Влез

View Full Version : az sym na 14,a toi 25

neli_91``
04-15-2006, 13:32
zdraveite!
az sym na 14!moje li da mi kajete kak da zabravq 25 godi6en pich?na kydeto i da pogledna vijdam liceto mu!molq vi pomognete mi!kajete mi kak da go zabravq!dosega sym izlizala s mnogo mom4eta opitvam se da go zabravq no ne moga!!!!!
molq vi pomognete ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) :smt013

neli_91``
04-15-2006, 14:14
molq vi pomognete
:smt010

Estranged
04-15-2006, 14:29
ХАХхаххахах, мноу смешно :lol:

LP_girl_14
04-15-2006, 14:34
хубаво е че като за начало си проумяла че между вас нищо не може да има,защото разликата в годините е прекалено голяма.Опитай се да махнеш настрана всички вещи които ти напомнят з анего,накарай познатите ти да не говорят за него,ако имаш възможност направи си една мини екскурзия с готина компания,за да се разсееш малко,почни да излизаш по-често с приятели,намери си хоби,учи или си намери някаква работа,за да може мозъка постоянно да ти е зает с нещо,не се затваряй в себе си.Това са нещата,за които се сещам в момента.Ако наистина толкова си хлътнала по него ще ти е едоста трудно да го забравиш,но най-добрия лек е времето.Дори да не ти се вярва след известен период от време той ще бъде просто един спомен,останал зад гърба ти.Трябва ти време мила,нищо повече.Успех O:)

Dr. Kazimbutt
04-15-2006, 14:34
na kydeto i da pogledna vijdam liceto mu!
А гласове чуваш ли?

neli_91``
04-15-2006, 14:40
glasove ne 4uvam,no naistina mina mnogo vreme otkakto se opitvam da go zabravq,ne uspqvam :cry: !!!az se zanimavam no ve4er kogato lqgam da spq vinagi se se6tam za nego!opitvam se da ne mislq no ne moga!u4a,treniram,hodq po kafeta ,no ne moga da go zabravq!apyk i toi si ima priqtelka :x :x

teenkopele
04-15-2006, 15:48
Може би това, че толкова много мислиш за него, е само моментно и с времето ще утихне. Започзнавай се с нови хора, излез с някое друго момче...кой знае, може и да намериш подходящата 1/2 в негово лице. :)
Успех. :wink:

Krem4eto
04-15-2006, 18:55
Запознай се с нови хора,пък и не си навивай на пръста,че не можеш да го забравиш.Напротив,навий си на пръста,че можеш да го забравиш!

POLA^_^
04-15-2006, 19:07
Времето лекува!Ще ти мине.може би ще отнеме време,но ще мине!И дори и през ум да не ти минава,че е можело нещо да излезе,някаква връзка.Просто е много по-възрастен от теб!
Желая ти щастие!

LoLita^
04-15-2006, 19:46
hm.. dosta mi e poznato, predi 5, 6 godini kogato bqh 5 klas i az taka se vlubih
9 do kolkoto e vazmojno da stane na tazi vazrast) v 6 godini po-golqm batko i az taka mnogo go haresvah i ne mojeh da go zabravq , to i razlikata si be6e golqma. Ot tagava sam haresvala i bila s drugi no toi 6te si mi ostane zavinagi, viagi 6te imam 4uvstva kam nego.
pak i ne6tata sega sa po razli4ni za6toto az sam na 17 i polovina i mai ima 6ans sega da stane ne6to :)
ta po temata (malko se otplesnah) spoko opitai se da ne misli6 tolkova za nego- vremeto nastina lekuva

PaChanGa_GiRl
04-15-2006, 19:53
т'ва че мислиш за него те привързва още повече...абе мацко, отиди на диско и си намери някой друг пич на твойта възраст...бе ти си мисли за него, ма кат видиш някой друг, колкото теб, мигновено ще забравиш за оня старец :wink:
Успех!

hamsterka
04-15-2006, 20:59
ok pravi ste vsi4ki,no az iskam samo da kaja 4e momi4etata na 14-15 godi6na vuzrast sa mnogo vlub4ivi kato cqlo,za6toto prosto psihi4eski izrastvat po-burzo ot mom4etata i imenno tova e pri4inata da si tursqt po-golemi partniori...a i na surceto ne moje6 da zapovqdva6...

cvety_i_bebeto
04-15-2006, 21:13
mi az 6te te posavetvam naistina da go zabravish....ne se zanimavai..s po4ti 2 pati po-golqm ot teb,a kak 6te go zabravish....S VREMETO..

EveLina
04-16-2006, 00:22
ok pravi ste vsi4ki,no az iskam samo da kaja 4e momi4etata na 14-15 godi6na vuzrast sa mnogo vlub4ivi kato cqlo,za6toto prosto psihi4eski izrastvat po-burzo ot mom4etata i imenno tova e pri4inata da si tursqt po-golemi partniori...a i na surceto ne moje6 da zapovqdva6...

Аре бе.. влюбчиви били.. защо аз не съм била.. или половината на тая възраст ако не и повечето :evil: Влюбчиви.. Кажи ,че са Ебливи.. шото ми писна да гледам некфи 13-14 годишни лигли.. да се натискат на 25-26 годишни МЪЖЕ... шото тфа не са пичове или момчета.. тва са МЪЖЕЕЕЕЕЕ...
Те тия "МАЦИНКИ МАЛКИ" не търсят гаджета .. търсят ТЪПКАЧИ...
Имал приятелка... нормално е .. след някой месец или година и жена ше има и дете..
Писна ми да чета такива глупави теми или некфи простотиииии и адски ноо ме дразнат тия неща ! :-& Гадни ми се !
Какво им е на 16-18 годишните момчета.. Грозни ли са? Или не ебат както трябва? А... :smt011 :smt013 :smt019
Ааааааааааааа. БЛАХ.. ОТВРАТ !
Ако искате триите ми поста.. аз съм ВЪЗМУТЕНА...
Тва днешното поколение е направо отврат.. ако след време детето ми ми изтръси такава глупост ше му ....... :-#
Чети приказки.. така ще ти мине.. има време за всичко .. ама неможе да ме убедите ,че тва е любов влюбване и т.н.
Харесала го е на външен вид и аре.. влюбена е .. Моля ви се хора..
Е за тва ЛЮБОВТА и ОБИЧАМ ТЕ са станали клишета.. шото малите дечица вместо да се забавляват се чудят с кой да си легнат !

midnight...
04-16-2006, 00:29
като за начало - осъзнааааай се!
та той е на 25, мислиш ли че му пука за теб или си поредната която вече е намерила "голямата любов"
по-добре си намери някой връстник и си живей животе, вместо да се сдухваш за нещо което не зависи от теб