrql stavash tolkova po-silno yseshtash lubovta:)))

ExTr3m3_GiRL
04-11-2006, 19:30
Твърдението си е доста вярно :) Първата, истинската любов според мен не може да хване ръжда :-k остават си чувствата и когато видиш бившия си към който си изпитвала толкова силни чувства...незнам...нещо сякаш трепва в теб :smt007 и аз не мога да го обясня точно, но остава поне привличането! Ако той след няколко години ти е безразличен и като го видиш все е едно е непознат тогава за каква толкова истинска, искрена и силна първа любов говорим :-k :-s

light_purple
04-11-2006, 19:31
O,hva6ta hva6ta

Stanny
04-11-2006, 19:39
Твърдението си е доста вярно :) Първата, истинската любов според мен не може да хване ръжда :-k остават си чувствата и когато видиш бившия си към който си изпитвала толкова силни чувства...незнам...нещо сякаш трепва в теб :smt007 и аз не мога да го обясня точно, но остава поне привличането! Ако той след няколко години ти е безразличен и като го видиш все е едно е непознат тогава за каква толкова истинска, искрена и силна първа любов говорим :-k :-s

Това е вярно :wink:

ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
04-11-2006, 19:48
ne mislq 4e trepetite 6te se zabravqt no ne moje ve4no da ti4a6 po gyza na 4ovek koito ne te haresva sre6ta6 dr haresva ti i zabravq6 za minaloto
i parvata liubov se zabravq

strange__
04-11-2006, 19:52
Не хваща...а ако хване не е била истинска ;-) Това е спомен като всеки друг.И този спомен те е научил на много неща,защото това е първото истинско чувство,което изпитваш към човек от противоположния пол.И без значение дали е била споделена или не тя със сигурност оставя своя отпечатък върху отношението ти към любовта като цяло :roll:
Аз моята първа любов я преодолях,но определено не съм я забравила...беше толкова разтърсващо и хубаво,а същевременно толкова болезнено :-k А в момента с въпросния човек сме мн близки ,всичко сме си казали ии абе сега ми е приятелче,но едва ли ще забравя колко мн плаках за него :?
Абе с една дума...старата (първата) любов ръжда не хваща :wink:

sladkoto_Eli
04-11-2006, 20:00
и според мен е така...мисля че винаги има някакви чувсва...и при мен е така :oops: :smt016 :smt005

Krem4eto
04-11-2006, 20:06
А бе хваща!Аз вече не го харесвам/обичам!Отдавна съм го забравила и само си спомням,колко се срамувах от първата целувка :oops: :-D беше много интересен момент,това!Но определено хваща ръжда!

LP_girl_14
04-11-2006, 20:11
всеки човек е различен.Едни са много влюбчиви,други пък обичат истински само веднъж в живота си,за трети пък всяка следваща любов е по-силна и по-истинска.До някъде трърдението е вярно,но пък аз лично дори не трепвам когато видя първата ми любов.При мен поне е хванала голяма ръжда,незнам при останалите... :mrgreen:

GreenLadyM
04-11-2006, 20:11
"Vsqka sledvashta lubov e po-silna"

flying_girl
04-11-2006, 20:13
Ako e bila pyrvata naistina silna i iskrena liubov....ne se zabrqva opredeleno[/list]

air_J
04-11-2006, 20:18
Той спомена за нея си остава, но чувствата не! Аз все още си спомням първата си любов, но мога най-категорично да заявя, че много отдавна липсват каквито и да било любовни чувства. :-({|=

KRaLiCa_na_OrGaZmA
04-11-2006, 20:21

според мен е така защото първата любов в най-искренна и силна и не би трябвало всеки човек да забрави първите истински любовни трепети

ami ne 4e ne hvashta hvashta obache kato vidq " pyrvata liubov " me pobivat nekfi trupki

DeziRe
04-11-2006, 20:23
da TAKA E !

penywise
04-11-2006, 20:54
при мене така хубаво ръждяса, че няма и мръдне повече никога!
да гние - не ми пука

"Vsqka sledvashta lubov e po-silna"

Ъъъъ... на чист български - Бул Шит

:roll:

veselka_15
04-11-2006, 20:55
Hva6ta hva6ta 80%

pitbullbg
04-11-2006, 20:56
hahaha fa6ta neemiii 4ak ne moi se vidi ot rajda... xaxa :lol:

