View Full Version : Обичам я страшно много,но си пада по по-големи :(
Помогнете хора кфо да правя ? Обичам я страшно много! Но пък тя казва че не иска да се занимава с малки защото били още деца! Тя е на 15 колкото мен и излиза с такива на по 19-20 години...А единствената и любов е била колкото нея но преди 1 година...Помогнете много искам да съм с нея !
ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
04-12-2006, 10:38
brat4e nema da stane s neq mersi 4e me priema6 kato tvoq dobra pr :) :P
E znam 4e e tka ama Nadejdata umira Posledna :) Emi dobra pr si mi i ti i Zuzi i Deni i Ina :)
След няколко години и ти ще станеш 'баткото с колата и парите', някак неусетно, повярвай.. и, да, по-лесно ще ти бъде с момичетата, но няма да е по-приятно от колкото ти е сега.
И знаеш ли.. наистина ще стане неусетно.. просто един ден ще си в колата , след дискотеката към 2 часа сутринта с компания и 'ново момиче', което си 'забил' в дискотеката и изведнъж ще осъзнаеш това, което ти казвам. Интересно е :D
penywise
04-12-2006, 11:13
След няколко години и ти ще станеш 'баткото с колата и парите'
и кво от това?
да, по-лесно ще ти бъде с момичетата, но няма да е по-приятно от колкото ти е сега.
заради "колата и парите" ли? едва ли...
нито колата, нито парите ти "уреждат" гадже...
виж ако си търсиш "ква да е" и без тия "неща" става
mnogomili4kata-sf
04-12-2006, 11:20
абе някак си трябва да и докажеш,че си достатъчно порастнал....ако ли не...начи девойката преминава през критичната тинейджърска криза,в която си мисли,че батковците ше свалят звезди за нея...дано да и дойде умът навреме
Dr. Kazimbutt
04-12-2006, 11:22
Помогнете хора кфо да правя ? Обичам я страшно много! Но пък тя казва че не иска да се занимава с малки защото били още деца! Тя е на 15 колкото мен и излиза с такива на по 19-20 години...А единствената и любов е била колкото нея но преди 1 година...Помогнете много искам да съм с нея !
Не винаги получаваме това, което искаме. Според мене няма смисъл да се занимаваш с нея. Тя е от тия, които се имат за много зрели.
Заради колата и парите ще ти бъде по-лесно, слушай какво ти казвам, минал съм /или по-скоро минавам/ по този път.
Но няма тръпка, знаеш, че са с теб заради това и .. виж, на мен лично не ми носи удоволствие и не го правя. Но пък има хора, които ги кефи, чувстват се повече от другите, хващат си наистина красива мадама, но за сметка на това интелектуално ограничена и .. си живуркат денем и нощем.
И.. в крайна сметка - щом им носи това удоволствие и на двамата, кои сме ние че да ги съдим? Че любовта им не е високо морална, красива като по романите?
penywise
Така че, уреждат. Въпросът е дали ти допада идеята :)
penywise
04-12-2006, 11:27
ми... не
не бих казал, че особено ме привлича идеята с парите и колата...
тук не опира до мога (мога)
а искам...
не искам :)
tainstvenata
04-12-2006, 11:33
emi ...druj se kato po golqm :P
абе някак си трябва да и докажеш,че си достатъчно порастнал....ако ли не...начи девойката преминава през критичната тинейджърска криза,в която си мисли,че батковците ше свалят звезди за нея...дано да и дойде умът навремеpodkrepqm
Fat_phil
04-12-2006, 11:38
dai q nasam shtom se zanimava s 19-20 g:)
sheguvam se de:)
mi kak da ti kaja 4e ako si go e navila na prusta po4ti nqmash shans:(
no ako vse pak i pokajesh 4e mojesh da mislish ;) koeto e malko trudno za tvoqta vuzrast shte uspeesh:)
uspeh DUDE!!!
