View Full Version : Има ли смисъл?
Natali_vr
04-11-2006, 21:29
Преди време бях влюбена в едно момче. Това продължи около 2 години почти. Непрекъснато мислех за него, а той не. През тези 2 години излизах с други момчета, но винаги ги отрязвах с мисълта "Че те не са И." или по-скоро това беше нещо като оправдание. Приятелките ми често ми казваха,че където и да съм,с когото и да съм винаги аз ще се връщам към И. И преди няколко месеца срещнах П. Макар П. да не живее в моя град и да се виждаме по-рядко,с него имаме здрава връзка и го обичам много,както и той мен. До днес всичко беше почти перфектно... Но И. е намерил номера ми(той знаеше,че съм го харесвала) и ми се обади. Поиска да излезем на кафе и каза: "Искам да пробвам да върна времето" или нещо от сорта (не помня защото бях много изумена :) Преди мечтаех това да се случи...Но сега аз имам човек до себе си,човек,когото обичам. След телефонния разговор изпитах смесени чувства-не мога да преценя искам ли да бъда с И. след толкова време и дали няма да съсипя сегашната си връзка. От друга страна нищо не пречи да изляза с него и да се разберем веднъж завинаги... И започвам да се замислям дали приятелите ми са били прави,че винаги ще се връщам към И... Вие на мое място какво бихте направили? :roll:
penywise
04-11-2006, 21:33
Смесени чувства...
Тове е когато чисто новата ти кола падне в пропаст... но в колата е и тъщата...
Изясни си - "ти и той", или "ние и останалите" (мнението на приятелите и околните като цяло)
И... където си плюл вече - там не се връщай...
Никой не може да върне времето назад, а каквото е счупено, после и да го събираш...
LP_girl_14
04-12-2006, 07:47
Според мен този И. като е разбрал че вече си с друг,че си изградила една стабилна връзка,тогава в него се е пробудило нещо като чувство за притежание.Засегната е неговата мъжка гордост и той сега пак ще иска да е с теб.Ама къде е бил той през тези 2 години?Къде е бил когато си въздишала и тъгувала за него? Къде е бил когато си била сама,когато си искала да бъдеш с него?Ти казваш че обичаш сегашния си приятел.Не позволявай на едно изречение"искам да върна времето" да ти съсипе връзката.Остави миналото ,където си е било-зад гърба ти и живей за настоящето O:)
Според мен този И. като е разбрал че вече си с друг,че си изградила една стабилна връзка,тогава в него се е пробудило нещо като чувство за притежание.Засегната е неговата мъжка гордост и той сега пак ще иска да е с теб.Ама къде е бил той през тези 2 години?Къде е бил когато си въздишала и тъгувала за него? Къде е бил когато си била сама,когато си искала да бъдеш с него?Ти казваш че обичаш сегашния си приятел.Не позволявай на едно изречение"искам да върна времето" да ти съсипе връзката.Остави миналото ,където си е било-зад гърба ти и живей за настоящето O:) suglasna
bulgarche
04-12-2006, 09:15
"Според мене смисъл има, само в детската градина!"
ExTr3m3_GiRL
04-12-2006, 11:02
Това е LP_girl_14 го каза много вярно!!! Напълно съм съгласна \:D/
mnogomili4kata-sf
04-12-2006, 11:23
Освен и аз да кажа,че LP_girl_14 написа всичко необходимо по темата
Fat_phil
04-12-2006, 11:54
hhhhhhhhhmmmmmmm ot edna strana sum suglasen sus vsi4ki no ot durga?mislite li ot neina strana?
tova momi4e e bilo v mislite i 2 g tq go e jelala pove4e ot vseki drug........mislite li 4e ne i e lubopitno da probva s nego, da vidi na kakvo e sposobno momi4eto za koeto tolkova vreme e mislila?spored men dosta i se iska no v sushtoto vreme ne iska da zagubi i П. taka 4e tova si e Noj s 2 Ostrieta!!!
4estno kazano az bih poel riska da se vurna pri I.(zashtoto mnogo puti sum go pravil:ne vinagi si e zaslujavalo no 50/50 e polojenieto) na neino mqsno , no ne da zareja P. (i bez tova e ot drug grad)!
THINK IT OVER ;)
teenkopele
04-12-2006, 12:35
Малко сложна ситуация... :?
Според мен си остани със сегачния приятел. След толкова време И. се е сетил да те потърси?!? Незнам, но все си мисля, че едва ли не иска да замести някоя, с която е скъсал...факта, че след толкова много време се сеща за теб. Замисли се.
Как ще постъпиш, зависи само от теб. :)
Успех. :wink:
pitbullbg
04-12-2006, 12:48
Смесени чувства...
Тове е когато чисто новата ти кола падне в пропаст... но в колата е и тъщата...
Изясни си - "ти и той", или "ние и останалите" (мнението на приятелите и околните като цяло)
И... където си плюл вече - там не се връщай...
Никой не може да върне времето назад, а каквото е счупено, после и да го събираш...
mmda... i az sam na tvoito mnenie samo moga da kaja 4e ne znae6 kakvo iska6 se edno sq da mi zvanne biv6oto gadje i da mi kaje 4e iska da se vidim i da probvame i izvednaj da imam smeseni 4ustva kam sega6noto pri polojenie 4e mn q obi4am... 6to parvo ne kazvate na kolko godini ste ne da lajete a naistina da znaem nali da pi6em volb6te...