Sunny_stz
04-11-2006, 20:57
Vqrno e purvata lubov rujda ne hva6ta -pone za men!Purvata mi lubov be6e tolkova istinska i vulnuva6ta,nikoga nqma da q zabravq!I sujalqvam ,4e az napravih taka 4e da ne se vijdame ve4e,otkazah vsqkakva vruzka s nego za da go zabravq!I vse pak ne uspqh!

penywise
04-11-2006, 20:57

нЕма толко ръждопреубразовател на тоя свят :mrgreen:

pitbullbg
04-11-2006, 21:01

нЕма толко ръждопреубразовател на тоя свят :mrgreen:
xaxa mi moje pri men da ne e bila takava 6toto kat e parva si tap... bez opit i posle kat se zamisli6 sled kato si poumnql taka da kaja i 4ak se 4udi6 kak e stanalo pfff... ama kfotoi :lol: malko rabotata e kato pri borbata s ku4eta ama drruga tema :wink:

IKisseDAGirL
04-11-2006, 21:54
може би не първата, а първата истинска :wink:
просто при някои хора двете съвпадат :roll:

penywise
04-11-2006, 21:58

ми... честито - приготви се целия ти живот да бъде изпълнен с "неистинска" любов...

а как ще определиш именно "истинската" - това май остава въпрос без отговор

McFaraOnA
04-11-2006, 22:21

Съгласен съм с теб 8) :wink:

belluci
04-12-2006, 04:13
hva6ta,no estestveno spomena ostava.

n0mak
04-12-2006, 07:12

be.. taq moita purva lubov puk na mene mi dokarva gazove... :-#

04-12-2006, 12:00
йксдхаксдйа

04-12-2006, 12:02
сддаса

Fat_phil
04-12-2006, 12:03
1vata lubov hvashta rujda, gnie no ne se zali4ava ;)(tova shte re4e 4e otslabva plamuka no malko mu trqbva da se zapali nanovo ;) )

Danielle
04-12-2006, 12:16

i pri mene... pomnq q purvata lubov.. qsno si q spomnqm no hich ne me valnuva... beshe ko beshe.. pak i togava beshe tupo :)

machoka
04-12-2006, 12:27
хЪхЪ, а де, ми като не си спомням коя ми беше първата любов? :roll: :D

Тези бабини дивотии ги оставете вие, ако живота ни беше розов като приказка, повечето красиви поговорки щяха да са истина. Уви, не е така, и съм благодарен на Господ за което, защото представяте ли си каква скука щеше да бъде живота ни в този случай?

Е да, за някои е вярно твърдението - хора всякакви - примерно се женят и си живеят щастливо до края на дните си..има ги, но колко малко са те..

teenkopele
04-12-2006, 12:41
Истинските чувства хващат ръжда, обаче пак ги има.

Аз съм на същото мнение. :wink:

Боровинка
04-12-2006, 12:51
Ами моето мнение е някъде по средата!Първата любов е една от най-запомнящите се и от нея се извличат най-много поуки.Но пък от друфа страна щом не си с този човек значи нямате чувства един към друг(е при мен не беше точно така).И все пак първата любое е историческа:)

Dharma
04-12-2006, 13:53
hva6ta rujda -horata se promeniqt i ne moje da bude tova, koeto e bilo. za vsqka lubov si ima vreme i kogato svur6i tova e kraqt :) za6to tolkova se fokusirav vnimanieto na 4ovek vurhu "purvata lubov" spored men vsqka sledva6ta e po-hubava ot purvata, za6toto si natrupal opit.

IKisseDAGirL
04-12-2006, 14:31

ми... честито - приготви се целия ти живот да бъде изпълнен с "неистинска" любов...