i da kajesh kvo e stanalo
God-Is-A-Girl
04-12-2006, 16:58
Пич от това което чета мога да ти кажа че няма смисъл даже и да си мислиш за нея . Гаранция е от ония мадами които изглеждат като кукла барби и просто си мислиш че си влюбен до гуша . Прави нещо което да те разсее или ходи на места кадето не я виждаш и набързо ще я забравиш. Като гледам какво си написал за нея даже не си заслужава да си хабиш клавиатурата за нея
ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
04-12-2006, 17:20
Mislq 4e ot si4ki v toq forum az q poznavam nai dobre i az moga da kaja savsem 4esno 4e tq ne e takava tq e prosto momi4e koeto iska seriozna vrazka a s nekfi na po 15 - 16 deto se mislqt za gazari ne moje6 da iska6 seriozna vrazka te gledat samo kak da zabivat momi4eta za broika e ima i nqkoi iskliu4eniq de no ob6to zeto poe4eto sa takiva i to4no tova momi4e koeto se spomenava v temata ne tarsi v edno mom4e nito pari nito skapi koli tq iska prosto nqkoi koito da e 4esten s neq i da q obi4a
zdraveite hora,az sum momi4eto za koeto stava na vupros!
i tuk iskam da kaja,4e tova koeto stre razbrali za men ne e to4no taka!!
vqrnoe 4e predi 2 godini bqh vlubena v edno mom4e koeto be6e kolkoto men i to be6e purvata mi lubov!!
no sega v momenta haresvam dr mom4e koeto e na 19!!i ne me interesuvat kolite ili parite na edno mom4e,a tova kak se durji s men i 4yvstva mu kum men!!i pak kazvam 4e parite i kolite ne sa vajni za men!!!
KRaLiCa_na_OrGaZmA
04-12-2006, 17:33
hmm finki otkaji se ot neq bratle :) ne tarsi pari i takiva materialni gluposti prosto ne si pada po teb . i bezx da se obijdat gospodata , no ot mom4etata na po 15-16 godini mnoogo redko moje da se nameri neko svesten . na 100 mom4eta 10 da stavat za pr i 2-3 za gadje
God-Is-A-Girl
04-12-2006, 17:33
Е радвам се за теб и искренно се надявам да не останеш разочарована защото повечето момичета търсят точно това от големите батковци и най-накрая след първото ебане си отиват разплакани защото баткото скъсва с тях.Надявам се да си попаднала на свестен тип и общо взето : КЪСМЕТ!!!
Ei pravilno momi4eto ne e takova :) Kakto kazva moia the best friend prosto e "zvezda" i se celq visoko..:] i Mihi Ne te misla za takava ma az nali sum "dete" i nema pisha ve4e...machoka Ako obi4ash Zaklu4i temata bate...
mersi i az se nadqvam naistina da stane taka,za6toto mnogo dobre znam 4e pove4eto golemi mom4eta tursqt samo tova v edno momi4e!!no vse pak mersi
dido ne sum iskala da te zasegna,a i o6te togava kogata si govorihme ti kazah da ne se zasqga6 i da ne misli6 4e govorq za teb!!!!
Brauz Mihi...Kusmet...i az ti go pojelavam s Ne decata ;]
machoook kude si da zaklu4ish temata 4e ...
favor_91
04-13-2006, 07:45
6tom q LOve dai si4ko ot sebe si puk da vidim kakvo 6te stane :-)
Hm Mar4u :)) To4no tova pravq :) samo da doide lqtoto..:)
aLakaZam
04-13-2006, 08:59
Съдейки по това, че излиза с големи ми се струва, че я интересуват само коли и пари, това е... Тия ги най-мразя... Не си струва да се ядосваш, кажи си и в очите да ти казва там квото требва та да се разбереш, белкем па успял...
Kato se vidim shte q vikna na strana i shte si pogovorim 1 hubavo :) a ne mislq bate 4e iska koli i pari..:] Ta tq e edno angel4e...
aLakaZam
04-13-2006, 09:05
hmm finki otkaji se ot neq bratle :) ne tarsi pari i takiva materialni gluposti prosto ne si pada po teb . i bezx da se obijdat gospodata , no ot mom4etata na po 15-16 godini mnoogo redko moje da se nameri neko svesten . na 100 mom4eta 10 da stavat za pr i 2-3 za gadje
На момичета на тази възраст още по-малко и от 10...
aLakaZam
04-13-2006, 09:06
Kato se vidim shte q vikna na strana i shte si pogovorim 1 hubavo :) a ne mislq bate 4e iska koli i pari..:] Ta tq e edno angel4e...
