View Full Version : ginekolog(sofiq)
po4ti na 16 godini sum ,a nqmam cikul.moje li nqkoi da mi preporu4a ginekolog i da mi obqsni kakvo to4no se pravi na tezi pregledi,za6toto se pritesnqvam... :roll: :-& 6te sum bezkraino blagodarna,ako nqkoi mi pomogne,za6toto obi4am priqtelq si i iskam da pravq lubov s nego,a nz dali e uda4no pri tezi mi problemi.......... :oops: [-o<
senatorr
04-12-2006, 17:45
:)) e nie li da ti kazvame pri koi gin da otide6 ???
ima6 GP govori s nego ! a otnosno drugoto po dobre iz4akai !!
nai-veroqtno imam pri4ina da ne se doverq za tova na GP-to si....prosto molq za pomo6t
nai-veroqtno imam pri4ina da ne se doverq za tova na GP-to si....prosto molq za pomo6t
Така или иначе трябва да се земеш направление от личния, дори и в частна клиника (където со много по добри). Защото без направление ще платиш луди пари :wink:
po4ti na 16 godini sum ,a nqmam cikul.moje li nqkoi da mi preporu4a ginekolog i da mi obqsni kakvo to4no se pravi na tezi pregledi,za6toto se pritesnqvam... :roll: :-& 6te sum bezkraino blagodarna,ako nqkoi mi pomogne,za6toto obi4am priqtelq si i iskam da pravq lubov s nego,a nz dali e uda4no pri tezi mi problemi.......... :oops: [-o<
E,то дори да ти дойде цикъла пак не е желателно да правиш секс докато не се регулира и да идва редовно,а това става максимум до 2-та година след първия цикъл
Така или иначе трябва да се земеш направление от личния, дори и в частна клиника (където со много по добри). Защото без направление ще платиш луди пари :wink:
haha 10 lv ludi pari li sa hahahahha ...
ta macka hodi na pregled moje bi samo 6te te pregleda no 6tom ne pravi6 sex samo 6te te pogledne i ni6to pove4e... a tva 4e trqbva da pravi6 sex 2 godini sled kato ti e do6lo spored men ne e to4no taka ... [-X
haha 10 lv ludi pari li sa hahahahha ...
ta macka hodi na pregled moje bi samo 6te te pregleda no 6tom ne pravi6 sex samo 6te te pogledne i ni6to pove4e... a tva 4e trqbva da pravi6 sex 2 godini sled kato ti e do6lo spored men ne e to4no taka ... [-X
Десет лева Е С НАПРАВЛЕНИЯ. Айде като си заблудена патка си затваряй човката .... :-$
Mrasnica
04-12-2006, 22:13
Един преглед при генеколог (в частен кабинет) ти струва 30 лв. И няма нужда от направление ...А също така можеш да отидеш в "Майчин дом" ... :wink:
bulgarche
04-12-2006, 22:51
Ако не ти дойде до 17 годишна възраст трябва да се консултираш с лекар. Можеш да си направиш изследвания (или кактото се прави там) няма да е лошо. Дано нямаш някакви проблеми
favor_91
04-13-2006, 07:25
hodi pri li4niq si lekar...toi 6te te naso4i pri kogo da otide6
`Death`Whore`
04-13-2006, 07:37
Десет лева Е С НАПРАВЛЕНИЯ. Айде като си заблудена патка си затваряй човката .... :-$
С направление е точно 1.60. Бях и на очен лекар скоро и пак е толкова.
cvety_i_bebeto
04-13-2006, 10:12
naistina idi pri li4nq...i toi da te naso4i...a poprincip znam 4e do 17..god, vazrast trqbva da ti doide..iz4akai o6te edna god..posavetvai se s lekar..
macka123
04-13-2006, 11:22
mi na tezi pregledi se subyva6 sqda6 ili po skoro polqgva6 na ne6to kato stol,nadiga6 si krakata na edni postavki i doktora te preglejda
moje da ti vzeme roba ot blagali6teto ili da te prati na snimka
mn varianti ima
az utre sum na ginekolog i se nadqvam da ne mine zle za6toto do sega sum hodila samo an kontrolni pregledi
ta taka...........