а как ще определиш именно "истинската" - това май остава въпрос без отговор
може и така да е, може и да не е
а ще мога да кажа че съм я открила чак в края на живота си - сега ще ти обясня защо :wink:

тази година по етика и право учихме един мит (не помня точно от къде е произлязъл и кой го е измислил, но ми се струва по-верен от всичко, което съм чувала до сега за любовта)

съдържанието е горе-долу такова (sorry ако има някои неточности) :arrow:

в началото на земята хората са били от 1 общ пол - имали са по 2 глави, 4 крака, 4 ръце.. мъжкото и женското тяло били слети в 1 и били мн щасливи заедно.. по едно време обаче започнали а се бунтуват, защото не можели никъде да отидат без своята неразделна част, а искали да пътуват, да опознаят света, да срещнат и други хора :roll: било им омръзнало да са все заено.. накрая бог Еди-кой-си (не го помня:)) се ядосал и най-после разделил телата им
всяка половинка се втурвала щастлива нанякъде, смесвала се с тълпата и изчезвала някъде... изведнъж, когато усетили липсата на другия, вече било късно - не можели да се съберат, защото са били изгубени из огромната маса от хора :? настъпил огромен хаус - всеки искал да си върне другата част, но не успявал.. И оттогава всички хора по света търсят неизменната част от себе си, своята перфектнодопълваща се половинка :roll:
често се случва да я объркаш - да си помислиш, че някой е липсващото парченце от пъзела, а всъщност да не е.. разбираш, че не е в момента, в който се осъзнаеш, в момента в който изстинеш към този човек
и тогава просто продължаваш търсенето :roll: не е задължително да откриеш човекът за теб в този живот.. може да ти отнеме няколко живота - и това е Смисълът поради който все още си тук :wink: чак
когато настъпи краят на живота ти можеш да узнаеш със сигурност какво е станало и дали си постигнал целта си - ако още си влюбен/а в този, когото си срещнал преди 10/20/30..50 години, значи наистина е така :)

няма какво повече да добавя, горното обхваща всичките ми схващания относно този въпрос

kAdrOkoSkA
04-12-2006, 14:41
Ако е ИСТИНСКА - и да искаш, няма да хване ръжда. Ако забравиш и всичко отмине и нищо не остане... тогава просто не е била истинска твоята любов :!: [-X

He3HauKa
04-12-2006, 18:05
E pri vseki e razlichno.Pri men trypkata vse oshte q ima :smt016

sexy_dizzy
04-16-2006, 13:25
Глупости,първата любов хваща ръжда.Просто винаги първата любов е някак си,как да обясня,просто все още си неопитен в това отношение,знаеш че усещаш нещо,за което си чувал че наричали любов,но тепърва започваш да осъзнаваш симптомите на любовта.
Всяка следваща любов е по-силна.Поне при мен е така.Всеки път си казвам"този път съм влюбена истински."Да бе!
Но мисля че най-накрай покрай тези много влюбвания,намерих човек когото да обичам!

tainstvenata
04-16-2006, 16:21
emi moita ne be6e spodelena ama ... nikoga nqma da e zabravq .. nz

Fallen`Angel
04-16-2006, 16:29
Моето мнение е, че "ръжда не хваща", защото това чувство никога не е изпитвано до сега, защото е непознато за човека, които я изпитва за пръв път.Никога няма да забрави чувството, което го е сполетяло когато е видял момчето/момичето и това ще остане завинаги в сърцето му.Малко по нагоре прочетох, че "пламъка ще загасне, но малко му трябва за да пламне отново".Вярно е, моята първа любов сега е с нейния приятел вече 2-ра година, обаче сме си приятели и си говорим и няма нищо, което да ни притеснява.Общо взето е това :)

04-16-2006, 17:26
Малко смазочно масло и няма да хване ръжда... :D

priti_kiti
04-16-2006, 17:43
i az mislq 4e ne fa6ta rujda. po-skoro 4uvstvata namalqvat no ne iz4ezvat napulno.

machoka
04-16-2006, 17:47
i az mislq 4e ne fa6ta rujda. po-skoro 4uvstvata namalqvat no ne iz4ezvat napulno.

Не, просто от любов чувствата се преобразуват в обич ;-)

S_L_A_D_U_R_K_A
04-16-2006, 21:52
Има нещо вярно!!!

bilka
04-17-2006, 16:25
Има нещо вярно!!!
Много вярно има даже!

air_soul
04-17-2006, 17:26

Disorder
04-17-2006, 17:34
Мисля, че не всички говорим за едно и също, защото има разлика между първата ти любов(в истинския смисъл на думата) и любов като първото ти гадже с което си се целунал да речем. Ако говорим за истинското чувство, то тогава е вярно, че не хваща ръжда. Може чувствата да намалеят, да се научиш да живееш с тях и времето да излекува болката, но все пак когато видиш този човек когото обичаш, нещо отвътре ти трепва. И всеки следващ път когато се влюбиш наистина е така, друг е въпроса, че някои хора рядко се влюбват, а други имат повече късмет. Ако забравяте чувствата които сте имали и дори не помните въпросния човек, то тогава със сигурност не сте го обичали истински, а говорим за поредния тийн флирт.