да, бе, докато не ти резне китарата и после ще и търсиш кусори...
Moje i da tursq ...ama nqma da namera..:] Insii....Tebe she te kill :P
Найстина не се и опитвай можете да бъдете само приятели на този етап след някоя друга година ше и доиде акъла.
M tofa e dobur suvet :) Shte vidim ..nemoga da planiram si4ko kfoto se slu4i tfa...
aLakaZam
04-13-2006, 09:46
Догодина и името ще и е забравил...
Haha iska ti se kose ..:]
aLakaZam
04-13-2006, 20:57
Айде пак ще говорим...
Pi4, vs ti kazvame da q zareje6.Ne si zaslujava.Vs f na tazi vuzrast smqtame, 4e mom4etata na na6ata vuzrast sa idiot4eta (ima izklu4eniq) :) .I zatova si padame ili po-golqmata 4ast ot f tata na tazi vuzrast si haresvat golemi mom4eta.Li4no az ne sum ot tezi no kakto i da e.Az pro4etoh edno mnenie malko po-nagore i v nego edin vid pi6e6e, 4e trqbva da preodolee6 tozi moment i sled vreme i ti 6te bude6 ot tezi batkovci c parite i kolite i vs devoiki 6te ti4at pri teb.Prosto kolkoto i da q obi4ka6 q zabravi.nameri na4in.Zn 4e nikak ne e lesno, no nqma kak.Ne trqbav da i se natiska6 na malkata(sorry ama za da tur4i pri golemite mom4eta koito iskat nai-veroqtno ne6to pove4e ot celuvki i tq e tolkova malka, za men e podrastva6to....)ne se surdi, li4no mnenie :) Zarei q tazi ima tolkova hubavi i svestni momi4eta.6te doide vreme kogato nqma da moje6 da se oturve6 ot macki ;)
teenkopele
04-13-2006, 21:22
Брато, тва е някоя от ония кононите които гледат парите и колата. Демек.. не си струва дори да се опитваш... :roll:
Може да я вярно. :-k
Както и да е... докажи й, че не си дете с начина си на поведение, на говорене и т.н. :)
Успех. :wink:
penywise
04-13-2006, 21:25
Ми... не знам.
Напълно разбираемо е едно 16 годишно момиче да избере 20+ момче, вместо връстник...
На 16 в главите на момчетата е... нЕма такова просто!
И той не може да и даде почти нищо... в сравнение с това, което "предлага" един 20+
Като цяло всичко е + за 20 годишните и нагоре. По... нека кажем уравновесени, началото на "ставам мъж", по-отговорни, по-опитни...
penywise
Не винаги, аз бях достатъчно наясно с нещата около мен и на 16, та да мога да предложа това, от което има нужда съответно момиче на 16 години. От там нататък - дали тя ще избира финансовите възможности на 20+ батковци или ще избере връстник - всичко зависи от 'качеството' на момичето, що се отнася до любов и разбиране - можеше да го получи от мен, както и от хиляди други 16 годишни, наясно със себе си :wink:
penywise
04-13-2006, 21:42
колега...
каквото и да си говорим - 20 не е като 16... изобщо даже
А за - "тя избира финансовите възможности и колата..." - има доста добър начин за лечение - чукаш - вадиш 20 ле - даваш и ги и казваш "Благодаря, довиждане"
(ти ми кажи как ще се почувства "мацката")
I dare you to prove me wrong :twisted:
:mrgreen:
KRaLiCa_na_OrGaZmA
04-13-2006, 22:36
Moje i da tursq ...ama nqma da namera..:] Insii....Tebe she te kill :P
ко си се разпалил че отразявам действителноста ли :smt017 казвам ти че нямаш шансове с нея и ти казвам като на приятел и за да си спестиш нерви насочи поглед към някоя друга мацка :) и момичето си е много печено ве :evil: не и лепвайте етикети преди да сте я опознали !!! :?
vluben i sam
04-14-2006, 19:45
imam absolutno sa6tiq problem no nqma da se otkazvam ni6to ne moga da si kajeme osven uspeh :smt006 :smt006 :smt006
Uspeh na tebe bate ;) I az nqma se otkazvam makar 4e nqmam shansove ;)
dAnnyb0y
04-14-2006, 22:40
Инаф.