Влез

View Full Version : toi ima gadje,az imam gadje,no obi4am nego

tedy1_baby
04-12-2006, 11:00
imam leki4yk problem taka :? .mom4eto,koeto obi4am ima seriozna priqtelka.abe te vsy6tnost postoqnno se razdelqt.razdeleni sa za 2 sedmici ipak trygvat.no po vsi4ko si li4i 4e lubovta im ve4e po4ti se e izparila.az hodih s nego za dve sedmici 8-[ .t.e.dokato bqha razdeleni.no toi pak trygna s neq.vyprosyt e tam,4e toi me izostavi to4no kogato az se vlubih v nego :( .tova se slu4i prez mesec qnuari.sled moqta razdqla s nego,ne mojeh da pravq ni6to bez da mislq za nego.dori go synuvah.plakala sym za nego.sega s nego otno6eniqta ni sa ne6to m/u priqteli i poznati.v smisal zdrasti,ko prai6?ot vreme na vreme sqdame na edna masa,za6toto imame i o6ti priqteli.i nqkak si ne go preodolqh,no re6ih malko da promenq ne6tata :-s .az si namerih gadje.i ot kakto imam gadje toi postoqnno ni gleda dokato se celuvame.nz kak da go tylkuvam tova :smt102 .no az vse o6te go obi4am,taka,kakto nikoi drug do sega.nz kakvo da pravq.molq,pomognete!!!

penywise
04-12-2006, 11:09
Mи... на мен лично би ми било доста обидно...
Иска да е с мен, след 2 седмици иска да е с друга... късаме, събираме се...

То май връзките ви са повече време отделно, отколкото заедно...

Jane{}
04-12-2006, 11:51
Mila, sedni i si pogovori s nego seriozno, a ne samo "zdr, kak si, ko praish" i drugi podobni formalni neshtica.. pitai go za nastoqshtata mu priqtelka (ako izobshto moje da bude narechena taka..), za chuvstvata mu kato cqlo i izobshto si izqsnete KOI KOGO (i edin na drug, i samata ti za sebe si, shtoto taka e gadno i sprqmo tvoeto gadje..) Dokato e v tva polojenie, situaciqta she prilicha po-skoro na nqkakva igra, v koqto obache vseki si pishe sam pravilata i zatva se poluchava taq kasha...

teenkopele
04-12-2006, 12:40
Според мен не се занимавай повече с него. В смисъл, не се събирай отново с него. Какво е това да сте заедно 2 седмици, след което той да предпочете бившата си приятелка и отново да тръгне с нея?!? Замисли се.
Бъди си със сегашното гадже и това е. :)
Успех. :wink:

LP_girl_14
04-12-2006, 17:08
Момчето си играе с теб.не му го позволявай.Нормално е в него да се прояви нараненото мъжкарство и чувство за притежание.ако имаше истински чувства към теб нямаше да те зареже,нямаше д ате остави когато най-много с енуждаеш от него.Повярвай ми,знам че ти е много трудно,но не се връщай при него.Не му позволявай за него да бъдеш играчка и носна кърпичка,която да използва за миниятюрния период през който не е с гаджето си.Мацко,забрави го и продължи да гледаш напред :smt023

Barbie
04-12-2006, 18:41
ami...kakvo da ti kaja...sled kato kusa, no posle pak se subira s priqtelkata si, zna4i vse pak durji na neq...ili nai-malkoto e oburkan. Po4akai da vidi6 kak 6te se razviqt otno6eniqta mejdu nego i momi4eto mu...gledai da budete v priqtelski otno6eniq...nqma da ti kaja da se otkaje6 ot nego, za6toto si igrae s teb...za6toto znam 4e tova e ne6to...koeto e po-lesno da se kaje otkolkoto da se napravi...puk i nai-veroqtno mladeja e oburkan...kato vseki teenager...iska edno momi4e, ma i drygoto momi4e my haresva...lape6ka mu rabota :) ostavi ne6tata da vurvqt ot samosebe si...kato est ne se zatvarq6 za drygi mom4eta...
kolkoto do gajeto ti...kakvo izpitva6 kum nego? ako pita6 men ne e 4estno da ima6 vruzka s mom4e...na koeto vsu6tnost ne durji6...no trqbva sama da preceni6 :)

ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
04-12-2006, 19:37
opitai se da gleda6 na nego kato na priqtel :) 6te e mnbogo po dobre i 6te razbere6 4e vsa6tnos ne si 4ak tolkova vliubena v nego i 6te ti stane bezrazli4en kazvam go ot li4en opit :) Uspeh :)

tedy1_baby
04-13-2006, 06:01
mersi za syvetite.kym sega6noto si gadje izpitvam samo priqtelski 4uvstva.haresvam go.mnogo e svesten.i makar 4e vryzkata ni vyrvi 4udesno,az imam edno stranno use6tane,4e ne6to mi lipsva.i nz kakvo e to.