PDA

View Full Version : Аватари

04-12-2006, 20:24
Не може ли да се направи да си качваме аватар от компютъра не само със въвеждане на линк,щото на мен неща ми харесаха обаче нямат точен линк за тях и не става не може ли да се направи някаква такава опция?!

i'm so excited!
04-12-2006, 20:30
качваш в tinypic.com снимката, въвеждаш тук адреса и нямаш проблеми.

04-13-2006, 12:53
Danke schon :smt016

04-13-2006, 13:04

Ама можеш ли да ми обясниш как става точно подред щото нещо не мога да се справя :-k :oops: :smt017

teenkopele
04-18-2006, 11:08

Ама можеш ли да ми обясниш как става точно подред щото нещо не мога да се справя :-k :oops: :smt017

Пробвай в: www.bgphoto.net , който е на български. Може да ти е по-лесно. :)
Успех. :wink:

gangbang
04-18-2006, 11:11

Пробвай в: www.bgphoto.net , който е на български. Може да ти е по-лесно. :)
Успех. :wink:

ето и тоя е доста удобен и на български, може и да се оразмеряват снимките
http://picvalley.net/

obicham_pateto
05-17-2006, 15:26
Bravo :) Dosta mi pomognahte i na men :-D :D

LP_girl_14
05-17-2006, 17:00

Влизате в този сайт:

http://imageshack.us/

Зареждате картинката от папката, в която сте я сложили.Имате право на избор за големината й - можете да си изберете картинката ви да се промени между 100/75 пиксела до 1600/1200 пиксела, което не е задължително - можете просто да не го пипате и големината ще си остане такава, каквато я гледате вие.Желателно е да не уголемявяте картинката, защото останалите потребители ще пискат

Като си изберете картинка и настроите големината й, цъквате на host it!, което се намира малко по-отдолу.

Зарежда ви се нова страница, която ви показва различни линкове към Вашата картинка.Първия и втория линк се отнася за форуми.Няма никаква разлика освен това, че кодовете на първия линк са написани с главна буква.