View Full Version : Moderated: Ако жена забременее след няколко дни повръща?
Kopeleto
04-16-2006, 20:07
слушал сам 4е ако жена забременее и след няколко дни повръща тва при си4ки жени ли е??
п.с
Кажете има ли на4ин да се прекрати бременност в домашни условия!!
мерси предварително
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=35236 Тук чети за прекъсването в домашни условия и последствията!!! Иначе гаденето не идва веднага след като забременее и, разбира се, може и да го няма....[/url]
Kvi sa teq mitove i legendi,deto si gi slu6al?? Povra6taneto ne e garanziq,nito puk moje v obiknoveni doma6ni usloviq.
midnight...
04-16-2006, 20:32
тъпа ли е темата - да
повръща се след 2рия месец да не и повече :|
miss_kiss181
04-16-2006, 20:50
abe hora to naistina se povru6ta sled 2-riq mesec a za tva dali moje da se prekrati bremenost v doma6ni usloviq ne ne moje, ama to predi tva se misli ane posle da se 4udi6 kvo da pravi6.MISLETE BE HORAAAAAAAAA NE STE LI 4UVALI ZA BEZOPASEN SEKS.
abe hora to naistina se povru6ta sled 2-riq mesec a za tva dali moje da se prekrati bremenost v doma6ni usloviq ne ne moje, ama to predi tva se misli ane posle da se 4udi6 kvo da pravi6.MISLETE BE HORAAAAAAAAA NE STE LI 4UVALI ZA BEZOPASEN SEKS.
=D> =D> =D>
neznam za povra6taneto no po princip vsi4ko se sejda do aborta ako e stanalo gaf-ako moje6 da go napravi6 v doma6ni usloviq... :roll: ... iskam da dopalnia samo 4e bezopasen seks niama-bezopasniq seks e da ne pravi6 seks!
ima na4in v doma6ni usloviq.....spukva6 q ot boi i 6e napravi spontanen abort
daite da prebiem momi4eto 4e go ebax i stanal gaf???????? [-X
Оле тая тема направо ми дигна кръвното и се моля след пиянските ми вечери по-празниците някоя да не изпищи.
Това с аборта в домашни условия е интересно - говорете....
Да не се налага дано да пребивам някоя за да не роди :cry:
Е те тва е най-тъпото нещо което съм чел -
Това не е случайно. В нашата страна обикновено след 19-20 годишна възраст ситуацията се променя и мотивите за правилно решение са други. Предполага се, че след тази възраст повечето хора са достатъчно зрели и при наличие на бременност могат да предпочетат създаването на семейство пред аборта. Първо си помислих ,че се отнася за циганите ,но не те пък започват от 13-16 годишни.
`Death`Whore`
04-19-2006, 08:36
Ако си лекар или фармацевт, ще знаеш какво да дадеш на жената, за да пометне, но ще има странични ефекти.
favor_91
04-19-2006, 08:49
ами да повпъща се след втория месец но не може да се спре бременност в домашни условия ! мислете преди да напраите някоя глупост