PDA

View Full Version : ako ti4am wseki den 6te otslabna li?

DeHu
04-12-2006, 14:45
Здравейте имам малък проблем свързън с теглото ми и с това как изглеждам . :) още не съм наддала прекалено, но е време да реша как да се преборя с това наднормено тегло :)!Реших,че ако бягам всеки ден по 4км ще има успех ,без да променяма начина си на хранене , с подробността че ще пия повече вода.Въпросът ми е дали това ще има някакъв резултат и дали си заслужава да пробвам.Ако Да-Горе доло колко време ще ми отнеме отслабването :).БлаГодаРя Вии Ще Се Радвам и да ме посъветвате нещо друго

LoLita^
04-12-2006, 14:52
ami.. spored men sas sigurnost 6te ima efekt tai kato ti4aneto e nai-efikasniq na4in za svalqne na kilogrami :-D Ako namali6 malko hranata i ne qde6 hlqb mislq 4e 6te stane sravnitelno barzo (2 sedmici)Uspeh!!!

mimetoo
04-12-2006, 14:57
ami.. spored men sas sigurnost 6te ima efekt tai kato ti4aneto e nai-efikasniq na4in za svalqne na kilogrami :-D Ako namali6 malko hranata i ne qde6 hlqb mislq 4e 6te stane sravnitelno barzo (2 sedmici)Uspeh!!!
da tova e napalno vqrno.no mislq che shte ti otneme malko poveche ot 2 sedmici.vse pak zavisi kolko kg iskash da svalish :D

rujdie
04-12-2006, 16:25
zpored men 6te ima efekt no moje bi 6te otslabne6 mn v krakata i dr mesta 6te ostanat taka spored men po4ni na fitnes i pii mn voda kakto gledai i se opitvai da ne qdesh sled 19:00 4asa i tova 6te ima efekt sas sigurnost moji daje da kombinira6 ti4aneto sas fitnes i togva 6te ima golqm efekt pone za 1-mesec 6te svalish 4-5 kilograma i tova ee spr.spored men :P :P :P :wink: :wink: :wink: :wink: :) :) :) :) :)

Mystery
04-12-2006, 18:35
Без да промениш начина си на хранене едва ли ще има особен ефект. Зависи как се храниш де! Гледай да премахнеш тестените изделия и хляба от менюто си или поне го замени с диетичен - черен хляб. Пий вода и яж плодове и зеленчуци. Не яж мазна храна. Все пак не само самата храна, която ядеш и калориите в нея имат значение, а най-важно е количеството. При възможност т.е. воля намали и сладките неща. Успех с отслабването! Ако промениш хранителния си режим и тичаш всеки ден наистина бързо ще има ефект. За около 3-4 седмици видимо ще има промяна.

Barbie
04-12-2006, 18:56
da budem realisti...4ovek trudno se otkazva ot sladkoto...ili ot purjeni kartofki..ako tova obi4a est...tui 4e ne si gi zabranqvai...prooosto gledai da ne e prekaleno mn...a ti4aneto...da...ima efekt...no...mislq 4e za vidimi rezultati 6te ti trqbvat mesec-dva...osobeno...ako si hapva6 porqdu4no :)

hamsterka
04-12-2006, 19:58
abe nai-dobre kombinirai----i4ane i to po mnogo da ne se otkazva6,malko ograni4eniq i uprajneniq v ku6ti i 6te stane vsi4ko ok...ot sladko ne se otkazvai no primerno si pozvolqvai po 2 vafli na sedmica i taka...rejimut na hranene e mnogo vajen-sled19 4asa ne trqbva da se qde...a za kolko kg stava vupros,za6toto ako sa mnogo primerno 10 trqbva dosta produljitelno da sportuva6.nqma da stane otvednuj.trqbva da si uporita...i taka..moje bi 2-3 meseca..uspeh

tainstvenata
04-12-2006, 20:00
emi da moje da stane no ako ne stane zashtoto vse organizam e razli4en ne se ot4aivai moje da nqma vidim rezultat no sledi tegloto si redovno :) i sashto se postarai da zapazi6 tegloto si sled tova zashtoto trudno se otslabva a mnogo lesno se vra6tat kilogramite :)

aliq
04-14-2006, 19:14
sas sigurnost 6te otslabne6,i ako kara6 kolelo pone edin pat v sedmicata 6te svali6 dosta kilca O:)