ІІ САГБАЛ "ШЕЙНОВО" СОФИЯ
Д-Р ВЕСЕЛИНА СЛАВКОВА
СОФИЯ 1504,УЛ "ШЕЙНОВО"19
ТЕЛ 02 965 94 50
02 965 94 57
аз само съм разговаряла с тази докторка и е мн добродушна и мн добре настроена към нас тийновете,а иначе една няколко мн добри приятелки ходят при нея и са мн доволни
Night_Knight
04-13-2006, 13:08
Говори с родителите и личния си лекар.
е,то с направление за под 18 год е безплатно....поне при нормалните лекари,под нормални нямчам предвид вида на специалността им,а дали не са обирджии :lol:
Абе ти поне прочете ли предните постове, за да знаеш за какво става въпрос ](*,) СТАВА ДУМА ЗА ЧАСТНА КЛИНИКА
Айде :-$
А майка ти няма ли да дойде с теб и след като не ти е идвало тя не взема ли отношение. Да те посъветва при кого да отидеш. Можеш да погледнеш във форумите на бг-мама има черни и бели списъци както и много много мнения за различни доктори.
А за GP-то и аз не бих отишла за да ме насочва. Аз ходя във Вита, частна болница си е. Хубаво, чистичко, лекарите са добри специалисти и се отнасят страшно мило и отзивчиво. Кабинетите са оборудвани със съвременна медицинска техника. И двете гинеколожки са изключително приятни.
`Death`Whore`
04-13-2006, 20:44
Не съм ходила в поликлиника, следователно си е частна клиника.
Абе ти поне прочете ли предните постове, за да знаеш за какво става въпрос ](*,) СТАВА ДУМА ЗА ЧАСТНА КЛИНИКА
Айде :-$
elelele kolko si zle... ](*,) i 30 i 50 lv da sa kvo nali stava vapros za na6eto zdrave, no az znam 4e bez napravlenie e 10 lv :-#
kiki_kokova
04-22-2006, 07:41
Zna4i ne moga da ti kaja kade da otide6 ama e dobre da go obsadi6 s maika si! Ama nedei da se pritesnqva6, ako trenira6 nqkakav sport usileno moje i nikoga da ne ti doide! 6tom si devstvena doktora nqma da ti vzeme ni6to ot vlagali6teto za proba, a tova zna4i 4e 6te ti izpi6e regulira6ti hormonite hap4eta! No ne e dobre da po4va6 da gi pie6 6tot pri pove4eto ima obraten efekt, q se okosmqva6 na nqkoi mesta dosta, q ti idva mnoo 4esto ili ti e bolezneno! Za tova iz4akai o6te malko!!! Uspeh mila!
^KaSiDi^
04-22-2006, 16:22
aide da se razbereme nai nakarq za typite pregledi
V sluchai,che shte e s naprvalenie ot lichniq lekar:
-ako nqmash 18 god-BEZPLATNO
-ako imash 18 god -1-2lv
V sluchai,che shte hodish na chasten priem....mislq,che navsqkyde e razlichno(v Bs naprimer znam,che pregleda e 15 lv,koeto ne sa nito mn nito malko pari)porazpitai malko poveche #-o [-X
A i oshte neshto ne mojah da razbera,zashto maika ti nqma da znae,taq jena ne se li interesuva ot tebe....???? pls obqsni ni :smt017
Glezlata
04-22-2006, 17:06
S napravlenie e 1-2 leva nai-mnogo.V 4asten kabinet e super razli4no nasvqkude.NO gore dolu okolo 15-20 leva se vurtqt cenite do kolko az znam. :-k