View Full Version : Гинеколог
Искам да отида на гинеколог. Нужно ли е личният лекар да знае, може ли гинеколога да каже на родителите ми и на личния лекар, ако нямам 18? Колко се плаща? мерси предварително
moje da idesh na ginekolog i roditelite ti da ne razberat,no trqbva da vzemesh napravlenie ot li4niq lekar,koeto zna4i 4e toi 6te znae!drugiq variant e da idesh v 4astna klinika na ginekolog,kadeto nito roditelite ti nito li4niq ti lekar 6te razberat,no 6te trqbva da platish dosta :wink:!dano da sam ti pomognala
djindji_f
04-14-2006, 18:45
za da otide6 na ginekolog bez da znae li4nata li lekarka trqbva da si plati6- moje bi okolo 15-20 lv. zavisi za kakvo 6te hodi6. ginekologa nqma pravo da kazva na va6ite(lekarska taina).
Дори и да нямам 18 пак няма да каже така ли?
djindji_f
04-14-2006, 18:48
estestveno razbira se ako i kaje6. vsa6tnost za kakvo 6te hodi6?
nqma da kaje,ako mu obqsnish 4e ne iskash da kazva,razbirash lI?
Не мога да бъда отворена до край. Кървяла съм няколко пъти от пръсти, но не може да влезе пенис. Имам част от ципа, която е дебела, плътна и не може да се скъса. Даже виси леко...
djindji_f
04-14-2006, 18:55
uau..... seriozen problem spored men. otivai po skoro do li4nata li lekarka i si vzimai napravlenie i otivai na lekar. i dano vsi4ko da mine ok. uspeh. ne se pritesnqvai za tova dali lekarkata ti 6te kaje na va6ite. tq 6te te razbere.
uau..... seriozen problem spored men. otivai po skoro do li4nata li lekarka i si vzimai napravlenie i otivai na lekar. i dano vsi4ko da mine ok. uspeh. ne se pritesnqvai za tova dali lekarkata ti 6te kaje na va6ite. tq 6te te razbere.
absolutno i az sam na tova mnenie!
Glezlata
04-14-2006, 19:44
absolutno i az sam na tova mnenie!
i az i az :smt110