Composure
04-14-2006, 19:30
Здравейте имам малък проблем свързън с теглото ми и с това как изглеждам . :) още не съм наддала прекалено, но е време да реша как да се преборя с това наднормено тегло :)!Реших,че ако бягам всеки ден по 4км ще има успех ,без да променяма начина си на хранене , с подробността че ще пия повече вода.Въпросът ми е дали това ще има някакъв резултат и дали си заслужава да пробвам.Ако Да-Горе доло колко време ще ми отнеме отслабването :).БлаГодаРя Вии Ще Се Радвам и да ме посъветвате нещо друго
глей ся ако тичаш примерно 4 км както каза и се прибереш и изядеш 1 вафла ефект никакъв :) трябва да минеш на диета ама диета не е да стоиш гладен абе пиши ми лс колко тежиш колко си висока и кво искаш да направиш ще ти направя 1 диета ;)

ycMuBkaTa
04-14-2006, 20:09
Според мен по-добре си промени и режима на хранене и в комбинацията с физическото натоварване ще постигнеш добри и трайни резултати ;-)

ThePainIsReaL
04-15-2006, 14:17
Хихихиих.. допреди началото на даскалото (след априлската ваканция) и аз бягах всеки ден :) , защото лекарите ми го препоръчаха.. ама не за отслабване , а за НАДЕБЕЛЯВАНЕ . Бягането (без диета в съчетание ) не помага за нищо друго , освен стягане на малка част от мускулите по бедрата и отваряне на апетита :)
Еее.. зависи и колко бягаш де , ама все пак направи си някакъв план за хранене , което да съчетаеш с бягането , така ще е най-добре :!:

Estranged
04-15-2006, 14:24
Разбира се че ще отслабнеш, особено ако спреш алкохола, безалкохолните, захарта, солта, хляяба, месото (с изключение на пилешкото) и т.н. Много се отслабва като ядеш само домати и сирене, а и е много вкусно.

Eros Ramazzotti
04-15-2006, 19:29
I s biagane stava,no si vzemi kolelo i karai pone po 10 km na den,mnogo pomaga za krakata i han6a...

DeHu
04-16-2006, 08:46
глей ся ако тичаш примерно 4 км както каза и се прибереш и изядеш 1 вафла ефект никакъв :) трябва да минеш на диета ама диета не е да стоиш гладен абе пиши ми лс колко тежиш колко си висока и кво искаш да направиш ще ти направя 1 диета ;)

Ами висока съм 157/59кг :) Ще Се Радвам да направиш диета като за мене ,но разбираш ли от тия неща ? :) МеРСи ПРедваРително

ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
04-16-2006, 10:18
mda 6te ima efekt hem 6te otslabne6 hem 6te vodi6 po zdravosloven na4in na jivot a kolkoto do tova kolko vreme 6te ti otneme badi tarpeliva :)

DeziRe
04-16-2006, 10:33
nz hora,naprimer az vinagi kato otslabvam,otslabvam v zadnite 4asti a krakata sa si mi syshtite a az iskam to4no obratnoto haresvam si zadnika i iskam da otslabna samo v krakata i zatova se 4udq dali stava tova s ti4ane ? #-o

DeHu
04-16-2006, 11:25
При мене пък е обратното :) Искам в дъпето :) хихи амии за бедрата май трябва да се кара колело ама не съм мн сигурна

light_purple
04-16-2006, 12:52
O da,opredeleno 6te ima efekt.Mislia 4e niakude sled mesec 6te ima vidimi rezultati,no nz moje i po burzo.Struva si da opita6.