RoSsY88
04-17-2006, 17:46
Ами и ако на двамата им е първа любов...де да знам ама между мене и бившият ми още има някакви искри като се видим...

SmiLe_BaBy{P}
04-17-2006, 19:48

Амии .. по принцип ми харесва поговорката.Ама аз не помня дори името на пърата си любов така че ...... :-k

ThePainIsReaL
04-18-2006, 15:33
При мен поне е вярно . Първата любов не е хванала ръжда , дори сега (въпреки болката , която изпитах след раздялата ни ) като го видя и сърчицето ми се преобръща , но сила да го погледна в очите (камо ли поздравя ) нямам :?

Sanktum
04-18-2006, 17:13
Зависи, някои същества въобще не са способни да изпитат подобно чувство!

04-18-2006, 19:43
absoliutno suglasna sum s desorder.Nau4ava6 se da jivee6 s neq.Moje da ima nova mnogo silna liubov,koqto su6to da se formira v obi4 i tova izob6to ne e nevuzmojno,obi4ta su6to e mnogolika.Moje6 da obi4a6 silno razli4ni hora,koito si sre6tnal v ralzi4no vreme i koito sa bili ne6to osobeno vajno za teb po razli4en na4in,a ako si obi4al nqkogo istinski toi e bil prekaleno vajen za teb.
Samiqt fakt,4e spomenut go ima,4e se vru6tame kum nego s nqkakva toplota i melanholiq,(nezavisimo kak e zavur6ila tazi vruzka s 4oveka kum kogoto si izpitval tezi 4uvstva i nezavisimo,4e si sre6tnal nov,koito smqta6 4e obi4a6 bezkraino),pokazva 4e ne6to v nas tlee i sum sigurna,4e na vseki mu trqbva mnogo malko za da se razgori,ako go e imalo,drug e vuprosut koi si priznava i koi ne. :)Uzrqvaiki 4ovek,uzrqvat i 4uvstvata mu,stavat po-traini,po-zna4imi,po-silno,po-usmisleni,no spomenut po onova kum koeto za purvi put si napravil kra4ka i si go izjivql s cqlata mu radost i bolka suhranqva samoto 4uvstvo.I ako go e imalo,takova kakvoto si go vuzpriemal togava,kato ne6to silno,istinsko i veliko,to ne moje6 da go zali4i6,nito da go ugasi6.

DeSsY`
04-18-2006, 19:47
Странен ми е израза "първата истинска любов", защото истинската любов е единствена, няма първа втора и т.н. А и често пъти си мислим, че сме влюбени в някой, а после се питаме как сме могли да го харесваме ...

VukeHceTy
04-18-2006, 19:49
зависи от обстоятелствата и от самия човек..аз лично мисля че не хваща :D

JoroPP
04-18-2006, 21:03
abe nz az li4no sega mi e purvata lubov ,az poprincip gubq interesa si kum nqkoq za 1sedmica ako ve4e znam 4e sum q spechelil ma vslu4aq ne e taka i si li4i i tq e bila taka i dokato e hodila predi tva s nqkoi ne i e pukalo i si e pravila kvoto iska no sq neshtata sa suvsem drugi i 2ta si namerihme maistorite;0 i sq ni e gotino ma ni trqashe mn vreme za da si priznaem 4e zapo4vame da se obi4ame i daje ne sme si priznali napulno:)
I zapomnete ako ne rabotite nad vruzkata i zaduljitelno da q raznoobrazqvate shansa da vi e qko e 0 pulna 0 a i da q zapazite e tolkova
a i she vidite 4e kolkoto pove4e ste "vlubeni" tolkova pove4e she izpitvate fiz udovolstvie ot sexa.

KiLLeR_InSTiNkT
04-19-2006, 13:09
При мен отдавна "хвана ръжда", може би, защото много се променихме и бяхме далеч един от друг доста дълго време...

cveteto
04-19-2006, 13:25
Opredeleno ne hva6ta e i zavisi do kolko e bila lubov. Puk i dori da ne stane ni6to mejdu vas vinagi ostava edno ogromno priatelstvo koeto e bezcenno