View Full Version : test0v3
spored vas dali rezultata na testa za bremennost 6te e gre6en 6oto priqtelkata mi si go napravi 10 dena sled poloviq akt a na testa pishe che trqq si go naprai sled kato i doide a na neq oshte ne i e doshlo
InSOMnIAaa
04-15-2006, 16:49
kak taka sled kato i doide to ako i doide ima li smisyl da go prai ne che nqma cvetna bremennoost i t.n ama tva e rqdkost
spored vas dali rezultata na testa za bremennost 6te e gre6en 6oto priqtelkata mi si go napravi 10 dena sled poloviq akt a na testa pishe che trqq si go naprai sled kato i doide a na neq oshte ne i e doshlo
Как може да правите секс като нямате и представа за ЕЛЕМЕНТАРНИ ПОНЯТИЯ ](*,) За какво ще си прави тест като й дойде ... теста се прави когато и закъснее или 14 дни след дена, за който има съмнение, че е станало нещо ...
Като не можете да се оправяте няма да се ч*кате =;
Tеста се прави ако ти закъснее или на 14 ден след половия акт...ама че сте... =D>
midnight...
04-15-2006, 18:41
теста може да се прави и на 7мия ден след акта :wink:
теста може да се прави и на 7мия ден след акта :wink:
То може и на първия ... въпроса е теста да покаже реално има ли наличие на бременност или не ... а не да се направи на 7мия, да е отрицателен (естествено) и да не се предприемат необходимите мерки =;
Как може да правите секс като нямате и представа за ЕЛЕМЕНТАРНИ ПОНЯТИЯ ](*,) За какво ще си прави тест като й дойде ... теста се прави когато и закъснее или 14 дни след дена, за който има съмнение, че е станало нещо ...
Като не можете да се оправяте няма да се ч*кате =;
absolutno sam saglasna :arrow: kakvo nevejestvo
a we ludi li ste hahha test se prai sled 7-miq den rano sutrin.... i ako i doide kav e smisala ot testove llelle kolko ste ograni4eni vzemete pro4etete malko i togava pravete kakvoto i da e pfpfp ae opravqite se ...............
Svetlana_Pei4eva
04-15-2006, 21:33
a we ludi li ste hahha test se prai sled 7-miq den rano sutrin.... i ako i doide kav e smisala ot testove llelle kolko ste ograni4eni vzemete pro4etete malko i togava pravete kakvoto i da e pfpfp ae opravqite se ...............
i az sum na tova mnenie
LiLeNcEtOoO
04-15-2006, 21:55
evala edin kompetenten 4ovek se nameri =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Компетентен друг път ... има тестове, който могат да се правят по всяко време на денонощието ... \:D/ и 7 дни след секс Е ТВЪРДЕ РАНО, за да се прави теста ... прочетете упътването на един тест, за да видите ...
LiLeNcEtOoO
04-15-2006, 22:07
Компетентен друг път ... има тестове, който могат да се правят по всяко време на денонощието ... \:D/ и 7 дни след секс Е ТВЪРДЕ РАНО, за да се прави теста ... прочетете упътването на един тест, за да видите ...
moga li da te popitam 6oto mi e mnogo interesno ti na kolko godinki si????
на 18 проблем ли ти се виде? Какичка съм ти :twisted:
`Death`Whore`
04-15-2006, 22:13
Новите тестове отчитат някакво вещество, което се отделя само при бременност, което няма връзка с храненето или пиенето.
LiLeNcEtOoO
04-15-2006, 22:18
ne ne mi se vide problem ama sled kato za men onova mnnenie e kompetentno ne mislq 4e ima6e nqkuv smisul da mi razviva6 teorii ot sorta "kompetentno drug put..." vseki ima svoe li4no mnenie za teb ne e kompetentno no za men E i taka \:D/ \:D/ \:D/
ae hora vii tolkoz li ste zle e choveka ima predvid dali rezultata she e veren ako momicheto si prai testa 10 dena sled akta ama oshte ne e doshla datata na koqto bi trqqlo da i doide shtot v testa si pishe che trqq se naprai 2 dena sled zakusnenieto ...
ne ne mi se vide problem ama sled kato za men onova mnnenie e kompetentno ne mislq 4e ima6e nqkuv smisul da mi razviva6 teorii ot sorta "kompetentno drug put..." vseki ima svoe li4no mnenie za teb ne e kompetentno no za men E i taka \:D/ \:D/ \:D/
Абе ти си много тъпа бе :shock: ](*,) ](*,) [-X
Тука не става въпрос за лично мнение а за ФАКТИ ... ай спирам, че само флудиме темата ... :-$
Абе ти си много тъпа бе :shock: ](*,) ](*,) [-X
Тука не става въпрос за лично мнение а за ФАКТИ ... ай спирам, че само флудиме темата ... :-$
ti fludish da prava si vzemi spri 4e stavash dosadna ... vsi4ki razbraha koq e tapata ....4ak i na BE govori ... selo selo... ai uspeh KAKO FPPFP ](*,)
`Death`Whore`
04-16-2006, 08:40
Компетентно мнение е на този, който е прочел нещо в опаковката на теста, преди да го направи. Всъщност така трябва да се прави с всичко.
Компетентно мнение е на този, който е прочел нещо в опаковката на теста, преди да го направи. Всъщност така трябва да се прави с всичко.
mn pravilno kazano da :)